Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Στις επάλξεις για την υπέρτατη μάχη: Όλοι στις 19:00 στο Σύνταγμα για να αποτραπεί η εκχώρηση της Μακεδονίας

Κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες να σταθούν στις επάλξεις του αγώνα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας κάνουν σήμερα τα μακεδονικά σωματεία στην υπέρτατη μάχη υπεράσπισης του μακεδονικού Ελληνισμού στις 07:00 το απόγευμα έξω από την Βουλή.
Την ίδια ώρα μέσα η συμμαχία Αριστεράς-Κεντροαριστεράς θα επιχειρήσει να ψηφίσει την εκχώρηση ιστορικών και οικονομικών αποκλειστικών δικαιωμάτων στα Σκόπια.
Δεν πρέπει να λείψει κανένας από την υπέρτατη μάχη κατά της επονείδιστης αυτής Συμφωνίας με την οποία εκχωρείται η Μακεδονιά, ιστορικά, οικονομικά και πολιτιστικά στους Σκοπιανούς.
 
Είναι ευθύνη της ελληνικής κοινωνίας να δείξει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ συμβιβασμένη με όλα και είναι διαθέσιμη να αγωνιστεί για τα εθνικά της δίκαια και για το δικαίωμα της ύπαρξής της.
Όσοι δεν παραστούν δεν έχουν δικαίωμα να παραπονεθούν για αυτά που έρχονται και ότι τους συμβεί στο μέλλον. Ο καναπές έχει κατακτήσει την ελληνική κοινωνία στο σύνολό της αλλά δεν μπορεί να είναι σημανικότερος από το ίδιο το ιστορικό της μέλλον.
Πλέον αυτό που διακυβέβευεται είναι η ίδια η ύπαρξή μας.
Kάλεσμα σε νέο συλλαλητήριο ανήμερα της ψηφοφορίας της συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή απευθύνει από χθες η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας με σχετική ανακοίνωσή της. 
Με ανάρτησή της στο Facebook η επιτροπή απευθύνει «πανεθνική πρόσκληση» σε συγκέντρωση στις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης, στην πλατεία Συντάγματος, ενώ η ψηφοφορία θα λάβει χώρα το βράδυ
Μάλιστα έχει ζητηθεί «τα μαγαζιά, οι επιχειρήσεις και τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά, οι δημόσιοι υπάλληλοι να μην παρουσιαστούμε στην υπηρεσία μας, η ελληνική σημαία να αναρτηθεί σε κάθε σπίτι μεσίστια και οι καμπάνες των εκκλησιών μας να χτυπάνε πένθιμα». 
Τέλος, χαρακτηρίζει «επαίσχυντη» τη συμφωνία των Πρεσπών και υποστηρίζει πως συνιστά «εξευτελισμό της Δημοκρατίας» και «παράδοση απρόδοτων εθνικών αξιών σε αλλόφυλους».
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, εκτός απροόπτου, η Βουλή των Ελλήνων συνέρχεται για να συζητήσει και να αποφασίσει την κύρωση ή μη της «Συμφωνίας των Πρεσπών». Ενάντια στη βούληση της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού. Συνταγματικά, κάθε απόφασή της, είναι έωλη, καθώς είναι αδύνατον (με οποιαδήποτε πλειοψηφία) να παραχωρηθεί Όνομα, Εθνικότητα, Γλώσσα και Πολιτισμός, σε αλλόφυλους.
Καλούμε τον Ελληνικό Λαό σε μία ύστατη προσπάθεια για την αποτροπή της κύρωσης της επαίσχυντης Συμφωνίας, η οποία θα ολοκληρώσει δύο εγκλήματα:
α. Τον εξευτελισμό της Δημοκρατίας στον τόπο της γέννησης της.
β. Την παράδοση απαράδοτων εθνικών αξιών σε αλλόφυλους.
Συμπατριώτες,
Τις δύο επόμενες ημέρες, αύριο Τετάρτη 23 και μεθαύριο Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, ΚΑΝΕΝΑΣ μας να μην πάει στη δουλειά του. Τα μαγαζιά, οι επιχειρήσεις και τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά, οι δημόσιοι υπάλληλοι να μην παρουσιαστούμε στην υπηρεσία μας, η ελληνική σημαία να αναρτηθεί σε κάθε σπίτι μεσίστια και οι καμπάνες των εκκλησιών μας να χτυπάνε πένθιμα.
Το χρωστάμε, ο κάθε Ελληνας και η κάθε Ελληνίδα, σε αυτούς που άφησαν την οικογένειά τους και θυσιάστηκαν στη Μακεδονία για να μείνει ελληνική, πριν εκατό περίπου χρόνια.
Αυτή μας η κινητοποίηση ίσως συνετίσει, έστω την τελευταία στιγμή, τα χέρια που ετοιμάζονται να υπογράψουν την ντροπιαστική παράδοση απαράδοτων εθνικών αξιών.
Την ημέρα της ψήφισης θα πραγματοποιηθεί πάνδημη λαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19:00 στο Σύνταγμα. Χωρίς εξέδρες χωρίς ομιλητές.
Καλούμε τον ελληνικό λαό να κατέβει σύσσωμος στο Σύνταγμα και να διατρανώσει την αντίθεσή του στο έγκλημα που πρόκειται να διαπραχθεί μέσα στο Κοινοβούλιο. Γνωρίζουμε πλέον με ποιους έχουμε να κάνουμε και πως πρέπει να φυλαχθούμε.
Με αίσθημα ευθύνης για τους εαυτούς μας και όσους καλούμε μαζί μας».
 
 
Ανακοίνωση εξέδωσαν και τα ορθόδοξα χριστιανικά σωματεία της Αθήνας καθώς η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός έχουν άρρηκτη σχέση και αποτελούν η μία κομμάτι του άλλου.
Η αποφράδα ημέρα έφτασε... Η ημέρα της ψήφισης της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.
Τα Μακεδονικά Σωματεία και η Επιτροπή Αγώνα, σήμερα Πέμπτη 24/1/2019, καλούν τον ελληνικό λαό να κατέβει σύσσωμος στο Σύνταγμα ώρα 7:00 μ.μ. σε πάνδημη λαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας!
Ευελπιστούμε κι εμείς ότι την έσχατη αυτή ώρα οι πολιτικοί μας ταγοί θα σταθούν στο ύψος των ιστορικών περιστάσεων.
Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών