Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Το ίντερνετ δημιούργησε ένα παιδί δολοφόνο

Συνελήφθη ο αδίστακτος 19χρονος, που κατακρεούργησε 9χρονο ομολογώντας: "Τον έσφαξα, γιατί δεν είχα ίντερνετ" (βίντεο)
Οι γερμανικές αστυνομικές αρχές εκφράζουν την ανακούφισή τους μετά τη σύλληψη ενός 19χρονου,
που φέρεται να δολοφόνησε με μαχαίρι έναν 9χρονο αγόρι και καυχιόταν για την εγκληματική του πράξη στο "σκοτεινό διαδίκτυο" (dark web), τον ανώνυμο διαδικτυακό ιστό, που συχνά χρησιμοποιείται για εγκληματικές ενέργειες.
«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο ανακουφισμένοι είμαστε όλοι που συνελήφθη ο δράστης τον οποίον πολλοί περιγράφουν ως ασυνήθιστο, επικίνδυνο και βάρβαρο», τόνισε ο Γκρέγκορ Λάνγκε, αστυνομικός διευθυντής της γειτονικής πόλης του Ντόρτμουντ.
Ο δράστης συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, με την αστυνομία να ανακαλύπτει το άψυχο σώμα του αγοριού στο υπόγειο του σπιτιού του στο Χερν, μιας βιομηχανικής πόλης στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.
Τον περασμένο χρόνο, ένας Γερμανός έφηβος σκότωσε εννέα ανθρώπους σε ένα εμπορικό κέντρο στο Μόναχο χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι που είχε αγοράσει από το σκοτεινό διαδίκτυο.
 
Η τοπική κοινωνία της Γερμανίας δεν μπορεί να πιστέψει το φρικτό έγκλημα, που διέπραξε ο 19χρονος και το οποίο ομολόγησε με περισσή ωμότητα. Ο Marcel Hesse έσφαξε έναν 9χρονο και στην συνέχεια έγινε καπνός! 
Ο 19χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 9χρονο με τουλάχιστον 56 μαχαιριές. "Τον έσφαξα γιατί με απέρριψαν από τον στρατό και δεν είχα και ίντερνετ" είπε στους αστυνομικούς κάνοντας και τον πιο δυνατό να λυγίσει.
"Προσπάθησα να αυτοκτονήσω αλλά αφού δεν τα κατάφερα, αποφάσισε να σκοτώσω" ομολόγησε σχεδόν ανέκφραστος. Μάλιστα, οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι ήταν ατάραχος και ιδιαίτερα ψύχραιμος.
Ο αδίστακτος 19χρονος αφού σκότωσε το παιδάκι τράβηξε φωτογραφίες και βίντεο τη δολοφονία και μετά τα ανέβασε στο σκοτεινό διαδίκτυο.
Η σοκαριστική δολοφονία του παιδιού αποκαλύφθηκε πριν από τρεις μέρες όταν στο κελάρι του σπιτιού του βρήκε ο πατριός του το αδικοχαμένο παιδί μέσα σε λίμνη αίματος, μετά από αναφορές χρηστών του διαδικτύου. Από εκείνη την στιγμή η αστυνομία έψαχνε τον αδίστακτο νεαρό αλλά μάταια.
Όλα αυτά μέχρι που ο Marcel Hesse μπήκε σε ένα ελληνικό εστιατόριο στην πόλη Herne όπου ζούσε, στο ""Thessaloniki Grill". Πλησίασε τον Έλληνα μαγαζάτορα και του ζήτησε να καλέσουν την αστυνομία γιατί τον ψάχνουν.
Λίγο πριν παραδοθεί, κοντά στην περιοχή είχε σημειωθεί μια πυρκαγιά και σύμφωνα με πληροφορίες ανακαλύφθηκε ο σορός ενός 22χρονου. Ο 19χρονος, ομολόγησε, πως τον σκότωσε εκείνος θέλοντας να βγάλει και αλλού την δολοφονική του μανία.