Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Βρόμησε προβοκάτσια από χλμ… ‘απαγωγή’ ιμάμη στη Θράκη!

Διέξοδο στα τρομακτικά προβλήματα και τα αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγήσει η πολιτική των Ερντογάν και Νταβούτογλου φαίνεται πως αναζητεί η Άγκυρα στη Θράκη, ψάχνοντας απεγνωσμένα να δημιουργήσει ένταση και να ξεπλύνει το ρεζίλεμα που έχει πάθει στα νότια σύνορά της, καταγάγοντας «περιφανή νίκη» στο μέτωπο που έχει συνηθίσει να θεωρεί «σίγουρο», αυτό με την Ελλάδα… πώς να πιστέψεις τέτοιες αναφορές;
Μετά από τις προκλήσεις με τα ερευνητικά σκάφη που βγάζει στο Αιγαίο, τις άθλιες NOTAM και NAVTEX που μας «βομβαρδίζει» αμφισβητώντας κυριαρχικά δικαιώματα, τώρα ανακαλύπτει σχέδια «σκοτεινών κύκλων» για να βλάψουν τη μειονότητα – που πολύ αμφιβάλουμε αν θέλγεται και πολύ από τον «παράδεισο» του Ερντογάν πλέον – και ανακαλύπτει μέχρι και… απαγωγές ιμάμηδων!
Διαβάστε τη κάπως αστεία γραμμένη ανακοίνωση γνωστών «μειονοτικών κύκλων» στη Θράκη και θα καταλάβετε εύκολα τι εννοούμε… λύσσαξαν που η Ελλάδα δεν τους κάνει τη χάρη να σηκώσει τους τόνους δίνοντάς τους πάτημα να κάνουν τα «κοκοράκια» με τη «μητέρα πατρίδα» να σπεύδει να «καθαρίσει»…
Ιδού λοιπόν:

Από την ανακοίνωση με ημερομηνία 6 Φεβρουαρίου 2016 του Μουφτή μας Αχμέτ Μέτε, μαθαίνουμε πως το βράδυ της 28 Ιανουαρίου 2016, η αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Φρουροί της Θράκης» φορώντας μάσκες και γάντια απήγαγαν έναν ιμάμη, οικογενειακό φίλο και συγγενή του Μουφτή μας, τον ανέβασαν σε ένα αυτοκίνητο και κατά την διάρκεια της απαγωγής του, προσέβαλαν τον Μουφτή μας και είπαν στον ιμάμη να ενημερώσει πως θα βλάψουν τον Μουφτή μας και την οικογένεια του.
Όπως είναι γνωστό η ίδια οργάνωση στις 8 Δεκεμβρίου 2015 σε επίθεση που πραγματοποίησε στα νέα κεντρικά μας γραφεία, έσπασε τζάμια, έγραψε συνθήματα στους τοίχους και έκλεψε το αυτοκίνητο με το οποίο είχε το δυστύχημα ο Δρ. Σαδίκ Αχμέτ.
Σε μια περίοδο παγκοσμίως προβληματική, με την οικονομική κρίση που έχει φτάσει στο μέγεθος της κοινωνικής έκρηξης στην χώρα μας, την στιγμή δηλαδή που χρειάζονται λογικές συμπεριφορές, καταγγέλλουμε αυτές τις κινήσεις που επιχειρούν να χαλάσουν την γαλήνη στην περιοχή μας, ενώ δηλώνουμε σε όλη την κοινή γνώμη πως ο Μουφτής Ξάνθης δεν είναι μόνος, αλλά ως ΚΙΕΦ βρισκόμαστε δίπλα του.
Αυτό το τελευταίο περιστατικό έδειξε πως η ζωή και η περιουσία των μελών της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης τελούν υπό απειλή. Τέτοιου είδους περιστατικά στην επί 35 χρόνια μέλος της Ε.Ε. Ελλάδα, βλάπτουν την δημοκρατία μας και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτού του είδους γεγονότα διαταράσσουν την γαλήνη της περιοχής μας και προκαλούν στους ανθρώπους ανησυχίες για το μέλλον.
Η ανακοίνωση του Μουφτή μας Αχμέτ Μέτε αποτελεί μια ανοιχτή καταγγελία. Μετά από αυτή την καταγγελία αποτελεί καθήκον των αρμόδιων κρατικών αρχών να συλλάβουν και να οδηγήσουν στην δικαιοσύνη τα μέλη αυτής της οργάνωσης.
ΚΙΕΦ
http://www.defence-point.gr/news/?p=146870