Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Καντίροφ: Στείλαμε τους καλύτερους μαχητές της Τσετσενίας στη Συρία

Φιλο-ρωσικές δυνάμεις της Τσετσενίας έχουν σταλεί στη Συρία προκειμένου να βοηθήσουν τη ρωσική πολεμική Αεροπορία στον ακριβή προσδιορισμό των στόχων της.

Οι Τσετσένοι πράκτορες βρίσκονται σε εδάφη που ελέγχονται από την οργάνωση του Ντάες, εντοπίζουν και συγκεντρώνουν ακριβείς στρατιωτικές πληροφορίες.
Αυτό αναφέρουν αραβικές ιστοσελίδες οι οποίες επικαλούνται τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία παρουσιάζουν δηλώσεις του Ραζμάν Καντίροφ, προέδρου της Τσετσενίας.
 Καντίροφ είπε ότι η Τσετσενία έστειλε άτομα εκπαιδευμένα, των υπηρεσιών πληροφοριών, για να διεισδύσουν στις τάξεις της τρομοκρατικής ομάδας και εργάζονται από κοινού με  Ρώσους μυστικούς πράκτορες,  που βρίσκονται στη Συρία  από την αρχή του πολέμου.
Ο πρόεδρος της Τσετσενίας δήλωσε ότι «από τη Δημοκρατία μας έχουν σταλεί οι καλύτεροι μαχητές, οι οποίοι συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τη δομή και την οργάνωση των τρομοκρατών καθώς και τον αριθμό τους, ώστε να προσδιορίζεται και να τεκμηριώνεται επακριβώς ο στόχος που θα πληγεί  από τα ρωσικά μαχητικά».
 
Τα δεδομένα στέλνονται στο Κέντρο Πληροφοριών, το οποίο ενημερώνει τη Διοίκηση της ρωσικής αεροπορίας στη Συρία.
The Hellenic Information Team