Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νομική «θωράκιση» της ομοφυλοφιλίας!



Παράνομη κάθε συμβουλή από γονείς ή ψυχολόγους στους νέους να εγκαταλείψουν την ομοφυλοφιλία

Στη Γερμανία, οι "θεραπείες μεταστροφής", με στόχο να βοηθήσουν τους νέους να πολεμήσουν ενάντια σε αφύσικες τάσεις, θα απαγορευτούν για τους ανηλίκους από αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με απόφαση της Bundestag στις 7 Μαΐου.
 Στη Γαλλία, η ίδια καταστολή εξελίσσεται σταθερά, με μια κοινοβουλευτική έκθεση που προορίζεται να γίνει μια μέρα νόμος. Όμως ο νόμος που ψηφίστηκε στη Γερμανία προχωρά ακόμη περισσότερο, χαρακτηρίζοντας παράνομη κάθε συμβουλή από γονείς ή ψυχολόγους στους νέους να εγκαταλείψουν την ομοφυλοφιλία.

Ο Γερμανός υπουργός Υγείας, ο Χριστιανοδημοκράτης Jens Spahn (CDU), ευθυγραμμίστηκε με την ιδεολογία των φύλων:
«Ο όρος θεραπεία είναι παραπλανητικός. Όπου δεν υπάρχει ασθένεια, δεν υπάρχει ανάγκη για θεραπεία. "
Η ενθάρρυνση ενός νέου ατόμου να αντιστρέψει μια έλξη προς ένα άτομο του ίδιου φύλου θα τιμωρείται σύντομα έως και ένα έτος φυλάκισης ή πρόστιμο 30.000 ευρώ. Ακόμη και η συμβουλή, που ζητήθηκε από ένα νεαρό άτομο που θέλει να πολεμήσει ενάντια σε αυτές τις έλξεις, εξομοιώνεται με κακοποίηση από αυτόν που τη δίνει. Ο γονέας, ο ψυχολόγος, αλλά και ο ιερέας ή ο μοναχός που θα προσπαθήσει να διαφωτίσει τη συνείδηση ​​αυτού του νεαρού θα παρανομήσει, και αυτό στο όνομα της «προστασίας της παιδικής ηλικίας» (sic).
Μια νίκη για το λόμπι των ομοφυλόφιλων, που υπονομεύει όχι μόνο το φυσικό δίκαιο αλλά και το δικαίωμα των γονέων να μεγαλώνουν τα παιδιά τους, αλλά και την ελευθερία της θρησκείας, καθώς οι σχετικές προσευχές θεωρούνται «επικίνδυνες προσπάθειες» από το νόμο, όταν πρόκειται για «αντιστροφή μιας έλξης» προς ένα άτομο του ίδιου φύλου.