Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

ΟΧΙ από τη βεντέτα του γαλλικού σινεμά τη Juliette Binoche στο εμβόλιο τσιπάκι του Γκέιτς και στο 5g



Η βεντέτα του γαλλικού σινεμά η Juliette Binoche την Τετάρτη στο Instagram πήρε θέση επικριτική με σχόλιο της για τα 5G και εμβόλια για Coronavirus ……Κατηγόρησε ιδιαίτερα τα εμβόλια κατά του Covid-19, υπό σύλληψη, ότι τα υποκίνησαν οι Αμερικανοί για εντοπισμό του πληθυσμού.
“Τα εμβόλια που προετοιμάζουν είναι μέρος αυτού. Κάνοντας ένα υποδόριο τσιπ για όλους: είναι ΟΧΙ. ΟΧΙ στις επεμβάσεις του Μπιλ Γκέιτς, ΟΧΙ στο 5G“, είπε η ηθοποιός στο Instagram.
“Τα εμβόλια που προετοιμάζουν είναι μέρος αυτού. Να βάλουν ένα υποδόριο τσιπ για όλους: είναι ΟΧΙ. ΟΧΙ στις επεμβάσεις του Μπιλ Γκέιτς, ΟΧΙ στο 5G”, ανέφερε αποφασιστικά η ηθοποιός στο Instagram.

Στο κοινωνικό δίκτυο, η 56χρονη πολυβραβευμένη ηθοποιός σύμβολο του γαλλικού ποιοτικού σινεμά, ακολουθούμενη από 308.000 άτομα, μοίρασε ένα βίντεο ενός γιατρού παθολόγου στο Samu 13 στο Παρίσι του Karim Khelfaoui που εξέφρασε τους φόβους του σχετικά με την παραβίαση του ιατρικού απορρήτου από τις Υγειονομικές Ταξιαρχίες του Covid -19 που εφαρμόστηκε από τις 11 Μαΐου. Ανησυχίες που εξέφρασε και η Ακαδημία Ιατρικής.
Στα σχόλια αυτής της ανάρτησης της η ηθοποιός προχωρά περισσότερο στον προβληματισμό της. Σ’ απάντηση σ’ ένα σχόλιο, που την ρωτούσε γιατί η κυβέρνηση δημιούργησε αυτές τις Ταξιαρχίες, απάντησε: «Πρόκειται για επιχειρήσεις που οργανώνονται από διεθνείς χρηματο-οικονομικούς ομίλους (κυρίως Αμερικανούς), εδώ και πολύ καιρό.Αυτοί χειραγωγούν (χωρίς να είναι παρανοϊκοί!): Τα εμβόλια που προετοιμάζουν είναι μέρος αυτού. Να βάλουν ένα υποδόριο τσιπ για όλους:αυτό είναι ΟΧΙ. ΟΧΙ στις επεμβάσεις του Μπιλ Γκέιτς, ΟΧΙ στο 5G », λέει η Juliette Binoche.

Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς κατηγορείται ότι επινόησε ένα «μικροτσίπ» εμβόλιο που μπορεί να παρακολουθεί τις μετακινήσεις του πληθυσμού.

Σε αυτό το σκεπτικό συνδυάζονται δύο πληροφορίες: Το Ίδρυμα Gates χρηματοδοτεί πολλά ερευνητικά προγράμματα εμβολίων. Ανεξάρτητα από αυτήν την έρευνα, εργάζεται για την ανάπτυξη τατού εξοπλισμένων με μικρο-βελόνες που καθιστούν δυνατό να γνωρίζουμε ποιος έχει εμβολιαστεί σε μια χώρα που δεν διαθέτει αποτελεσματικό σύστημα υγείας.

Το 5G. Αυτή η τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας, ταχύτερη από το διαδικτυακό 4G που υπάρχει σήμερα στη Γαλλία, θεωρείται ύποπτη από πολλούς ότι προωθεί την μετάδοση του νέου coronavirus…

dimpenews.com