Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΙΔΟΥ γιατί θέλουν να εγκλωβίσουν εκατομμύρια ΛΑΘΡΟ-πρόσφυγες στην Ελλάδα! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Όποιος στην Ελλάδα τολμήσει να αντιδράσει στην εισβολή όλων αυτών των εκατομμυρίων που ήρθανε από την Ανατολή, θα κατηγορηθεί για ισλαμοφοβία, ξενοφοβία ή ρατσισμό.
Βερολίνο σήμερα του 2016. Παρακολουθείστε αυτό το βίντεο.
 Οι Γερμανοί ζούνε σε ένα κράτος που διολισθαίνει στο χάος εξ’ αιτίας των προσφύγων και τα ΜΜΕ τους «πουλάνε» ότι όλα είναι «τριανταφυλλένια». Μου θυμίζει την εποχή του Χίτλερ με το περιοδικό Der Stürmer. Μέσω αυτού του περιοδικού κάνανε τότε πλύση εγκεφάλου στον γερμανικό λαό όπως τον κάνουν και σήμερα και του πασάρουν μια πραγματικότητα όπως την θέλουν αυτοί να την πιστεύει.
Ας δούμε τώρα τι λέει ο δημοσιογράφος του βίντεο, που περπατούσε με την κάμερα του στην πιο τουριστική πλευρά του Βερολίνου, στο Kreuzberg. Εδώ και πολύ καιρό έχουν «κατακτήσει» κυριολεκτικά αυτήν την περιοχή λαθρομετανάστες κυρίως από Αφρική. Ιδιοκτήτες μαγαζιών όπως ο κύριος Ali Domusch, μάλιστα τουρκικής καταγωγής, είναι απελπισμένοι. Μπροστά από τον φούρνο του καθημερινά τριγυρίζουν οι έμποροι ναρκωτικών και οι πελάτες του φοβούνται. Κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών, σεξουαλικές παρενοχλήσεις, βία, θόρυβος και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί, το επιβεβαιώνουν και οι άλλοι ιδιοκτήτες καταστημάτων της περιοχής.
foto1
Κάθε μέρα οι κάτοικοι είναι φοβισμένοι και μάρτυρες και ενός νέου εγκλήματος, όπως λέει ένας κύριος. Η κατάσταση είναι τόσο προχωρημένη, που οι μετανάστες δεν φοβούνται πια τίποτα και κανέναν. Μέρα μεσημέρι επιτίθενται σε άτομα που κάθονται ανυποψίαστα στην καφετερία θέλοντας να απολαύσουν τον καφέ τους και αιφνιδιαστικά τους επιτίθενται οι ξένοι, τους κλέβουν ότι έχουν και ότι αυτοί θέλουν. Ο κόσμος είναι αβοήθητος και ανυπεράσπιστος.
Ένας άλλος μάρτυρας λέει ότι αυτά που ακούσαμε για την Κολωνία για βιασμούς και διάφορα άλλα, δεν είναι τίποτα κοντά σε αυτά που γίνονται εδώ καθημερινής βάσεως. Μαχαιρώματα, φόνους μπροστά στα μάτια μας, κανείς όμως δεν τους πιάνει ποτέ γιατί εξαφανίζονται και δεν βρίσκονται ποτέ ξανά.
Με κρυφή κάμερα προσπαθεί ο δημοσιογράφος να καταγράψει τις σκηνές εκείνη την στιγμή. Στο κέντρο ακριβώς της πλατείας πουλάνε ναρκωτικά και ένας μάλιστα αφηγείται ότι είναι λαθρομετανάστης από την Τυνησία. Λίγα μέτρα πιο εκεί, η κρυφή κάμερα πιάνει έναν κλέφτη που ακολουθεί το θύμα του. Είναι Σαββάτο βράδυ και θέλουν να εξακριβώσουν με την κρυφή κάμερα τους το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το μέρος για μια γυναίκα να κυκλοφορεί τα βράδια. Στην τσάντα η δημοσιογράφος τοποθετεί ένα πορτοφόλι άδειο. Λίγα μέτρα σε απόσταση ήδη βρίζουν κάποιες γυναίκες και τις παρενοχλούν σεξουαλικά, ενώ τις αποκαλούν τσούλες.
Όταν η δημοσιογράφος περνά από το διάδρομο του μετρό δίπλα από κάποιους άντρες, είχε ένα κακό αίσθημα ότι κάποιος από πίσω της την ακολουθούσε και πράγματι της έκλεψαν το πορτοφόλι.
Αυτός που έκλεψε την δημοσιογράφο τον εντοπίζει η κάμερα λίγο αργότερα προσπαθώντας να κλέψει και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Γίνεται χαμός, ο κλέφτης πετάει ένα μπουκάλι και αρχίζει η καταδίωξη.
Ο κλέφτης εντοπίζεται λίγα μέτρα πιο μακριά και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Τον πιάνουν οι εντόπιοι και τον μαυρίζουν στο ξύλο. Οι κάτοικοι το ονομάζουν αυτοάμυνα. Λίγα λεπτά αργότερα παίρνουν τα στοιχεία του άντρα, λιβυκής καταγωγής, αλλά μετά, τι ειρωνεία, τον αφήνουν έτσι ελεύθερο. Αυτοί είναι πλέον η καθημερινότητα στο Κοttbusser Tor.
Η αστυνομία αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση. Εδώ και καιρό οι ιδιοκτήτες μαγαζιών και οι κάτοικοι της περιοχής έχουν γράψει επανελειμένα καυτά γράμματα στους πολιτικούς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Ο κοινωνικός λειτουργός Ercan Yasaroglu και οι κάτοικοι πήραν μια απάντηση από τον υπουργό ότι η εγκληματικότητα δεν… έχει ανέβει και ότι όλα είναι μια λανθασμένη εκτίμηση των κατοίκων. Οι πολιτικοί δεν αισθάνονται υπεύθυνοι για την κατάσταση. Καμία πολιτική ευθύνη, καμία βοήθεια. Έτσι και χειρότερα θα γίνεται σε λίγο καιρό και σε μας αν δεν αντιδράσουμε. Οι άνθρωποι τις περιοχής λένε ότι μας εγκατέλειψαν όλοι, αστυνομία, πολιτικοί, συνδικάτα, όλοι.
Το πόσο επικίνδυνη είναι η κατάσταση το φανερώνουν οι αριθμοί. Μόνο το 2015 σε αυτην την πλατεία που βλέπετε στο βίντεο, έγιναν 2.116 κλοπές ενώ οι επιθέσεις βίας ανεβήκαν επάνω από 30%. Η κλοπές επάνω από 55%.
Ένας αστυνομικός ομολογεί ότι οι ανεξέλεγκτες περιοχές «φωτιάς» στο Βερολίνο έχουν πολλαπλασιαστεί σε επικίνδυνο βαθμό. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς. Επικρατει ο νόμος του εγκλήματος και της ζούγκλας, ενώ κεντρικό σημείο όλων αυτών είναι ο σταθμός στο Βερολίνο, Goerlitzer Bahnhof.
Με το που κατεβήκαν από το τρένο οι δημοσιογράφοι τους παρενοχλούσαν οι drug dealers για να πουλήσουν τα εμπορεύματα τους.
Αστυνομία παντού αλλά απλοι θεατές και οι έμποροι ναρκωτικών χωρίς να φοβούνται κανέναν. Μπροστά στα μάτια της αστυνομίας γίνεται η διακίνηση ναρκωτικών. Το γιατί γίνεται μπροστά στα μάτια της αστυνομίας και η αστυνομία δεν επενέβει, εξηγεί ένας αστυνομικός στην κάμερα κρύβοντας το πρόσωπο του.
Καθημερινά πιάνουμε 30, 40 άτομα λέει, άλλα η δικαιοσύνη τους αφήνει άμεσως πάλι ελευθέρους. Φτάνουν στο σημείο οι εγκληματίες να μας κοροϊδεύουν όταν τους πιάνουμε γιατί ξέρουν ότι θα αφεθούνε ελεύθεροι.
Και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον όποιο γίνονται όλο και πιο βίαιοι απέναντι στα θύματα τους ξέροντας ότι δεν θα ύπαρξει καμία τιμωρία. Επίτηδες λέει ο αστυνομικός οι πολιτικοι δείχνουν μια άλλη εικόνα, ότι δηλαδή όλα δεν είναι και τόσο επικίνδυνα όσο τα παρουσιάζουν οι κάτοικοι.
Επίτηδες αφήνονται οι κάτοικοι στο έλεος. Το μόνο που αξιώνονται να κάνουν οι πολιτικοί είναι να περιμένουν και να συζήτανε συνεχώς, χωρίς κανένα αποτελέσμα.
Εντωμεταξύ αρχίσε να «κατακτάται» από τους λαθρομετανάστες της Αφρικής και μια άλλη περιοχή του Βερολίνου, το Moabit. Έχουν αυξηθεί οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις , κλοπές, βίαιες επιθέσεις σε περαστικούς και οι κάτοικοι είναι εξωφρενών. Ο κόσμος το βράδυ σχολάει από τις δουλειές τους και φοβούνται να περάσουν από το κεντρικό πάρκο για να πάνε στα σπίτια τους. Η περιοχή υποβαθμίστηκε από τότε που ήρθαν όλοι αυτοί.
Μεγαλοδικηγόρος από το Βερολίνο παραπονιέται ότι δεν γίνεται από τους πολιτικούς τίποτα για τα εγκλήματα, μεγάλη αδιαφορία. Παράλληλα οικονομικά μέτρα λιτότητας στους πάντες, στην αστυνομία, στους δικηγόρους κ.α. Αποτέλεσμα το τέλειο ΧΑΟΣ.
Εμπρός λοιπόν όλα αυτά τα «ωραία’ αύριο όταν ολοι θα εγκλωβιστούν εδώ και στην Ελλάδα του μεγαλύτερου ΧΑΟΥΣ!
Μ. Ν. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
nikosxeiladakis.gr
http://www.makeleio.gr/?p=551025