Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ
Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες μια εκπομπή του καναλιού 10 της Ισραηλινής τηλεόρασης, η οποία εδώ και μια εβδομάδα προβάλει σκληρές βλασφημίες εναντίον του Ιησού
Χριστού και της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Η αντίδραση ήταν άμεση τόσο από τους Καθολικούς που βρίσκονται στους Αγίους Τόπους, αλλά και από τους Αρμένιους, Μαρωνίτες και Χαλδαίους, οι οποίοι καταδίκασαν με αυστηρό ύφος την εκπομπή αυτή.
Επισήμαναν ακόμη πως «το συμβάν αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεχών επιθέσεων εναντίον των Χριστιανών σε ολόκληρο το Ισραήλ επί σειρά ετών και ζήτησαν να διεξαχθεί επίσημη έρευνα».
Σήμερα αντέδρασε επίσημα και το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, το οποίο με έκτακτο ανακοινωθέν καταδικάζει τις προσβλητικές εκφράσεις και τοποθετήσεις εναντίον του Ιησού Χριστού και τις Υπεραγίας Θεοτόκου.
Συγκεκριμένα το Έκτακτο Ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, έχει ως εξής:
Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων καταδίκασε δια του εν Ναζαρέτ εκπροσώπου αυτού τας προσβλητικάς εκφράσεις και τοποθετήσεις εναντίον του προσώπου του Ιησού Χριστού και της Υπεραγίας Θεοτόκου, άμα τη αναμεταδόσει αυτών από το τηλεοπτικό δίκτυο 10 του Ισραήλ εις διακωμωδικόν πρόγραμμα αυτού.
Εν συνεχεία η Αγία και Ιερά Σύνοδος εις την Συνεδρία αυτής ΜΔ΄ /11/24.2.2009, κατεδίκασε τας οποιασδήποτε δυσφημιστικάς εκφράσεις η εκδηλώσεις δι ιερά πρόσωπα η σύμβολα όλων των Θρησκειών και διεδήλωσε την εμμονή αυτής εις την συνέχιση του διαθρησκευτικού διαλόγου, τον οποίο το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων καλλιεργεί δια την προώθηση της αρμονικής συμβιώσεως και εποικοδομητικής συνεργασίας των πιστών όλων των θρησκευμάτων εν τω πλαισίω του αμοιβαίου σεβασμού".
Για άλλη μια φορά οι Εβραίοι έδειξαν το αληθινό πρόσωπο απέναντι στην Ορθοδοξία και ειδικότερα στο Ελληνικό λαό. Όλες οι δογματικές εφευρέσεις απορρέουν από τον σκεπτικισμό που έχουν καταπέσει οι Εβραίοι εδώ και αιώνες, πως θα εξαφανίσουν το Ορθόδοξο τόξο , χτυπώντας κυβερνήσεις η ακόμα ποιο άμεσα την ιδία την Ορθόδοξη παράδοση 2000 ετών και όχι μόνο!
Τα όπλα τους είναι πολλά, ποικίλα όπου θα αναφέρουμε και στο επόμενο θέμα ,με την μέθοδο της ασύμμετρης απειλής. Αυτό το αντάρτικο σε ποικίλους τομείς αποδυναμώνει αλλά κυρίως όπως βλέπουμε και στην επικαιρότητα, απογοητεύει πληθώρα λαών.
Καθημερινά συσκέπτονται πάντα γύρω από τους Σιωνιστικούς τους κύκλους μέσα σε αυστηρά καθεστώτα, πως θα στραγγαλίσουν την οικονομία την εθνική υπόσταση των λαών, την μείωση της δικιάς μας στρατιωτικής υπεροχής, χωρίζοντας τις επιθέσεις τους σε δυο τομείς. Στην εσωτερική διάβρωση και στην εξωτερική επιθετική απειλή! (συνέχεια στο επόμενο θέμα)


ΡΑΒΙΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ


ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Η MOSSAD, ME ΗΓΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΝΤΑ!
ΕΣΚΕΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΒΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ
Μυστική έρευνα των τουρκικών αρχών οδήγησε σε στοιχεία που δείχνουν οτι η Μοσάντ ενορχήστρωσε όλη τη προσπάθεια της Εργκενεκόν,που είχε στόχο την αποσταθεροποίηση της Τουρκίας.Οι έρευνες αποκάλυψαν μάλιστα τον ρόλο «κλειδί» ενός Εβραίου Ραββίνου,ονόματι Tuncay Guney, που δούλευε για τη Μοσάντ και διέφυγε στον Καναδά.
Μάλιστα απόρρητο έγγραφο που αποκαλύφθηκε απο την εφημερίδα «Σαμπάχ» αποδεικνύει την ενεργό εμπλοκή του ραββίνου και τις διασυνδέσεις του τόσο με την Εργκενεκόν όσο και με την JITEM, μια άλλη παράνομη οργάνωση που κατηγορείται για δολοφονίες και απαγωγές!
Σύμφωνα και με άλλο δημοσίευμα στο σπίτι του ραββίνου στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκαν έγγραφα που εμπλέκουν εβραίο επιχειρηματία της Τουρκίας, ο οποίος βοηθούσε οικονομικά!
Ο επιχειρηματίας είχε σχέση με ομάδες και συλλόγους,αλλά και φυσικά με πρόσωπα,τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση της Εργκένεκόν.
Τα Ελληνικά ΜΜΕ ακόμη κατάφεραν να αποσιωπήσουν μια τόσο σημαντική είδηση.
Οι φίλοι του Σιωνισμού έπραξαν για άλλη μια φορά τις εντολές του Τέλ-Αβίβ

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΑΣ


Σοβαρότατες εξελίξεις εις βάρος πάντοτε της Ελλάδος, επιδιώκουν, οι πάντοτε υπερασπιστές των τουρκικών συμφερόντων και της διαιρετικής διπλωματίας Βρετανοί, προτείνοντας στην Ελλάδα, με την ευκαιρία της παρουσίας των αεροναυτικών τους δυνάμεων στο Αιγαίο, να λάβουν μέρος μαζί (!!) στην τουρκική προκλητική και επικίνδυνη για τα Ελληνικά συμφέροντα, άσκηση «Ηγεμών», που θα διεξαχθεί στο Αιγαίο από 13 έως 29 Μαρτίου 2009.Αν αναλογιστεί κανείς ότι, η Μ. Βρετανία είναι ο αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στην Ευρώπη, αδυνατεί να σκεφθεί ότι η παραπάνω πρότασης έγινε ερήμην της Ουάσιγκτον.
Με τον τρόπο αυτόν οι Βρετανοί, νομιμοποιούν την παρουσία τους στο Αιγαίο στο πλευρό της Τουρκίας, ρίχνοντας δόλωμα στην Ελλάδα να συμμετάσχει και αυτή στην άσκηση, αφαιρώντας από επάνω τους το ανάθεμα. Βρώμικη πάντα πολιτική και ύπουλη συγχρόνως. Το σενάριο αυτό εξυπηρετεί ποικιλοτρόπως και τα συμφέροντα των ΗΠΑ, που αβαντάρουν τις τουρκικές διεκδικήσεις.
Αν η Ελλάς υποπέσει στην καλοστημένη παγίδα, θα νομιμοποιήσει ντε φάκτο και τις υπόλοιπες δράσεις με τις τουρκικές δυνάμεις που έχουν ως στόχο τη διχοτόμηση του Αιγαίου. Υπενθυμίζουμε ότι οι άλλες χώρες προς τις οποίες έχει αποστείλει πρόσκληση για συμμετοχή στην άσκηση η Τουρκία είναι η Ολλανδία, το Βέλγιο και οι ΗΠΑ.Εν τω μεταξύ εξεδόθησαν από τις τουρκικές αρχές οι διεθνείς αναγγελίες (ΝΟΤΑΜ) για 4 περιοχές στο Αιγαίο στις οποίες η Άγκυρα θέλει να διεξαγάγει αεροπορικές δράσεις στο πλαίσιο της ασκήσεως «Ηγεμών».
Το θέμα όπως παρουσιάζεται είναι αρκετά σοβαρό και η αντιμετώπισή του απαιτεί εγρήγορση όλης της πολιτικής ηγεσίας και σθεναρότητα σε όλους τους τομείς, προκειμένου να αποφευχθεί ο θανάσιμος εναγκαλισμός της Άγκυρας στο Αιγαίο.

Το Σιωνιστικό τρίγωνο Εβραίων, Βρετανών και Αμερικανών κάνει την εμφάνιση σε πολλά ζητήματα, ένα εξ’αυτών είναι και το επόμενο. Οι κύριοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχουν τα πλοκάμια τους παντού!

ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ , ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
Με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική της έκδοση η βρετανική εφημερίδα Τimes αναφέρεται στο θέμα των παράνομων αγοραπωλησιών ελληνοκυπριακών περιουσιών στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου και προειδοποιεί τους Βρετανούς, που εμπλέκονται σε αυτές ως αγοραστές ότι αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο καταβολής τεραστίων αποζημιώσεων στους Ελληνοκύπριους ιδιοκτήτες.
Το δημοσίευμα, που αποτελεί μέρος γενικότερου άρθρου γύρω από τα πλεονεκτήματα, που παρουσιάζει η ελεύθερη Κύπρος για απόκτηση εξοχικής κατοικίας, αναφέρεται στην αναμενόμενη αργότερα αυτό το χρόνο απόφαση του Δικαστηρίου Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων για την υπόθεση Μελέτη Αποστολίδη - Όραμς.Όπως αναφέρει «η Γεν. Εισαγγελέας (του Δικαστηρίου), της οποίας, συνήθως, η γνώμη εισακούεται, έχει ταχθεί υπέρ των Ελληνοκυπρίων.
Αν αυτή η θέση υποστηριχθεί μπορεί να καταβληθούν αποζημιώσεις στο στερημένο της περιουσίας του ελληνοκυπριακό πληθυσμό, αναγκαστικά και έναντι ενεργητικού που οι ενεχόμενοι κατέχουν σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

<<ΗΓΕΜΩΝ>> ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ


ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ


Η Τουρκία επιχειρεί να μετατρέψει ελληνικά εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα και αρμοδιότητές της στο Αιγαίο σε τουρκικά κεκτημένα, μέσω της μεγάλης αεροναυτικής άσκησης «Ηγεμών» που σχεδιάζει στα μέσα Μαρτίου στο Αιγαίο.Η Αθήνα, όπως αποδεικνύεται, γνώριζε τον σχεδιασμό της άσκησης αυτής εδώ και έναν μήνα, αλλά αποφάσισε να «αντιδράσει» μόνον την προηγούμενη εβδομάδα και μόνον όταν το ελληνικό Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία της επικίνδυνης αυτής τουρκικής άσκησης.
Το υπουργείο Εξωτερικών μάλιστα έδειξε «δυσαρεστημένο» από τη...δημοσιοποίηση του θέματος από το υπουργείο Αμυνας, εκτιμώντας ότι το θέμα έπρεπε «να μείνει χαμηλά». Ως εκ τούτου οι αντιδράσεις και δηλώσεις της Αθήνας σε διπλωματικό επίπεδο παραμένουν για την ώρα «χλιαρές» έως «ανώδυνες».Με την άσκησή της αυτή η Αγκυρα διεθνοποιεί στην πράξη το σύνολο των αμφισβητήσεών της στο Αιγαίο (10 ν.μ. ελληνικός εναέριος χώρος, περιοχή θαλάσσιας έρευνας και διάσωσης, γκρίζες ζώνες, αποστρατιωτικοποίηση ελληνικών νήσων, μη κατάθεση σχεδίων πτήσης, αμφισβήτηση FIR Αθηνών), ζητώντας και πετυχαίνοντας τη συμμετοχή στην άσκηση αυτή ΝΑΤΟϊκών εταίρων, όπως οι ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Βέλγιο και Ολλανδία.
Η Τουρκία, συστηματικότατα από τα επεισόδια στα Ιμια και ειδικότερα από το 2000 και μετά, επιχειρεί με επίσημα έγγραφά της στο ΝΑΤΟ να «επιβάλει» τις θέσεις της και για την περιοχή ευθύνης στη θαλάσσια έρευνα, αλλά και για τον αριθμό των αποστρατιωτικοποιημένων νήσων στο Αιγαίο, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι όποια νησιά δεν έχουν δοθεί στην Ελλάδα με διεθνείς συνθήκες είναι αμφισβητούμενα.Με αλλά λόγια, οι ΗΠΑ, η Μ. Βρετανία, το Βέλγιο και η Ολλανδία αν συμμετάσχουν στην τουρκική άσκηση, θα αποδεχθούν στην πράξη ότι:* Ο εθνικός εναέριος χώρος της Ελλάδας είναι 6 ν.μ. και όχι 10 ν.μ.* Η τουρκική περιοχή θαλάσσιας έρευνας και διάσωσης εκτείνεται από τον 25ο μεσημβρινό και ανατολικά (όπως το έχει ορίσει χωρίς καμιά αντίδραση της Αθήνας ο σχετικός τουρκικός νόμος 24611 από το 2001) και επομένως δεν αναγνωρίζουν την ελληνική θέση ότι η ελληνική περιοχή θαλάσσιας έρευνας και διάσωσης συμπίπτει με τα ανατολικά όρια του FIR Αθηνών.* Τα ελληνικά νησιά από το μέσον του Αιγαίου (23 τον αριθμό) είναι αποστρατιωτικοποιημένα.
Κατά τη διάρκεια της άσκησης αυτό σημαίνει ότι τα συμμετέχοντα αεροσκάφη θα αποφεύγουν τα νησιά αυτά λόγω της «αποστρατιωτικοποίησής» τους. (Από τον Αγ. Ευστράτιο και τη Ρόδο μέχρι τις «γκρίζες ζώνες» και τα νησιά του Αν. Αιγαίου.)* Τα στρατιωτικά αεροσκάφη (state aircraft) των συμμετεχουσών χωρών δεν θα καταθέτουν σχέδια πτήσης στο FIR Αθηνών, όπως ακριβώς πράττει η Τουρκία.Το κωμικοτραγικό στην ιστορία αυτή είναι ότι η Ελλάδα έχει υπογράψει ξεχωριστά Μνημόνια Συνεργασίας (MOU) με τις ΗΠΑ, τη Μ. Βρετανία (αλλά και τη Γαλλία), εξασφαλίζοντας ότι τα στρατιωτικά αεροσκάφη των χωρών αυτών θα καταθέτουν σχέδια πτήσης στο FIR Αθηνών. Μόνον που η ισχύς αυτών των σημαντικών MOU για την Ελλάδα έληξε το 2005 και η παρούσα κυβέρνηση... ξέχασε προφανώς να τα ανανεώσει...
Η προσπάθεια που καταβάλλει τώρα το υπουργείο Εξωτερικών είναι με «σιωπηλές διαβουλεύσεις» να πείσει τις τέσσερις συμμαχικές χώρες «να κατανοήσουν τις ελληνικές ευαισθησίες»(!) κατά τη διεξαγωγή της τουρκικής άσκησης.*

NA ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΑΥΤΗΣ, ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ !!!

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ Κ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ
Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος. Ο ανθέλληνας, αυτός θα ήταν ο τίτλος σε κάθε αναφορά του συγκεκριμένου Μητροπολίτη. Σε όλες τις συνεντεύξεις του όπως και στην τελευταία δημόσια, ανέπτυξε θέματα που προσβάλουν πρόσωπα με ιστορικό σε αγώνες για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα.
Κατα καιρούς μας επιβεβαιώνει πληροφορίες ότι γαλουχίζεται από Ελληνικές στοές μασόνων και σύγχρονα κέντρα κυρίως Ευρωπαϊκά που στοχεύουν την ανάπτυξη και πρόοδο της Ελλάδος. Τα πυρά εναντίον του Μ. Άνθιμου και του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, μας διαφωτίζουν να επιλέξουμε ποιος νοιάζεται τελικά για αυτόν τον τόπο και ποιος όχι. Όποιος είναι πολέμιος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ασχολείται με καίρια εθνικά ζητήματα και κυρίως ενάντια σε οτιδήποτε προσβάλει την Ορθόδοξη παράδοση, ενοχλεί κατά ένα περίεργο τρόπο και τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο!
Συνεχώς εμφανίζεται στα ΜΜΕ, όπως βεβαίως είναι και αρεστός, για να έρθει αντιμέτωπος με ανθρώπους της Ορθοδοξίας που αγωνίζονται και ανησυχούν για το μέλλον αυτού του τόπου. Ενώ παράλληλα οι πραγματικοί εχθροί οργιάζουν. Βρίσκεται εμπόδιο σε ενέργειες που βοηθούν το Ελληνικό έθνος και αντικρούονται συνεχώς στα Σιωνιστικά τερτίπια της Παγκοσμιοποίησης.
Μάλλον σας έχουμε 'ανακαλύψει' εδώ και χρόνια Κ. Μητροπολίτη και ομολογούμε οτι διαπράττεται πολύ καλά τις οδηγίες των Μασονικών στοών και όχι μόνο. Σύμμαχοι σας πολλοί πολιτικοί διαφόρων κομμάτων αρκετά ΜΜΕ, τοπικοί άρχοντες κ.α.
Θα παρακολουθούμε τις δηλώσεις σας και απο την μεριά μας θα ενημερώνουμε το Ορθόδοξο πλήρωμα.

ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ


Οι υπηρεσίες των ΗΠΑ ,προφανώς μας θεωρούν καθυστερημένους! Έστησαν μία ψεύτικη τρομοκρατική οργάνωση με το όνομα "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ", την τοποθέτησαν, με το μυαλό τους, στον αναρχικό χώρο της αριστεράς και την χρησιμοποιούν για την δημιουργία κλίματος, όποτε αυτό θεωρείται σκόπιμο. Έτσι είδαμε τον "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ" να στοχοποιεί τον Βουλγαράκη (την εποχή διανομής του Ολυμπιακού Χρυσού για το C4I κι άλλες εικονικές προμήθειες) κατηγορώντας τον ως "Υποστηρικτή της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ"! Μόνο που η "ΝΕΑ ΤΑΞΗ" ως όρος ΔΕΝ χρησιμοποιείται από τον αναρχικό χώρο διότι γνωρίζουν ότι οι ίδιοι αναρχικοί ότι εργάζονται για τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ η οποία απαιτεί την ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Η ίδια "αυθόρμητη" κι "επαναστατική" οργάνωση έσπασε ένα τζάμι στην Αμερικανική πρεσβεία, πυροβόλησε κατά αστυνομικού οχήματος, αποπειράθηκε να σκοτώσει έναν εικοσάχρονο αστυνομικό των 700 ευρώ κι επειδή... ΔΕΝ φαίνεται ότι μας έπεισαν ως ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ... αποφάσισαν να κλιμακώσουν το παιχνίδι. Τοποθετούν λοιπόν ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο με 60 κιλά εκρηκτικών έξω από μία δικιά τους (Αμερικάνικη) τράπεζα, τη CITIBANK, ταυτόχρονα με την επίσκεψη Αμερικανών αξιωματούχων στην Ελλάδα.To αυτοκίνητο ήταν παγιδευμένο με εκρηκτική ύλη τύπου ANFO η οποία χρησιμοποιήθηκε σε πλειάδα χτυπημάτων ΕΝΤΟΣ των ΗΠΑ από επίσης δήθεν τρομοκράτες με χαρακτηριστικότερη επίθεση αυτή στην πόλη της Οκλαχόμα με 168 νεκρούς και 800 τραυματίες. Ένοχος ένας "μοναχικός σχιζοφρενής" (βλέπε φώτο δίπλα) ο οποίος ξαφνικά αποφάσισε να ξοδέψει 5.000 δολάρια αγοράζοντας 800 κιλά εκρηκτικών υλών για να ανατινάξει ένα δημόσιο κτίριο στο κέντρο της Οκλαχόμα Σίτι. Ήταν το 1995, μετά ήρθε το 2001 και οι δίδυμοι πύργοι και μετά ψηφίστηκε ο "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ" αντιτρομοκρατικός νόμος στις ΗΠΑ μέσω του οποίου καταπατούνται ΟΛΑ τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών που είχαν κατακτηθεί τα τελευταία χρόνια στον σύγρονο κόσμο.
Το παρ'ολίγον χτύπημα στη CITIBANK , που αποτελεί Αμερικανικό στόχο, είχε μοναδικό σκοπό να φέρει τον Ελληνα πρωθυπουργό ... ξανά σε δυσμενή θέση. Είχε σκοπό να ωθήσει τις χώρες της Δύσης να εκδόσουν ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ , καθώς έρχεται καλοκαίρι για διακοπές, ώστε να γονατίσει αμετάκλητα ο Ελληνικός τουρισμός και να προκληθούν ζημιές μερικών δις ευρώ στην οικονομία μας.

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥ


ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΙΩΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΑ ΝΕΥΡΑ
Το μισό Αιγαίο θέλει στη δικαιοδοσία της η Άγκυρα μέσω μεγάλης αεροναυτικής άσκησης που σχεδιάζει για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου και στην οποία έχει καλέσει για να συμμετάσχουν τέσσερις ΝΑΤΟϊκές χώρες προκειμένου να «νομιμοποιήσει» τις αξιώσεις της εις βάρος της Ελλάδας.
Στο σενάριο της δεκαπενθήμερης άσκησης, που φέρει την κωδική ονομασία «EGEMEN» («Ηγεμών»), υπάρχει χάρτης που εμφανίζει με άλλο χρώμα όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ως αποστρατιωτικοποιημένα ενώ καλούνται τα πτητικά μέσα των φιλοξενούμενων χωρών να μην πετούν πάνω από αυτά!Παράλληλα η Άγκυρα δηλώνει με αυθαίρετο και παράνομο τρόπο το μισό Αιγαίο (από τον 25ο Μεσημβρινό και ανατολικά) ως χώρο ευθύνης της για τα θέματα Έρευνας και Διάσωσης Ναυαγών, ενώ δεσμεύει περιοχές στο FIR Αθηνών για πτήσεις αεροσκαφών χωρίς υποβολή σχεδίων πτήσεως, και επιπροσθέτως αμφισβητεί τον εθνικό εναέριο χώρο.

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑΣ μερος β'

ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
Εδώ και 2000 χρόνια η Εκκλησία του Χριστού πολεμείται λυσσαλέα από τον Σατανά και τα εγκόσμια όργανά του: ιδεολογίες, θεωρίες, αντίχριστα καθεστώτα, αιμοσταγείς τυράννους, παλαιούς και σύγχρονους Νέρωνες...
Μαζί με την Αγία Εκκλησία συμπολεμούνται όμως και τα ευλογημένα εκείνα Έθνη που ενστερνίστηκαν πρόθυμα και ελεύθερα την Αλήθεια, τον Χριστόν. Έθνη όπως το ελληνικό, το Ρωσικό, το Βουλγαρικό, το Ρουμανικό συγκροτούνται σχεδόν καθ' ολοκληρίαν από Ορθοδόξους Χριστιανούς. Αλλόθρησκες και αλλόδοξες μειονότητες που μπορεί να ενυπάρχουν σ' αυτά ουσιαστικώς ελέγχονται ιστορικά για το κατά πόσο μπορούν να ισχυρίζονται ότι ανήκουν στην αυθεντική ζύμη του κάθε έθνους... Γιατί το κατεξοχήν κυρίαρχο στοιχείο ταυτοποιήσεως και ομογενοποιήσεως ενός έθνους είναι η κοινή Πίστη.
Τα υπόλοιπα μπορούν και να παραλάσσουν, χωρίς να απειλείται η εθνική ταυτότητα και ενότητα, εφ' όσον διάφορες ιστορικές συγκυρίες έχουν συμβάλει προς τούτο.Στην περίπτωση των Ορθοδόξων Λαών, τα όργανα του σκότους δεν επιχείρησαν μόνο την εσωτερική φθορά και αλλοτρίωσή τους. Με πάμπολλα τεχνάσματα δρομολόγησαν και την μεταξύ τους σύγκρουση, ώστε να διασπασθεί το ισχυρό Ορθόδοξο Τόξο και Μέτωπο της Ανατολής...Και αυτό δεν θα μπορούσε να τελεσφορήσει παρά μόνο με την πρόθυμη συνδρομή και συνεργασία επίορκων προδοτών πολιτικάντηδων μέσα από κάθε Ορθόδοξο Έθνος. Κοινό "όραμα" όλων αυτών των Προδοτών Πίστεως και Πατρίδος ήταν και είναι η ταύτισή τους με τα σατανικά σχέδια της Μασονίας για πόλεμο ενάντια στην Αγία του Χριστού Εκκλησία.
Και είναι αλήθεια ότι έχουν πετύχει πολλά...Οι Μασόνοι της Ρωσίας "εμπνεύσθηκαν", καλλιέργησαν και προχώρησαν τον περίφημο "Πανσλαβισμό" με σκοπό να επεκτείνουν την επιρροή τους στη Βαλκανική. Μια κίνηση κατά κύριο λόγο ανιστόρητη, αφού ούτε οι Βούλγαροι ούτε οι Ρουμάνοι είναι Σλάβοι!!! Μια κίνηση που είχε πολλές τραγικές συνέπειες, όπως οι σφοδρές και αιματηρές συγκρούσεις και το συνακόλουθο μίσος ανάμεσα στο Ελληνικό και το Βουλγάρικο Έθνος στις αρχές του 20ού αιώνα...Επειδή όμως η Εκκλησία του Χριστού είναι παράγοντας ενότητας και αγάπης, δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν τα μισάνθρωπα μασονικά παιχνίδια χωρίς πρώτα να χτυπηθεί η ίδια η Εκκλησία... Έτσι, σε κάθε περίπτωση ανωμαλίας οι σκοτεινοί πάτρωνες του μίσους και της σύγκρουσης οδηγούσαν τις διάφορες τοπικές Εκκλησίες σε σχίσματα, εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες και τον υπερβάλλοντα εθνικιστικό ζήλο επίορκων κληρικών.
Έτσι μέσα στην Ιστορία έχουμε το Βουλγάρικο Σχίσμα αλλά και το πρόσφατο και ακόμη ενεργό Σχίσμα της λεγόμενης "Εκκλησίας των Σκοπίων". Ο σχισματικός "αρχιεπίσκοπος" των Σκοπίων Στέφανος έχει καταστεί δυστυχώς ένας αχυράνθρωπος των σκοτεινών δυνάμεων που κατεργάζονται την αποσταθεροποίηση των Ορθόδοξων Λαών της Βαλκανικής με τελικό και μόνιμο στόχο αυτήν την ίδια την Εκκλησία του Χριστού!Ο πραγματικός (κανονικός, κατά την εκκλησιαστική ορολογία) Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος Ιωάννης τελεί υπό απηνή διωγμό... Έχει υποστεί πάμπολλες διώξεις, φυλακίσεις, απόπειρες κατά της ζωής του από το άθλιο καθεστώς των Σκοπίων! Σήμερα έχει καταφύγει στην Μητέρα Εκκλησία της Σερβίας, αλλά και στην φιλόξενη Χώρα μας.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Vs ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ


ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ
Σύμφωνα με τελευταίες επιστολές και των 20 ιερών μονών Αγίου Όρους, είναι κάθετοι και αρνητικοί στο ζήτημα ενώσεως της παναίρεσης του Ρωμαιοκαθολικισμού με την Ορθόδοξη εκκλησία. Το ζήτημα είναι ότι οι πιέσεις και οι παγίδες που δέχονται οι μονές, εντείνονται με αμείωτο ρυθμό, μέχρι ακόμα και απευθείας εκβιασμοί σε Ηγούμενους Ιερών Μονών πληροφορούμαστε . Η μνημόνευση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου είναι ένα ατόπημα της σημερινής Ορθοδοξίας με συνεργάτες τους Ηγούμενους των Μονών του Αγίου Όρους. Παραβιάζουν κανόνες και πατερικά συγγράμματα, αναγνωρίζοντας τις πράξεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Υπάρχει ένας ακήρυχτος πόλεμος πάνω σε αυτό το θέμα μεταξύ Πατριαρχείων και μεταξύ μονών Αγίου Όρους. Με κάποια από τα Πατριαρχεία να αρνούνται έστω και κάποιο διάλογο με τον Πάπα ( Ρωσίας, Σερβίας) και μια από τις μονές του Αγίου Όρους (Ιερά Μονή Εσφιγμένου) έως μερικά καλυβάκια να απαρνούνται μέχρι θανάτου την μνημόνευση του σημερινού Πατριάρχη. Ο προσηλυτισμός έχει φύγει από τα σύνορα του Βατικανού επερχόμενος μέσα από Πατριάρχες, ιερωμένους, μοναχούς και ότι άλλο περιλαμβάνει το Ορθόδοξο σύνολο. Το Βατικανό δεν προσανατολίζεται στην αποβολή των αιρετικών διδασκαλιών του αλλά σε επανερμηνεία τους, δηλαδή σε συγκάλυψη τους.
Η ρωμαιοκαθολική εκκλη­σιολογία των «αδελφών εκκλησιών» είναι αντίθετη προς την αυτοσυνειδησία της Ορθοδόξου Εκκλησίας, ως της μόνης Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας.
Το Φιλιόκβε προβάλλεται σαν μία άλλη δήθεν νόμιμη έκφρασης της Ορθοδόξου διδασκαλίας περί εκπορεύσεως του Αγίου Πνεύματος. Το παπικό Πρωτείων ο Ποντίφικας το κρατεί ως απαρασάλευτο προνόμιο, όπως φαίνεται από την πρόσφατη απάλειψη του τίτλου του Πατριάρχου της Δύσεως και από την αναφορά στην παγκόσμια διακονία του Αποστόλου Πέτρου και των διαδόχων του κατά την ομιλία του στον Πατριαρχικό Ναό.
Η Ουνία σύμφωνα με αναμφισβήτητες μαρτυρίες πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως επιχειρείται να ενισχυθεί και επιβεβαιώνεται. Το Βατικανό προχώρησε ακόμη περισσότερο με τις διαθρησκειακές συμπροσευχές και τον διαφαινόμενο σε αυτές πανθρησκειακό ηγεμονισμό του Πάπα της Ρώμης.
Υπό τις προϋποθέσεις αυτές οι φιλόφρονες εκδηλώσεις των Προκαθημένων δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις ενότητας, απομακρύνουν τον ετερόδοξο κόσμο από του να προσβλέπει στην Ορθοδοξία ως προς την αληθινή Εκκλησία, αμβλύνουν το δογματικό αισθητήριο πολλών Ορθοδόξων και επί πλέον εξωθούν στην πιθανή δημιουργία νέων σχισμάτων.
Αυτό που είναι απορίας άξιων είναι ότι ναι μεν συμφωνούν οι μονές για την μη αναγνώριση του Βατικανού, από την άλλη δέχονται τις πράξεις του Πατριάρχη Βαρθολομαίου!

ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑΣ μερος α'


ΜΑΣΟΝΙΑ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
Είναι γεγονός ότι το Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εβραίων, το οποίο κρύβεται πίσω από τις αποφάσεις των πολιτικών, καθε κυβερνώντως κομμάτος όπως την απάλειψη του θρησκεύματος από τις νέες ταυτότητες, ασκεί μέρος της εξουσίας του μέσω των Τεκτονικών Στοών που δυστυχώς υπάρχουν και στην χώρα μας.
Η δράση των Στοών αυτών είναι κυρίως παρασκηνιακή και αποσκοπεί στην εδραίωση των θέσεων και απόψεων τους. Αν και οι ίδιοι οι Τέκτονες αρνούνται κατηγορηματικά και απορρίπτουν την άποψη ότι ο τεκτονισμός αποτελεί θρησκεία εν τούτοις από την όλη δραστηριότητα τους αποδεικνύουν το αντίθετο. Οι Μασόνοι έχουν ειδικό τελετουργικό, έχουν διδασκάλους- Αρχιερείς, αναπτύσσουν φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο… Ο ρόλος της Μασονίας είναι άγνωστος στους πολλούς γεγονός που προσφέρει τη δυνατότητα ανάπτυξης διαφόρων φημών.
Η Εκκλησία αν και κατά το παρελθόν καταδίκασε πολλάκις τον Τεκτονισμό εν τούτοις παρουσιάζεται να συνεργάζεται με αυτούς έστω και μυστικώς. Οι Μασόνοι σήμερα "καμαρώνουν" διότι στις τάξεις του περιλαμβάνονται ιερείς και αρχιερείς ακόμη που αρνούνται ωστόσο, να αποκαλύψουν. Ο "Σ.Ο." γνωρίζει πως τουλάχιστον δύο εν ενεργεία Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος από τα πρωτοκλασάτα ονόματα της ιεραρχίας έχουν συμμετάσχει σε λευκές εορτές Μασόνων. Ο ένας εξ αυτών είναι επίσκοπος στην Δυτική Ελλάδα και ο έτερος στην κεντρική Ελλάδα.
Εκτός αυτών στα δίκτυα της Μασονίας εμπλέκονται και πολλοί Αρχιερείς Ορθόδοξοι που διαποιμαίνουν Μητροπόλεις του εξωτερικού.
Επιστολή Μασόνων στο υπουργείο Παιδείας. Με επιστολή τους προς τον τέως υφυπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων η ελληνική Μασονική Στοά ζήτησε πριν από ένα χρόνο περίπου να αφαιρεθούν τα κεφάλαια περί Μασονίας από το νέο βιβλίο των Θρησκευτικών της Α' Λυκείου. Πράγματι ενώ στην προκήρυξη είχε συμπεριληφθεί το ανωτέρω κεφάλαιο και αναμενόταν η εκτύπωση του βιβλίου, άγνωστο πως, στην εκτύπωση δεν περιλαμβανόταν το κεφάλαιο περί Μασονίας.
Η αντίδραση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χριστοδούλου και της Ιεράς Συνόδου ήταν άμεση. Με δύο επιστολές προς τον υπουργό αλλά και με προφορική παρέμβαση ο κ. Χριστόδουλος υποστήριξε πως η ενέργεια αυτή του υπουργείου είναι παράνομη. Στην συνέχεια αποκαλύφθηκε πως η απάλειψη των κεφαλαίων από το βιβλίο των θρησκευτικών οφείλεται στην παρέμβαση της Μασονίας στην Ελλάδα. (Συνεχεια Β')

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ Ο ΚΙΣΙΓΚΕΡ

ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ
Χένρι Κίσιγκερ, ο αρχιτέκτονας της εισβολής και ηθικός αυτουργός χιλιάδων δολοφονιών Ελλήνων της Κύπρου. Αναρωτιέται κανείς γιατί δεν βρέθηκε ένας γενναίος εισαγγελέας να εκδώσει ένταλμα σύλληψής του όλα αυτά τα χρόνια.
Μπορεί ο Χένρι Κίσινγκερ να «νίπτει τας χείρας του» για τον Ατίλα στην Κύπρο, ωστόσο, τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καταρρίπτουν ένα προς ένα τα ψεύδη του για την τραγωδία στο νησί.Ο Αμερικανός πολιτικός είχε κάποτε δηλώσει για...την Κύπρο: «Αν γνώριζα την έκθεση πληροφοριών, θα είχα σταματήσει το πραξικόπημα στην Κύπρο. Από τη στιγμή που έγινε το πραξικόπημα, υπέθεσα ότι η Τουρκία θα παρενέβαινε, αφού δεν υπήρχε κυβέρνηση στην Κύπρο και η Ελλάδα ήταν ασταθής.»Εδώ και πολλά χρόνια ο Κίσινγκερ επιμένει σε αυτό τον ισχυρισμό, ενώ στα απομνημονεύματά του έγραφε ότι «η έκρηξη στο νησί έγινε μια στιγμή που κανείς δεν την περίμενε, ούτε ο ίδιος ο Μακάριος, στις 15 Ιουλίου 1974».
Ωστόσο, όπως επισημαίνουν Τα Νέα της Δευτέρας, τα εκατοντάδες έγγραφα τα οποία αποχαρακτήρισε και έδωσε στη δημοσιότητα πριν από δύο ημέρες το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, καταρρίπτουν ένα προς ένα τα ψεύδη του.Η Ουάσιγκτον γνώριζε από πολύ νωρίς τις κινήσεις του στρατηγού Γρίβα, ο οποίος σε συνεργασία με τη χούντα της Αθήνας σχεδίασε το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου εναντίον του Μακαρίου, ανοίγοντας τον δρόμο για την εισβολή.Σε έκθεση της CΙΑ του Σεπτεμβρίου του 1973 αναφέρονται οι «τρομοκρατικές» πρακτικές του Γρίβα που είχε επιστρέψει μυστικά στο νησί το 1971, καθώς και ότι ο «ζηλωτής της ένωσης» είναι ορκισμένος εχθρός του Μακαρίου, ο οποίος με τις πράξεις του μπορεί να σύρει την Κύπρο σε εμφύλιο πόλεμο καθώς και σε εχθροπραξίες εναντίον της τουρκοκυπριακής κοινότητας.Σε υπόμνημα που υπέβαλε ειδικός του αμερικανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας στον Χένρι Κίσινγκερ την ημέρα του πραξικοπήματος κατά του Μακαρίου, έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για την απειλή η Τουρκία να προχωρήσει σε στρατιωτική επιχείρηση.Την ίδια ημέρα, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Χένρι Τάσκα σε τηλεγράφημά του προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ παραδεχόταν ότι ο Ιωαννίδης είχε εμπλακεί στο πραξικόπημα.
Ο Τάσκα σε τηλεγράφημά του της 16ης Ιουλίου επαναλάμβανε την εκτίμησή του για τον «άστατο και αναξιόπιστο Ιωαννίδη», τον οποίο, παρά τις επικίνδυνες ακροβασίες του, δεν είχε αποπειραθεί να στενοχωρήσει η Ουάσιγκτον.Μετά την τραγωδία, στις 10 Σεπτεμβρίου 1974, ο διευθυντής του γραφείου πληροφοριών «ενημέρωνε» τον Κίσινγκερ ότι το επικίνδυνο παιχνίδι της χούντας με τον Μακάριο ήταν γνωστό στην Ουάσιγκτον από τον Μάιο, αλλά η Ουάσιγκτον αρκέστηκε απλώς να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της στον Ιωαννίδη, χωρίς να κάνει διάβημα.
Τα νέα έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν ακόμη ότι οι Αμερικανοί είχαν την εικόνα της ενίσχυσης των τουρκικών στρατευμάτων στο νησί: Σε τηλεφωνική συνομιλία με τον Κίσινγκερ στις 19 Ιουλίου ο διευθυντής της CΙΑ τον διαβεβαίωνε ότι η δυνατότητα των Τούρκων για απόβαση στρατευμάτων ήταν «πάρα πολύ καλή», αλλά δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν τον δεύτερο Αττίλα στις 14 και 15 Αυγούστου.

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

ΡΩΣΙΑ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΠΑΠΑ


O Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος Α΄ Αντάξιος του προκατοχου του ! Άξιος !
Το Πατριαρχείο Μόσχας θεωρεί πως τα εμπόδια δεν έχουν επιλυθεί ακόμα, ώστε την παρούσα στιγμή να συναντηθεί ο Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος Α΄ με τον Πάπα Βενέδικτο 16ο.

O Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος Α΄ κρατεί γερά τις θέσεις μεταξύ Ορθοδοξίας και της παναίρεσεις του καθολικισμού, όπως γινόταν και με τον προκάτοχο μακαριστού Πατριάρχου Αλέξιου Β΄.
Σας προβληματίζει το γεγονός ότι ο Π. Βαρθολομαίος βρίσκεται σε συνεχείς νύξεις και κόντρα με Πατριαρχεία της Ορθοδόξου πίστεως τα οποία αντιτίθενται με την εξέλιξη της εκκλησίας και την νοοτροπία του οικουμενισμού για μια ένωση όλων των θρησκειών ισοπεδώνοντας κάθε οικουμενική σύνοδο του παρελθόντος;
Εμάς σίγουρα όχι, εφόσον υπάρχουν αυτή την στιγμή δυο στρατόπεδα σε όλη την ορθόδοξη υφήλιο.
Στο πρώτο και αιρετικό , έχουμε τον Π. Βαρθολομαίο με Πατριαρχεία αρκετά στον αριθμό και αυτοκέφαλες εκκλησίες Ορθόδοξες να αναγνωρίζουν σε κάθε συνάντηση σαν αρχηγό εκκλησιών τον σημερινό Πάπα. Η απογοήτευση αυτή μας φανερώνει τον βαθμό αποστασίας από την Ορθόδοξη πίστη, και τον βαθμό διάβρωσης τον πάντων από την παναίρεση του Οικουμενισμού.
Η συμμετοχή των παραπάνω σε παγκόσμια συμβούλια εκκλησιών τι αποσκοπεί; Προφανώς στην μόλυνση του Ορθόδοξου πληρώματος και στην προδοσία των Αγίων μας της Εκκλησιάς. Διότι όλοι οι Άγιοι ουσιαστικά έχυσαν το αίμα για να μείνει αμόλυντη η ψυχή του καθενός από εμάς, να μπορεί οποιοσδήποτε γεννιέται, να συναντήσει την αλήθεια και όχι παραποιημένα λόγια του Κύριου Ημών Ιησού Χριστού και τον Αποστόλων μας.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο και το ποιο γενναίο έχουμε μοναστήρια σκόρπια και κάποιες αυτοκέφαλες εκκλησιές να αρνούνται κάθε σχέση με την δυτική εκκλησία και όχι μόνο. Γενναία αντίδραση απέναντι στους οργανωμένους κύκλους του Π. Βαρθολομαίου, υποστηριζόμενο ουσιαστικά από τα όργανα της Παγκόσμιας Χούντας.
Αρκετοί είναι οι πιστοί μαζί με τα λιγοστά Πατριαρχεία όπου αφυπνιζόμενα παραμένουν σταθερά στα χαρακώματα που έσκαψαν πατέρες της εκκλησίας. Η αναγνώριση του Πάπα Βενεδικτου καταρρέει όλα τα βασικά θεμέλια της Ορθοδοξίας, με συνέχεια την προσβολή των μυστηρίων, της Αγίας Τριάδος και τις θυσίες των Αγίων! Η ένωση έχει γίνει σε ανεπίσημο και ύπουλο βαθμό, για την ποιο ομαλή κατάκτηση και του πληρώματος της Ορθόδοξου Εκκλησίας. Φοβούμενη αντιδράσεις, με ένα περιτύλιγμα δήθεν την μόλυνση του περιβάλλοντος η συνεύρεση των διαφόρων Θρησκειών αποκτά άλλο νόημα!
Ο λεγόμενος πράσινος Πατριάρχης αποσκοπεί στην συνεχιζόμενη προδοσία Α’ και Β’ οικουμενική Συνόδου, ένα έργο με παρελθόν και μέλλον.
Αφυπνιστείτε και διαβάστε την παράδοση της Εκκλησίας από τις αποφάσεις των 7 Οικουμενικών Συνόδων.

ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

Καταργείται, σταδιακά, από το 2010 η κατάταξη των νέων στην Πολεμική Αεροπορία και στο Πολεμικό Ναυτικό και πλέον όλοι οι στρατεύσιμοι θα κατατάσσονται στο Στρατό Ξηράς. Παράλληλα, επέρχονται αλλαγές στη διάρκεια των αναβολών στράτευσης για σπουδές, με κόψιμο της αναβολής για μεταπτυχιακά.Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας κ. Ε. Μεϊμαράκης με συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση της ΝΕΤ. Ωστόσο, ο κ. Μεϊμαράκης, ως προς το θέμα της μείωσης της θητείας στο Στρατό Ξηράς από 12 σε εννέα μήνες.
Ισοπέδωση των πάντων. Αυτό επιβάλει η Ε.Ε και η νέα τάξη πραγμάτων. Το ερώτημα που γεννάτε στον Ελληνικό λαό ,χωρίς βέβαια να αφυπνίζεται, είναι αν το Ελληνικό έθνος εξουσιάζεται από τους εκλεγέντες. Σαν δεύτερη απορία είναι μέχρι σε ποιο σημείο ξεπουλήματος θα φτάσουν οι πολιτικοί, θυσιάζοντας στον βωμό του χρήματος και της εξουσίας όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού λαού αλλά κυρίως, ήθη, έθιμα, παράδοση και ιδεολογίες αιώνων;!.
Ερχόμαστε ποιο συγκεκριμένα στο θέμα του Στρατού που όλο και περισσότερο συρρικνώνεται με την ψευδαίσθηση του έθνους και το παραμύθι για όλο και ποιο ποιοτικό στράτευμα. Είναι γνωστό στο πέρασμα των αιώνων ότι ένα ιδανικό στράτευμα ικανό για πόλεμο αντάξιο σε κάθε πρόκληση, γεννιέται μέσα από το ηθικό των ανδρών που το αποτελούν. Το ηθικό του στρατού είναι η υπεροπλία σε μια κρίση η ένα πόλεμο. Ξεπερνά τις τεχνολογίες των υπερόπλων κάνοντας να φαίνονται απαρχαιωμένες.
Πως θα δημιουργηθεί τέτοιο συναίσθημα στα σημερινά Ελληνόπουλα που καθημερινά ο στρατός απαξιώνεται, υποβαθμίζεται, δίνοντας εντύπωση εξαναγκασμού στην θητεία;
Με ένα αιώνιο εχθρό, όπου ανά 40 έτη δημιουργεί και ένα πόλεμο μικρό η μεγάλο, εμείς κτίζουμε μια νεολαία με ναρκωτικά, συμπεριφορές αλητείας, κατάργηση σεβασμού και αξιών, χωρίς διάθεση για εξέλιξη προσωπικής διαβίωσης.
Το πέρασμα του εαυτού μας στο ελληνικό στράτευμα, γαλουχεί συμπεριφορές με το καλύτερο εφόδιο ζωής πέρα από τα συνηθισμένα γνωστά πτυχία.
Πρακτικά κανένας από την γενιά του 60΄ και 70΄ με θητεία πάνω από 2 έτη στο στρατό δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στην μετέπειτα ζωή, ίσα ίσα αν ρωτήσετε κάποιον από αυτούς ενδυναμώθηκαν και απέχτησαν αυτοσεβασμό ,κάτι που λείπει από τους νέους σήμερα.

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΥΠΟΠΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ UCKΟι Αλβανοί της διασποράς δραστηριοποιούνται και αυτό γίνεται και πάλι δυστυχώς υπό την προστασία ή τέλος πάντων την ανοχή των Ευρωπαίων και Αμερικανών “συμμάχων” μας. Και αυτό πια δεν είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα ούτε ένα επιπόλαιο φαντασιοκόπημα αλλά κάτι που επιβεβαιώνεται καθημερινά από τα πράγματα.
Το πιο συγκλονιστικό όμως περιστατικό, που αποδεικνύει του λόγου το αληθές και που θα έπρεπε να είχε συγκλονίσει τον πολιτικό μας κόσμο, το αποκαλύπτει το αγγλικό πρακτορείο ειδήσεων BBC. Σε μια ανταπόκριση από την Ελβετία , όπου διαβιοί ισχυρή Αλβανική κοινότητα, η δημοσιογράφος του BBC Claire Doole μιλάει για τους εράνους των Αλβανών υπέρ των αδελφών τους που αγωνίζονται στα Σκόπια και σκιαγραφεί με λεπτομέρειες την έντονη δραστηριότητα που αναπτύσουν σε αυτή την Ευρωπαϊκή χώρα, ανενόχλητοι από τις επίσημες αρχές.
Ανάμεσα όμως στις πολύ αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που παίρνει από επιφανή στελέχη της Αλβανικής κοινότητας, αναφέρει και το εξής αποκαλυπτικό στοιχείο ( www . bbc . com 28-5-01) : “ around 40,000 Swiss francs were raised during a two hour rally in front of the U . N . buildings in March ”. (Μετ.: 40,000 Ελβετικά φράγκα -δηλαδή περίπου 22,000 δολάρια, κάντε τους υπολογισμούς- μαζεύτηκαν κατά την διάρκεια μιας δίωρης συνάθροισης για έρανο τον Μάρτιο μπροστά από τα κτίρια των Ηνωμένων Εθνών)
Απίστευτο και όμως αληθινό. Μπροστά στα μάτια των “υπερασπιστών της ειρήνης και της ελευθερίας”,που καταδικάζουν λεκτικώς πάντα τους Αλβανούς εξτρεμιστές που δρουν στα Σκόπια. Ποια εμπιστοσύνη και τί πλέον να περιμένεις; Και ποιόν να πιστέψεις πια; Μάλλον φαίνεται να επιβεβαιώνεται η λαϊκή ρήση: “όταν έχεις τέτοιους φίλους τί να τους κάνεις τους εχθρούς”.
Η προκλητικότητα όμως των Αλβανών Εθνικιστών δεν έχει όρια.
Σε αυτό το θλιβερό όμως σκηνικό που στήνεται και διαμορφώνεται στη Βαλκανική από τους Αλβανούς εξτρεμιστές, η διεθνής κοινότητα λάμπει δια της απουσίας της. Δεν θα ήθελα να πιστέψω το χειρότερο, ότι πατρονάρει αυτές τις ανακατατάξεις. Είναι όμως καιρός να ξεκαθαρίσουν την θέση τους και να αναλάβουν πρωτοβουλίες...

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ Κ' BUSINESS


Συμβολική ενίσχυση 3.000€ στο Οικoυμενικό Πατριαρχείο.
Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο συναντήθηκε σήμερα στο Φανάρι, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Να αναφερθεί πως ο κ. Ζορπίδης παρέδωσε σήμερα το ποσό των 3.000 ευρώ στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο ως συμβολική κίνηση για την ενίσχυση του πολυεπίπεδου έργου, το οποίο - όπως είπε - παράγει το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Aκόμη ο κ. Ζορπίδης, σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων υποστήριξε πως «η οικονομική συνεργασία Ελλάδας - Τουρκίας αποτελεί την μοναδική οδό, ώστε να ξεπεραστούν τα πάθη και οι αντιδικίες του παρελθόντος».
Προς τι αποσκοπεί αυτή η κατάθεση του λογαριασμού των 3,000 ευρω; Λέτε να έχει ανάγκη το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως τα λεφτά αυτά; Η μήπως oi διασυνδέσεις με τύπους όπως τον κ. Ζορπιδή που μπαινοβγαίνει στις Εβραϊκές συναγωγές της Θεσσαλονίκης κρύβει κάτι στον Ελληνικό λαό;
Συγχαίρει ο Κύριος Ζορπίδης όπως αναφέρει ο ίδιος για το πολυεπίπεδο έργο του Πατριαρχείου που παράγει και συμφωνούμε. Την αδιάλλακτη στάση του με τον Παπισμό, να επιδιώκει αδιαλείπτως την ένωση τον εκκλησιών με τους αιρετικούς και βλάσφημους της Παναγίας!
Την συγκέντρωση όλων των θρησκειών του κόσμου με πρόσχημα την σωτηρία του πλανήτη, μολύνοντας έτσι όλο το σώμα της εκκλησιάς, διότι οι ασπασμοί, χαιρετισμοί με τους αιρετικούς είναι μέγα αμάρτημα μέσα από τις ιερές συνόδους.
Οι εκβιασμοί και αποκλεισμοί που δέχονται κατά καιρούς τα μοναστήρια του Αγίου Όρους με συγκεκριμένο μοναστήρι την ιερά μονή Εσφιγμένου. Η σιωπή του ενόχου, του Π.Βαρθολομαίου, να κάνει συνεχώς πλάτες στις απειλές που δέχεται η Ελλάδα.
Και σαν να μην έφτανε αυτό έχουμε και τις συμβουλές του κ.Ζορπίδη, προέδρου του Επαγγελματικού επιμελητήριου Θεσσαλονίκης. Μας προτείνει να ξεχάσουμε όλα τα δεινά που υπέστη η Ελλάδα( εν ονόματι του χρήματος) από τους βάρβαρους Τούρκους του Παρελθόντος και να έχουμε τις καλύτερες σχέσεις με τους γείτονες, σκύβοντας το κεφάλι σε κάθε σημερινή απειλή! Τέτοιες συμβουλές λαμβάνει από την Εβραϊκή Συναγωγή αυτές λέει. Ταιριάζουν οι απόψεις των δυο προαναφερομένων και σας θυμίζουμε την άποψη του κ. Βαρθολομαίου για τους αγωνιστές του 1821, λέγοντας τους ξεβράκωτους με λάθος κίνηση την Επανασταση του 21’.
Κρατήστε τα αργύρια του ευρώ διότι η ιστορία επαναλαμβάνεται!

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ PRAVDA. RU .ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
Προβοκατόρικες ενέργειες από το Ισραήλ, αποδεικνύεται μετά από πληροφορίες της Ρώσικης εφημερίδας Pravda να θέλουν τον πρωθυπουργό της Ρωσίας Πούτιν να φορά το Εβραϊκό καπελάκι. Η παραπάνω εφημερίδα αποδεικνύει ότι πρόκειται περί φωτομοντάζ!
Ο λόγος ; μα φυσικά να αντιστρέψουν το κλίμα που επικρατή, με τις φιλοΡωσικές σχέσεις Ελλάδας να βρίσκονται για άλλη μια φορά στο μέγιστο βαθμό. Μια αρνητική εικόνα θα ήταν μια καλή κίνηση ώστε να κάμψει και παράλληλα να συγχύσει για άλλη μια φορά το ηθικό των Ελλήνων και όχι μόνο ,όλου του Ορθόδοξου άξονα.
Η τακτική του Τέλ-Αβίβ και της περιβόητης mosad, να κλονίσουν την φήμη του Πούτιν βρίσκεται σε εξέλιξη μετά από τις στρατηγικές κινήσεις του σε εμπορικά και στρατιωτικά ζητήματα. Οι αγωγοί στην Ευρώπη και ο Ρωσικός στόλος στο Αιγαίο, δημιουργούν αϋπνίες σε στελέχη της mosad και σε δολοφόνους πολιτικούς του ψευδοκράτους Ισραήλ!
Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν είναι ο μόνος πραγματικά Ορθόδοξος ηγέτης και όταν λέμε πραγματικά, εννοούμε ότι πράττει με ευλάβεια τα θρησκευτικά του καθήκοντα.
Μην ξεχνάτε και ειδικότερα εσείς κύριοι των Ελληνικών Blogs που υιοθετείται τέτοιες ανυπόστατες φωτογραφίες, ότι η συγκεκριμένη προβοκατόρικη ενέργεια έχει πραγματοποιηθεί και στο παρελθόν, με τα μέλη της φιλικής εταιρίας ,τον Ιωάννη Καποδίστρια, αγωνιστές του 1821, πρόσφατους θρησκευτικούς ηγέτες της Ορθόδοξου πίστης να τους κατατάσσουν Μασόνους και ανθέλληνες.
Έτσι ώστε να ισοπεδώσουν οποιαδήποτε αξία, παράδοση, ιστορία και να μεταδώσουν στον Ελληνικό λαό ανασφάλεια και εν συνεχεια το πάρσιμο της εμπιστοσύνης, από τους ειλικρινείς αγωνιστές του Ελληνικού Έθνους.
Μείνετε σταθερή στις θέσεις σας και φιλτράρεται τα σημερινά καταιγιστικά δημοσιεύματα της νέας τάξης, χωρίς να κλονίζεται η Ορθόδοξη πίστη και η αγάπη για την πατρίδα!

10 ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
Στο αντικείμενο του θέματος έχουμε αποκτήσει τα τελευταία χρόνια (περίπου 8) αρκετή εμπειρία που κατα τη γνώμη μου συνοψίζεται στα εξής βασικά.Έτσι αν έχεις πολλά λεφτά και θέλεις να διαλύσεις μία χώρα προχωρείς ως εξής:
1. Διαλύεις την μέση παιδεία εισάγοντας τον κομματικό συνδικαλισμό στα σχολεία. Δεκαπενταμελή στα γυμνάσια –λύκεια, κτλ. Έτσι οι μαθητές από "μαθητές" γίνονται "ώριμοι" δημοκρατικοί πολίτες που συνδιοικούν (μάλλον διοικούν) μέσω των κομμάτων τους τα σχολεία. Αποτέλεσμα, τέλεια διάλυση, έλλειψη πειθαρχίας, έλλειψη μάθησης, έλλειψη σεβασμού των δασκάλων τους, κτλ
Συνέπεια τούτου είναι επίσης και το "ιερό δικαίωμα" των καταλήψεων, που εκτός από τη διάλυση της παιδείας αφήνει σχεδόν πάντα πίσω του βανδαλισμούς και καταστροφές. Έτσι ένα αχαρακτήριστο κράτος (κυβέρνηση, εισαγγελείς, δημοτικοί άρχοντες, κτλ) για ένα δήθεν πολιτικό κόστος ανέχεται πχ 5 εως 6 ανώριμα παιδιά με ένα λουκέτο να εμποδίζουν τη λειτουργία του σχολείου και τη μάθηση.
2. Διαλύεις την ανώτατη παιδεία κυρίως με τη κομματικοποίηση της και τον έλεγχο της από κόμματα, με απεργίες, καταλήψεις , διακοπές της εκπαίδευσης κτλ. χωρίς επι χρόνια ουσιαστικά να έχει δοθεί λύση στο απαράδεκτα φασιστικό δικαίωμα των καταλήψεων, κτλ. Προφανώς χώρα χωρίς παιδεία δεν μπορεί να συνεχίσει επί μακρόν να υπάρχει. ...Επίσης δεν είναι δυνατόν να έχουμε εκπαίδευση χωρίς συμμετοχή των σπουδαστών στο εκπαιδευτικό έργο, το πλείστον των οποίων σιγά σιγα δεν συμμετέχει στο διδακτικό έργο, αφού η παρακολούθηση του δεν είναι στη πράξη υποχρεωτική. Έτσι ένας μεγάλος αριθμός συμμετέχει μόνον στις εξετάσεις.
Βέβαια αυτό είναι και αποτέλεσμα του μεγάλου αριθμού των εισαγόμενων για τους οποίους δεν επαρκούν τα μέσα, αίθουσες διδασκαλίας, κτλ.
3. Διαλύεις την εθνική ταυτότητα από κατευθυνόμεμους ιστορικούς "ανέκδοτα" όπως πολύ χαρακτηριστικά του ονόμασε ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος και από άλλους "συγγραφείς" των "νέων" σχολικών βιβλίων.
4. Αφήνεις "ξέφραγο" αμπέλι τη χώρα για να μπεί ως μετανάστης όποιος θέλει, ανεξάρτητα αν η χώρα τον χρειάζεται ή όχι. Έτσι αυτό που θα εθεωρείτιο έγκλημα πολέμου εαν το έκανε μία κατοχική δύναμη (η αλλαγή της σύνθεσης του πληθυσμού) σε μας αφήνεται εσκεμμένα από τους "πολιτικούς-παγκοσμιοποιημένους εγκέφαλους" να γίνεται, ώστε με μαθηματική ακρίβεια σε λίγα χρόνια οι έλληνες θα είναι μειοψηφία στη χώρα τους.
5. Παράλληλα με το προηγούμενο αφου εξαγοραστούν τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, βομβαρδίζουν συνεχώς τον κόσμο, ότι είναι απαράδεκτος ρατσιστής, εθνικιστής, ελληναράς, ότι η σημαία είναι ένα πανί που ο καθένας έχει "δημοκρατικό δικαίωμα" να καίει και να προσβάλλει (το είπε δυστυχώς βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος με πατέρα τέως υπουργό και νυν ευρωβουλευτή, ο υιός Βαρβιτσιώτης).Καθορίζουμε παράλληλα "δημοκρατικό καλιτεχνικό" δικαίωμα επώνυμης δεσποινίδας να δείχνει το "έργο" της , αυναν... δεσποινίδας υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου, κτλ.Εν ολίγοις προσπαθούμε να τρελλάνουμε τον κόσμο. Σε αυτό συμβάλλουν (με αδράν αμοιβή και τα δήθεν παρατηρητηρια Ελσίνκι, ΜΚΟ, κτλ. σε διατεγμένη υπηρεσία.
6. Διαλύεις την αστυνομία τρελλαίνοντας την κυριολεκτικά. Έτσι ένας αστυφύλακας θα πρέπει να δέχεται να καεί χωρίς να αντιδρά, θα πρέπει να δέχεται πυροβολισμόυς χωρίς να αντιδρά γιατί γνωρίζει ότι αν πάθει βλάβη ο επίδοξος δολοφόνος του δεν γλυτώνει τη φυλακή και τη διαπόμπευση των εξαγορασμένων, ΜΜΕ, κτλ.
7. Με κάποιο "γνωστό από την αρχαία εποχή αργυρούν τρόπο" εξ Ελλάδος, ή εκ γείτονος εξ ανατολών, πείθονται πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ΜΜΕ, κτλ.. να υποστηρίζουν ενορχηστρωμένα και φανατικά , πχ. την τουρκοποίηση της Κύπρου μέσω του σχεδίου ΑΝΑΝ (που όπου νάναι καταφθάνει πάλιν), τα επεκτατικά σχέδια των Σκοπίων εις βάρος της χώρας μας μέσω του ονόματος, τον αφοπλισμό των νησιών του Αιγαίου και τη διχοτόμηση του, κτλ
8. Υποβάλλεις στον κόσμο, ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να ενδιαφέρεται και να εκφράζει τη γνώμη του για τα εθνικά θέματα πλην των πολιτικών και των νεοταξικών. Έτσι κατακεραυνώναμε τον εξαίρετο μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ως μάστιγα του θεού και εξαίρουμε τη βουβαμάρα του νυν αρχιεπισκόπου.
9. Τελευταίο μέτρο για την άλωση της χώρας είναι η διαλυση του στρατού της που φοβούμαι ότι είναι ο τελευταίος στόχος. Πχ αφήνεται η κρατική τηλεόραση να προσπαθεί να γελειοποιήσει το στράτευμα με ηλίθια συριαλ, τα ΜΜΕ ψάχνουν θέματα να κτυπήσουν το φρόνημα των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, κτλ.
10. Η εξωτερική πολιτική της χώρας σχεδίάζεται από ίδρυμα (το ΕΛΙΑΜΕΠ) στο οποίο συμμετέχουν τα γνωστά πρόσωπα.

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΣΚΙΩΔΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ο Κύπριος Υπουργός Παιδείας κ. Αντρέας Δημητρίου απέρριψε το αίτημα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου για συμμετοχή δύο Αρχιερέων στην επιτροπή για το νέο αναλυτικό πρόγραμμα διδασκαλίας της Ιστορίας, προσθέτοντας ότι στην επιτροπή θα μετέχουν ειδικοί επιστήμονες, εγνωσμένου κύρους.
Το αίτημα της Ιεράς Συνόδου διατυπώθηκε σε δισέλιδη ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζεται ότι, παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις, φαίνεται πως προχωρεί η υλοποίηση του στόχου για "αμφισβήτηση του τρόπου και των αρχών συγγραφής της Ιστορίας μας". Θα πρέπει "να εκφράζεται και να ακούεται η θέση της Εκκλησίας", υποστηρίζει η Ιερά Σύνοδος.
Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος επέμεινε ότι κάποια επιτροπή συνεδρίασε στο τέλος Αυγούστου και ετοίμασε πρακτικά, στα οποία αμφισβητήθηκε η συμβολή της Εκκλησίας στην επιβίωση του έθνους μέσα στους αιώνες.
Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε ποια είναι αυτή η επιτροπή πως λέγεται και ποιοι την συγκροτούν!
Απ΄ότι φαίνεται οι Σιωνιστές εφαρμόζουν την ίδια συνταγή και στην Κύπρο, μετά από την ‘αδελφή’ Ελλάδα. Είπαμε, οτιδήποτε είναι Ορθόδοξο είναι ταυτόχρονα και στόχος για τα όργανα της Παγκοσμιοποίησης, και όχι μόνο. Ορθοδοξία σημαίνει αλήθεια και την αλήθεια την φοβούνται!
Για το λόγο αυτό ‘αδέλφια’ Κύπριοι μείνετε σθεναροί εναντια στις Μασονικές απόψεις περί νέας ιστορίας και αποκόψτε οποιονδήποτε αποπροσανατολίζει τους εθνικούς σας στόχους. Το σύνθημα είναι ένα ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

'ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΟΙ’ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Τούρκος εισαγγελέας διέταξε δικαστική έρευνα μετά την προσφυγή που υπέβαλε μία οργάνωση προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με το σκεπτικό ότι η πρόσφατη στρατιωτική επέμβαση του Ισραήλ στη Γάζα ισοδυναμεί με γενοκτονία και με έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.Η προσφυγή, την οποία υπέβαλε η ισλαμικού προσανατολισμού οργάνωση Μαζλούμ-ντερ, κατονομάζει 19 Ισραηλινούς, μεταξύ των οποίων ο πρωθυπουργός...Εχούντ Ολμερτ, ο πρόεδρος Σιμόν Πέρες, η υπουργός Εξωτερικών Τζίπι Λίβνι και ο υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπαράκ.«Υποβάλαμε την προσφυγή εναντίον αυτών που μπορούμε να αποδείξουμε ότι κατά τον άλφα ή βήτα τρόπο υπήρξαν υπεύθυνοι για τις εντολές που δόθηκαν κατά την επίθεση στη Γάζα», δήλωσε η Μεριέμ Σαρί, δικηγόρος που συμμετείχε στη σύνταξη της προσφυγής.«Στην προσφυγή ζητείται να δοθεί το δικαίωμα στην Τουρκία να δικάσει τους προαναφερόμενους»,

Τι να προσθέσουμε στην παραπάνω καταγγελία ότι οι Τούρκοι είναι εξυπνότεροι στην εξωτερική πολιτικοί από εμάς; υπερασπίζοντας πάντα το έθνος τους πάση θυσία. Διότι αν παραλληλίσουμε το γεγονός της καταγγελίας αυτής με τις εγκληματικές πράξεις που διέπραξε το Εβραϊκό λόμπι και η Αμερικανική κυβέρνηση σε βάρος των Ορθοδόξων Σέρβων, και εν συνεχεία τις συνεχιζόμενες σιωπηλές και δειλές αντιδράσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης, είμαστε πραγματικά για κλάματα μπροστά στους βάρβαρους Τουρκαλάδες.
Η πραγματική υποστήριξη των Τούρκων απέναντι στους Παλαιστινίους είναι καθαρά θρησκευτική εν ονόματι του μουσουλμανισμού. Εμείς τι κάνουμε ώστε να μην συρρικνωθεί άλλο η Ορθοδοξία ;

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ


Οι Ομπάμα έχουν ένα αρχιραβίνο στην οικογένεια

Ο ξάδερφος της συζύγου του υποψηφίου Προέδρου είναι η κεφαλή Συναγωγής στη νότια πλευρά του Σικάγο.Ενω ο Μπάρακ Ομπάμα έχει αγωνιστεί ωστε να κερδίσει την ψήφο των Εβραίων στην Αμερική(και όπως είδαμε την πήρε σε ποσοστό άνω του 70%), έρχεται στο προσκήνιο οτι ένας απο τους εξάδελφους της συζύγου του είναι ο πιο διαπρεπής ραβίνος των ΗΠΑ.Ο Φάνι είναι ο αρχιραβίνος του Beth Shalom B’nai Zaken της Εβραϊκής Αιθιοπικής Κοινότητας στο νοτιοδυτικό Σικάγο.Είναι γνωστό στους Εβραϊκούς κύκλους για την δράση του ως γέφυρα μεταξύ του κόσμου του εβραϊσμού και του κατα πολύ μικρότερου κόσμου των μαύρων εβραϊκών κοινοτήτων.Έχει ωθήσει πολλές φορές τις εβραϊκές κοινότητες στο να είναι πιο δεκτικές σε Εβραίους που δεν είναι λευκοί.

Επι σειρά ετών η Η.Π.Α διοικούνται φανερά είτε παρασκηνιακά από Εβραίους, αλλά και τους φανατικούς της φυλής τους Ραβίνους. Ο σκοπός τους δεν είναι φυσικά το χρήμα όπως αφήνουν να εννοηθεί από τους ίδιους με προβοκατόρικα δημοσιεύματα αλλά κυρίως η κυριαρχία των λαών, με αποκορύφωμα το ηλεκτρονικό φακέλωμα για την τελική φάση της πράξης αυτής.
Δεν τους ενδιαφέρει να δουν την αποτελεσματικότητα των πράξεων τους άμεσα, αλλά ο καθένας από αυτούς να συμβάλει στην έλευση του Αντίχριστου μέσα από το πέρασμα αιώνων!

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΟΔΟΣΙΑ Π.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟΣεπτόν Πατριαρχικόν Μήνυμα πρός τόν Ἐντιμ. κ. Δαυίδ Σαλτιέλ, Πρόεδρον τῆς ἐν Θεσσαλονίκῃ Ἰσραηλιτικῆς Κοινότητος (27/01/2005).

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

Ἐπί τῇ εὐκαιρίᾳ ἐπιθυμοῦμεν νά διευκρινήσωμεν ἐν πάσῃ εἰλικρινείᾳ, ὅτι ἡ περιρρέουσα ἀντίληψις, ὅτι ἡ Χριστιανική Ἐκκλησία, καί δή ἡ καθ᾿ ἡμᾶς Ὀρθοδοξία, διαπνέεται ὑπό ἀντιιουδαϊκῶν αἰσθημάτων εἶναι καί ἀνυπόστατος καί κακόβουλος. Ἐάν εἰς τά λειτουργικά κείμενα ἀναφέρωνται ἐνίοτε αἰχμαί τινες κατά προσώπων, αὗται στρέφονται παιδαγωγικῶς καί μόνον κατά τῶν συγκεκριμένων πράξεων αὐτῶν, οὐχί δέ κατά συνόλου τοῦ λαοῦ τοῦ Ἰσραήλ, ἐφ᾿ ὅσον οἱ πρῶτοι Χριστιανοί ἦσαν Ἰουδαῖοι ἐξ αἵματος, πρό πάντων δέ Αὐτός ὁ Ἀρχηγός τῆς Πίστεως ἡμῶν Ἰησοῦς Χριστός ὡς καί οἱ Ἀπόστολοι τῆς Ἐκκλησίας.

Τέτοια υποστήριξη και προδοσία στην διάρκεια έσχατων ημερών που διανύουμε δεν την περιμέναμε. Μόνο και μόνο στην τιμή των αμάχων 1450 Παλαιστινίων, τέτοιες υποστηριχτικές δηλώσεις προς τους γενοκτόνους Εβραίους σε αφήνουν άφωνο. Προς τι αυτή η συμπάθεια κ. Πατριάρχη Βαρθολομαίε; Μήπως μας επιβεβαιώνεται και εσείς ποιος κάνει κουμάντο την διαχείριση του Ελληνικού Έθνους;
Το γεγονός με την δήλωση σας ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει αντισημιτικές τάσεις, να ξέρετε ότι διαπράττεται μέγα λάθος, διότι γνωρίζουν απανταχού ποιος λαός είναι σήμερα η αιτία του κακού, ότι αυτοί είναι που απαρνήθηκαν τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και ότι οι ίδιοι αμετανόητοι ετοιμάζουν το έδαφος του Αντίχριστου. Δεν το λέμε εμείς οι ίδιοι το υποστηρίζουν, από τα λεγόμενα τους μάθαμε την αλήθεια.
Βάζω ένα μεγάλο ΑΙΣΧΟΣ στο μήνυμα σας να συγκρίνεται τον Ιησού Χριστό και τους Απόστολους της Εκκλησιάς μας, με τους μοναδικά προτύπος δολοφόνους της υφηλίου.
Σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμό που δώσατε στον Ελληνικό λαό και σας λέω ότι είστε με τις πράξεις σας, Κακόβουλος και Ανυπόστατος.

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ


Η υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Τζίπι Λίβνι ζήτησε από τις κυπριακές αρχές να κατασχέσουν τα όπλα, τα οποία σύμφωνα με δήλωση της, βρίσκονται σε κυπριακό πλοίο ανοικτά της Λεμεσού, ανακοίνωσε σήμερα ισραηλινός αξιωματούχος.
«Η υπουργός ζήτησε κατά την τηλεφωνική της συνομιλία με τον κύπριο ομόλογο της Μάρκο Κυπριανού την κατάσχεση των όπλων που βρίσκονται στο πλοίο», δήλωσε ο ισραηλινός αξιωματούχος στο Γαλλικό Πρακτορείο χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σε πολλές ισραηλινές εφημερίδες, το πλοίο μετέφερε φορτίο όπλων ιρανικής προέλευσης με προορισμό τη Λωρίδα της Γάζας, που ελέγχεται από την ισλαμική παλαιστινιακή οργάνωση της Χαμάς. Οι κυπριακές αρχές ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι προέβησαν σε νηοψία του πλοίου.

Αυτή είναι κύριοι η Ισραηλινή προβοκάτσια, πάρτε ένα παράδειγμα πως δρουν εδώ και χρόνια οι Εβραίοι και η μυστική τους υπηρεσία mossad. Ένα δημοσίευμα στα ‘δικά’ τους πρακτορεία ειδήσεων και ένας υποτιθέμενος πανικός τα ‘όπλα’ της νέας τάξης πραγμάτων.
Μήπως δεν περιμένατε μετά το ενδιαφέρον του Κυπριακού λαού για την αιματοχυσία στην Γάζα και την ανθρωπιστική βοήθεια που πρόσφεραν στους Παλαιστινίους την αντίδραση των Εβραίων;
Tα προηγούμενα πλοιάρια που προσέγγισαν την Γάζα για βοήθεια των άμαχων, εξόργισαν τους Εβραίους σε ακραία σημεία, εμβολίζοντας ακόμα και αυτά. Το μισός τους γενικώς είναι άσβεστο, έτσι περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή με μια στοχευόμενη προβοκάτσια προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη για τις προηγούμενες ενέργειες της Κυπριακής κυβέρνησης, ενοχοποιώντας ένα νέο πλοίο, προφανώς μαντεύοντας ότι έχει όπλα.
Από όλα τα παραπάνω κεντρική ιδέα του θέματος είναι πως ενεργούν οι Εβραίοι και γενικά τα παρακλάδια αυτών, με τις μεθόδους τους να κυριαρχούν τον κόσμο. Η παραπάνω ενέργεια είναι Εβραϊκό προϊόν, αλλά προσέχτε, εφαρμόζετε μέσα και από τις ίδιες τις κυβερνήσεις χωρών, μαζικοποιώντας έτσι τον κόσμο.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ β'


ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.

Σε Αγγλία και ΗΠΑ έχουν τσιπαριστή με εθελοντική διαδικασία 3εκατ. άνθρωποι

Η ηλεκτρονική τεχνολογία που έχει κληθεί να δώσει λύση στην τρομοφοβία των Αμερικανών μετά την 11η Σεπτεμβρίου δεν είναι άλλη από εκείνη που εμποδίζει την κλεπτομανή κυρία να χώνει στην τσάντα της τα αγαθά που απλόχερα εκτίθενται στις προθήκες των καταστημάτων. Είναι οι γνωστές μας πια «ηλεκτρονικές ετικέτες», τα μικροκυκλώματα δηλαδή που κρύβονται συνήθως κάτω από την ετικέτα με το ραβδόγραμμα (barcode).Κατ' ουσίαν πρόκειται για μια μικρή ηλεκτρονική μνήμη που είναι ταυτόχρονα και πομπός ραδιοκυμάτων. Γι' αυτό η διεθνώς κοινή επωνυμία της είναι RFID (Radio Frequency Identity - Ταυτότητα Ραδιοσυχνοτήτων).
Η ιστορία της ξεκινάει αμέσως μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν ο ρώσος φυσικός Λεόν Θερεμίν δημιούργησε μία συσκευή κατασκοπείας που αναμετέδιδε τα ραδιοκύματα που συνελάμβανε η κεραία της. Αρχικά δηλαδή ήταν μία συγκαλυμμένη παθητική συσκευή ακρόασης, αλλά σταδιακά - και ως τα μέσα της δεκαετίας του '90 - έφθασε να είναι ένα μικροσκοπικό κύκλωμα σε φιλμ, που προδίδει την ταυτότητα του φέροντος.Η πρώτη χώρα που αξιοποίησε τις δυνατότητες του RFID ήταν η Μαλαισία, η οποία εξέδωσε το 1998 διαβατήρια με ενσωματωμένη μια τέτοια ταυτότητα ραδιοσυχνοτήτων.
Εκτός από τις πληροφορίες που κλασικά καταγράφονται σε ένα διαβατήριο, οι Μαλαισιανοί καταχώριζαν στο RFID και το ιστορικό ταξιδιών του φέροντος. Το 2005 ήταν η σειρά των ΗΠΑ να εκδώσουν τα δικά τους ηλεκτρονικά διαβατήρια και τώρα η τάση γενικεύεται, με τον όρο «ePassport» να περιγράφει το νέο, διεθνώς αποδεκτό πρότυπο. Ποιος είναι ο τροφοδότης των περισσοτέρων αυτών ηλεκτρονικών ετικετών;
Η εταιρεία ASK, από τη γαλλική Κυανή Ακτή - τη Sophia Antipolis της Νίκαιας συγκεκριμένα. Πρόεδρός της και κάτοχος της σχετικής ευρεσιτεχνίας ο προφανώς ελληνικής καταγωγής George Kayanakis (Γιώργος Καγιαννάκης). Το προϊόν της ονομάζεται SPID (Smart Paper ID) και διατίθεται με μνήμη EEPROM των 2Kbytes - 72Kbytes, με υποστήριξη των πρωτοκόλλων κρυπτογράφησης ΡΚΙ, DES, DES3 και RSA. Πληροφοριακά η ίδια εταιρεία προμηθεύει και το ελληνικό κράτος με τα RFID των νέων διαβατηρίων μας, με μνήμη των 72 Kbytes.Η επιτυχία της τεχνολογικής αυτής λύσης μοιάζει την τελευταία πενταετία να είναι καταλυτική και γενικευμένη.
Οχι μόνο τα διαβατήρια και τα καταναλωτικά προϊόντα, αλλά και τα διόδια και οι πιστωτικές κάρτες έχουν μπει στον χορό της ασύρματης ταυτοποίησης. Οι παραλλαγές της τεχνολογίας RFID (παθητική, ημι-ενεργητική και ενεργητική) της επιτρέπουν να χρησιμοποιείται τόσο με / όσο και χωρίς πηγή τροφοδοσίας. Η πρώτη περίπτωση - η παθητική ταυτότητα ραδιοσυχνοτήτων - είναι αυτή που ανιχνεύουν οι συσκευές σάρωσης από κοντινή απόσταση, ενώ στην περίπτωση των ενεργητικών RFID έχουμε δυνατότητα εκπομπής μακριά, αλλά και... ανάληψης εργασιών από αυτές.
Για παράδειγμα, τέτοια «έξυπνα αυτοκόλλητα» χρησιμοποιούνται ήδη σε νοσοκομεία των ΗΠΑ για τη λήψη μετρήσεων από τον οργανισμό των ασθενών και την όλη διαχείρισή τους από το ιατρικό προσωπικό, χωρίς λάθη στην ταυτοποίηση των ασθενών. Μάλιστα είδαμε πρόσφατα αυτή την ευκολία του RFID να μετατρέπεται σε μόδα της νεολαίας, με θαμώνες κλαμπ της Ισπανίας και της Ολλανδίας να εμφυτεύουν υποδορίως το σχετικό τσιπάκι, προκειμένου να έχουν ελεύθερη είσοδο στους αγαπημένους τους χώρους ψυχαγωγίας!
Απλούστερες - και πιο ανώδυνες - γενικευμένες χρήσεις του RFID έχουμε δει στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών των μέσων μαζικής συγκοινωνίας (πρώτο διεθνώς το Χονγκ Κονγκ και το μετρό της Μόσχας), στις κάρτες διέλευσης διοδίων (στη δική μας Αττική οδό) και... στη μετατροπή των καρτών αυτών σε κάρτες ανάληψης μετρητών: ειδικά τερματικά, στο Χονγκ Κονγκ για παράδειγμα, «ξαναγεμίζουν» τις κάρτες αυτές αφού έχουν συνδεθεί με κάποιον τραπεζικό λογαριασμό του κατόχου ή καταναλωτικό του δάνειο.
Η τελευταία εξέλιξη στην αξιοποίηση των RFID μας έρχεται από την Κορέα, όπου οι κατασκευάστριες κινητών τηλεφώνων ενσωματώνουν τα RFID σε αυτά και τα μετατρέπουν σε σαρωτές ανίχνευσης τέτοιων ετικετών. Μια περιζήτητη σχετική υπηρεσία είναι η παρακολούθηση της υγείας ηλικιωμένων προσώπων - έχουν επάνω τους το αντίστοιχο αυτοκόλλητο διάγνωσης - από το κινητό τηλέφωνο συγγενούς τους.


Είναι στο χέρι όλων και φυσικά με την βοήθεια του παντοδύναμου τριαδικού θεού να μπορέσουμε να αποβάλλουμε την Σατανική τεχνολογία έστω και την τελική , κατάλληλη στιγμή, η οποία να είστε σίγουροι ότι είναι κοντά!
Από πού το καταλαβαίνουμε; μα φυσικά από την πρόοδο της τεχνολογίας, να καταβάλει όλο και περισσότερο τον εγκέφαλο και συνάμα την ελευθερία του ανθρώπου. Η πρόβλεψη αυτή είναι καθαρά κοινωνική από τις καθημερινές εξελίξεις, περά από τα αδιάψευστα λεγόμενα της αποκάλυψης του Ιωάννου.