Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

Στην Αλβανία «αφεντικό» ο Τζορτζ Σόρος ισχυρίζεται αμερικανικό Παρατηρητήριο

 
 
Τα σκάνδαλα στην Αλβανία και ο ρόλος του Έντι Ράμα, όπως και οι σχέσεις του με τον Τζορτζ Σόρος, βρίσκονται στο επίκεντρο του αμερικανικού Δικαστικού Παρατηρητηρίου / «Judicial Watch».
  
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα – οργάνωση έχει γράψει και στο παρελθόν για τις σχέσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας με τα διαδοχικά σκάνδαλα που λαμβάνουν χώρα στην Αλβανία.
Όπως και για τις σκοτεινές διασυνδέσεις του με τον δισεκατομμυριούχο Τζόρτζ Σόρος, όπως αναδημοσιεύει το Βαλκανικό Περισκόπιο.
Η αμερικανική οργάνωση Δικαστικό Παρατηρητήριο, έχει προβεί σε βάθος έρευνα για τις σχέσεις με την οργάνωση της «Ανοικτής Κοινωνίας» του Τζορτζ Σόρος.

Ο Σόρος κάνει κουμάντο στην Αλβανία

Σύμφωνα με τον Γουίλιαμ Φ. Μάρσαλ, επικεφαλής του «Judicial Watch»:
«Ο οργανισμός του Σόρος, μέσω της βοήθειας της κοινωνίας των πολιτών, ανέλαβε τον έλεγχο της μεταρρύθμισης της Δικαιοσύνης (σ.σ. στην Αλβανία).
»Έγινε δημόσια γνωστό ότι απομακρύνθηκαν διεφθαρμένοι δικαστές, αλλά στην πραγματικότητα απέλυσαν όποιον ήθελαν.
»Και έβαλαν στη θέση τους ανθρώπους με αριστερές πολιτικές τάσεις που υποστήριζαν την κυβέρνηση του Ράμα».

Απόγονος του καθεστώτος Χότζα

«Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, είναι απόγονος κομμουνιστών, ο πατέρας του ήταν στο Πολιτικό Γραφείο, ήταν ανώτερος υπάλληλος στο κόμμα –κράτος.
»Ο Έντι Ράμα είναι τώρα σοσιαλιστής, αλλά εφαρμόζει την ίδια στρατηγική και μεθόδους των κομμουνιστών».

Διαφθορά και ναρκωτικά

«Το επίπεδο της διαφθοράς έχει χτυπήσει κορυφή. Υπό το καθεστώς του Έντι Ράμα, που είναι στενός φίλος του Τζορτζ Σόρος, η Αλβανία κατέστη η χώρα με την μεγαλύτερη παραγωγή κάνναβης στην Ευρώπη.
»Αν κοιτάξετε το επίπεδο της διαφθοράς, θα καταλάβετε, σύμφωνα με τους δείκτες διαφάνειας, ότι έχει χτυπήσει στην κορυφή της διαφθοράς υπό τη διακυβέρνηση του Ράμα.
»Είναι γνωστό ότι ο Έντι Ράμα εκπροσωπεί τον Τζόρτζ Σόρος στην Αλβανία…», γράφει ο Γουίλιαμ Φ. Μάρσαλ.

Τελευταία συνάντηση τον Νοέμβριο στη Βιέννη

Tώρα τελευταία, έγραφαν τον περασμένο Νοέμβριο αλβανικά ΜΜΕ, έχουν πυκνώσει οι συναντήσεις του Έντι Ράμα, με τον Τζόρτζ Σόρος και με τον γιο του Άλεξ Σόρος.
Οι συναντήσεις αυτές ερμηνεύονται ως προμηνύματα αλλαγών στα Βαλκάνια.
Βεβαίως μπορεί και να πρόκειται για θεωρίες συνωμοσίας.
Ο Έντι Ράμα, βρέθηκε στη Βιέννη σε συνάντηση με ηγέτες των Βαλκανίων, από την οποία είχαν εξαιρεθεί Ελλάδα και Βουλγαρία.
Φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε το ταξίδι για να συναντηθεί με τον «πνευματικό του πατέρα» [στο κείμενο: «babain e tij shpirtëror»], Τζορτζ Σόρος, όπως έγραψαν αλβανικά δημοσιεύματα.