Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Οι Τζιχαντιστές απέτυχαν, έρχεται το plan B'

O άξονας ΗΠΑ-Αγγλία-Γαλλία ετοιμάζει επίθεση στη Συρία.


Ο γάλλος ΥΠΕΞ διατείνεται ότι η χώρα του έχει την  »απόδειξη » ότι η Δαμασκός ευθύνεται για την επίθεση με τα χημικά.ΒΙΝΤΕΟ
Μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του αμφιλεγόμενου βρετανού ΥΠΕΞ Boris Johnson για από κοινού επίθεση με ΗΠΑ κατά Συρίας ήταν η σειρά του γάλλου ομολόγου του να σπεύσει προς προς επίρρωση των λεγομένων αυτού.
O γάλλος ΥΠΕΞ Jean-Marc Ayrault διαβεβαίωσε ότι οι γαλικκές μυστικές υπηρεσίες θα διαδώσουν σε κάποεις ημέρες την «απόδειξη» σύμφωνα με την οποία ο συριακός στρατός είναι στη ρίζα της διατεινόμενης επίθεσης με χημικά στο Khan Cheikoun.
Η Γαλλία θα φέρει σε «κάποιες ημέρες […] την απόδειξη ότι το συριακό καθεστώς οργάνωσε καλά το χημικό χτύπημα » στην πόλη Khan Cheikoun, που προκάλεσε 87 νεκρούς στις 4 Απρίλη δήλωσε ο Jean-Marc Ayrault, στις 19.4.17
Ένας ειδήμονας του  αμφισβητεί τις αμερικανικές αποδείξεις  που κατηγορούν τη Δαμασκό για χημική επίθεση.*
 Ο Γάλλος ΥΠΕΞ συνεχίζει
«Έχουμε στοιχεία που μας θα μας επιτρέψουν ν΄αποδείξουμε ότι  το καθεστώς  χρησιμοποίησε εν γνώσει του το χημικό όπλο», δήλωσε ό Jean-Marc Ayrault στο κανάλι της βουλής και τόνισε ότι οι γαλλικε΄ς μυστικές υπηρεσίες διέθεταν τα στοιχεία.  «Σε κάποιες ημέρες θα μπορούσα να σας φέρω την απόδειξη », πρόσθεσε.
«Δεν είμαστε οι μόνοι. Το OIAC θα συνεχίσει την έρευνά του», είπε.
Ο καθηγητής 
Theodore Postol  του MIT της Μασαχουσέτης.rt
*
H Γαλλία που πούλησε  τον τελευταίο μήνα  στρατιωτικό εξοπλισμό αξίας 500 εκατομυρίων euros στη Σ Αραβία για να τη βοηθήσει να συντρίψει την Yεμένη.
Η Γαλλία που παρασημοφόρησε το 2016 τον κληρονόμο πρίγκιπα του θρόνου της Σ Αραβίας του βασιλείου των αποκεφαλιστών ουαχαμπιτών τον Mohammed ben Nayef.
Συνεχίζονται οι  »αποκαλύψεις » διαμορφώνουν κλίμα.Πριν λίγο το AFP μεταδίδει ότι  ‘αδιαμφισβήτητα’ αποτελέσματα ότι ουσία αέριο sarin χρησιμοποιήθηκε στη Συρία σύμφωνα με το chemical watchdog.
dimpenews.com