Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

To ντοπάρισμα των μαχητών της ISIS γινόταν απο την Αθήνα!

Eυρείας κλίμακας επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ βρίσκεται σε εξέλιξη στο λεκανοπέδιο της Αττικής

(κατά πληροφορίες του zougla.gr στη Νέα Πέραμο). Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα (μεταξύ των οποίων και αλλοδαποί), ενώ αναζητούνται άλλα τρία. Στόχος είναι η εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος παρασκευής και διακίνησης ναρκωτικών, με διεθνή πλοκάμια.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, οι έρευνες του ΣΔΟΕ αποκάλυψαν εργαστήριο παρασκευής ναρκωτικών δισκίων (Captagon), τα οποία χαρακτηρίζονται και ως «τα ναρκωτικά των τζιχαντιστών».


Οι πολύμηνες έρευνες του Τμήματος απέφεραν καρπούς και οδήγησαν στα ίχνη του κυκλώματος.



Την έφοδο του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ συνέδραμαν αστυνομικοί και λιμενικοί. Μέχρι στιγμής έχουν κατασχεθεί περισσότερα από 600.000 χάπια Captagon, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη κι άλλων μελών του κυκλώματος.

Το ΣΔΟΕ είχε κατάσχει μεγάλη ποσότητα αντίστοιχων ναρκωτικών χαπιών, τύπου Tramol και Τramadol, τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο η σημερινή αποκάλυψη είναι ακόμη πιο σοβαρή, καθώς η δράση των διακινητών συνδέεται με τρομοκρατικούς πυρήνες και το Ισλαμικό Χαλιφάτο.

Τότε, οι διακινητές είχαν κρύψει 26 εκατομμύρια χάπια που παρασκευάστηκαν στην Ινδία μέσα σε είδη ρουχισμού.

http://www.zougla.gr/greece/article/paraskevazan-narkotika-tou-xalifatou-me-edra-tin-a8ina