Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Αμερικανικά media: Πως ο Ράμα καταστρέφει τη δικαιοσύνη και πουλάει το Κοσσυφοπέδιο με την ευλογία του Τζορτζ και Άλεξ Σόρος

 
Η μεταρρύθμιση στη δικαιοσύνη στην Αλβανία είναι ένα παιχνίδι του Έντι Ράμα,
που μέσω του Τζορτζ Σόρος, επιδιώκει να ελέγξει ολοκληρωτικά το δικαστικό σύστημα στην Αλβανία, αυτό γράφει η αμερικανική ηλεκτρονική πύλη «Creative Destruction Media», σύμφωνα με την αλβανική Syri.net.
«Η κυβέρνηση του Έντι Ράμα  εργάστηκε για να καταστρέψει τη συνταγματική διαδικασία στην Αλβανία, καθιστώντας το Συνταγματικό Δικαστήριο ανίσχυρο μέσω της λεγόμενης ‘δικαστικής μεταρρύθμισης’, γράφει το αμερικανικό άρθρο.
Προσθέτει, ότι ο Τζορτζ Σόρος και ο γιος του Άλεξ εργάζονται για ένα σχέδιο ανταλλαγής εδαφών μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας.
 
Η «Creative Destruction Media» αναφέρει χαρακτηριστικά: 
 
Η κυβέρνηση του Ράμα εργάστηκε για να καταστρέψει τη συνταγματική διαδικασία στην Αλβανία, καθιστώντας το Συνταγματικό Δικαστήριο ανίσχυρο μέσω της αποκαλούμενης ‘δικαστικής μεταρρύθμισης’.
Πρόσφατα, εμφανίστηκαν κασέτες ήχου από αξιωματούχους της κυβέρνησης του Ράμα, που μιλούσαν με άτομα του οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα για να αγοράσουν ψήφους στις τελευταίες εκλογές της χώρας. 
Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε τεράστιες εμφύλιες ταραχές και το κόμμα της αντιπολίτευσης ζήτησε την παραίτηση του Ράμα και τη διεξαγωγή νέων εκλογών
Ο Ράμα είναι στενός συνεργάτης του Τζορτζ Σόρος. Ο γιος του, ο Άλεξ Σόρος, έχει επίσης αναπτύξει σχέσεις με την κυβέρνηση Ράμα καθώς εργάζεται για την εφαρμογή του σχεδίου του πατέρα του για την ανταλλαγή της επικράτειας μεταξύ του Κοσσυφοπεδίου και της Σερβίας, κρυφά από το λαό.
 
Πολλοί έχουν προειδοποιήσει ότι αυτό το σχέδιο θα μπορούσε να οδηγήσει σε άλλον έναν βαλκανικό πόλεμο και αυτή η πρόβλεψη θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, καθώς η Σερβία  πρόσφατα απείλησε να εισβάλλει στο Κοσσυφοπέδιο και να ζητήσει βοήθεια από τη Μόσχα για την προστασία των Σέρβων στην περιοχή του βόρειου Κοσσυφοπεδίου.
Φυσικά, προκειμένου η κυβέρνηση του Έντι Ράμα να κρατήσει την εξουσία απείλησε την αντιπολίτευση. Ο κύριος εισαγγελέας κατηγόρησε τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Λουλζίμ Μπάσα για παράνομη συμπεριφορά και για τη «θέση του στη φυλακή».
Ποια είναι τα εικαζόμενα εγκλήματα του Μπάσα; Ότι τάχα έχει σχέσεις με τους ‘Ρώσους’.
Σας θυμίζει κάτι αυτό; (υπονοεί τις κατηγορίες κατά του Ντόναλντ Τραμπ)
Μετά από όλα αυτά, η Χίλαρι Κλίντον, δήλωσε, σε ένα από τα κλεμμένα ηλεκτρονικά μηνύματα της, «θα το έκανα μόνο για πολιτικούς λόγους» (δηλ. για να κάνει ευτυχισμένο τον υποστηρικτή της Τζορτζ Σόρος).
 
syri.net