Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Αυτά που κάνουν οι τζιχαντζιστές του ISIS στις περιοχές που πολεμούν, (ΙΡΑΚ-Συρία) τα έκαναν οι Τούρκοι το 1994 στους Κούρδους.. πολεμιστές για να βγουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο τουρκικός στρατός έχει παλιά παράδοση στους αποκεφαλισμούς. Αποκεφάλιζε Έλληνες, Αρμένιους, Ασσύριους, Γιαζίντι.
 Όποιος σήκωνε κεφάλι ή νόμιζε ότι θα σήκωνε κεφάλι, οι Τούρκοι του έπαιρναν το κεφάλι. Για αυτό και στον λαό μας έχει μείνει η ρήση «με αυτά που κάνεις θα φας το κεφάλι σου», κατάλοιπο της τουρκοκρατίας.
Ωστόσο, κάποιος μπορεί να πει ότι αυτά ο τουρκικός στρατός τα έκανε παλιά όταν ακόμα υπήρχε Σουλτάνος και «Μεγάλη Πύλη». Τα έκανε μέχρι και τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, μετά οι Τούρκοι εξημερώθηκαν, έγιναν άνθρωποι, σαν αυτούς που βλέπουμε στα τουρκικά σίριαλ, με ακριβά σπίτια και αυτοκίνητα που τους κάνουν να μοιάζουν με Ευρωπαίους.
Όμως το 1994, δεν είναι πολλά χρόνια πίσω, μόλις πριν 20 χρόνια. Οι Τούρκοι στρατιώτες σε μάχη με τους Κούρδους αντάρτες του PKK κατάφεραν και σκότωσαν πολλούς από αυτούς.
Στη συνέχεια μάζεψαν τα πτώματα των νεκρών Κούρδων, τα στοίβαξαν όλα μαζί και άρχισαν και τους κόβουν τα κεφάλια. Όταν το αποτρόπαιο έργο τους ολοκληρώθηκε, οι Τούρκοι στρατιώτες πόζαραν κρατώντας τα κομμένα κεφάλια των Κούρδων για να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.
Οι αποκεφαλισμοί και οι αναμνηστικές φωτογραφίες συνέβησαν στην περιοχή του Χακάρι (Hakkari) κοντά στα σύνορα με το Ιράκ. Όμως, επειδή κάποιος μπορεί να πει ότι οι Τούρκοι τα έκαναν αυτά πριν 20 χρόνια, και τώρα εξημερώθηκαν, δείτε πώς οι Τούρκοι στρατιώτες «διασκέδαζαν» το 2012 με τους νεκρούς Κούρδους αντάρτες. Πριν δύο χρόνια δηλαδή, για να μην πείτε ότι σας γυρνάμε πολλά χρόνια πίσω, ή ότι στο πέρασμα των χρόνων έχουν αλλάξει.
Μεταξύ των νεκρών είναι και γυναίκες αντάρτισσες.
Δημοσιεύουμε τις αποτρόπαιες εικόνες για όσους Δυτικούς υποστιρίζουν «πρωτοφανή» τα όσα εγκλήματα διαπράττει το Ισλαμικό Κράτος, (ISIS) που κάνει ό,τι του έμαθε το τουρκικό κράτος, που το οργάνωσε, το χρηματοδότησε, το εξόπλισε και το εκπαίδευσε.