Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Φρίκη στη Βρετανία: Παρέα μεταναστών βίαζε επί τρεις ώρες 18χρονη κοπέλα

Στο Τζίλινγχαμ Η κοπέλα βιάστηκε διαδοχικά από μέλη της παρέας πριν καταφέρει να δραπετεύσει και να εξιστορήσει στη μητέρα της την κτηνωδία που έζησε.

Ένας 17χρονος από τη Συρία, ο οποίος βρισκόταν μόλις 15 μήνες στη Βρετανία, δικάζεται, διότι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, συμμετείχε, μαζί με κάμποσα άλλα άτομα, στον επί τρεις ώρες βιασμό μιας 18χρονης κοπέλας!

Το αποκρουστικό συμβάν έγινε την 1η του περασμένου Νοέμβρη στο Τζίλινγχαμ.

Ο 17χρονος περιέγραψε στο δικαστήριο πως έφτασε στο νησί, φεύγοντας από τη Συρία, μη γνωρίζοντας πλέον που είναι οι γονείς του και αν ζουν.

Περιγράφοντας το βράδυ πριν από το βιασμό, ανέφερε ότι η παρέα του τον παρότρυνε να συμμετάσχει, ενώ ένας 18χρονος φίλος του, ο οποίος συμμετείχε στο βιασμό, του είπε ότι αν δεν το κάνει δεν είναι άντρας!

Ισχυρίζεται ότι «το κορίτσι έδειχνε χαρούμενο... καθόταν στο κρεβάτι... μετά πήγα μαζί της».

Από την άλλη πλευρά, η κοπέλα ισχυρίζεται ότι ενώ βρισκόταν στο δρόμο με ένα φίλο της, η εν λόγω παρέα, τους κάλεσε σε ένα πάρτι στο σπίτι τους. Υποθέτοντας ότι η παρέα και ο φίλος της γνωρίζονταν, δέχτηκε.

Μόλις όμως πέρασε το κατόφλι του σπιτιού, άρχισε ο τρίωρος βιασμός της, διαδοχικά από τα μέλη της παρέας. Χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, χτυπώντας με γροθιές και κουτουλιές μερικούς από αυτούς, για να δραπετέυσει και να εξιστορίσει στη μητέρα της τη φρίκη που έζησε.

Κατά τη διάρκεια των βιασμών, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι η κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ σε ποσότητα δυο φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο για να οδηγήσει.

 
http://www.protothema.gr/world/article/571691/friki-sti-vretania-parea-metanaston-viaze-epi-treis-ores-18hroni-kopela/