Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Μήνυση για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων

Aποικιοκρατική συμφωνία
Την κατάθεση μήνυσης κατά παντός υπευθύνου για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, προαναγγέλλει η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.
Η ΟΣΥΠΑ με ανακοίνωσή της τονίζει ότι θα καταθέσει τη μήνυση τη Δευτέρα στις 10.30 το πρωί, στον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, στο πλαίσιο «του διαχρονικού αγώνα της για προστασία του εθνικού, οικονομικού και κοινωνικού ρόλου των αεροδρομίων, της δημόσιας περιουσίας των κρατικών αεροδρομίων, την αξιοπρέπεια της Υπηρεσίας καθώς και τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων».
«Η εν λόγω μήνυση σκοπό έχει να καταδείξει με αδιάσειστα στοιχεία την αποικιοκρατική μορφή της συμφωνίας «ξεπουλήματος» των 14 κρατικών αεροδρομίων και να βοηθήσει τη Δικαιοσύνη να βρει τους ενόχους αυτού του εγχειρήματος, που εξυπηρετεί ξένα και μόνο συμφέροντα, υποδουλώνοντας τη χώρα και υποθηκεύοντας το μέλλον του τουρισμού», τονίζει.
Η Ομοσπονδία δεσμεύεται ότι σύντομα θα παραχωρήσει και συνέντευξη τύπου, όπου εκτενώς θα ενημερώσει τα ΜΜΕ για το όλο θέμα της πολυδιαφημισμένης επένδυσης - «φούσκας», όπως τη χαρακτηρίζει.