Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Η απολογία του 27χρονου, η μαύρη μαγεία και ο σατανισμός



Για επιρροές «από τον σατανισμό» του καθ' ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου φέρεται να κάνει λόγο η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Στην ενασχόληση με τη μαύρη μαγεία φέρεται να απέδωσε τις πράξεις του ο καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, στην Κρήτη, όπως μετέδωσε το STAR.

Επικαλούμενο την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού μετέδωσε ότι στο πόρισμα ο 27χρονος χαρακτηρίζεται «ψυχρός και κυνικός με επιρροές από τον σατανισμό».

Τούνελ στην Κρήτη
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : FLASHNEWS.GR
Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: «Με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις, πάτησα γκάζι, πέρασα από πάνω της»
Στην απολογία του ο 27χρονος φέρεται να παραδέχτηκε την ενασχόλησή του με τη μαύρη μαγεία, σύμφωνα πάντα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

«Τη βιολόγο τη χτύπησα με το αυτοκίνητο και είχα σκοπό να την εξαφανίσω. Κατέληξα στη σπηλιά που είχα πάει έξι φορές για να την εξερευνήσω, γιατί ήθελα να ασχοληθώ με το παραφυσικό» φέρεται να δήλωσε.
Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της Αμερικανίδας βιολόγου
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της Αμερικανίδας βιολόγου προήλθε από ασφυξία ενώ φέρει κακώσεις στο κεφάλι και τα πλευρά που έγιναν όσο εκείνη βρισκόταν εν ζωή.

Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : MENELAOS MYRILLAS / SOOC
Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Η απολογία του καθ' ομολογία δράστη - Ήταν σε «ερωτική υπερένταση»
Ωστόσο, όπως ομολόγησε ο νεαρός, η Σούζαν Ίτον δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση όσο ήταν εν ζωή.

«Δεν καταλάβαινα τι έκανα, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Είχα σκεφτεί να την πετάξω, αλλά ήταν κάτι που με ωθούσε να συνεχίζω να τη βιάζω. Προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου να σταματήσει… Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα με έπιανε η αστυνομία, δεν περίμενα όμως να τη βρουν στη σπηλιά τόσο γρήγορα» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος.
Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση έχει κλείσει σε επίπεδο ανάκρισης και το περιεχόμενο του αποδεικτικού υλικού θα αξιολογηθεί πλέον στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Από κει και πέρα, ο 27χρονος θα απολογηθεί και θα κριθεί από τον φυσικό δικαστή.