Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

O νέος αρχηγός της ISIS και διάδοχος του Baghdadi είναι Τούρκος!!!



O νέος αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους (ΙSIS) δεν είναι Άραβας αλλά Τούρκος.Ο διάδοχος του
Baghdadi στην κεφαλή της Daech είναι τουρκμενικής καταγωγής αν και διατείνεται πως είναι Άραβας απόγονος του ”προφήτη” Μωάμεθ….

Μετά το θάνατο του Abou Bakr al-Baghdadi από αμερικάνικη επιδρομή στη ΒΔ Συρία τον Οκτώβρη του 2019 η Daech ανακοίνωσε πως ο διάδοχός του ήταν ο Abou Ibrahim al-Hashimi al-Quraishi, ήτοι ο Abou Ibrahim « l’Hachémite le Qoraychite ».Η τζιχαντιστική προπαγάνδα προσπάθησε έτσι να εμπεδώσει τη μυθοπλασία ενός αρχηγού, όχι μόνο Άραβα, αλλά και απογόνου του προφήτη Μωάμεθ από τη φυλή Qoraychite και τον κλάδο του Χασεμιτών.Αυτή η μυθοπλασία είναι απαραίτητη προς συντήρηση της φλόγας της επανίδρυσης του χαλιφάτου στο οποίο σύμφωνα με την ισλαμική ορθοδοξία μόνο ένας Άραβας και μάλιστα από γενεαλογικό δένδρο του Μωάμεθ προερχόμενος μπορεί να επανιδρύσει..Άλλη είναι η αλήθεια σύμφωνα με δημοσίευμα της le monde 28/6/20….

O νέος αρχηγός της Daech στην πραγματικότητα είναι ο Amir Mohammed Saïd al-Salbi al-Mawla, επονομαζόμενος και Abou Omar al-Turkmani, ήτοι Abou Omar « ο Τουρκμένος ». Γεννήθηκε στην ιρακινή πόλη Tal Afar, στα 70 χλμ δυτικά της Μοσούλης.

dimpenews.com