Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Συνταρακτικές αποκαλύψεις! Ο Τζιχάντι Τζον που αποκεφάλιζε ομήρους βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη – Πώς έφυγε από την Καστοριά με ταξί

- Δημοσίευμα "φωτιά" του Russia Today ξετυλίγει το κουβάρι της "απόδρασης" του αιμοσταγούς μακελάρη του ISIS, Τζιχάντι Τζον, από τη Βρετανία
- Μία "απόδραση" που μεταξύ άλλων πέντε χωρών περιελάμβανε και τη χώρα μας, με τα ευρωπαϊκά σύνορα να θυμίζουν... ξέφραγο αμπέλι!

- Ο αρχι-εκτελεστής των τζιχαντιστών έβγαλε εισιτήρια για την Κέρκυρα, χωρίς να πάει ποτέ, γιατί ήθελε απλά να "θολώσει" τα νερά!
- Στη συνέχεια πλήρωσε διακινητές και πέρασε στην Καστοριά, από όπου πήγε με... ταξί στη Θεσσαλονίκη!
- Όλο το χρονικό του περάσματός του από τη χώρα μας

Μία συγκλονιστική περιγραφή για το πως κατάφερε το... πρωτοπαλίκαρο των τζιχαντιστών στην Αγγλία, Τζιχάντι Τζον, να φύγει από την Μεγάλη Βρετανία, παρουσιάζει το Russia Today. Περιγράφει βήμα - βήμα το ταξίδι του, κατά το οποίο πέρασε από έξι χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, αφού πέρασε από Καστοριά και Θεσσαλονίκη! Ένα ταξίδι που αφήνει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένες τόσο τις ευρωπαϊκές, όσο φυσικά και τις ελληνικές αρχές, αφού ένας από τους πλέον επικίνδυνους τρομοκράτες στον κόσμο αλώνιζε στην Ευρώπη χωρίς να τον πάρει κανείς... μυρωδιά!

Πέρασμα από την Ελλάδα πριν τον θάνατο
Ο Τζιχάντι Τζον είχε σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη με τα στυγερά του εγκλήματα, αλλά ιδιαίτερα τη Βρετανία, αφού θεωρούνταν το "πρόσωπο του Ισλαμικού Κράτους" στο νησί.

Ο στυγερός μακελάρης σκοτώθηκε τον Νοέμβριο του 2015, με έναν τρόπο που χαρακτηρίστηκε από πολλούς... καρμικός. Κοντά στον πύργο του ρολογιού, στο κέντρο της αποκαλούμενης "πρωτεύουσας" του Χαλιφάτου του Ισλαμικού Κράτους, Ράκκα στη Συρία, όπου οι τζιχαντιστές είχαν σταυρώσει πολλά από τα θύματά τους, τα drones των ΗΠΑ στόχευσαν και ανατίναξαν το αυτοκίνητο στο οποίο πιστεύεται πως επέβαινε ο δήμιος του Ισλαμικού Κράτους, Τζιχάντι Τζον.
Πριν τον θάνατό του, ωστόσο, ο γεννηθείς στην Βρετανία τζιχαντιστής είχε καταφέρει να διαφύγει και να διασχίσει έξι χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Το Russia Today επικαλείται έναν άλλο μαχητή του ISIS, που δεν θέλησε να κατονομαστεί και αποκαλύπτει πως έκανε το ταξίδι μαζί με τον Τζιχάντι Τζον.
Τονίζει πως ο Βρετανός τζιχαντιστής πέρασε χωρίς χαρτιά τη σήραγγα της Μάγχης μέσα σε ένα φορτηγό, με τον "πληροφοριοδότη" να υποστηρίζει πως "οι συνοριακοί έλεγχοι είναι πολύ πιο αυστηροί όταν μπαίνει κανείς στη Βρετανία, παρά όταν βγαίνει".
Από τη Γαλλία πήγε στις Βρυξέλλες, όπου αγόρασε αεροπορικά εισιτήρια για την Αλβανία, "χωρίς φόβο ότι θα σημάνει συναγερμός στις ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες", ενώ συμπληρώνει πως μόλις έφτασαν ξύρισαν τα κεφάλια τους κι έφαγαν σε μία καφετέρια. Μάλιστα συμπληρώνει πως παρόλο που ταξίδευαν με βρετανικά διαβατήρια, είχαν στην κατοχή τους και δύο πλαστά γαλλικά ως... κάβα, αλλά και το ποσό των 30.000 ευρώ σε μετρητά!
Αλβανία, Καστορία και... ταξί για Θεσσαλονίκη!
Η συνέχεια του ταξιδιού πάντως έχει... άρωμα Ελλάδας. Ο "ανώνυμος" τζιχαντιστής περιγράφει πως φοβόντουσαν ότι μια απευθείας πτήση προς την Αλβανία θα μπορούσε να δημιουργήσει υποψίες. Έτσι, λοιπόν, προσποιήθηκαν ότι σχεδίαζαν να αλλάξουν πτήσεις με προορισμό την Κέρκυρα!
Ένα ταξίδι που δεν έγινε ποτέ, αφού αντ' αυτού πλήρωσαν το ποσό των 1.000 ευρώ σε διακινητές για να τους μεταφέρουν κρυφά στην Καστοριά! Από εκεί μάλιστα πήγαν με ταξί στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα πάντα με τον "πληροφοριοδότη", στη συμπρωτεύουσα συνελήφθησαν και κρατήθηκαν από την ελληνική αστυνομία για τέσσερις ημέρες. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειώσουμε πως το ρωσικό δίκτυο δεν αναφέρει για ποιον λόγο συνελλήφθησαν οι άνδρες.
Μετά την απελευθέρωσή τους, συνέχισαν το ταξίδι τους με επόμενο σταθμό την Κωνσταντινούπολη όπου και τους δόθηκε δίμηνη άδεια ελεύθερης κυκλοφορίας στην Τουρκία, αφού πρώτα το αίτημά τους επεξεργάστηκε από τις αρχές της χώρας.

Φυσικά είναι ευνόητο να πούμε πως αφού έφτασαν στην Τουρκία, πλέον ήταν το μόνο εύκολο για τους "συντρόφους" τζιχαντιστές να τους οδηγήσουν στη Συρία...
Πηγή: rt.com
http://www.newsit.gr/kosmos/Syntaraktikes-apokalypseis-O-Tzixanti-Tzon-poy-apokefalize-omiroys-vrethike-sti-THessaloniki-Pos-efyge-apo-tin-Kastoria-me-taksi/604542