Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Όταν οι γνωστοί και καθόλου άγνωστοι συνεργάζονται με 'πράκτορες των μνημονίων'

4 Γερμανοί πράκτορες συνελήφθησαν ως πρωταγωνιστές στις χθεσινές ταραχές στο Σύνταγμα

ΠΩΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ
16/07/2015
Τέσσερις Γερμανοί συνελήφθησαν χθες κατά την διάρκεια των επεισοδίων στην Αθήνα δημιουργώντας υποψίες ότι η BND (οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες) είχε συμμετοχή σε αυτά, διαλύοντας έτσι τις αντιμνημονιακές πορέιες των Ελλήνων πολιτών την στιγμή που η Βουλή ψήφιζε τα νέα αιματηρά μέτρα που περιλαμβάνει η εθνοκτόνα "συμφωνία" με τους δανειστές.
Είναι άξιο απορίας πως την στιγμή που ο ελληνικός λαός ήθελε να διαδηλώσει κατά του νέου επαίσχυντου μηνμονίου λίγο πριν την ψήφισή του βρέθηκαν πάλι για άλλη μια φορά οι "γνωστοί-άγνωστοι" για να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις.
Επεισόδια συνέβησαν στην περιοχή του Συντάγματος, όταν κάπου 100 παρακρατικοί στις 20.40 χθες, επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις με βόμβες μολότοφ και αυτές ανταπάντησαν με χημικά, με αποτέλεσμα να διαλυθεί αντιμνημονιακή πορεια περίπου 2.000 πολιτών από τα Προπύλεα.
Αυτό που προκύπτει όμως σήμερα είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς ήταν αλλοδαποί και μάλιστα από "πολιτισμένες" χώρες.
Την ώρα που εντός της Βουλής βρισκόταν σε εξέλιξη η ψήφιση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας με τους δανειστές και μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη η διαδήλωση κατά της συμφωνίας σημαδευόταν απο φωτιές, βόμβες μολότοφ, πέτρες, χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης, καταστροφές και συγκρούσεις αντιεξουσιαστών με την αστυνομία, μία ομάδα αλλοδαπών γέμιζε με γκράφιτι και συνθήματα τον σταθμό του μετρό στο Θησείο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν συνολικά δώδεκα άτομα, ουδείς εκ των οποίων είναι Έλληνας, τα οποία οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της φθοράς σε σταθμούς του μετρό. Οι συλληφθέντες είναι τέσσερις Γερμανοί, δύο Γάλλοι, ένας Αυστραλός, ένας Ουκρανός, ένας Ολλανδός και τρεις Πολωνοί.
Πλην του Αυστραλού όλοι οι υπόλοιποι προέρχονται από χώρες προτεκτοράτα ή συμμαχικές των Γερμανών.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια των επεισοδίων μπροστά απο την Βουλή, συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα - ανάμεσά τους ένας Ιταλός και ένας Αλβανός - οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε επεισόδια και επιθέσεις εναντίον αστυνομικών.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.pronews.gr/portal/item/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B4%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%AF-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%BF%CE%AF-%CE%B5%CE%BA-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%86%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1