Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Συγκλονιστική ομιλία κατά του Bill Gates στην ιταλική Βουλή – Προσπάθησαν να την σταματήσουν (ΒΙΝΤΕΟ)


[BINTEO]
Ο πραγματικός σκοπός όλου αυτού είναι ο απόλυτος έλεγχος

Έγινε χαμός στο Ιταλικό Κοινοβούλιο…
H Sara Cunial είναι βουλευτής του Ιταλικού Κοινοβουλίου. Εξελέγη το 2018 στην Βουλή των Αντιπροσώπων με το Κίνημα 5 Αστέρων του Πέπε Γκρίλο.
Έδωσε μία συγκλονιστική ομιλία στην Ιταλική Βουλή, η οποία ξεσήκωσε αντιδράσεις από μέλη του Κοινοβουλίου, τα οποία δυσκολεύονταν να ακούσουν.

Στο στόχαστρο της βουλευτίνας βρέθηκε κυρίως ο Bill Gates Και τα μέτρα περιορισμού λόγω κορωνοϊού, τα οποία , όπως είπε ως στόχο έχουν «τον απόλυτο έλεγχο».

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Ο κόσμος δεν πεθαίνει μόνο από τον κορωνοϊό.
Το δικαίωμα στην μάθηση θα δίνεται μόνο με την υποχρεωτική χρήση βραχιολιού για να συνηθίσουν τα παιδιά στην ελεγχόμενη ελευθερία και την εθελοντική σκλαβιά.
Η κινητήρια δύναμη του συστήματος είναι η σύγκρουση συμφερόντων που εκπροσωπείται μέσω του ΠΟΥ, του οποίου κύριος χρηματοδότης είναι ο «φιλάνθρωπος» και «σωτήρας του κόσμου», Bill Gates.
Το 2018 ο Bill Gates είχε ήδη προφητεύσει μία «πανδημία» και τον περασμένο Οκτώβριο (2019) παρουσίασε μια προσομοίωση κατά την διάρκεια του «Event 201» σε συνεργασία με τους φίλους του στο Νταβός (Ελβετία, εκεί μου μαζεύονται κάθε χρόνο οι επιφανείς παγκοσμιοποιητές).
Ο Bill Gates εδώ και δεκαετίες δουλεύει επάνω σε ένα πλάνο για την μείωση πληθυσμού και έναν δικτατορικό έλεγχο σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο Bill Gates σκέφτεται να διανείμει το γνωστό πλέον «quantum tattoo» για την πιστοποίηση εμβολιασμού και τα mRNA εμβόλια, τα οποία θα επαναπρογραμματίσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Εταιρείες δραστηριοποιούνται για τον έλεγχο των ιατρικών δεδομένων των πολιτών, όπως ορίζει η ευρωπαϊκή ατζέντα «ID2020» που αποσκοπεί στην μαζική ταυτοποίηση και στον μαζικό εμβολιασμό.
Ο πραγματικός σκοπός όλου αυτού είναι ο απόλυτος έλεγχος. Θα μετατρέπουν τους πολίτες σε γουρούνια και σκλάβους, παραβιάζοντας την προσωπική ελευθερία.

Δείτε το βίντεο με πολλούς να αντιδρούν εντός Βουλής, θέλοντας να σταματήσει η ομιλία και τον Πρόεδρο να τους θυμίζει πως υπάρχει η ελευθερία έκφρασης και λόγου:


makeleio.gr