Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Νέο «κύμα» σεξουαλικών παρενοχλήσεων από μετανάστες στη Γερμανία

Ομάδα Αφγανών ακολούθησαν δύο ανήλικες Γερμανίδες, τις οποίες φωτογράφησαν και βιντεοσκόπησαν με τα κινητά τους, στέλνοντας το υλικό σε άλλους μετανάστες... Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα - Κρατούνται δύο Αφγανοί.

 
Νέες καταγγελίες και συλλήψεις που σχετίζονται με ομαδικές σεξουαλικές παρενοχλήσεις μεταναστών κατά γυναικών, έχουν προκαλέσει το μένος των τοπικών κοινωνιών, ενισχύοντας το ξενοφοβικό κλίμα και τις φωνές που απαιτούν από την Άνγκελα Μέρκελ να εγκαταλείψει τη «φιλόξενη» πολιτική που ακολουθεί στο προσφυγικό.
Όπως ανέφερε η αστυνομική διεύθυνση της πόλης Κίελ, στη Βόρεια Γερμανία, υπήρξε μεγάλος αριθμός καταγγελιών για ομαδικές σεξουαλικές παρενοχλήσεις από μετανάστες. Σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, τα οποία οδηγήθηκαν στις ανακριτικές αρχές, προκειμένου να ομολογήσουν τις πράξεις τους και να δώσουν στοιχεία για τους υπόλοιπους δράστες.
Σύμφωνα με τγην ενημέρωση των τοπικών αρχών, μία ομάδα Αφγανών ακολούθησε δύο ανήλικες Γερμανίδες (15 και 17 ετών) το απόγευμα της Πέμπτης, τις οποίες φωτογράφησαν και τράβηξαν βίντεο, στέλνοντας τα αρχεία σε άλλους - πιθανόν - μετανάστες. Ακολούθησε μία άλλη ομάδα 20-30 ατόμων, τα οποία παρενόχλησαν νεαρές γυναίκες, κάνοντας ακριβώς τις ίδιες κινήσεις.

Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και από τις προσαγωγές, κρατήθηκαν τέσσερα άτομα στο τμήμα της πόλης. Οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι δύο Αφγανοί κρατήθηκαν για περαιτέρω εξηγήσεις.
 

http://www.protothema.gr/world/article/556727/neo-kuma-sexoualikon-parenohliseon-apo-metanastes-sti-germania/