Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Ariane Walter φιλόλογος: Mια δικτατορία εγκαθίσταται σ΄όλον τον κόσμο.



Έρχεται υποχρεωτικός εμβολιασμός,που περιέχει τοξικά προϊόντα και νανοσωματίδια που επιτρέπουν την αναγνώριση ατόμου.Με 5G διανοητικός έλεγχος και δολοφονία εξ αποστάσεως…
Mια δικτατορία εγκαθίσταται στη Γαλλία και σ΄όλον τον κόσμο υπό την κάλυψη μιας fake πανδημίας, 
δικτατορία που τίθεται σ΄εφαρμογή από μια χούφτα πλούσιους και δυνατούς στους οποίους οι κυβερνήσεις υπακούουν στην παραμικρή κίνηση του δαχτύλου και στο κλείσιμο του ματιού. 
Αυτό δεν είναι πλέον προς απόδειξη , εκατοντάδες vidéos στο net το μαρτυρούν.Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.Καθημερινά βλέπουμε περισσότερες κάμερες περισσότερους περιοριστικούς νόμους περισσότερα όπλα περισσότερα drones περισσότερη καταπίεση περισσότερη λογοκρισία μια συνεχή παραπληροφόρηση που εσείς είστε το αντικείμενο όσο και όλη η κοινωνία μας.Είμαστε στην αυγή μιας αλλαγής συστήματος.Σ΄εμάς εναπόκειται ν’ αποφασίσουμε τι θα είναι.
Είτε δεσμευόμαστε σ’ ένα δικτατορικό σύστημα, κατ΄εικόνα του film Hunger Games, που τίθεται σ΄εφαρμογή : μέσω του υποχρεωτικού εμβολιασμού,που περιέχει τοξικά παράγωγα και προϊόντα και νανοσωματίδια που επιτρέπουν την αναγνώριση οποιουδήποτε ατόμου..Μέσω της ανάπτυξης του 5G που θα επιτρέπει (μεταξύ άλλων), τον διανοητικό έλεγχο και τη δολοφονία εξ αποστάσεως στοχευμένων ατόμων. Μέσω της εγκατάστασης μιας παγκόσμιας κυβέρνησης στα χέρια μη εκλεγμένων ισχυρών.
Είτε δεσμευόμαστε προς ένα σύστημα υπεύθυνο , οικολογικό, ουμανιστικό, διευθυνόμενο από γυναίκες κι άνδρες ενσαρκώνοντας αυτές τις αξίες όπου οι 3 γαλλικές αξίες δεν θα είναι μόνο λέξεις χαραγμένες στο μάρμαρο…

( Η Ariane Walter Καθηγήτρια φιλόλογος,δραματουργός,μυθιστοριογράφος,blogueuse έγραψε στο fb της στις 13/5/20. Κατοικεί στην Αθήνα.)



dimpenews.com