Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Σκοτώθηκε στην Ολλανδία ο αυτοαποκαλούμενος «πρόεδρος της Τσαμουριάς»

 
Ο αυτοαποκαλούμενος «πρόεδρος της Τσαμουριάς», Φεστίμ Λατό, φέρεται να σκοτώθηκε στην Ολλανδία.
Έτσι τουλάχιστον γράφουν οι φίλοι του στα κοινωνικά δίκτυα. Οι φίλοι του λένε ότι σκοτώθηκε σε μια απόπειρα δολοφονίας από τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες.
Επίσης, τα αλβανόφωνα μέσα ενημέρωσης  αναφέρουν ότι ο Λατό εκτελέστηκε μυστηριωδώς σήμερα το πρωί στο Ολλανδικό Κράτος.
Στο προφίλ του στο Facebook πολλοί από τους φίλους του εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένειά του και  στο αλβανικό έθνος για αυτήν τη μεγάλη απώλεια.
Η δολοφονία του Φεστίμ Λατό είναι ύποπτη καθότι όπως λέγεται έγινε με μυστηριώδη τρόπο και ακόμη δεν είναι γνωστό ποιος είναι ο δράστης. Επίσης, δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το γεγονός.

Μία από τις φωτογραφίες που παρουσιάζει το δημοσίευμα για τον Φεστίμ Λατό
 
 Η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα το συμβάν στην οικογένεια του Λατός στην Αυλώνα. Όπως αναφέρθηκε, η δολοφονία θα μπορούσε να γίνει για πολιτικούς λόγους.
Ωστόσο, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες από την αλβανική αστυνομία για τη δολοφονία του. Οι συγγενείς και φίλοι εξακολουθούν να εκφράζουν συλλυπητήρια για την απώλεια του στην ιστοσελίδα του στο Facebook, γράφει η Balkan Web.
 
Από την άλλη, η ιστοσελίδα albeu.com αναφέρει ότι ο Φεστίμ Λατό είχε προσκαλέσει στο σπίτι του δύο άτομα για καφέ, και όταν βγήκε στο κατώφλι του σπιτιού του να τους υποδεχθεί πυροβολήθηκε και πέθανε ακαριαία.