Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Ντροπή και αίσχος! Κομματικά φυλλάδια έξω απο σχολεία...

Επεισόδια στο Ωραιόκαστρο: Γονείς έδιωξαν έξω από σχολείο μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες & βίντεο]

Ακόμη μία ημέρα μεγάλης έντασης στο Ωραιόκαστρο
την Τετάρτη το μεσημέρι, με γονείς εναντίον μελών της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ έξω από σχολείο.
 


Λίγο πριν το τελευταίο κουδούνι για τους μαθητές του 1ο του δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου, μπροστά στον δρόμο του σχολείου ομάδα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ κατέφθασε με πανό και φυλλάδια για να υπερασπιστούν τα παιδιά των προσφύγων-μεταναστών για την ένταξη τους στα σχολεία.
Αμεσα οι γονείς αντέδρασαν για την εικόνα και το πανό που θα αντίκριζαν τα μάτια των παιδιών τους όταν θα αποχωρούσαν από το σχολείο. «Με ποιο δικαίωμα πολιτικοποιείς το παιδί μου» φώναζαν οι γονείς και η απάντηση που πήραν από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «αφού δεν το κάνεις εσύ θα το κάνω εγώ».

Οι γονείς τους ανάγκασαν με μεγάλη ένταση και σπρωξίματα να φύγουν από εκει πριν βγουν τα παιδιά από τις τάξεις τους και δουν το πανό. Μάλιστα, κάλεσαν άμεσα και στην Αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο μισή ώρα μετά την αποχώρηση μελών της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

 

  Πηγή: Oraiokastro24

Πηγή: Επεισόδια στο Ωραιόκαστρο: Γονείς έδιωξαν έξω από σχολείο μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/294127/epeisodia-sto-oraiokastro-goneis-edioxan-exo-apo-sholeio-meli-tis-neolaias-toy-syriza#ixzz4MtNC49e9