Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου πιστεύει ότι μας ψεκάζουν. Και έχει και αποδείξεις

Το ότι μας ψεκάζουν είναι γεγονός.
Το λέει η Χρυσηίδα Δημουλίδου και το πιστεύει.
 
Μάχεται για αυτό με καθημερινές αναρτήσεις.
Με "ειδήσεις" (το ellinikahoaxes.gr στήνει πάρτι με αυτές), με φωτογραφίες, με γραφήματα, με αναρτήσεις με τις αγαπημένες της αναγνώστριες που στηρίζουν την εκστρατεία ενημέρωσης που κάνει. Με κάθε μέσο γενικά για να μην μακρηγορούμε.
 
AdTech Ad
Έχει επιχειρήματα η κ. Δημουλίδου, τα ανεβάζει στην προσωπική της σελίδα στο facebook και φροντίζει να μας ξυπνήσει από τον λήθαργο στον οποίο έχουμε περιπέσει και κοιμόμαστε βαθέως την ώρα που από πάνω μας τα ψεκαστικά μας βομβαρδίζουν με τόνους χημικών για να μας κρατούν καθηλωμένους σε μια καρέκλα και οι πολιτικοί να περνάνε το ένα μνημόνιο μετά το άλλο. Γιατί αυτό φταίει που μας φέρνουν μνημόνια, το ότι είμαστε ψεκασμένοι, όχι το ότι έχει αποτύχει η ευρωζώνη παταγωδώς και το ότι η χώρα δεν λέει να εξυγιανθεί από τις δικές της παθογένειες ας πούμε. Όχι, φταίει το ότι μας ψεκάζουν και μας το κρύβουν.

Παϊσία Δημουλίδου:

 

 
Οι αναρτήσεις της Χρυσηίδας Δημουλίδου εντάσσονται στην κατηγορία "δείτε το πριν το κατεβάσουν". Δείτε το πριν το κατεβάσει η ίδια δηλαδή.
"Το ότι μας ψεκάζουν είναι γεγονός και δεν είναι προσωπική μου θεωρία ή συνωμοσία - είμαι βλέπετε συνωμοσιολόγος- υπάρχουν εκατομμύρια αναφορές στον internet, από ειδικούς επιστήμονες, πιλότους αλλά και απλούς πολίτες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι αναφέρονται με βίντεο και ολόκληρα κατεβατά πάνω στο θέμα και η δική μου άποψη είναι κόκκος άμμου στον ωκεανό" γράφει η συγγραφέας. Βέβαια, δεν επικαλείται καμία σοβαρή έρευνα που να έχει επιβεβαιωθεί. Σπεύδει όμως να καταδικάσει την ασύμμετρη επίθεση που δέχεται από χρήστες των social media που κατακεραυνώνουν την καμπάνια αλήθειας της.

Τι μας κρύβουν

 
Και ιδού η συνωμοσία: "Η αγνωσία όλων εκείνων που κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους αντιμετωπίζουν με επιπολαιότητα ένα τόσο σοβαρό θέμα, μη έχοντας το σθένος να βγουν και να υποστηρίξουν την άποψή τους με την πραγματική τους ταυτότητα και με ντοκουμέντα, υποδεικνύει δολιότητα ή ηλιθιότητα ή και οικονομικό κέρδος... Σκοπός τους φυσικά δεν είναι να σώσουν τον κόσμο από την βλακεία της Χρυσηίδας αλλά πρώτον να χάσει το κοινό την εμπιστοσύνη του προς την συγγραφέα Δημουλίδου και επομένως να καταποντιστεί και να εξαφανιστεί από προσώπου συγγραφής και δεύτερον ο κόσμος να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, να μην αντιδρα, να βρίσκεται σε καταστολή…".
Καταλάβατε; Η συγγραφέας όμως έχει κάνει και βιωματική έρευνα. Ορίστε:
"Είχα παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια πως μια από τις μέρες των ψεκασμών ήταν η Πέμπτη, μεταξύ 10.00 με 14.00, επειδή είναι η μέρα που πηγαίνω στην λαϊκή. Όταν λοιπόν πήγαινα πολύ πρωί έβλεπα τον ουρανό πεντακάθαρο και μετά τις 10.00 άρχιζε να συννεφιάζει και να κρύβεται ο ήλιος από τις χημικές ριπές. Και αυτό κάθε Πέμπτη. Ώσπου μια Πέμπτη, μέσα Καλοκαιριού φέτος, αντιλήφθηκα πως οι συνηθισμένες ριπές δεν υπήρχαν. Γενικότερα δεν υπήρχαν πλέον ριπές. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν αυτό συνεχίστηκε για καιρό. Άρχισα να παρατηρώ καθισμένη στην θάλασσα πόσο καταγάλανος και καθάριος ήταν ο ουρανός με τα μπαμπακένια του συννεφάκια, σκέτη ζωγραφιά και ένοιωθα χαρούμενη σαν παιδί που του χάρισαν το πρώτο του παιχνίδι".
Ειδική μνεία εδώ στα μπαμπακένια συννεφάκια. Πάμε παρακάτω:
"Παράλληλα όμως άρχισα να έχω όλο και περισσότερη ενέργεια, κάτι που είχε να μου συμβεί χρόνια και πίστευα πως απλά με είχαν πάρει τα χρόνια… επίσης πρόσεξα πως τα έπιπλα και τα κάγκελα στα μπαλκόνια μου που ήθελαν καθημερινό καθάρισμα, τώρα δεν το χρειαζόταν τόσο συχνά και άρχισα να ξανακάθομαι στο μπαλκόνι μου και να το απολαμβάνω κάτι που απέφευγα συστηματικά τα τελευταία χρόνια...όχι δεν ήταν η σκόνη από την Αφρική αλλά σκόνη χημικών αποβλήτων γιατί όλες αυτές οι χημικές ριπές κάπου θα κατακαθίσουν, δεν εξατμίζονται στον αέρα όπως οι ριπές των επιβατικών και πολεμικών αεροπλάνων που είναι κηροζίνη, καύσιμο υλικό που εξατμίζεται και διαλύεται στον αέρα αμέσως και δεν υποθάλπουν κάποιους κινδύνους. Και αυτά μέχρι χθες 2/10/16 που τα αεροπλάνα με τα χημικά εμφανίστηκαν και πάλι και σκοτείνιασαν τον ουρανό και την διάθεσή μας...".
Αλλά η συγγραφέας δεν έκανε χημική ανάλυση της σκόνης του μπαλκονιού της, όμως ξέρει. Ξέρει γιατί πολύ απλά έχει ίντερνετ. Και ως γνωστόν, στον κόσμο της μετανεωτερικής ημιμάθειας, το Goggle είναι ο Θεός μας:
"Δεν θα πω περισσότερα αλλά θα παρακαλούσα όλοι εσείς που έχετε internet με ένα πάτημα στις λέξεις «χημικοί ψεκασμοί» βγαίνουν κατεβατά αναρτήσεων – αν και πολλά αφαιρέθηκαν κατόπιν άνωθεν εντολών- και καλό θα είναι να διαβάσετε κάποια πολύ ενδιαφέροντα άρθρα και να συνειδητοποιήσετε πως αυτό που μας έμεινε από την όμορφη πατρίδα μας, είναι το υπέροχο κλίμα της, ένα πολύτιμο αγαθό που μας το αφαιρούν με χημικούς ψεκασμούς μαζί με την υγεία μας…".
"Δεν χρειάζεται να είσαι διάνοια για να δεις την αλήθεια, χρειάζεται απλά ενημέρωση και λίγη γνώση…". Εντάξει;
Έχει και υστερόγραφο:
"υ.γ προς τους κράχτες...
Και επειδή ξέρω θα κάνετε πάλι την ανάρτηση μου στόχο επίθεσης σας ενημερώνω πως καρφί δεν μου καίγεται....ο κόσμος ξύπνησε και φέτος θα έχουμε πολλά και πρωτόγνωρα παρατράγουδα για να σας πάρουν στα σοβαρά πέρα απο εσάς τους ίδιους με τα πολλαπλά προφίλ που στην ουσία είστε δυο τρεις και γνωρίζω ποιοι...κοιτάξτε μόνο πως πετάτε το μπούμερανγκ μη σας έρθει καμιά μέρα απρόσμενα στο δόξα πατρί
υ.γ προς τους φίλους
Μη διστάζετε να εκφέρετε την γνώμη σας δημόσια..μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει ελπίδα...".
Παρόλα αυτά, να πούμε εδώ πως η συγγραφέας έχει ένα δίκιο όταν λέει πως της κάνουν report και μαζικές αναφορές για τις αναρτήσεις της στο facebook. Παίρνει θέση για αυτό άλλωστε με ενεργά Caps Lock:
"ΑΝ MOY KANOYN ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ Φ/Β, ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΝ LINE FOR EVER...".
Να σημειωθεί ότι η "αξιόπιστη πηγή" που επικαλείται για να επιβεβαιώσει τους αεροψεκασμούς, είναι το blog pneumatiko.wordpress.com που είναι τίγκα στις πνευματικές αναρτήσεις.
Αυτή είναι και η φωτογραφία των αποδείξεων. Δείτε την καλά γιατί θα την κατεβάσουν. Η αναγνώστρια που σχολιάζει την είδε και πείστηκε, η στρατηγός κονδυλοφόρος της κρυμμένης γνώσης, την έσωσε:

 
Η συγγραφέας ανέβασε και φωτογραφία πάνω από την Ακρόπολη όπου βρέθηκε μαζί με φανατικές αναγνώστριες της και υπέγραψε βιβλία της:
 


 
Τα δικά σας μάτια καίνε;
 

Το Hoax της όλης ιστορίας

 
Η γενική αντίληψη των πιστών της θεωρίας των χημικών αεροψεκασμών στην Ελλάδα είναι ότι ξεκίνησαν το 1995 αφού πριν από τότε, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά τους, το φαινόμενο των επίμονων λευκών ουρών πίσω από τα τζέτ δεν υπήρχε.
Γράφει το ellinikahoaxes.gr που διαψεύδει συνωμοσιολογίες αναρτώντας επιστημονικά δεδομένα που έχουν διασταυρωθεί:
Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει και ποτέ δεν υπήρξε ούτε μάλλον θα υπάρξει επιχείρηση χημικών αεροψεκασμών αφού έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι καμία από τις αποδείξεις ή ισχυρισμούς αυτών των ανθρώπων δεν στέκει σε καμία δοκιμασία ή έλεγχο. Για να υποστηρίξουν τις θεωρίες τους έχουν επιστρατεύσει πάμπολλες μεθόδους όπως ψευδοεπιστήμη, ημιμάθεια, άγνοια, ψέματα ή απλώς την ανοησία τους η οποία πολύ συχνά ξεπερνά τα όρια της φυσιολογικής που όλοι μας λίγο πολύ έχουμε και σε κάνει ν’ αναρωτιέσαι μήπως υπάρχει κάτι άλλο σε αυτούς τους ανθρώπους που τους οδηγεί να γίνονται σχεδόν μάρτυρες αυτών των θεωριών.
Αυτή η ανοησία λοιπόν ξεκίνησε τη δεκαετία του 90 από έναν παραγωγό ραδιοφώνου στις ΗΠΑ με το όνομα Άρτ Μπέλ στο γνωστό ουφολογικό/μεταφυσικό σόου Coast to Coast AM και επιβιώνει μέσα από τα social media.

 
"Στα δισεκατομμύρια λίτρα ψεκαστικού υλικού που λογικά έχει πέσει από τον ουρανό, δεν έχει έρθει σε ένα σοβαρό εργαστήριο ούτε μια σταγόνα. Οι "μάρτυρες" που έχουν πληροφορίες απλώς αναμασούν τα ίδια και τα ίδια και κάτι χειροπιαστό δεν έχει προσφερθεί.
Οι ίδιοι οι πιστοί της συνωμοσίας πιάνονται από φωτογραφίες διάφορων εξαρτημάτων των αεροπλάνων τα οποία δεν γνωρίζουν, παρά τις διαβεβαιώσεις των αεροπορικών εταιριών που εξηγούν τη λειτουργία αυτών των "ένοχων" σημείων. Αλλά πάνω από όλα, πάσχουν από μια συνειδητή άγνοια φυσικής Γυμνασίου και από μια άρνηση να τη μάθουν έστω και σε βασικό επίπεδο", παρατηρεί εύλογα ο Θοδωρής Μαγουλάς.

Η επίσημη ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας για το θέμα:

 
"1. Καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος, εκτός ελάχιστων που αφορούν ψεκασμούς σε περιορισμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις από πολύ χαμηλό ύψος, οι οποίες πάντως δεν έχουν αρχίσει ακόμη για το έτος 2012.
2. Τα λευκά ίχνη που παρατηρούνται και ενδεχόμενα προκαλούν ανησυχία, αποτελούνται από νερό υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλονται στη συμπύκνωση των υδρατμών, που περιέχονται στα καυσαέρια των πολιτικών αεροσκαφών τα οποία κινούνται σε αεροδιαδρόμους άνωθεν της χώρας μας.
3. Η συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων αποτελεί φυσικό φαινόμενο και οφείλεται στη χαμηλή θερμοκρασία του αέρα στα μεγάλα ύψη όπου κινούνται τα αεροσκάφη αυτά. Το ίδιο φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί και στις εξατμίσεις των αυτοκινήτων τις πολύ ψυχρές ημέρες. Ο χρόνος κατά τον οποίο είναι ορατά τα ίχνη συμπύκνωσης μεταβάλλεται ανάλογα με τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στο ύψος πτήσης.
4. Οι πτήσεις των αεροσκαφών αυτών εγκρίνονται και ελέγχονται ανά πάσα στιγμή από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας μας, ενώ η Πολεμική Αεροπορία εξασφαλίζει ότι δεν εισέρχεται άλλο ίχνος στον ελληνικό εναέριο χώρο για άλλη δραστηριότητα".
Από εκεί και πέρα εμείς δεν έχουμε καμία πρόθεση να αμφισβητήσουμε τίποτα, αρκεί να αποδεικνύεται επιστημονικά.
Το σημερινό γκάλοπ που έκανε η κ. Δημουλίδου στο facebook page της πάντα:


Και κλείνουμε λέγοντας πως το όλο θέμα με τους αεροψεκασμούς μπορεί να έχει τη σχετική "πλάκα" του, ωστόσο αυτό, όχι, δεν έχει πλάκα. Καθόλου:


Ολόκληρη την ψεκαστική ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου μπορείτε να τη δείτε εδώ
http://news247.gr/eidiseis/viral/h-xryshida-dhmoylidoy-pisteuei-oti-mas-psekazoyn-kai-exei-kai-apodeikseis.4298196.html