Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Σχέδιο εκτουρκισμού παιδιών Ρομά!

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλο σχέδιο εκτουρκισμού Ρομά σε καταυλισμούς, το οποίο έχει αρχίσει από τη Θεσσαλονίκη, όπου πριν από μερικές μέρες παιδιά Ρομά φωτογραφήθηκαν... περιχαρή στην αυλή του τουρκικού προξενείου. 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Σύλλογο Μουσουλμάνων Μακεδονίας και Θράκης, παράρτημα του οποίου έχουν ιδρύσει στη Θεσσαλονίκη, με δήθεν αφορμή Εορτή Εθνικής Ηγεμονίας και Παιδιού.
«Παιδιά τα οποία εκπαιδεύονται στις διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες του συλλόγου, σε αυτήν τη χαρούμενη μέρα τους είπαν ποιήματα και τραγούδια γιορτάζοντας τη Γιορτή του Παιδιού» αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η οποία συμπληρώνει: «Μετείχαν σε πρόγραμμα στην αυλή του προξενείου που είχε ετοιμαστεί γι' αυτά, γλέντησαν με την καρδιά τους και, τέλος, το πρόγραμμα τελείωσε με δώρα».
«Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις δεν αποτελούν τίποτε άλλο πέρα από γιορτές εκτουρκισμού και αποδείξεις του ανθελληνικού έργου των πρακτόρων, που εκτός από τη Θράκη πλέον έχουν εισβάλει δυναμικά και στα μεγάλα αστικά κέντρα. Τα παιδιά πολλών Ρομά, όντας αμόρφωτα και στερημένα, αποτελούν ιδανικούς στόχους για τους τουρκόψυχους που ψάχνουν διαρκώς νέα ερείσματα στον αγώνα τους κατά της ενωμένης Ελλάδας» αναφέρει πηγή της «δημοκρατίας» που παρακολουθεί στενά το θέμα στη Θεσσαλονίκη.