Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Ακάθετος ο Τσαβούσογλου: Ρατσιστής και κακομαθημένος ο Καμμένος

Μετά την επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου εξαπολύει τα «πυρά» του και στον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο, χαρακτηρίζοντάς τον «ρατσιστή» και «κακομαθημένο».
Σύμφωνα με δηλώσεις στην εφημερίδα «Miligazate», ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε: «Υπάρχει ένας ρατσιστής και κακομαθημένο παιδί εκεί. Η Ευρώπη έγινε αιχμάλωτη των ρατσιστών. Σε όλη την ήπειρο υπάρχουν ίδιες περιπτώσεις» και πρόσθεσε: «Ο υπουργός Άμυνας είναι ο αρχηγός του ρατσιστικού κόμματος».
Παράλληλα, ο Μ. Τσαβούσογλου υποστήριξε ότι πήρε μήνυμα από τον Αλέξη Τσίπρα ότι η Αθήνα δεν θα ρίξει λάδι στη φωτιά με νέες ανακοινώσεις.
«Μέσα σε μία ώρα ήρθε μήνυμα από τον Έλληνα Πρωθυπουργό. Δήλωσε ότι δεν θα ξανακάνουν ανακοινώσεις. Εστειλαν μήνυμα και στον Πρωθυπουργό μας. Και εμείς από πλευράς μας δεν θέλουμε να διαρκέσει, αλλά να προσέξουν αυτό το κακομαθημένο παιδί. Λέει ασυναρτησίες», ανέφερε ο Τούρκος ΥΠΕΞ.
Παράλληλα, χαρακτήρισε ως «εθνική υπόθεση» για την Τουρκία τα θέματα που αφορούν το Αιγαίο. Προειδοποίησε μάλιστα ότι η τουρκική κυβέρνηση, μετά από το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου, θα συναντηθεί με τα κόμματα της αντιπολίτευσης για το ζήτημα, προκειμένου να υπάρχει μία ενιαία στάση από την πλευρά της Άγκυρας.


Πηγή: Ακάθετος ο Τσαβούσογλου: Ρατσιστής και κακομαθημένος ο Καμμένος | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/323977/akathetos-o-tsavoysogloy-ratsistis-kai-kakomathimenos-o-kammenos#ixzz4arbjmaFT