Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Κατηγορούμενος είχε συλληφθεί το 2013, και δεν τον είχαν απελάση!

Απεβίωσε μία ηλικιωμένη, θύμα του Νιγηριανού ληστή. Τα 20 έφτασαν τα θύματά του
Τις 20 έφτασαν οι περιπτώσεις εξαιρετικά βίαιων ληστειών, κυρίως σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών στην περιοχή του κέντρου των Αθηνών, για τις οποίες είναι υπεύθυνος ο 32χρονος Νιγηριανός, που συνελήφθη στις 28 Φεβρουαρίου.   
Αξίζει να σημειωθεί, ότι μία ηλικιωμένη εκ των θυμάτων του Νιγηριανού άφησε την τελευταία της πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αττικόν.
Από τη συνεχιζόμενη έρευνα, σχετικά με τη δράση 32χρονου Νιγηριανού, ο οποίος συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες στις 28 Φεβρουαρίου στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, για ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων, εξιχνιάσθηκαν έξι επιπλέον περιπτώσεις ληστειών.
Συγκεκριμένα, 5 ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων στην περιοχή των Πατησίων και μία στην Κυψέλη. Ο 32χρονος Νιγηριανός, δυνάμει εντάλματος προσωρινής κράτησης, βρίσκεται έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται.
Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί το 2013 για τα ίδια αδικήματα και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης, μέχρι που αποφυλακίστηκε με χρήση του νέου νόμου περί αποσυμφόρησης των φυλακών.
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/apeviwse-mia-hlikiwmenh-thuma-toy-nighrianou-lhsth-ta-20-eftasan-ta-thumata-toy.4585392.html