Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Η Ουκρανία και η Δύση μετά απο αυτό είναι για λύπηση, ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε!


 Οι Ρώσοι έδωσαν φωτογραφίες του επικεφαλής της τρομοκρατικής επίθεσης στην Μόσχα Α.Σισάνι να πολεμά ως Ουκρανός στο Μπέλγκοροντ!

Κοινή επιχείρηση δυτικών υπηρεσιών, της ουκρανικής μυστικής υπηρεσίας GUR και των ισλαμιστών τρομοκρατών που πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών, ήταν η τρομοκρατικής επίθεση  στο συναυλιακό χώρο «Crocus City Hall» που έχασαν την ζωή τους περί τα 145 Ρώσοι άοπλοι πολίτες.

Όπως αναφέρουν στοιχεία που έδωσαν οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας πριν λίγο στην δημοσιότητα δείχνει τον αρχηγό των ισλαμιστών τρομοκρατών που ηγήθηκε της πολύνεκρης επίθεσης στην Μόσχα, Αμπντουλάχ Σισάνι (Abdulhakim Shishani στον κόκκινο κύκλο της φωτό), στηn συνοριακή περιοχή Ρωσίας-Ουκρανίας κοντά στην πόλη του Belgorod, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας των Ουκρανών να εισέλθουν στο ρωσικό έδαφος,

Ο Σισάνι, αναφέρουν οι Ρώσοι, βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στην Ουκρανία, και είναι ο σύνδεσμος μεταξύ της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας  (GUR) και των ισλαμιστών τρομοκρακατών που πολεμούν στις τάξεις των ουκρανικών στρατευμάτων ως μισθοφόροι.

Οι συλληφθέντες τρομοκράτες λίγο πριν εισέλθουν στο έδαφος της Ουκρανίας και καταφέρουν να διαφύγουν, συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη από την ειδική μονάδα της FSB και κατονόμασαν τον Αμπντουλάχ Σισάνι, ως τον επικεφαλής του σχεδιασμού και της εκτέλεσης της επιχείρησης,

Επίσης οι Ρώσοι αναφέρουν ότι αυτή η ομάδα χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία.

Το γεγονός ότι η Μόσχα ευθέως κατονομάζει τις ΗΠΑ και την Βρετανία, για το έγκλημα, μόνο τα χειρότερα μπορεί να φέρει στην διεθνή ασφάλεια.

Η δε, Ουκρανία, απλά θα υποφέρει τις συνέπειες των πράξεων του καθεστώτος Ζελένσκι με αντίποινα που δεν θα έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος.

Και μην ξεχνάμε το σημαντικότερο: Ότι η Ρωσία από χθες έχει κηρύξει επίσημα τον πόλεμο στην Ουκρανία και τους συμμάχους της… Που σημαίνει ότι στοχοποιεί νόμιμα οτιδήποτε κρίνει ότι πρέπει να καταστραφεί ή να εξοντωθεί.

Άλλωστε η πίεση της ρωσικής κοινής γνώμης προς τον Β.Πούτιν για «εκδίκηση» είναι τεράστια πλέον…

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/oi-rosoi-edosan-fotografies-tou-epikefalis-tis-tromokratikis-epithesis-stin-mosxa-a-sisani-na-polema-os-oukranos-sto-mpelgkoront/