Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Δεν υπάρχει ερευνητής που να πιστοποιεί οτι υπάρχει covid-19 δηλώνει Αγγλος Γιατρός


[ΒΙΝΤΕΟ]
Όλο και πιο συχνά βλέπουμε ότι οι γιατροί βγαίνουν στην δημοσιότητα στην περίπτωση που διαφέρει από αυτά που μας λένε τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, σχετικά με την κρίση της κορώνας.


Για παράδειγμα, ένας Βρετανός χειρουργός που δηλώνει ότι αυτό που ονομάζεται ιός, δεν είναι παρά γενετικό υλικό του , και ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για την κοινωνία των Αγώνων Πείνας. Εκεί μας οδηγούν οι οικονομικοί εκτελεστές με τους πολιτικούς εντολοδόχους πρώτους.

Είδαμε αρκετούς γιατρούς κάποιες φορές που είχαν το θάρρος να εμφανιστούν δημοσία και να πουν την αλήθεια στον κόσμο ότι δεν πρόκειται για μια πανδημία και δεν είναι «απειλητική για τη ζωή μας».

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε την ιατρική και τον τομέα της, εξαρτώμαστε από αυτά που μας λένε οι ειδικοί. Ειδικοί στον τομέα όπως ιολόγοι και επιδημιολόγοι, και όχι, ο Μπιλ Γκέιτς. Ο κύριος Γκειτς έχει τις ίδιες ιατρικές γνώσεις που έχει ο μηχανικός του αυτοκινήτου στη γωνία του δρόμου, αν και καθορίζει ολόκληρη την πολιτική της Παγκόσμιας υγείας αναφέροντας ότι θέλει να εμβολιάσει 7,5 δις ανθρώπους.
Ο γιατρός που ονομάζεται M.I. Αντίλ. Κατάγεται από το Πακιστάν, ζει και εργάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι επίσης Βρετανός υπήκοος και εργάζεται ως χειρουργός σε βρετανικό νοσοκομείο και έχει προεδρεύει σε σειρά σημαντικών ιατρικών οργανισμών για 30 χρόνια.
Δεν είναι αρχάριος στον ιατρικό τομέα και έχει την γνώμη για την πανδημία και τον κοροναϊό. Μιλά λοιπόν για μια λεγόμενη πανδημία και απαντά στο ερώτημα για το αν υπάρχει ιός, με ένα σύντομο: “Όχι”.Ο γιατρός πιστεύει είναι ότι πρόκειται για μια φάρσα, δημιουργήθηκε από το 1 τοις εκατό που κυβερνάει τον κόσμο διότι θέλουν να δημιουργήσουν μια κοινωνία των Hunger Games. Μιλά για μια πυραμίδα με το ισχυρό 1 τοις εκατό στην κορυφή και στη συνέχεια το μεσαίο στρώμα που αποτελείτε από τις τυραννικές κυβερνήσεις σε όλο τον πλανήτη, τους στρατούς και τις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίοι πραγματοποιούν την επιθυμία της κορυφής της πυραμίδας.Στη συνέχεια, λέει ότι τον Ιανουάριο του 20, οι Κινέζοι ανακάλυψαν ότι μερικές εκατοντάδες άνθρωποι πέθαναν από μια ασθένεια που έδειξε όλα τα χαρακτηριστικά μιας σοβαρής γρίπης και είχαν αναπνευστικά προβλήματα. Όταν ελήφθησαν δείγματα του υγρού από τους πνεύμονες, βρέθηκε κάποιο γενετικό υλικό εκεί και αυτό το γενετικό υλικό ονομάστηκε Covid-19 (Corona).

Σύμφωνα με τον Δρ. Adil δεν υπάρχει ούτε ένας ερευνητής που να αποδεικνύει ότι υπάρχει ο ιός Covid-19…!!!

Επιπλέον, λέει ότι τα τεστ είναι πολύ αναξιόπιστα και ότι εάν οι άνθρωποι δοκιμαστούν θετικά, αυτό συμβαίνει επειδή, όπως και οι Κινέζοι, το γενετικό υλικό βρίσκεται, ότι δεν είναι απολύτως ιός, αλλά αφορά εξωσώματα, μια έκκριση από κατεστραμμένα κύτταρα που προηγουμένως έχουν γράψει. Ο γιατρός αποδίδει αυτή την έκκριση των κυττάρων σε πράγματα όπως το άγχος που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι, την γρίπη, καρκίνο, πνευμονία και να προσθέσουμε εμείς, το κυτταρικό στρες λόγω του 5G.

Είναι επίσης πολύ επικριτικός για την αιτία θανάτου που αποδίδεται στους νεκρούς και είναι μια ιστορία που έχουμε ακούσει πολλές φορές. Οι άνθρωποι πεθαίνουν από κάθε είδους αιτίες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, αλλά το πιστοποιητικό θανάτου  αναφέρει: αποθανόντος από τον κοροναϊό.

Δρ. Ο Adil είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι η φάρσα κορώνας δημιουργήθηκε από το 1 έως 2 τοις εκατό στην απόλυτη κορυφή της πυραμίδας για να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην κοινωνία με αυτόν τον τρόπο.

Δείτε το βίντεο με τον γιατρό και διαλέξτε ελληνικούς υπότιτλους


https://amazonios.net/den-yparchei-ereynitis-poy-na-pistopoiei-oti-yparchei-covid-19-dilonei-agglos-giatros/