Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Παραμόρφωση ή πόλεμος. Το πλήρες σχέδιο του Ισλάμ είναι πολύ απλά η θρησκευτική και εθνική κατάκτηση της Ευρώπης, όπως ορίζει το Κοράνι. Είμαστε ήδη σε πόλεμο!

Ισλαμοποίηση της Ελλάδας: Το σχέδιο των Τούρκων και το «πάρτι» των Σκοπίων
Πώς από τις πισίνες του «ισλαμικού τουρισμού» στην Τουρκία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επεκτείνει τα σχέδια του σε Ελλάδα και Ευρώπη - Τι ρόλο παίζουν τα Σκόπια και οι χώρες της «βαλκανικής οδού»
Την ώρα που στην Ειδομένη έχει προκληθεί το απόλυτο χάος με την Ευρώπη να παρακολουθεί ανήμπορη, κάποιοι καταστρώνουν την εξέλιξη των σχεδίων τους...
 
Την ώρα που η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρότατη ανθρωπιστική κρίση, την ώρα που στη χώρα μας δημιουργούνται όλο και περισσότερα «πάρκινγκ» κατά τον Μάρτιν Σουλτς, προσφύγων και μεταναστών - μετά από το κλείσιμο των συνόρων Ελλάδας - Σκοπίων στην Ειδομένη, στα Σκόπια οι Ισλαμιστές κάνουν «πάρτι» σε βάρος χιλιάδων μουσουλμάνων με τα παιδιά τους που κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή, σε βάρος της Ελλάδας και της Ευρώπης. Κάνουν «πάρτι» μεταδίδοντας το μίσος!
AdTech Ad
«Και στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί Ισλαμιστές που μεταδίδουν το μίσος, απλά δεν τους παίρνει να εκδηλωθούν ακόμη», περιγράφει στο Newsbomb.gr Έλληνας μουσουλμάνος που ζει εδώ και χρόνια στην Αθήνα και «γνωρίζει» και «πρόσωπα» και «πράγματα».
Τι εννοεί;
«Μα δεν έχουν ακόμη χτίσει ισχυρές ομάδες. Αυτό γίνεται σιγά-σιγά. Σε κάποιες περιοχές το έχουν καταφέρει, αλλά δεν αρκεί. Άσε που τους παρακολουθούν κιόλας», αναφέρει και συμπληρώνει: «Εμείς οι μουσουλμάνοι ακόμη και αν δεν τους γνωρίζουμε προσωπικά, τους καταλαβαίνουμε...»
Τι μαρτυρούν τα στοιχεία;
To 2006 εισήλθαν στη χώρα 95.239 πρόσφυγες και μετανάστες. Σήμερα - δέκα χρόνια μετά - ο αριθμός αυτός ανέρχεται σε 856.723 ανθρώπους!
Η στάση της Τουρκίας σε συνδυασμό με τα παιχνίδια που παίζονται εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και εξαιτίας αυτών πληρώνει ότι πληρώνει αυτήν τη στιγμή η χώρα, δεν προοιωνίζουν καλές ημέρες.
Δε χρειάζεται κάποιος να βρίσκεται στο άλλο άκρο, χαρακτηριζόμενος ως «τουρκοφάγος» ή «ισλαμοφάγος» για να νιώσει την ανασφάλεια που προκαλεί η διαμορφωθείσα κατάσταση με χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες να βρίσκονται στη χώρα και να μη μπορούν να πάνε ούτε «μπρος», αλλά ούτε και «πίσω», διότι η «βαριά βιομηχανία» των αποφάσεων της ΕΕ., τούτο έκρινε για τη χώρα μας και διότι τούτο προσδοκά ο... οραματιστής Ερντογάν. Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ακραία καχύποπτος, για να προβληματιστεί απ' όσα πλέον συμβαίνουν.
Σε μία αρκετά ψύχραιμη και εμπεριστατωμένη ανάλυσή του, ο Φράγκος Φραγκούλης, επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ και πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρει ξεκάθαρα πως: «Οι νέες μεταναστευτικές ροές εμπεριέχουν έναν μεγάλο κίνδυνο, την ισλαμοποίηση της Ελλάδας. Οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα το 2010 αριθμούσαν 500.000 και έως το 2015 είχαν αυξηθεί σε 610.000 (αύξηση 20%), ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, που αποτελείται από τους γηγενείς Ελληνες μουσουλμάνους, αριθμούσε 114.000. Η πρόσφατη αλλαγή της μεταναστευτικής πολιτικής της Ελλάδας, που σημαδεύτηκε από τη θέσπιση νέων ελαστικών κριτηρίων απονομής της ελληνικής υπηκοότητας, σε συνδυασμό με την απόφαση της κατάργησης της Αμυγδαλέζας τον Φεβρουάριο 2015, ήταν όπως αποδείχθηκε εγκληματική. Αν συνεχισθεί αυτή η αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος, τότε η προϊούσα ισλαμοποίηση της Ελλάδας είναι απλά θέμα χρόνου, χωρίς αυτό να αποτελεί συνωμοσιολογία αλλά ρεαλιστική εκτίμηση» (Η προϊούσα ισλαμοποίηση της Ελλάδας - Εφημερίδα Καθημερινή).
hotes
Αποτελεί το θέμα αυτό μία πιθανή έμπνευση για έναν σύγχρονο Όργουελ και τη συγγραφή ενός άλλου τύπου... Μεγάλου Αδελφού,  πρόκειται για αίολα και κυρίως φοβικά σενάρια ή τίποτε απ' όλα αυτά;
Πώς εξαπλώθηκε ο ισλαμισμός στην Τουρκία και πως θα εξαπλωθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη - συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας;
Για δεκαετίες πρωταγωνιστούσε στην τουρκική κοινωνία του ισλαμικό ρεύμα του Φετουλάχ Γκιουλέν ο οποίος θεωρείται μέντορας τόσο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όσο και του Αμπντουλάχ Γκιουλ, πρώην προέδρου της Τουρκίας. Ήταν αυτό το ισλαμικό ρεύμα που είχε αναλάβει την ευθύνη λειτουργίας σχολείων σε όλες τις βαθμίδες, υποτροφιών, κοινωφελών ιδρυμάτων, επιχειρηματικών ομίλων, συγκροτημάτων ΜΜΕ.
«Προετοίμασε την κοινωνία για ισλαμοποίηση και κυρίως δημιούργησε καταρτισμένες ομάδες πολιτών, μελών του ρεύματος Γκιουλέν, έτοιμων να αναλάβουν τα ηνία των κρατικών φορέων. Ο ίδιος ο Γκιουλέν έχει διακηρύξει την ανάγκη ισλαμικής διακυβέρνησης», επισημαίνει σε ανάλυσή του ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία Σταύρος Κούτρης.
Τι ρόλο έπαιξε το AKP του Ερντογάν; Αποτέλεσε τον πολιτικό φορέα που ανέλαβε να υλοποιήσει το εγχείρημα μετάβασης της Τουρκίας από την «κεμαλική δημοκρατία» στην «ισλαμική δημοκρατία». Πλέον, συνεχίζει και με την αμέριστη συνδρομή της ΕΕ.
Ισλαμικός τουρισμός...

Θυμίζουμε απλά ότι το 2009, μία από τις «εναλλακτικές μορφές» τουρισμού στην Τουρκία, αφορούσε και τον... «ισλαμικό τουρισμό»! Στην Αττάλεια συγκεκριμένα λειτουργούσαν από τότε περί τις 20 ξενοδοχειακές μονάδες που απευθύνονταν μόνον σε ισλαμιστές: χωριστές πισίνες ανδρών - γυναικών, χωριστές αίθουσες διασκέδασης κ.λπ.
Αυτό συνέβαινε το 2009. Δείτε απλά τι συμβαίνει σήμερα...
Παραθέτουμε ένα απόσπασμα για σκέψη από το βιβλίο του Guillaume Faye: La colonisation de l'Europe: Discours vrai sur l'immigration et l'islam το οποίο αναφέρεται στη μετανάστευση και την εξάπλωση του Ισλαμισμού:
«Εκείνοι οι οποίοι πιστεύουν πως το Ισλάμ μπορεί να εξευρωπαϊστεί, να προσαρμοστεί στον ευρωπαϊκό πολιτισμό, να αποδεχθεί την ιδέα του κοσμικού κράτους, κάνουν ένα φοβερό σφάλμα. Το Ισλάμ, στην ουσία του, δεν συμβιβάζεται. Είναι φύσει απολυταρχικό και επιθετικό. Είναι κατ’ εξοχήν η θρησκεία ενός λαού της ερήμου. Για να το θέσουμε διαφορετικά, με την εισαγωγή του Ισλάμ στην Ευρώπη μέσω του εποικισμού, δύο κίνδυνοι εγείρονται: Παραμόρφωση ή πόλεμος. Το πλήρες σχέδιο του Ισλάμ είναι πολύ απλά η θρησκευτική και εθνική κατάκτηση της Ευρώπης, όπως ορίζει το Κοράνι. Είμαστε ήδη σε πόλεμο! Οι Δυτικοί, με εξαίρεση τους Ρώσους, δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα».
Ας γυρίσουμε στη γειτονιά μας τώρα - πέρα από την Τουρκία - τη Βοσνία, το Κοσσυφοπέδιο, τα Σκόπια, το Μαυροβούνιο και τη Νότιο Σερβία.
islam
Σε αυτές τις περιοχές όχι οι μουσουλμάνοι, αλλά οι θερμόαιμοι του Ισλάμ αυξάνονται συντεταγμένα, με ότι αυτό συνεπάγεται.
«Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ισλαμικός φανατισμός εξετράφη, χρηματοδοτήθηκε και γιγαντώθηκε με σπόνσορα τις ΗΠΑ στο Αφγανιστάν, τα χρόνια της Σοβιετικής κατοχής με τη λογική ότι ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου. Έκτοτε ο Ισλαμικός φονταμενταλισμός υπήρξε κρυφός φίλος και βολικός εχθρός για την Δύση, που με αφορμή τον Ισλαμικό κίνδυνο πέρασε αβρόχοις ποσίν νομοθεσίες, που σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα πέρναγαν εύκολα, με βασικό στόχο τις ατομικές ελευθερίες των πολιτών και τον απόλυτο έλεγχο, στην ατομική οικονομική και προσωπική ζωή των πολιτών. Σημαντικό και ουσιώδες πλήγμα στον Ισλαμικό φονταμενταλισμό δεν είδαμε. Απεναντίας παρήχθησαν νομοθεσίες, που βοηθούν την εξάπλωση και την ευδοκίμηση των Ισλαμιστών στην καρδιά της Δύσης», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Αθανάσιος Θεοδώρου στην ανάλυση του: Το Ισλάμ στην Ευρώπη.
Και ο στρατιωτικός δικαστής Χρήστος Τσιαχρής, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στο Διεθνές Δίκαιο, πρώην ερευνητικός συνεργάτης του Κέντρου Συγκριτικού Συνταγματικού Δικαίου και Θρησκείας του Πανεπιστημίου της Λουκέρνης, στο βιβλίο του Μιναρέδες - Οι λόγχες του Ισλάμ στην Ευρώπη, θέτει -μεταξύ άλλων - τον εξής προβληματισμό: «Οι ισλαμιστές διεισδύουν στην Ευρώπη και αποκτούν δύναμη και εξουσία με όπλο τη θρησκευτική ελευθερία που διεκδικούν, και που τα ευρωπαϊκά κράτη φαίνονται, καταρχήν, υποχρεωμένα να τους διασφαλίσουν, δυνάμει του εθνικού τους δικαίου και των διεθνών συμβάσεων που έχουν υπογράψει. Το υφιστάμενο νομικό-πολιτικό πλαίσιο παρέχει διέξοδο και λύσεις στο πρόβλημα της ισλαμικής εξάπλωσης και επικράτησης ή την υποθάλπει;»
Ποια είναι η στάση της Ελλάδας σε όλο αυτό που συμβαίνει; Σίγουρα δεν θα έπρεπε να είναι αυτή του θεατή. Ας παρατηρήσουμε τι συμβαίνει στη Λέσβο, ας δούμε τι συμβαίνει με τις βραχονησίδες και τα νησάκια της άγονης γραμμής που κατοικούνται από ελάχιστους κατοίκους. Ας δούμε τι συμβαίνει τώρα με το Καστελλόριζο...
kastelorizo
Οι κυβερνήσεις αυτής της χώρας, αδυνάτησαν και αδυνατούν να αντιμετωπίσουν κατάμουτρα αυτόν τον ενδεχόμενο κίνδυνο που σίγουρα δεν αφορά στους χιλιάδες ανθρώπους μουσουλμανικής καταγωγής που εκδιώκονται από τα σπίτια και τις πατρίδες τους, αλλά στον σκληρό πυρήνα των Ισλαμιστών που είναι εντεταλμένοι και σε πρώτη φάση, αναζητούν μορφές «ισλαμικού τουρισμού» στη χειμαζόμενη Ευρώπη.
Κάτι σαν τα πεντάστερα ξενοδοχεία στην Ατταλεία με τις χωριστές πισίνες...