Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Βίντεο: Ολεθρος, φωτιά και ατσάλι από ρωσικό Su-35 σε τουρκικό κομβόι έξω από το Χαλέπι

Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ξεκίνησε η προώθηση τακτικών στρατιωτικών δυνάμεων μαζί με "ισλαμιστές μαχητές"  στο εσωτερικό της Συρίας, αλλά οι Ρώσοι απάντησαν με την προσβολή τουλάχιστον ενός από τα τουρκικά κομβόϊ τα οποία μετέφεραν προσωπικό και εφόδια προς ενίσχυση των ισλαμιστών τρομοκρατών σε Χαλέπι και Αζάζ.
Τα Su-35 για πρώτη φορά από την άφιξη τους στην Συρία εξοπλίστηκαν με κατευθυνόμενα όπλα OFAB 250-270  και εκτέλεσαν αποστολές επίγειας κρούσης. Κτυπήθηκε ένα τουρκικό κομβόι στο Χαλέπι και καταστράφηκαν δώδεκα οχήματα.
 
Δείτε τα βίντεο με την ανατίναξη του τουρκικού κομβόι, το κομβόι των τουρκικών φορτηγών και την ανατίναξη στο Ντιγιαρμπακίρ...
 
Εντυπωσιάζει η έκταση της καταστροφής, αλλά και η ικανότητα ενός, μόνο μαχητικού, όπως είναι το μαχητικό 4++ γενιάς Su-35, να προκαλεί τέτοιες καταστροφές (λόγω του τεράστιου οπλικού φορτίου των 8 τόνων που μεταφέρει).
 
Συνολικά τέσσερα Su-35S βρίσκονται στην Συρία και είναι η πρώτη φορά που αναπτύσσονται εκτός Ρωσίας τόσο προηγμένα μαχητικά.
 
Πάντως τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι κατάφερε και πέρασε ένα άλλο κομβόι με 500 "μαχητές" τα οποία μπήκαν σε Χαλέπι και Azaz από το πέρασμα Bab Al-Salamiyah.
 
Και οι συγκεκριμένοι συνοδεύοννταν από τουρκικές ειδικές δυνάμεις.
 
Δείτ εικόνες από τα φυλάκια των Τουρκομάνων μαζί με μέλη των τουρκικών ειδικών δυνάμεων και σημαίες του ISIS και της Τουρκίας...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


pronews.gr/