Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Τελικά ο Τσίπρας υλοποίησε την μεγάλη Μακεδονία του Πιρίν ένα μεγαλόπνοο σχέδιο του Σόρος του Κίσινγκερ και του Μάθιου Νίμιτς!

 
 
Κράτος-γέφυρα για Ισραήλ με έδρα Θεσ/κη: Πανηγυρίζει ο Σόρος για την «Ενωμένη Μακεδονία του Αιγαίου»
 
«Η επίλυση της διαφωνίας ονόματος της πΓΔΜ με την Ελλάδα είναι μια ιστορική ευκαιρία που θα ωφελήσει τα Βαλκάνια, την ΕΕ και τις Ηνωμένες Πολιτείες»,
έγραψε στο twitter ο Σόρος με φόντο φωτογραφία με την μεγάλη Μακεδονία του Πιρίν. Πανηγυρίζει και δεν το κρύβει

Με ένα tweet στην επίσημη σελίδα του, ο Τ.Σόρος απεικονίζει φωτογραφία με τον “φιλέλληνα”Κίσινγκερ μπροστά σε χάρτη της “Македонија ” που συμπεριλαμβάνει την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και το Αγίο Όρος! 
Τι σχέσει έχουν όμως οι Σόρος, Κίσινγκερ, Σκόπια και Μακεδονία; Ολοι αυτοί έχουν έναν κοινό παρανομαστή.
Ο εργοδότης του Μάθιου Νίμιτς, George Soros επαναφέρει το σχέδιο ΣΟΝΕΝΦΕΛΝΤ κατά της Μακεδονίας για να αποσπάσει προσεχώς την Ελληνική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη από την Ελληνική επικράτεια για να σφετερισθεί την Ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.
Το σχέδιο πήρε σάρκα και οστά από τον ΑμερικανοΕβραίο Χένρι Κίσσιγκερ, τέως αρχηγό του State Department.
Συντάχθηκε στο τέλος της δεκαετίας του ’60 από τον Εβραίο καθηγητή Σόνενφέλντ , βοηθό του Κίσσιγκερ, και πήρε το όνομα του.
Πρόκειται για ένα τρομερό σχέδιο κατά της Ελλάδος οι καταβολές του οποίου χάνονται εδώ και 110 χρόνια , όταν «σκοτεινά» άτομα το σχεδίασαν και προσπαθούν από τότε να το υλοποιήσουν με κάθε τρόπο , μέθοδο κά.
Το Μακεδονικό πρόβλημα είναι πολύ παλαιό και αποτελεί μέρος του Ανατολικού Ζητήματος, εκδηλώνεται δε κατά καιρούς σαν προσπάθεια εξόδου των Σλάβων στο Αιγαίο. Όμως σήμερα τούτο παίρνει καινούργιο χαρακτήρα.
Eπιδιώκουν:
α. την δημιουργία ενός κράτους-χωροφύλακα και προβοκάτορα στην καρδιά των Βαλκανίων για να ελέγχει , την Ν. Α. Ευρώπη, την Ε. Ε. και τους αγωγούς πετρελαίου που καταλήγουν στην περιοχή
β. για να μετατρέψει το κρατίδιο σε μια εκτεταμένη στρατιωτική και κατασκοπευτική βάση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ (CIA, NSA κλπ)
γ. για να επεκτείνει την πολιτιστική δράση του κρατιδίου και έξω από τα σύνορα του, στο χώρο που έδρασε ο Μ. Αλέξανδρος, δεδομένου ότι συμπίπτει με την σημερινή στρατηγική προώθηση των ΗΠΑ προς Ανατολάς (Μέση Ανατολή-Περσία-Πακιστάν-Αφγανιστάν),
δ. για να δημιουργήσει ένα κράτος-γέφυρα για το Ισραήλ-με έδρα την Θεσσαλονίκη-που θα αποτελεί συνέχεια του υπό διαμόρφωση άξονος Ισραήλ-Κύπρος-Κρήτη-Σκόπια- Ευρώπη,
ε. για να αποσπάσει προσεχώς την Ελληνική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη από την Ελληνική επικράτεια για να σφετερισθεί την Ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.
Και ερχόμαστε στο τώρα. Με άρθρο γνώμης στην εφημερίδα «New York Times», οι Τζορτζ και Αλεξάντερ Σόρος χαρακτήρισαν την ιδιαιτέρως προβληματική συμφωνία των Πρεσπών «μια ιστορική ευκαιρία» η οποία δίνει μέσω των Βαλκανίων «μια ευκαιρία να σταθεροποιηθεί η Ευρώπη», φράση που τιτλοφορεί άλλωστε και το μακροσκελές κείμενο.
Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος της Ανοικτής Κοινωνίας (Open Society Foundation) διαβλέπουν στο κοντινό μέλλον και μια οικονομική βαλκανική ένωση, θερμοί υποστηρικτές της οποίας, σημειώνουν, πρέπει να γίνουν τόσο οι Ηνωμένες Πολιτείες όσο και η Ευρωπαϊκή Ενωση.
«Θα είναι μια χαλαρή ένωση κρατών ενωμένων από το ελεύθερο εμπόριο και την κυκλοφορία ανθρώπων και αγαθών, όπως ήταν η Ευρωπαϊκή Ενωση τις πρώτες ημέρες της», κάτι που, όπως γράφουν, θα καταστήσει τα βαλκανικά κράτη λιγότερο ευάλωτα απέναντι στις οικονομικές, στις διπλωματικές ή στις στρατιωτικές επιρροές του Πεκίνου, της Αγκυρας και της Μόσχας. Στα Βαλκάνια βέβαια ο Σόρος διαβλέπει ακόμα μια «χρυσή επενδυτική ευκαιρία», η οποία όμως προϋποθέτει την αλλοίωση των εθνικών χαρακτηριστικών των κρατών.
Για τους δύο κορυφαίους αξιωματούχους του Open Society Foundation «ο ιστορικός συμβιβασμός για την αλλαγή της ονομασίας (της ΠΓΔΜ) σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας ανοίγει ένα παράθυρο ευκαιρίας για τους ηγέτες στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες να αψηφήσουν τις τρέχουσες τάσεις και να αρχίσουν να διαμορφώνουν ένα ασφαλές μέλλον για τα Βαλκάνια, ένα επίτευγμα που θα βοηθήσει στην εξασφάλιση της σταθερότητας για όλη την Ευρώπη», καθώς, σύμφωνα με τους υπογράφοντες, οι συνέπειες της αδράνειας θα ήταν σκληρές.
«Αν η Δύση δεν διατηρήσει τις βαλκανικές χώρες στην οδό της τοπικής συνεργασίας και της ενδεχόμενης ένταξής τους στην Ε.Ε., τα κράτη αυτά θα σπρωχτούν στις σφαίρες επιρροής της Ρωσίας, της Τουρκίας και της Κίνας, ουσιαστικά “βαλκανοποιώντας” για ακόμη μία φορά τα Βαλκάνια» τόνισαν πατέρας και γιος, πλέκοντας το εγκώμιο μιας «σταθερότητας» την οποία με τις πρακτικές που μεταχειρίζονται συνήθως οι ίδιοι υποδαυλίζουν.

Η δράση Σόρος και τα πανηγύρια του

Εδώ και δυο χρόνια, τουλάχιστον, το «Open Society» («Ανοιχτή Κοινωνία»), το Ίδρυμα στα Σκόπια του Τζορτζ Σόρος ενίσχυε (αν δεν προγραμμάτισε και κατηύθυνε) την εκστρατεία του «μακεδονισμού» του Γκρούεφσκι.
Αρκετά δημοσιεύματα ανέφεραν πως η  USAID (ο μεγαλύτερος οργανισμός της κυβέρνησης των ΗΠΑ που εργάζεται για την εξάλειψη της ακραίας φτώχειας σε παγκόσμιο επίπεδο, βοηθώντας τις κοινωνίες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους) επένδυε στα Σκόπια.
«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών, η USAID έχει διοχετεύσει 5 εκατομμύρια δολάρια στο μικρό κρατίδιο της «Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας» μέσω του Ιδρύματος της «Open Society» του Τζορτζ Σόρος. Αυτό μου φάνηκε περίεργο. Νόμιζα ότι η USAID δημιουργήθηκε για την καταπολέμηση της φτώχειας και των ασθενειών στο εξωτερικό. Αυτό ήξερα. Αλλά τώρα βλέπω ότι προωθεί τον δυτικό τύπο φιλελεύθερης δημοκρατίας, ώστε να καταστεί μέρος αυτής».
Αυτή η συμμορία είναι το Ινστιτούτο του Σόρος. Αυτή η ομάδα έχει ήδη υποστηρίξει και χρηματοδοτήσει όχι μόνο το SDSM (το Σοσιαλιστικό κόμμα), αλλά ακτιβιστές και τις διαμαρτυρίες τους, που χρονολογούνται από το 2011. Η Canvas που έχει βάση στη Σερβία με επικεφαλής τον Srgja Popovic ο οποίος ειδικεύεται σε διαδηλώσεις, έχει προσληφθεί τόσο από τον Σόρος για «βοήθεια» στα Σκόπια. Η Canvas και ο Srgja Popovic έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο χάος στην Ουκρανία (ρίξτε μια ματιά στην Ουκρανία σήμερα) και στην απομάκρυνση του Αιγύπτιου Χόσνι Μουμπάρακ από την εξουσία (δείτε την Αίγυπτο τώρα)».
Υπενθυμίζουμε ότι το επόμενο σχέδιο που «τρέχει» παράλληλα είναι αυτό που αφορά την ελληνική δυτική Θράκη , και το οποίο τέθηκε σε εφαρμογή επίσημα το 1999 μετά τον πόλεμο της Σερβίας με το ΝΑΤΟ.
Επίσης αποκαλύπτοντας την ιστορική αλήθεια για την περιοχή αυτή , το 1941 λίγο πριν την εισβολή της Γερμανίας στην χώρα μας , σε «συζητήσεις» της Πρεσβείας των Γερμανών στην Ελλάδα με το καθεστώς Μεταξά σε μια προσπάθεια άμβλυνσης της ιταλικής πανωλεθρίας , οι Γερμανοί απαίτησαν από το καθεστώς την αποκοπή της δυτικής Θράκης-Α.Μακεδονίας και Ηπείρου από τον εθνικό κορμό και την παράδοση τους σε Βουλγάρους και Ιταλούς, λαμβάνοντας μια γενναία απάντηση από τον τότε ηγέτη Μεταξά.
Αυτό επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Μεταξάς μιλώντας σε όλους τους αρχισυντάκτες όταν τους κάλεσε για να τους ενημερώσει, γιατί η Ελλάδα θα εμπλακεί σε διμέτωπο άνισο αγώνα με δύο αυτοκρατορίες ταυτόχρονα.
Πάντα ήμασταν το διαχρονικό επίκεντρο των φοβερών σχεδίων της ΝΤΠ , και ειδικά η περιοχή της Μακεδονίας αλλά και το Αιγαίο , τα οποία τους ενοχλούν σφόδρα που ανήκουν στην ελληνική επικράτεια.
Σε άρθρο μας με τίτλο ( CIA: «Οι Βούλγαροι ετοιμάζουν Βαλκανική Ομοσπονδία με την Μακεδονία του Πιρίν και την Θεσσαλονίκη» – Ο ρόλος του ΕΑΜ), αναφέραμε ότι σε ένα από τα εκατομμύρια έγγραφα της αμερικανικής Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) που αποδεσμεύθηκαν πρόσφατα αποκαλύπτεται ότι το ΕΑΜ είχε συμφωνήσει να παραχωρήσει την Μακεδονία σε ένα σλαβικό κρατικό μόρφωμα με την ονομασία «Βαλκανική Ομοσπονδία».
Σε έγγραφο της υπηρεσίας της 5ης Ιουνίου του 1947 με τίτλο «Μακεδονία και Ομοσπονδία των Βαλκανίων», αναφέρεται ότι σύμφωνα με στέλεχος της βουλγαρικής κυβέρνησης που είχε αυτομολήσει, καθώς και με ένα Βούλγαρο ανώτατο στρατιωτικό που είχε διαφύγει στην Δύση, το βουλγαρικό κομμουνιστικό κόμμα συμφώνησε να παραχωρήσει την βουλγαρική περιοχή του Πιρίν, προκειμένου να ενωθεί με την Μακεδονία, εφόσον ηγέτης της νέας Βαλκανικής Ομοσπονδίας θα ήταν ο Βούλγαρος Γκεόργκι Ντιμιτρόφ και όχι ο Γιόσιπ Μπροζ Τίτο και να σχηματιστεί η «Βαλκανική Ομοσπονδία»!.
Το « έγκλημα» λοιπόν κατά της Μακεδονίας  μας είναι διαχρονικό από « φίλους» και «εχθρούς» , απλά τώρα βρέθηκε και η κατάλληλη κυβέρνηση να υλοποιήσει τα σχέδια αυτά με την κατάπτυστη συμφωνία που υπογράφθηκε άρον-άρον στις Πρέσπες.
Οι αντιδράσεις όμως σε Ελλάδα και ΠΓΔΜ είναι μεγάλες και φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού πως αυτή συμφωνία θα ακυρωθεί και θα χαθεί από προσώπου γης πολύ σύντομα.



https://www.pentapostagma.gr/2018/06/%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%AD%CF%86%CF%85%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%AE%CE%BB-%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B1-%CE%B8%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B7.html