Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Πάνω από το 40% των Ρεπουμπλικάνων πιστεύει ότι Μπιλ Γκέιτς θέλει με τα εμβόλια COVID-19 να κάνει εμφύτευση μικροτσίπ ιχνηλάτησης γεωεντοπισμού…



Περισσότεροι από το 40% των Ρεπουμπλικάνων σε μια νέα δημοσκόπηση δηλώνουν ότι πιστεύουν ότι ο Μπιλ Γκέιτς θέλει να χρησιμοποιήσει εμβόλια COVID-19 
για την εμφύτευση microchips ιχνηλάτησης γεωεντοπισμού στους παραλήπτες. Το 44% των Ρεπουμπλικάνων ερωτηθέντων σε μια νέα έρευνα των Yahoo News και YouGov δήλωσαν ότι πιστεύουν ότι ο Μπιλ ο Γκέιτς ήθελε να χρησιμοποιήσει εμβόλια κορονοϊού για να εμφυτεύσει μικροτσίπ εντοπισμού τοποθεσίας σε ανθρώπους.
Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι το 19% των Δημοκρατών, το 24% των ανεξάρτητων και το 50% των ανθρώπων που χρησιμοποίησαν το Fox News ως κύρια πηγή τηλεοπτικών ειδήσεων πίστευαν επίσης αυτό.
Ο Γκέιτς, έχει δωρίσει 300 εκατομμύρια δολάρια σε προσπάθειες εμβολίου κορονoϊού.

Το 31% δήλωσαν αναποφάσιστοι για το θέμα…

Για την έρευνα, η YouGov πραγματοποίησε μια διαδικτυακή δημοσκόπηση στις 20-21 Μαΐου σε 1.640 ενήλικες των ΗΠΑ με αντιπροσωπευτικό δείγμα..

Μια προηγούμενη δημοσκόπηση των Yahoo News και YouGov διαπίστωσε ότι μόνο το 55% των ερωτηθέντων Αμερικανών δήλωσαν ότι θα εμβολιαστούν «εάν και όταν γίνει διαθέσιμο ένα εμβόλιο κορoνοϊού». Οι υπόλοιποι είτε δεν ήταν σίγουροι (26%) είτε είπαν όχι (19%). Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι είναι “πολύ σίγουρος” ότι ένα εμβόλιο κορονoϊού θα είναι έτοιμο φέτος, ενώ οι ειδικοί έχουν προβλέψει ότι η ανάπτυξη του εμβολίου θα μπορούσε εύκολα να χρειαστεί 12 έως 18 μήνες.

dimpenews.com