Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

«Τετέλεσται η Μακεδονία» και με σφραγίδα Π.Παυλόπουλου: O ΠτΔ υπέγραψε το διάταγμα εκχώρησης της Βόρειας Ελλάδας

 
 
Τετέλεσται η Μακεδονία και με σφραγίδα Π.Παυλόπουλου. Χωρίς καμία καθυστέρηση υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, το διάταγμα εκχώρησης της βόρειας Ελλάδος με αποτέλεσμα να δημοσιευθεί άμεσα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Υπενθυμίζουμε ότι υπέγραψε ο Π.Παυλόπουλος ενώ ο πρόεδρος των Σκοπίων ΔΕΝ έχει υπογράψει!
Η Συμφωνία αποτελεί πλέον νόμο του κράτους, καθώς αμέσως μετά την κύρωσή της από τη Βουλή, υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στη συνέχεια πήρε ΦΕΚ.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ  με υπογραφή Π.Παυλόπουλου
Από τις πολιτικές ευθύνες πέραν των 153 αυτουργών, έχουν και αυτοί που είτε διαφώνησαν καθυστερημένα και σε χαμηλούς τόνους (Κ.Καραμανλής) ενώ θεσμικές ευθύνες έχουν και όσοι κατέχουν θέσεις από τις οποίες θα μπορούσαν να πλήξουν την εκχώρηση της Μακεδονίας και δεν το έπραξαν όπως ο ΠτΔ,Π.Παυλόπουλος.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έπρεπε να είχε προασπίσει το Σύνταγμα και να ζητήσει να ψηφιστεί η συμφωνία από 180 βουλευτές τηρώντας ως θεματοφύλακας το άρθρο 28 του Συντάγματος.
Και αυτό για η συμφωνία δεσμεύει τη χώρα. Πρόκειται για συνθήκη που "προάγει" το εθνικό συμφέρον. Δεν το έκανε και υιοθέτησε τους τακτικισμούς και δικαιολογίες ΣΥΡΙΖΑ.
Και οι δύο φέρουν ευθύνες για τα δεινά που έρχονται. Είναι συνυπεύθυνοι για την εκχώρηση της Μακεδονίας από την στιγμή που δεν έκαναν εγκαίρως τίποτα για να την αλλάξουν.
Πώς θα αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους;
Οταν δεχόμαστε μια εθνική καταστροφή χωρίς να πέσει... τουφεκιά, χωρίς να βρίσκεται η χώρα σε εμπόλεμη κατάσταση. Οταν οι ΕΔ βλέπουν οικιοθελή παράδοση άνευ όρων στις επιταγές των ξένων κέντρων εξουσίας.
Η ήττα, είναι ακόμα μεγαλύτερη και από αυτή του 1974 στην Κύπρο, δεδομένου ότι απωλέστηκε με την δική μας συγκατάθεση κάτι πολύ μεγαλύτερο από την προσωρινή απώλεια εδάφους:
Απωλέστηκαν ιστορικά και οικονομικά δικαιώματα 2500 ετών!
Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες για όλη την Βόρειο Ελλάδα και πλέον η χώρα εισέρχεται σε μία καθοδική τροχιά εθνικής έκλειψης, όπως άλλωστε παραδέχθηκε και με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ψηφοφορία.
Ολα συνέπεια των Μνημονίων, που έφεραν στην εξουσία την ακροαριστερή κυβέρνηση, η οποία χωρίς καμία εθνική συνείδηση, απλά προχώρησε στο deal με τον Σόρος, όπως ο ίδιος ο πρώην συνεταίρος του Α.Τσίπρα, Π.Καμμένος, παραδέχθηκε και κατήγγειλε (καθυστερημένα...).




https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/proedria-dimokratias/746465_dimosieythike-se-fek-i-symfonia-ton-prespon