Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Νέα βόμβα από το «Ουράνιο Τόξο»: «Είμαστε μέλη εθνικής μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα»



“Αρχισαν τα όργανα” πριν καν περάσουν λίγες ώρες από την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων.
Η συζήτηση περί ύπαρξης “Μακεδονικής μειονότητας” στην Βόρεια Ελλάδα είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσει σοβαρά μετά τις κερκόπορτες της συμφωνίας Τσίπρα-Κοτζιά.
Με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο facebook ο επικεφαλής του σλαβόφωνου κόμματος “Ουράνιο Τόξο” με έδρα την Φλώρινα Παύλος Βοσκόπουλος, περιχαρής για την υπερψήφιση της Συμφωνίας, αναφέρεται για δεύτερη φορά στη γέφυρα φιλίας που θα χτίσουν μεταξύ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας πλέον, τα “μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα”.
Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Βοσκόπουλου, που αποτελεί σχόλιο στη δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μετά το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας στη Βουλή, “σήμερα γεννήθηκε η Βόρεια Μακεδονία και θα είναι φίλη μας” έχει ως εξής:


 
“Άιντε και εμείς οι “ανύπαρκτοι” τα μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα, γέφυρα φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες”.
Υπενθυμίζουμε πως είναι η δεύτερη φορά σε λίγα 24ωρα που το “Ουράνιο Τόξο” μιλά για “εθνική μακεδονική μειονότητα”
Η προηγούμενη ανάρτηση του κ. Βοσκόπουλου είχε ως εξής:
«Και μετά την επικύρωση της Συμφωνίας στην Ελληνική Βουλή και το ανάλογο Νατοϊκό Πρωτόκολλο ώστε η γειτονική χώρα θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ σύντομα…”σφραγίδα” σταθεροποίησης της χώρας στη περιοχή… Εμείς τα μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα και ειδικά στο κόμμα ΕΕΣ-ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, είμαστε ανοιχτοί και με καλή διάθεση να βοηθήσουμε τη χώρα μας την Ελλάδα να κάνει την ιδεολογική της μεταρρύθμιση σχετικά με τη σύγχρονη Ελληνική εθνική ταυτότητα.
Ακόμη και τους Βορειοελλαδίτες συμπολίτες που θέλουν να επιθυμούν να δηλώνουν Έλληνες και Μακεδόνες με ελληνική εθνική συνείδηση, είμαστε ικανοί και αυτούς να τους βοηθήσουμε να προβληματιστούν για το εθνικό τους (μας) αφήγημα-Ευαγγέλιο που χρόνια ακούνε…
Αυτοί Έλληνες-Μακεδόνες αν το επιθυμούν, (στο εξωτερικό είναι απλά Έλληνες), εμείς Μακεδόνες-Μακεδόνες ως μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα. Όλοι βέβαια Έλληνες πολίτες.
Όπως λέμε Καρέτα-Καρέτα, επίσης ως τελευταίοι των Μοϊκανών και “Τοξότες” ταυτόχρονα, ενεργά βοηθάμε την Ελλάδα να απαλλαγεί από τα εθνικά της κόμπλεξ μεταξύ αυτών το Μακεδονικό.
Со здравје…Με τις υγείας σας».
https://europost.gr/nea-vomva-apo-to-oyranio-toxo-eimaste-meli-ethnikis-makedonikis-meionotitas-sti-voreia-ellada/