Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Ιταλίδα Βουλευτής κατακεραυνώνει τον Bill Gates και καλεί στην καταψήφιση του υποχρεωτικού εμβολιασμού….ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ B. GATES.



Η Ιταλίδα Βουλευτής , Sara Cunial χαρακτήρισε τον Γκέιτς ως εγκληματία. Λόγω των εκστρατειών εμβολιασμού που το ίδρυμά του διεξάγει εδώ και χρόνια σε μη ανεπτυγμένες χώρες,

 τον κατηγόρησε ότι  επέβαλε  την στείρωση σε εκατομμύρια  γυναίκες στην Αφρική, ενώ στην Ινδία προκάλεσε  την παράλυση εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών .

Η Ιταλίδα  πολιτικός υποστήριξε ότι τα σκληρά μέτρα  κατά του κορονοϊού όπως π.χ.  “η απομόνωση, εξυπηρετούν  επίσης την παγκόσμια ατζέντα…”

Ο πραγματικός στόχος όλων αυτών των μέτρων είναι ο απόλυτος έλεγχος. Απόλυτη κυριαρχία επί  των ανθρώπων, μεταμορφωμένων σε ινδικά χοιρίδια και σκλάβους, παραβιάζοντας την  ελεύθερη βούληση

«Είναι τα παιδιά μας που θα χάσουν περισσότερα, … βιάζονται οι ψυχές τους,» είπε η Cunial.

«Το δικαίωμα στο σχολείο θα παραχωρηθεί μόνο σε παιδιά που θα φέρουν  ένα ηλεκτρονικό βραχιόλι …για να τα συνηθίσουν  στη δουλεία και την ακούσια μεταχείριση».

Η Ιταλίδα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος   από την περιφέρεια της Ρώμης, εξέφρασε  με πάθος όλη τη δυσαρέσκεια του Ιταλικού Λαού (και όχι μόνο) όσον αφορά τον ύποπτο ρόλο του  Μπιλ Γκέιτς .

Τον αποκάλεσε  «εγκληματία που σκοτώνει με εμβόλια » άλλα και ως  άνθρωπο που εκμεταλλεύεται την πανδημία ως όπλο υπέρ της ηλεκτρονικής παγκοσμιοποίησης .
Κατά τη διάρκεια ομιλίας της στο Ιταλικό Κοινοβούλιο, η Cunial κάλεσε τους συναδέλφους της καταψηφίσουν τυχόν σχέδια υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του Covid-19.

“Τέτοιες προσπάθειες ωθούνται από τις διεφθαρμένες ελίτ , το Βαθύ Κράτος”, ισχυρίστηκε, καταδεικνύοντας  τον Μπιλ Γκέιτς ως έναν από τους κύριους ένοχους πίσω από την προσπάθεια εμβολιασμού, αν όχι και την ίδια την πανδημία.

“Είναι γνωστό ότι για δεκαετίες, ο Γκέιτς ασχολείται με την πολιτική της μείωσης υπερπληθυσμού της γης και την  πολιτική ενός δικτατορικού ελέγχου  μέσω της διεθνούς υπεροχής του στους τομείς  της γεωργίας,  τεχνολογίας και  ενέργειας.”.


Η βουλευτής ζήτησε από τον Ιταλό πρωθυπουργό να φέρει τον Γκέιτς στη διεθνή δικαιοσύνη – εκτός αν φυσικά ο Τζιουζέπ Κόντε είναι ο ίδιος μέρος της παγκόσμιας συνωμοσίας του Deep State.

‘‘Την επόμενη φορά που θα λάβετε ένα τηλεφώνημα από τον φιλάνθρωπο Bill Gates, στείλτε το (ν) απευθείας στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας” είπε.

dimpenews.com