Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Το ανώμαλο πρότυπο πολλών δεκαετιών που μνημονεύεται ακόμα και σήμερα ως εξαίρετος καλλιτέχνης!

 
Αρρωστημένος παιδόφιλος ο Μάικλ Τζάκσον: Η μυστική ντουλάπα των βιασμών και το σχέδιο με τα κουδουνάκια για να μην τον πιάσουν
Βροχή αποκαλύψεων μετά το ντοκιμαντέρ-σοκ για τους βιασμούς παιδιών από τον Μάικλ Τζάκσον περιμένει ο Βρετανός σκηνοθέτης του.
Ο Νταν Ριντ, γνωστός μεταξύ άλλων για το ντοκιμαντέρ του σχετικά με τη φονική επίθεση ισλαμιστών εξτρεμιστών στα γραφεία της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo τον Ιανουάριο του 2015, υποστηρίζει ότι το “Leaving Neverland” μπορεί να αποτελέσει τη θρυαλίδα για ένα νέο κίνημα #ΜeToo με θύματα του πάλαι ποτέ Βασιλιά της Ποπ, που κρατούσαν τόσα χρόνια κλειστά τα στόματά τους, να αποφασίζουν πλέον να λύσουν τη σιωπή τους μετά τις καταγγελίες των Τζέιμς Σέιφτσακ και Γουέιντ Ρόμπσον. «Πρέπει να υπάρχουν δεκάδες άνδρες εκεί έξω που τους κακοποίησε σεξουαλικά. Και πιστεύω ότι όπως ο Τζέιμς είδε τον Γουέιντ στην τηλεόραση και βγήκε και είπε “κι εγώ”, έτσι κι άλλοι θα δουν αυτή την ταινία και θα μιλήσουν δημόσια».
 
O Γουέιντ Ρόμπσον (αριστέρα) ο Τζέιμς Σέιφτσακ (δεξιά) και ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ-σοκ για τον Μάικλ Τζάκσον, Νταν Ριντ (Φωτογραφία: ΑΡ)O Γουέιντ Ρόμπσον (αριστέρα) ο Τζέιμς Σέιφτσακ (δεξιά) και ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ-σοκ για τον Μάικλ Τζάκσον, Νταν Ριντ (Φωτογραφία: ΑΡ)
Κατά τη γνώμη του Ριντ ο Μάικλ Τζάκσον κατάφερε όσο ήταν εν ζωή να αποφύγει την καταδίκη επειδή «ήταν πολύ ισχυρός και πολύ πλούσιος και μπορούσε να προσλάβει δικηγόρους που θα εκφόβιζαν» όσους τον κατήγγειλαν. «Ακόμη εξακολουθούν να φοβούνται τον Τζάκσον. Φοβούνται την ομάδα των δικηγόρων του. Είναι πολύ επιθετικοί. Διαθέτει μια στρατιά μαχητικών οπαδών, είναι σαν αίρεση. Αν πεις ότι ίσχυε το αντίθετο, ότι αντί να αγαπά τα παιδιά, τα έβλαπτε, σε λένε βλάσφημο».
Ο κατάλογος με τις καταγγελίες κατά του Τζάκσον
Οι λεπτομέρειες για την καταγγελλόμενη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τον Τζάκσον ήταν τόσο αποκρουστικές ώστε κατά την προβολή του τετράωρου ντοκιμαντέρ την Παρασκευή στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance στη Γιούτα των ΗΠΑ παρίσταντο ακόμη και γιατροί για να περιθάλψουν το σοκαρισμένο, αηδιασμένο κοινό.
 
Το ντοκιμαντέρ εστίασε στις μαρτυρίες των Γουέιντ και Σέιφτσακ, αλλά το φως της δημοσιότητας έχουν δει κι άλλες καταγγελίες.
 
H αφίσα του Πίτερ Παν
Ο Γουέιντ Ρόμπσον ήταν πέντε ετών όταν μετά τη νίκη του σε διαγωνισμού χορού πρωτοσυνάντησε τον Μάικλ Τζάκσον το 1987 στην Αυστραλία, στο πλαίσιο της παγκόσμιας τουρνέ του τελευταίου. Έγιναν φίλοι, αλλά δύο χρόνια αργότερα, στην ηλικία των επτά άρχισε, όπως λέει, η κακοποίησή του από τον τραγουδιστή που τον μύησε στο πορνό και την κατανάλωση αλκοόλ.
Ο Ρόμπσον είπε ότι ο Τζάκσον είχε στην κρεβατοκάμαρά του μια αφίσα από κάρντμπορντ του Πίτερ Παν, και την κοίταζε ενώ αυνανιζόταν πίσω του.
Οπαδοί του Μάικλ Τζάκσον μοίραζαν φυλάδια υπέρ του λίγο πριν την προβολή του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland στη Γιούτα (Φωτογραφία: ΑΡ)Οπαδοί του Μάικλ Τζάκσον μοίραζαν φυλάδια υπέρ του λίγο πριν την προβολή του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland στη Γιούτα (Φωτογραφία: ΑΡ)
Μυστικά δωμάτια
Ο Τζέιμς Σέιφτσακ ήταν δέκα ετών όταν έγινε κολλητός του Τζάκσον μετά την κοινή εμφάνισή τους σε διαφήμιση. Άρχισε να περνά τις νύχτες στο κρεβάτι του και όπως υποστηρίζει ο τραγουδιστής του είπε κάποια φορά ότι του έκανε στοματικό σεξ ενώ κοιμόταν κι ότι αυτή ήταν η πρώτη του σεξουαλική εμπειρία.
Ο Σέιφτσακ ισχυρίστηκε ότι ο Τζάκσον του έμαθε να αυνανίζεται κι ότι πολύ γρήγορα άρχισαν να κάνουν σεξ σε διάφορα σημεία του Νeverland Ranch, από το κάστρο μέχρι την πισίνα, το αίθριο και το σταθμό του μικρού τρένου. «Κάθε μέρα γινόταν αυτό. Ακούγεται αρρωστημένο, αλλά στα πρώτα σου ραντεβού με κάποιον κάνεις πολλά», είπε.
Σύμφωνα με τον Σέιφτσακ το ράντσο διέθετε πολλά μυστικά δωμάτια όπου λάμβαναν χώρα οι κακοποιήσεις των παιδιών.
Ερωτικά παρατσούκλια
O Γουέιντ Ρόμπσον είχε καταθέσει το 2005 υπέρ του Τζάκσον στη δίκη του για την κακοποίηση του 13χρονου Γκαβίν Αρβίτζο. Τώρα λέει ότι το έκανε επειδή τον είχε πιέσει ο τραγουδιστής (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ)O Γουέιντ Ρόμπσον είχε καταθέσει το 2005 υπέρ του Τζάκσον στη δίκη του για την κακοποίηση του 13χρονου Γκαβίν Αρβίτζο. Τώρα λέει ότι το έκανε επειδή τον είχε πιέσει ο τραγουδιστής (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ)
Ο Ρόμπσον ανέφερε ότι ο τραγουδιστής τον αποκαλούσε «μικρούλη» ή «Ντου-Ντου», συνήθεια που είχε και με άλλα θύματά του, όπως ο συγγραφέας, σήμερα, Μάικλ Τζέικομπσχαγκεν, τον οποίο αποκαλούσε «Ράμπα-Ράμπα» (από το αγγλικό ρήμα rub=τρίβω) επειδή συνήθιζε να τρίβεται πάνω του. «Όταν κοιμόμουν στο κρεβάτι του, φορούσε μόνον μποξεράκια, έβαζε τα χέρια του γύρω μου και πίεζε το σώμα του πάνω στο δικό μου, όπως κάνει κανείς με την ερωμένη του», είπε.
Ασκήσεις... ετοιμότητας
O Tζάκσον είχε μετατρέψει το Neverland Ranch σε κολαστήριο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, υποστηρίζουν οι Σέιφτσακ και Ρόμπσον (Φωτογραφίες αρχείου: ΑΡ)O Tζάκσον είχε μετατρέψει το Neverland Ranch σε κολαστήριο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, υποστηρίζουν οι Σέιφτσακ και Ρόμπσον (Φωτογραφίες αρχείου: ΑΡ)
Ο Σέιφτσακ αποκάλυψε ότι ο Τζάκσον είχε βάλει κουδουνάκια σ’ όλες τις πόρτες κατά μήκος της διαδρομής που οδηγούσε στην κρεβατοκάμαρά του με τη μυστική ντουλάπα, όπου βίαζε τα θύματά του, για να αντιλαμβάνεται αν κάποιος πλησίαζε. Είπε ακόμη ότι ο τραγουδιστής τον έβαζε να κάνουν «ασκήσεις» για να δουν πόσο γρήγορα θα μπορούσαν να ντυθούν ώστε να μην τους πιάσουν στα πράσα.
Ο Σέιφτσακ είπε ότι η σχέση του με τον Τζάκσον κράτησε μέχρι τα 14 του κι ότι ήταν «σαν παντρεμένο ζευγάρι». Ισχυρίστηκε δε ότι έκαναν μια ψεύτικη γαμήλια τελετή με τον τραγουδιστή να του χαρίζει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι και να του αγοράζει συχνά κοσμήματα, γνωρίζοντας την αδυναμία του μικρού γι’ αυτά.
Γυμνά μπάνια στο τζακούζι
O συγγραφέας Μάικλ Τζέικομπσχέιγκεν καταγγέλλει ότι υπήρξε και αυτός θύμα του Μάικλ Τζάκσον  (Φωτογραφία: Facebook)O συγγραφέας Μάικλ Τζέικομπσχέιγκεν καταγγέλλει ότι υπήρξε και αυτός θύμα του Μάικλ Τζάκσον (Φωτογραφία: Facebook)
Ο Τζέικομπσχαγκεν μίλησε στη βρετανική εφημερίδα Mirror για τη σκηνή όπου ο Τζάκσον γδύθηκε μπροστά του στη μπανιέρα του δωματίου ενός ξενοδοχείου, τρία χρόνια μετά τη γνωριμία τους.
«Ήμασταν στο τζακούζι στο μπάνια του Μάικλ. Έβγαλε το μαγιό του και μου είπε: “αν θέλεις μπορείς να το βγάλεις κι εσύ”. “Όχι, δεν το κάνω αυτό”, του απάντησα. “Δεν νιώθω άνετα γυμνός”. Ήμουν 14 ετών τότε, αλλά πάντα έδειχνα μικρότερος».
Στο ντοκιμαντέρ υποστηρίζεται ότι ο Τζάκσον έκανε στοματικό σεξ με τα θύματά του στην πισίνα και το τζακούζι.
Απειλές αντιποίνων
Ο Γουέιντ Ρόμπσον είχε καταθέσει το 2013 μήνυση κατά του “Michael Jackson Estate”, που απορρίφθηκε για τεχνικούς λόγους. Όπως υποστηρίζει, ο Τζάκσον του είχε ξεκαθαρίσει ότι αν μιλούσε σε κανέναν για όσα έκαναν θα το πλήρωναν ακριβά και οι δύο. «Μου είπε ότι “αν κάποιος ανακαλύψει ποτέ ότι κάναμε όλα αυτά τα σεξουαλικά, θα πάμε φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής μας. Ήμουν κατατρομοκρατημένος».
Ο Ρόμπσον υποστήριξε ακόμη ότι ο Τζάκσον τον πίεσε να καταθέσει υπέρ του στη δίκη του το 2005, όπου κατηγορείτο για την κακοποίηση του 13χρονου Γκαβίν Αρβίτζο. Ενώ υπερασπίστηκε τον τραγουδιστή και τρία χρόνια αργότερα σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Access Hollywood.


Πηγή: Αρρωστημένος παιδόφιλος ο Μάικλ Τζάκσον: Η μυστική ντουλάπα των βιασμών και το σχέδιο με τα κουδουνάκια για να μην τον πιάσουν | iefimerida.gr