Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Αναζωπύρωση ξανά στην Ουκρανία...η πολεμοχαρής Ε.Ε στέλνει μισθοφόρους στην αυλή της Ρωσίας

Νέος γύρος συγκρούσεων: To Kίεβο βομβαρδίζει Ντονέτσκ και Gorlovka - Eντοπίστηκαν ΝΑΤΟϊκοί μισθοφόροι (vid)
Νέος γύρος συγκρούσεων φαίνεται να ξεκινάει καθώς ουκρανικές δυνάμεις σφυροκοπούν τα προάστια
του Nτονέτσκ και Gorlovka ενώ εντοπίστηκαν και Τουρκικές δυνάμεις μαζί με μισθοφόρους του ΝΑΤΟ και της Πολωνίας στα ανατολικά προάστια του χωριού Bolotennoe.
Για το λόγο αυτό έχουν τεθεί σε επιφυλακή οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ντονέτσκ και Λουχάνσκ και πραγματοποιούν μεγάλες κλίμακας ασκήσεις.
 
Το Κίεβο μετακινεί ναζιστικές όμαδες δίπλα στη γραμμή επαφής. Συγκεκριμένα έχουν αναπτυχθεί οι Ναζί του τάγματος "Azov" στην περιοχή Kherson δίπλα στα σύνορα με την Ρωσία.
 
"Υπάρχει μια συνεχόμενη αύξηση στην ανάπτυξη των ναζιστικών ταγμάτων στην γραμμή επαφής ενώ εμφανίστηκε και ο "Δεξιός Τομέας" και τάγματα του "Aidar" στα χωριά Raihorodka, Novoaidar, και Severodonetsk" ανέφερε εκπρόσωπος του Λουχάνσκ.
 
"Οι ουκρανικές δυνάμεις σφυροκοπούν τα χωριά Spartak, Veseloye, Trudovskoye, Yelenovka, και τα περίχωρα του Abakumov κοντά στο Donetsk, καθώς και τις περιοχές Zaytsevo, Shirokaya Balka και Ozeryanovka κοντά στη Gorlovka" ανέφερε εκπρόσωπος του Ντονέτσκ.
 
"Στις μάχες συμμετέχουν 24 άρματα μάχης που έριξαν 20 φορές με 122mm και 131 φορές με 82 mm" τόνισε.
 
"Τις τελευταίες 24 ώρες έχουν βάλλει περίπου 300 φορές".
 
"Έβαλλαν κατά του χωριού Prishib και Tryohizbenka και Alexandrovka" ανέφερε το κέντρο ενημέρωσης του Lugansk.
 
"Μονάδες της UAF άνοιξαν πυρα για 150 λεπτά  στα περίχωρα Donetsk, Gorlovka, στον αυτοκινητόδρομο και σε σημείου ελέγχου στην περιοχή Yasinovataya, σε Zaytsevo, Spartak, Zhabichevo, Vesele, Trudovskoy, το αεροδρόμιο, το "Κέντρο της Volvo", το σημείο ελέγχου Yasinovatskiy" πρόσθεσε.
 
"Η UAF έβαλλε από θέσεις που κατέχει σε Zhovanka, Bahmutka, Opytne, και Piski, τις πόλεις Maryinka και Avdiivka, και από ορυχείο στη Butovskaya mine. Χρησιμοποιήθηκαν και αντιαεροπορικά όπλα και πυροβολικό".
 
Ταυτόχρονα αναγνωριστικές μονάδες του Ντονέτσκ εντόπισαν Πολωνούς ελεύθερους σκοπευτές και μισθοφόρους τρία χιλιόμετρα από τη γραμμή επαφής.
 
"Εντοπίστηκε η άφιξη Πολωνών ελεύθερων σκοπευτών και μισθοφόρων στην περιοχή Krasnogorovka".
 
"Εντοπίστηκαν μισθοφόροι από ΕΕ, ΝΑΤΟ, χώρες της Μ.Ανατολής, Γεωργία, ΗΠΑ, Τουρκία, Βαλτικά κράτη".
 
Στις φωτογραφίες παρακάτω θα δείτε Βρετανούς στρατιώτες να εκπαιδεύουν τους Ουκρανούς στην περιοχή Shirokiy Lan..
 
 
 
 pronews.gr