Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Κάποιοι μιλούν για Δημοκρατία της γείτονος χώρας...εμείς θα πούμε το απόλυτο καθεστώς

Ανατριχιαστικό αλλά δείχνει τι έρχεται από την Ανατολή: Τουρκόπουλα παίζουν το άγημα απόδοσης τιμών σε «νεκρό» στρατιώτη!
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Μια «παράσταση» στην οποία υπάρχουν ψεύτικα όπλα και σκηνές θανάτου που λαμβάνει χώρα σε μια παιδική χαρά
 στην κεντρική Ανατολία και συγκεκριμένα στο Kayseri  ανατριχιαστικό αλλά δείχνει τι έρχεται από την Ανατολή: Τουρκόπουλα παίζουν το άγημα απόδοσης τιμών σε «νεκρό» στρατιώτη!
Πρόκειται για ένδειξη πλήρους και ακραίας στρατικοποίησης ενός κράτους το οποίο έχει πλήρως αναθεωρητικές θέσεις για τα σύνορά του έναντι της Ελλάδος.
Το «έργο-δρώμενο» παίζεται για να σημαδέψει την ημέρα της Ανεξαρτησίας αλλά και την ημέρα του Παιδιού στις 23 Απριλίου όπου φαίνονται Τουρκόπουλα να μάχονται το ένα με το άλλο και να χρησιμοποιούν ψεύτικα όπλα και ένα από αυτά να πέφτει κάτω παριστάνοντας τον σκοτωμένο.
Η Τουρκία γιορτάζει την ίδρυση του τουρκικού κοινοβουλίου και την Εθνική της Ανεξαρτησία στις 23 Απριλίου κάθε χρόνο όπως δημιουργήθηκαν από τον ιδρυτή της τουρκικής Δημοκρατίας τον Mustafa Kemal Atatürk.
Οι εορτασμοί στις 23 Απριλίου στο Kayseri έγιναν στο κλειστό γήπεδο Sami Yangın Anatolian που ανήκει στο γυμνάσιο της πόλης λόγω έντονης καταιγίδας.
Ο κυβερνήτης του Kayseri Süleyman Kamçı, ο δήμαρχος του Melikgazi Memduh Büyükkılıç, ο δήμαρχος του Kocasinan Ahmet Çolakbayrakdar, και ο περιφερειακός διευθυντής του National Education Osman Elmalı, αλλά και καθηγητές και σπουδαστές παρέστησαν στους εορτασμούς.
Το δρώμενο είχε δύο ξεχωριστές παραστάσεις από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου του Şükrü Malaz
Ένα από τα έργα αναφέρονταν στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 2016 το οποίο η Άγκυρα θεωρεί ότι έγινε από τον Φ.Γκιουλέν και τους οπαδούς του. Το άλλο έργο ήταν αππό την μάχη του Çanakkale γνωστή ως μάχης της Καλλίπολης όπου οι οθωμανικές δυνάμεις απώθησαν την συμμαχική επίθεση στα Δαρδανέλια το 1915 κατά τον Α' ΠΠ.
Έχει μεγάλη σημασία να κατανοήσουμε εδώ στην Ελλάδα πως ετοιμάζουν στην Άγκυρα τα Τουρκόπουλα ώστε μελλοντικά να πολεμήσουν κατά του Ελληνισμού. Γιατί όλα διδάσκονται  και εκπαιδεύονται από το παιχνίδι.
pronews