Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

(video) - Αυτές οι Γυναικάρες, οι Λιονταρίνες, δεν φεύγουν για να γίνουν πόρνες στη δύση! Εκπαιδεύονται για να υπερασπίσουν την πατρίδα κι είναι Χριστιανές!

 
Λιονταρίνες... Χριστιανές κοπέλες, εθελόντριες σε χριστιανικό γυναικείο σώμα "Ελεύθερων Σκοπευτών" συγκροτήθηκε στη μαρτυρική Συρία!
Τα κορίτσια, δεν έβαλαν τους γονείς τους να πουλήσουν τα πάντα για μια θέση στις βάρκες των δουλέμπορων του φασίστα Ερντογάν, ώστε να περάσουν το Αιγαίο και να γίνουν πόρνες στα μπουρδέλα των "πολιτισμένων" δυτικών!
Υπερασπίζονται την πατρίδα, τη γη τους, τα σπίτια τους, τις οικογένειες τους, τ' αδέλφια τους... από τους "μετριοπαθείς εξεγερμένους" -όπως αποκαλούν τους φονιάδες μισθοφόρους τους οι "πολιτισμένοι" της δύσης, το 4ο Ράιχ!
Δίνουν τις μάχες της τιμής κι ανθρώπινης αξιοπρέπειας μαζί με τον...
Αραβικό στρατό, τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή, τους Μουσουλμάνους μαχητές της ηρωικής Χεζμπολά... που γνωρίζουν πολύ καλά πως χωρίς πατρίδα δεν υπάρχει σοσιαλισμός!
Κι είναι Χριστιανές... Άραγε νοιώθουν -έστω λίγο- ντροπή οι Βαρθολομαίος και Ιερώνυμος, που επί 5 χρόνια δεν έχουν κάνει μια δήλωση συμπαράστασης, συμπάθειας στους χειμαζόμενους Ελληνορθόδοξους της Συρίας;
sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr