Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα συνεχάρη τον τουρκικό λαό για το «ναι» στο δημοψήφισμα

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν είναι ένας οποιοσδήποτε ισλαμιστής. Είναι ένας εκ των ηγετών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, της παγκόσμιας οργάνωσης που εργάζεται και συνωμοτεί για την κυριαρχία του Ισλάμ και θεωρείται από πολλές χώρες τρομοκρατική οργάνωση.
  
Ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν κρύβει ότι είναι μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.
Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί κάνει τον χαιρετισμό της, δηλαδή τα τέσσερα δάχτυλα ανοιχτά και τον αντίχειρα κλειστό μέσα στην παλάμη.
Όπως βλέπετε και στην κεντρική φωτογραφία, δεν παρέλειψε να κάνει τον χαιρετισμό της Αδελφότητας και την Κυριακή, ημέρα του δημοψηφίσματος, χαιρετώντας τους οπαδούς του.
Δεν μας ξαφνιάζει λοιπόν ότι μεταξύ των ελαχίστων που έσπευσαν να συγχαρούν τη «νίκη» του «ναι» στο δημοψήφισμα ήταν ο εκπρόσωπος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, Ταλάτ Φεχμί.
Ο Φεχμί συνεχάρη τον τουρκικό λαό για την επικράτηση του «ναι» στο δημοψήφισμα και στη δήλωσή του αναφέρεται ότι ο τουρκικός λαός δίδαξε την δημοκρατία στον κόσμο και ότι ο αρχηγός που έχει στήριξη του λαού, μπορεί να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες.
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από τη Ρωσία, τη Συρία, την Αίγυπτο, τη Σαουδική Αραβία, το Μπαχρέιν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Έχει γραφτεί ευρέως ότι είναι στις προθέσεις του Ντόναλντ Τραμπ να την κηρύξει τρομοκρατική οργάνωση και για την Αμερική.
Όλοι οι τζιχαντιστές, σαλαφιστές, εξτρεμιστές ισλαμιστές του σουνιτικού Ισλάμ είναι «παιδιά» της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.