Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Πρόσχημα η Πανδημία για να επιβληθεί η νέα τάξη



To «βαθύ Βατικανό» καταγγέλλει τον κορωνοϊό ως σχέδιο επιβολής παγκόσμιας διακυβέρνησης
Μεγάλο ντόρο στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας έχει προκαλέσει ένα ψήφισμα, που υπογράφεται από μια σειρά επιφανών συντηρητικών Ρωμαιοκαθολικών, το οποίο αναφέρει ότι ο νέος κορωνοϊός Covid-19 
είναι ένα υπερδιογκωμένο «πρόσχημα» με στόχο να κρατήσει τους πιστούς μακριά από τη θεία λειτουργία και να επιβάλει μια νέα παγκόσμια τάξη.
Ο πρώτος που υπογράφει το ψήφισμα, ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Σάρα με καταγωγή από τη Γουινέα, επικεφαλής του γραφείου λειτουργίας του Βατικανού, υποστηρίζει ότι δεν το υπέγραψε ποτέ.
Ωστόσο, ο αρχιεπίσκοπος που ηγήθηκε της πρωτοβουλίας υποστήριξε την Παρασκευή ότι ο καρδινάλιος Σάρα ήταν εξαρχής «μέσα» και έχει στην κατοχή του ηχογραφημένες τηλεφωνικές συνομιλίες που το αποδεικνύουν.

Το επίμαχο ψήφισμα για τον κορωνοϊό, που υπεγράφη ως επί το πλείστον από Ιταλούς κληρικούς, πανεπιστημιακούς και δημοσιογράφους, αποτελεί την πιο πρόσφατη πρωτοβουλία συντηρητικών χριστιανικών ρωμαιοκαθολικών κύκλων που καταγγέλλουν τα περιοριστικά μέτρα (lockdown) που πάρθηκαν για τον κορωνοϊό ως επίθεση στη θρησκευτική ελευθερία, απειλή για την παγκόσμια οικονομία και συνωμοσία που αποσκοπεί στη διάλυση του θεσμού της οικογένειας.

Το ψήφισμα αποκαλεί την πανδημία «πρόσχημα» από ανώνυμους παίκτες που έχουν στόχο να χειραγωγήσουν και να ελέγξουν τους ανθρώπους μέσω του πανικού και να τους αποστερήσουν τις θεμελιώδεις ελευθερίες τους, συμπεριλαμβανομένης της θρησκευτικής ελευθερίας.

Προειδοποιεί ότι οι συσκευές ιχνηλάτησης επαφών, οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και η «ποινικοποίηση» των επισκέψεων μεταξύ παππούδων και εγγονών είναι «ένα ενοχλητικό προοίμιο για την πραγματοποίηση μιας ανεξέλεγκτης παγκόσμιας κυβέρνησης».