Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

TΡΑΓΙΚΟ! Μουσουλμάνα την έβαλαν στο σπίτι και αποκεφάλισε το παιδί τους!(Vid)

Μόσχα: Γυναίκα φώναζε «Αλλάχ Άκμπαρ», κρατώντας το κεφάλι παιδιού που μόλις είχε αποκεφαλίσει!
Ήταν η νταντά του παιδιού, που το αποκεφάλισε, κατόπιν έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα και έφυγε με το κεφάλι στην τσάντα της
- Όταν την σταμάτησαν οι αστυνομικοί το έβγαλε και απειλούσε να ανατιναχθεί
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο της Μόσχας καθώς μια γυναίκα ντυμένη στα μαύρα απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από έναν σταθμό του μετρό.
Η γυναίκα φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ», «ο θεός είναι μεγάλος», ωστόσο, το πιο σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι κρατούσε στα χέρια της το κομμένο κεφάλι ενός μικρού παιδιού!

Όπως μετέδωσαν ρωσικά ΜΜΕ, επρόκειτο για την νταντά του παιδιού, που μόλις προηγουμένως το είχε αποκεφαλίσει και κατόπιν είχε βάλει φωτιά στο διαμέρισμα που το κρατούσε. Στην συνέχεια, έβαλε το κεφάλι μέσα σε μια τσάντα και έφυγε, μέχρι που αστυνομικοί την σταμάτησαν για να την ελέγξουν. Εκεί έβγαλε από την τσάντα το κεφάλι και άρχισε να φωνάζει πως θα ανατιναχθεί, επικαλούμενη τον Αλλάχ.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να την συλλάβουν χωρίς να συμβεί κάποια έκρηξη και το περιστατικό έλαβε τέλος.

Το θύμα φέρεται να είναι ένα κοριτσάκι τριών ή τεσσάρων ετών.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η 38χρονη γυναίκα λέγεται ότι κατάγεται από το Ουζμπεκιστάν και ότι εκτέλεσε το άτυχο παιδί επειδή έμαθε ότι ο σύζυγός της την απατούσε.

Το όνομα της 38χρονης από το Ουζμπεκιστάν είναι Γκουλτσέκρα Μπομποκούλοβα, ενώ εργαζόταν ως νταντά για την οικογένεια περισσότερο από ένα χρόνο.

Η Γιούλια Ιβάνοβα από την ερευνητική επιτροπή της Μόσχας, δήλωσε ότι η γυναίκα «είναι διανοητικά ασταθής» και θα ακολουθήσει ψυχιατρική εξέταση για να διαπιστωθεί η ψυχική της κατάσταση.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν ρωσικά δημοσιεύματα η γυναίκα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, ενώ η μητέρα του 4χρονου κοριτσιού που ταυτοποιήθηκε ως Νάστια Μ. μεταφέρθηκε αναίσθητη σε νοσοκομείο μόλις έμαθε ότι το παιδί της δολοφονήθηκε.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν η γυναίκα είναι τζιχαντίστρια, αλλά σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες φώναζε: «Το τέλος του κόσμου πλησιάζει σε ένα δευτερόλεπτο. Είμαι ο θάνατός σας. Μισώ τη δημοκρατία. Είμαι τρομοκράτισσα. Είμαι καμικάζι βομβιστής. Πρόκειται να πεθάνω σε ένα δευτερόλεπτο. Το τέλος του κόσμου έρχεται». Παράλληλα, λέγεται πως φώναζε ότι είναι καταραμένη και κατεστραμμένη.

Οι αστυνομικές αρχές εξέδωσαν ανακοίνωση αναφέροντας πως οι διασώστες εντόπισαν τη σορό ενός παιδιού αφού κατασβέστηκε η πυρκαγιά που προκάλεσε η γυναίκα, η οποία περίμενε να φύγουν οι γονείς του κοριτσιού με το μεγαλύτερο παιδί τους για να θέσει σε εφαρμογή το ειδεχθές πλάνο της.


http://www.protothema.gr/world/article/557262/gunaika-apeilei-na-anatinahthei-sto-metro-tis-moshas-plirofories-oti-krata-to-kommeno-kefali-paidiou/