Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Ζούμε την επιβεβαίωση του ελεγχόμενου χάους του Steven Mann.



Σήμερα βιώνουμε την απόδειξη ορθότητας του ελεγχόμενου χάους του Steven Mann αλλά σε αυτόν το νέο δημόσιο χώρο, δεν υπάρχει χώρος για δημιουργούς, αλλά μόνο για εκείνους τους ρεαλιστές και φανατικούς του συστήματος που λαχταρούν την πανίσχυρη εξουσία.
 Η ανθρωπότητα μπορεί να αποδεχτεί νέους κανόνες σήμερα και είναι πρόθυμη να τους εκπληρώσει περιχαρής, υπό την επιφύλαξη κατάλληλης αμοιβής, κατά προτίμηση στο σπίτι και σε συνθήκες περιορισμού με ελαχιστοποίηση κίνησης και επικοινωνίας.
Ο κόσμος υφίσταται έξωθεν επιθετικότητα και ψυχολογική καταστολή,αλλά με τη συνολική αστικοποίηση των περισσότερων χωρών του κόσμου, το κύριο σώμα του πληθυσμού είναι έτοιμο να επαναπαυτεί σε πακέτα τροφίμων και κοινωνικά επιδόματα εφ΄όρου ζωής, καταναλώνοντας μόνο αυτό που του επιτρέπεται από το σύστημα διαχείρισης υπό την ηγεσία του νέου πάνθεου των ψηφιακών θεών.
Ελλείψει νέου μοντέλου κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης, η κοινωνία θα αποδεχτεί οποιοδήποτε μοντέλο εγγυάται ένα ελάχιστο απαραίτητο σύνολο αγαθών και υπηρεσιών, επομένως, το πιο απλό μοντέλο έχει ήδη αναπτυχθεί σήμερα – η διανομή του σοσιαλισμού του ψηφιακού ελέγχου και της κοινωνικής αξιολόγησης με ταυτόχρονο αυστηρό έλεγχο των ποσοστών γεννήσεων, των ατμοσφαιρικών εκπομπών και της καταστολής όσων δεν συμφωνούν να ζήσουν με τους νέους κανόνες.
Η επίτευξη ψυχολογικής άνεσης, που αφαιρείται σήμερα, θα συμβάλει στην αποδοχή από ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα νέων αξιών της ψηφιακής εποχής του οικοσυστήματος των Bill Gates και Herman Gref.. Δεν είναι κοινωνικός φασισμός ούτε δικτατορία μιας μειοψηφίας – είναι εθελούσια δουλεία.

dimpenews.com