Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Βίντεο-σοκ: 769 αθλητές κατέρρευσαν από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό


Σοκ προκαλεί ο αριθμός των αθλητών που έχουν καταρρεύσει τον τελευταίο χρόνο και συγκεκριμένα από τότε που ξεκίνησαν οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με βίντεο το οποίο δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ημέρες στο διαδίκτυο κατέρρευσαν 769 αθλητές μέσα στον προηγούμενο χρόνο, αριθμός που προκαλεί ίλιγγο.

Και όμως, κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό, καμία επίσημη έρευνα, καμία δήλωση, τίποτα. Νέοι άνθρωποι πέφτουν κάτω, πολλοί απ’ αυτούς χάνουν και τη ζωή τους και όλοι κάνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Να τονίσουμε ότι εκτός από τους 769 αθλητές του βίντεο υπάρχουν και εκατοντάδες άλλοι που δεν κατέρρευσαν στο γήπεδο, αλλά αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας μετά τον εμβολιασμό τους, όπως για παράδειγμα ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, Μ.Ανγκόλα, ο οποίος δεν αγωνίζεται τον τελευταίο καιρό λόγω μυοκαρδίτιδας.

Αλλά και προσφάτως είδαμε 15 παίκτες τένις να αποχωρούν από το Miami Open, όλοι τους είναι εμβολιασμένοι για τον κορωνοϊό.
https://www.ygeiamasnews.gr/farmaka/82091/vinteo-sok-769-athlites-katerreysan-apo-tote-pou-ksekinisan-oi-emvoliasmoi-gia-ton-koronoio/


Δείτε το βίντεο: