Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Βραχονησίδες Καλόγεροι : To "κλειδί" του Κεντρικού Αιγαίου.

Βραχονησίδες. Αιγαίο. Μοιραία, με αυτές τις δυο λέξεις το μυαλό ταξιδεύει αυτομάτως στα διάσημα πλεόν Ίμια τα οποία ταυτίστηκαν με την λέξη βραχονησίδα (και με το ταπεινωτικό "ευχαριστώ"..) στην συνείδηση των περισσοτέρων Ελλήνων.
 Μικροσκοπικές νησίδες στην μέση του πουθενά, συνήθως γίνονται το αντικείμενο της προσοχής μας μετά από κάποια κρίση ή κάποιο περιστατικό με τους αρπακτικούς γείτονες. Πολλοί από αυτούς τους βράχους αποτελούν σημεία τεράστιας εθνικής σημασίας αντιστρόφως ανάλογης με μέγεθος τους. Ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα αποτελούν οι Καλόγεροι, φυτεμένοι όχι σε κάποια εσχατιά του αρχιπελάγους, αλλά ακριβώς στο κέντρο του.

(Vid) Η συγκλονιστική περιγραφή του πατέρα. Αλβανοί με όπλα εισβάλουν στα σπίτια των Ελλήνων!

Οι πολιτικές... σκοπιμότητες των συμπροσευχών!

Πολιτικές και οικονομικές σκοπιμότητες υποκρύπτουν οι οικουμενιστικές κινήσεις ενώ η αυξανόμενη ασθένεια των συμπροσευχών αποβλέπει στη σταδιακή αποδοχή μίας παγκόσμιας θρησκείας...
Μίας θρησκείας που ήδη σχεδιάζεται από τους σύγχρονους εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας και αποβλέπει μακροπρόθεσμα στην προετοιμασία των λαών για την υποδοχή του Αντίχριστου.
Φανταστείτε λοιπόν τους πρώτους χριστιανούς να συμπροσεύχονται από κοινού με τους ειδωλολάτρες η τον Άγιο Αθανάσιο και τον Άγιο Χρυσόστομο να προσεύχονται μαζί με τους μονοφυσίτες και τους Αρειανούς!

(Vid) Η Παναγία είπε στον ανθυπασπιστή: Ο ελληνικός στρατός θα νικήσει!!!

Εμπλοκή στα σύνορα της Σερβίας.

Η σερβική αστυνομία σήμερα στις 10:30 το πρωί στη περιοχή Μερντάρε συνέλαβε δύο αστυνομικούς του Κοσσυφοπεδίου, όπως δήλωσε ο Σέρβος υπουργός Εσωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με δύο αυτόματα όπλα, δύο πιστόλια και ειδικές συσκευές για τη μέτρηση της απόστασης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία τους πρόκειται για τους Shukri Binaku και Sami Beqiri, όπως δήλωσε προς τους δημοσιογράφους ο Ντάτσιτς στο κυβερνητικό κτήριο του Βελιγραδίου.

Ανώτερος στρατιωτικός ραββίνος: "Ο βιασμός επιτρέπεται στον πόλεμο" .

Το παρακάτω είναι άρθρο του Yossi Gurvitz από την εβραϊκή ανεξάρτητη (για άλλους αριστερή) ειδησεογραφική ιστοσελίδα ‘+972’. Ο 40χρονος Yossi Gurvitz, είναι Εβραίος δημοσιογράφος, blogger και φωτογράφος. Όπως λέει ο ίδιος μεγάλωσε σε ορθόδοξη ιουδαική οικογένεια, πήγε σε θρησκευτικό σχολείο, Yeshiva (Nehalim), αλλά στα 17 του χρόνια έγινε άθεος. Γράφει λοιπόν: 
Απαντώντας σε ερώτηση αναγνώστη σχετικά με τη θέση της Τορά για το βιασμό σε καιρό πολέμου, ο συνταγματάρχης Eyal Qarim του Στρατιωτικού Ραββινάτου, έγραψε πριν από εννέα χρόνια ότι «οι απαγορεύσεις εναντίον της ανηθικότητας» αίρονται κατά τη διάρκεια του πολέμου.

«Ο πόλεμος με το Ιράν θα αρχίσει από τον Καύκασο;»

Του Σάββα Καλεντερίδη.
Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Για τον Άσαντ, για τον Αχματινετζάν ή για τον Ερντογάν;
 Χθες, Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012, τα τουρκικά ΜΜΕ πρόβαλαν μια είδηση, που προβλημάτισε τόσο την τουρκική κοινή γνώμη όσο και την γραφειοκρατία του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών.
Πρόκειται για το άρθρο που δημοσίευσε πρώτο το αμερικανικό περιοδικό Foreign Policy με τίτλο «Ο πόλεμος με το Ιράν θα αρχίσει από τον Καύκασο;», όπου αναφέρεται ότι υψηλόβαθμος αμερικανός διπλωμάτης, μιλώντας στον Mark Perry είπε ότι ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν παρεχώρησε προς χρήση στην πολεμική αεροπορία του Ισραήλ μια αεροπορική βάση που βρίσκεται στα νότια της χώρας, κοντά στα σύνορα με το Ιράν. Μάλιστα, στην εν λόγω βάση δόθηκε η ονομασία «Αζερμπαϊτζάν».

Τα στρατόπεδα μεταναστών στην Ευρώπη δεν έλυσαν τον πρόβλημα. Είναι κατάντια να μετατραπεί το στρατόπεδο του 6ου Συντάγματος Πεζικού σε κέντρο υποδοχής μεταναστών»,

Συνεχίζονται τα ηχηρά «όχι» στη δημιουργία κέντρων μεταναστών από τις περισσότερες περιφέρειες της χώρας, με τους δήμους να συσπειρώνονται μαζί τους ενάντια στα σχέδια του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Εξαιρέσεις αποτελούν η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφέρεια Ηπείρου, οι οποίες απάντησαν θετικά. Στο Λεκανοπέδιο, καζάνι που βράζει είναι η Δυτική Αττική, που βλέπει το πρώτο κέντρο κράτησης να δημιουργείται στο Κατσιμίδι ή στον Ασπρόπυργο.

Ας μη γελιόμαστε, ο μόνος εχθρός των ΗΠΑ εξ΄ανατολών, είναι η Ρωσία! Αλλα εμείς συμμετέχουμε...

Το αεροπλανοφόρο Enterprise μαζί με τα εννέα πολεμικά πλοία που το συνοδεύουν ,θα κάνει από το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή νοτιανατολικά του Καστελόριζου,άσκηση αντιμετώπισης πυραυλικής απειλής “εξ Ανατολών”.
Η Αμερικανική αρμάδα του Enterprise διαθέτει σύστημα AEGIS το οποίο και θα ενεργοποιήσει κατά τη διάρκεια της εξέλιξης των επεισοδίων που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια των ασκήσεων που θα ξεκινήσουν από την περιοχή που προαναφέραμε.
Ασφαλώς η άσκηση έχει να κάνει με το Ιράν και δείχνει ότι οι ΗΠΑ,έχουν ανοιχτές όλες τις επιλογές τους και ταυτόχρονα με τέτοιου είδους ασκήσεις προσπαθούν να “καλμάρουν” το Ισραήλ,το οποίο ζητά εδώ και τώρα ανάληψη στρατιωτικής δράσης.

Εφραίμ: Η αποφυλάκισή μου ήταν θαύμα της Παναγίας.

Βαθύτατα συγκινημένος μετά την αποφυλάκισή του, ο ηγούμενος Εφραίμ αναφέρθηκε στις μέρες που έζησε στη φυλακή. Ποιο ήταν το μήνυμα που έστειλε.
Απευθυνόμενος με δάκρυα στα μάτια στα πνευματικά του παιδιά και σε προσκυνητές κατά τη διάρκεια της δοξολογίας και Παράκλησης προς την Θεοτόκο που τελέστηκαν στο καθολικό της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου λίγο μετά την άφιξή του, ο ηγούμενος Εφραίμ ανέφερε ότι η αποφυλάκισή του είναι θαύμα της Παναγίας.
''Τους αγαπώ και τους συγχωρώ όλους, η αποφυλάκισή μου είναι θαύμα της Παναγίας", ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το agioritikovima.gr.

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

O ύμνος εψάλλετο ως ευχαριστήριος ωδή προς την υπέρμαχο στρατηγό!

Στην επίσημη λειτουργική γλώσσα η ακολουθία αυτή ονομάζεται «Ακάθιστος Ύμνος» ή μονολεκτικά «Ακάθιστος» από την ορθία στάση, που τηρούσαν οι πιστοί καθ’ όλη τη διάρκεια της ψαλμωδίας της.
 Έτσι και με τα λόγια και με τη στάση του σώματος εκφράζεται η τιμή, η ιδιαίτερη ευλάβεια, η ευχαριστία προς εκείνη, προς την οποία απευθύνουμε τους χαιρετισμούς μας.
Είναι δε η ακολουθία αυτή στη σημερινή λειτουργική μας πράξη εντεταγμένη στο λειτουργικό πλαίσιο της ακολουθίας του μικρού αποδείπνου. Έτσι γίνεται κάθε Παρασκευή στις τέσσερις πρώτες εβδομάδες των Νηστειών, ακόμα και την Παρασκευή της Ε' Εβδομάδος, που μετά την τμηματική στις τέσσερις πρώτες εβδομάδες ψαλμωδία του, ανακεφαλαιώνεται ολόκληρος ο ύμνος.

Ανυπεράσπιστα τα κρατικά δεδομένα των δημοσίων υπηρεσιών!

Διαδικτυακή επίθεση κατά του κράτους φοβάται η ΕΥΠ
Ζήτησε να κλείσει το Δημόσιο υπολογιστές και να λάβει μέτρα στις επικοινωνίες
Να κλείσουν τους υπολογιστές και να λάβουν μέτρα προστασίας των τηλεπικοινωνιακών δικτύων ζήτησε από τους φορείς του δημοσίου η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), καθώς φοβάται επικείμενη διαδικτυακή επίθεση κατά ψηφιακών, κυβερνητικών υποδομών σε παγκόσμια κλίμακα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», η ΕΥΠ κάλεσε τα υπουργεία να προφυλάξουν τις βάσεις δεδομένων τους και να απενεργοποιήσουν υπολογιστές, καθώς ήδη καταγράφονται ψηφιακές επιθέσεις χαμηλής ισχύος, με αποτέλεσμα κρατικοί server να υφίστανται καθυστερήσεις και να παρουσιάζονταιπροβλήματα, όπως έχει διαπιστωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Τα έδωσαν όλα με οργανωμένα σχέδια σε Γερμανούς και Εβραίους!

Δυστυχώς πέσαμε στην παγίδα των ισραηλινών! 'Δεν μπορείτε να αμυνθείτε μόνοι σας, δεν σας αρέσει ο νεοοθωμανισμός, ελάτε στην αγκαλιά μου',

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ
Η μεταστάθμευση ελληνικών πολεμικών αεροσκαφών και πλοίων σε ισραηλινές βάσεις και λιμάνια είναι, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, μία μόνο, από πληθώρα «δελεαστικών» (ή σχεδιασμένων να φανούν) προτάσεων/«ιδεών», που έρριξαν στο τραπέζι των συζητήσεων με τους επισήμους Ελλάδας και Κύπρου οι Ισραηλινοί ιθύνοντες.
 Ακολουθεί συντόμως το αμερικανοεβραϊκό Λόμπι, η ηγεσία του οποίου αναμένεται στην Αθήνα τον ερχόμενο μήνα, μαζί και η στενά συνδεόμενη Υπουργός Εξωτερικών Χίλλαρυ Κλίντον.
Ελληνες αξιωματούχοι, εξοικειωμένοι με τις ελληνοισραηλινές διαπραγματεύσεις, μιλάνε για μαζική «επίθεση φιλίας» του Ισραήλ, «στοχευμένη», εκτιμούν, στην εκμετάλλευση της βαθειάς οικονομικής/γεωπολιτικής ανασφάλειας που διατρέχουν σήμερα Ελλάδα/Κύπρο.


Οι Έλληνες δεν θα γίνουν ποτέ αμερικανάκια…(Vid) Russian Navy!

Στο στόχαστρο των σκοτεινών δυνάμεων ο μητροπολίτης Σεραφείμ, αλλά και όχι μόνο…Η αλήθεια ενοχλεί!

Τη λήψη μέτρων για να μην κινδυνεύσει η ενότητα των Ορθοδόξων Εκκλησιών ζητεί με επιστολή του από τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και τα μέλη της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος με αφορμή τα «αναθέματα» που εκτόξευσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ κατά του Πάπα Βενεδίκτου του 16ου, όσων συμμετέχουν στους διαλόγους με την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και τις προτεσταντικές ομολογίες καθώς και τους μουφτήδες και τους Ραβίνους.
Μάλιστα ο Οικουμενικός Πατριάρχης καλεί τον Αρχιεπίσκοπο και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου να αποδοκιμάσουν εν σώματι τις θέσεις που εκφράζουν ορισμένες ομάδες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Εκκλησία της Ελλάδος κατά της συμμετοχής στους διαλόγους με τις άλλες Εκκλησίες, απορρίπτοντάς τες ρητά. Επισημαίνει χαρακτηριστικά:

ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΣΟΚ: "Εξαφανίστηκαν" τα αρχεία των γερμανικών αποζημιώσεων!

Εξαφανίστηκε κάθε στοιχείο από το υπουργείο Οικονομικών και από την Τράπεζα της Ελλάδας που να τεκμηριώνει τις καταστροφές που προκάλεσε η γερμανική κατοχή στη χώρα, το αναγκαστικό δάνειο και η κλοπή αρχαιολογικών θησαυρών!
Αυτό ομολόγησε ο υπουργός Οικονομικών -και ευρισκόμενος σε αγαστή συνεργασία με τους Γερμανούς για τα Μνημόνια κλπ.- Φ.Σαχινίδης σήμερα στη Βουλή, όπου συζητήθηκε το θέμα στην ειδική κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Εξωτερικών, 'Αμυνας και Οικονομικών! 
«Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στο υπουργείο Οικονομικών ούτε για το δάνειο ούτε για τις αποζημιώσεις. Δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία.

Θέλουν και πόλεμο…

8 τραυματίες από σύγκρουση πυραυλακάτων του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού
Μείζον ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 11:15 στη θάλασσα του Μαρμαρά όταν κατά τη διάρκεια ελιγμών υψηλής ταχύτητας συγκρούστηκαν μεταξύ τους δύο πυραυλάκατοι κλάσης Kilic II του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού (TDK).
 Πρόκειται για τις ΤΠΚ ΑΤΑΚ (Ρ337) και BORA (Ρ338), τις νεότερες πυραυλακάτους της κλάσης που εισήλθαν σε υπηρεσία μεταξύ 2009-2010, οι οποίες σύμφωνα με τουρκικές πηγές διεξήγαγαν γυμνάσια ενόψει της επικείμενης άσκησης μεγάλης κλίμακας DENIZKURDU-2012. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οκτώ άτομα, οι οποίοι διεκομίσθησαν με σκάφη της Ακτοφυλακής στη ξηρά και στη συνέχεια με ασθενοφόρα στο στρατιωτικό νοσοκομείο Haydarpaşa της Κωνσταντινούπολης.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Έλληνες εθελοντές στο πλευρό των Ορθοδόξων Σέρβων! Κατά του μουσουλμανικού τόξου!


Χρυσή Αυγή: Νάρκες και ειδικές δυνάμεις στον Έβρο.

Με το σύνθημα "Κανένα κέντρο υποδοχής - Καμία ανοχή στην παρανομία" απαντούν οι ακροδεξιοί της Χρυσής Αυγής στα σχέδια του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για κατασκευή χώρων υποδοχής των παράνομων μεταναστών.
Με μια ανακοίνωση, η οργάνωση έφτασε στο σημείο να προτείνει "καταγγελία της συνθήκης της Οτάβα και εκ νέου διασπορά των ελληνικών ναρκοπεδίων κατά προσωπικού", όπως επίσης και "άμεσα κατασταλτικά μέτρα για τη διαφύλαξη των χερσαίων συνόρων στον Εβρο και μεταφορά Ειδικών Μονάδων του Ελληνικού Στρατού στην περιοχή", ως λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Μας χρωστούν 165 δις. Ευρώ, χωρίς τόκους. Αλλά κανένας προδότης πολιτικός δεν κόπτεται.

H διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, ύψους περίπου 165 δισ. ευρώ, εξετάζεται σήμερα σε...
κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.
Τις κοινοβουλευτικές επιτροπές θα ενημερώσουν ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας και ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, οι οποίοι θα αναφερθούν στη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και το καταναγκαστικό δάνειο.

Ερντογάν:O δούρειος ίππος του Ισραήλ-ΗΠA, στον αραβικό κόσμο.

Η Τουρκία στην κρίση της Συρίας μέχρι στιγμής έχει αποφασίσει να προβάλλει ήπια ισχύ, για να πείσει τον Μπασάρ Αλ Άσαντ να εφαρμόσει αυτό που τα τουρκικά πολιτικά συμφέροντα επιθυμούν.
 Πρόκειται κατά βάση για ένα έμμεσο τρόπο προβολής ισχύος, αντί να προβεί σε στρατηγική εξαναγκασμού με την προβολή σκληρής ισχύος. Αυτό διαπιστώνεται καθόσον η τολμηρότερη δήλωση, από την επιθετική ρητορική της Άγκυρας, κατά του καθεστώτος της Συρίας αφορούσε, την προ ημερών έκκληση του πρωθυπουργού της Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τη δημιουργία ανθρωπιστικών διαδρόμων ώστε να διασφαλιστεί και να καταφθάσει η βοήθεια προς τους αμάχους της Συρίας.
Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που υποστηρίζουν ότι σύντομα θα υπάρξει μια δυναμική δράση, από μέρους της Τουρκίας εναντίον του συριακού καθεστώτος με σκοπό την απομάκρυνση του Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Η Αλβανική Μαυρό- Κόκκινη Συμμάχια, το μακρύ χέρι της Τουρκίας.

Το εβδομαδιαίο αλβανικό περιοδικό MAPO σε άρθρο που υπογράφει ο Αλφρεντ Λέλα, επισημαίνει τον κίνδυνο επιστροφής της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στα Βαλκάνια μέσω του νέου κόμματος του Κρέσνικ Σπαχίου.
Σε προχθεσινό δημοσίευμα του, γράφει για την εξάρτηση του Σπαχίου, αρχηγού του ακραίου πολιτικού κόμματος, της μαυρο- κόκκινης συμμαχίας και ότι αυτό κινείται σαν το μακρύ χέρι της Τουρκίας μέσα στην Αλβανία, έχοντας σκοπό τη διείσδυση και την εφαρμογή του νεο-οθωμανισμού στα Βαλκάνια..
Κατηγορεί επίσης τον Σπαχίου, ότι δικτυώνεται στις ΗΠΑ με την «βοήθεια» διπλωματικών και άλλων στελεχών που η Τουρκία διατηρεί εκεί.

Καταπέλτης ο πρύτανης, γκρεμίζει με αποδείξεις τα όσα ψευδή ειπώθηκαν στην εκπομπή του Σκάϊ για το 21'.

Ποιοί πλαστογραφούν την αληθινή Ιστορία του 1821Ένας αποτελεσματικός τρόπος ίσως ο αποτελεσματικότερος για να αποφύγεις να κριθεί μια επιστημονική εργασία επί της ουσίας, δηλαδή με ποιοτικά κριτήρια, είναι να επιτύχεις να χαρακτηρισθεί ως «προοδευτική προσέγγιση» σαν αντιπαράθεση και κατ’ αντιδιαστολή με τις «λοιπές», που συλλήβδην στιγματίζονται ως «ξεπερασμένες», «πεπαλαιωμένες», ακόμη και αντιδραστικές.
Με τον τρόπο αυτό επέρχεται μια μετάθεση από το επίπεδο των επιχειρημάτων στο επίπεδο των ηχηρών λόγων και των εντυπώσεων.
Γνωστή μεθοδολογία από την πολιτική του πεζοδρομίου και των ηγετικών παλκοσένικων εφαρμόζεται πλέον κατά κόρο τόσο στην ιστορική έρευνα κυρίως, αλλά και σε όλες τις επιστήμες του ανθρώπου προκειμένου να διαστρεβλωθούν τα γεγονότα και να συγκαλυφθεί η πραγματικότητα.

Βολοκολάμσκ Ιλαρίων: «Θα πολεμήσουμε για να φοράει ο κόσμος σταυρό»

Την απόφαση των Βρετανικών Αρχών να υπερασπιστούν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων την εταιρική πολιτική που προβλέπει οι υπάλληλοι να μην φορούν το σταυρό, σχολίασε ο Σεβ. Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων.
Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Россия-24», εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για το εν λόγω μέτρο.
«Λυπάμαι πολύ για τα όσα συμβαίνουν στην Αγγλία. Έχω ζήσει σ’ αυτή την χώρα και είδα μόνος μου, πως τα φιλελεύθερα και αντιχριστιανικά πρότυπα κατακτούν το δημόσιο χώρο όλο και περισσότερο», ανέφερε ο κ. Ιλαρίων.
Επίσης πρόσθεσε: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν έζησαν διωγμούς εναντίον της Εκκλησίας, και γι΄ αυτό δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να σου βγάζουν με βία τον σταυρό που φοράς».

Yγειονομική «βόμβα» οι λαθρομετανάστες. Κυκλοφορούν με ανθεκτικές ασθένειες!

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι επιστήμονες για την εμφάνιση της πολυανθεκτικής φυματίωσης που μεταφέρουν στη Ελλάδα δεκάδες λαθρομετανάστες από το Σουδάν και το Πακιστάν, χώρες όπου «ευδοκιμεί» η νόσος.
 Οπως επισημαίνουν, η πολυανθεκτική μορφή της νόσου,αντιστέκεται στα φάρμακα, γεγονός που σημαίνει ότι η θεραπευτική αντιμετώπιση της φυματίωσης επιστρέφει στο σημείο μηδέν! Παρότι τα κρούσματα της συγκεκριμένης μορφής της νόσου στη χώρα μας είναι ακόμη ελάχιστα, ο κίνδυνος είναι μεγάλος, τονίζουν οι ειδικοί, αν αναλογιστεί κανείς ότι ένας ασθενής που θα προσβληθεί από αυτή τη μορφή της νόσου θα μολύνει ένα με δύο άτομα τον μήνα και 15-20 τον χρόνο!

Η Σχολή των Αγιοταφιτών στα Ιεροσόλυμα.(Vid)

Η τραγικές στιγμές της άλωσης. 29-30-31 Μαίου 1453

Ο Σουλτάνος για να εξάψει και φανατίσει το φρόνημα του στρατού είχε υποσχεθεί τριήμερη διαρπαγή της πόλεως κι’ ιδιοποίηση όλων των κινητών πραγμάτων, εφόσον η Κωνσταντινούπολη θα περιερχόταν στους Τούρκους ύστερα από αγώνα.
 Ο Μωάμεθ είχε πει την προηγούμενη μέρα στους στρατιώτες: «Ήθελα μόνον να θυμίσω σε σας τις έκτακτες αμοιβές, που θα τύχετε, έκτος από την τιμή και τη δόξα, κατόπιν από τη νικηφόρα έφοδο. Και πρώτα μέσα στην Πόλη υπάρχει πλούτος πολύς και παντοδαπός, ο μεν στα βασίλεια, ο δε στους οίκους, ο δε καλλίτερος και περισσότερος στα ιερά, βρισκόμενος από αναθήματα από χρυσό κι’ άργυρο κατασκευασμένα κι’ από λίθους πολύτιμους. Αυτά όλα σεις θα τα πάρετε.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Και όμως υπάρχουν Έλληνες που είναι έτοιμοι να παλουκωθούν να καούν και να απαγχονιστούν για Ελλάδα και ορθοδοξία!

«Άμες δε γ΄εσόμεθα πολλώ κάρονες». Το είδα σε μια επίσκεψη μου στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών να είναι γραμμένο σε μία πινακίδα. Μακάρι να πρόσεχα περισσότερο την κυρία Μαρία στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών.
 Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα... Ξεπέρασα την ντροπή της άγνοιας μου και ρώτησα ένα από τους Μαθητές της Σχολής να μου εξηγήσει το νόημα. «Εμείς θα γίνουμε πολύ καλύτεροι σας» μου είπε.Ψάχνοντας το περισσότερο έμαθα ότι προέρχεται από την αρχαία Σπάρτη. Απ’ ότι κατάλαβα ήταν κάτι σαν υπόσχεση των νεότερων προς τους παλιότερους, ότι τα δικά τους κατορθώματα θα επισκίαζαν τα παλαιότερα.

Αυτοί είναι οι οικονομικοί μετανάστες που μας έχτισαν όπως λένε τα σπίτια;

Μετά από καταδίωξη και συμπλοκή σώμα με σώμα, κατάφεραν αστυνομικοί να εξουδετερώσουν τριμελή συμμορία Αλβανών κακοποιών που είχε κατακλέψει σπίτια σε ολόκληρη την Αρκαδία. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία των διωκτικών αρχών, ιδίως λόγω του τρόπου με τον οποίο επιτεύχθηκε.
Οι τρεις Αλβανοί ηλικίας 28, 29 και 28 χρόνων τράπηκαν σε φυγή με το αυτοκίνητό τους μετά την διπλή διάρρηξη σε σπίτια χωριού της Τρίπολης, τα οποία έγδυσαν κυριολεκτικά, αρπάζοντας ακόμα και τις οικιακές συσκευές. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Τρίπολης κατάφεραν να τους εντοπίσουν σε αγροτική περιοχή κοντά στο Αρτεμίσιο, όπου ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν έναν από αυτούς, παρά την αντίσταση που προέβαλε.

Η μή πρέπουσα προσοχή αυτού του σοβαρού θέματος, δείχνει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων!

Σαρώνει η εγκληματικότητα στην περιφέρεια - Ληστές βασανίζουν τα θύματά τους!
Μπορεί η ΔΙ.ΑΣ. να δρα αποτελεσματικά στην Αθήνα, αλλά η επαρχία έχει αφεθεί στο έλεος των κακοποιών
- Έδεσαν και βασάνισαν γιαγιά, για να της πάρουν τη σύνταξη που είχε στο πορτοφόλι της
- Έστησαν ενέδρα σε νεαρό αντρόγυνο - ''Έβλεπα τους ληστές να σέρνουν τον άντρα μου''
- Διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα με την αστυνομία να τρέχει και να μην προλαβαίνει...
Για ακόμα μία νύχτα, το... γνώριμο σκηνικό στην περιφέρεια. Κακοποιοί σε κάθε γωνιά της χώρας, χτυπούν σπίτια και καταστήματα, βασανίζουν τα θύματά τους και προλαβαίνουν να φύγουν πριν φτάσει η αστυνομία. Στη Ζάκυνθο, θύμα ήταν μια ηλικιωμένη που είχε πέσει για ύπνο.

Άσυλο των παρανόμων τα πανεπιστήμια.

Προκαταρκτική έρευνα για την διακίνηση ναρκωτικών έξω από τη Νομική
Ο εισαγγελέας τού Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες, παρήγγειλε στην προϊσταμένη τού Πρωτοδικείου Αθηνών, Ελένη Ράικου, να διεξαχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα, για τα όσα συμβαίνουν (διακίνηση, εμπορία και χρήση ναρκωτικών, παράνομο εμπόριο από αλλοδαπούς μικροπωλητές κ.λπ.), στον πεζόδρομο τής οδού Μασσαλίας, δίπλα στη Νομική Σχολή Αθηνών.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος τού Νομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών τού Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θ. Φορτσάκης, όπως και πολλά μέλη τού Διδακτικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΔΕΠ) τής Νομικής Σχολής, κατέθεσαν στις 14 Μαρτίου 2012, μηνυτήρια αναφορά για τα διαδραματιζόμενα στο τμήμα τού πεζοδρόμου τής οδού Μασσαλίας, μεταξύ των οδών Σόλωνος και Ακαδημίας.

Ενώ στα ελληνικά ΜΜΕ τα τουρκικά σήριαλ δίνουν και παίρνουν, κρύβουν τις εμπλοκές.

Ένα σαφές μήνυμα ότι αν συνεχιστεί η επίδειξη επιθετικότητας από τουρκικής πλευράς θα μπορούσαν να υπάρξουν και ... ατυχήματα, έστειλαν για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του defencenet.gr μαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490) η οποία το Σάββατο 24/03 έφτασε μέχρι τις νότιες ακτές της Αττικής, περνώντας μεταξύ Μακρονήσου και Τζιάς και ακολούθησε εν συνεχεία βορειοανατολική - ανατολική πορεία μέχρι το ναύσταθμο του Ελλησπόντου.

53 συμβούλους πληρώνουμε για την κ. Bilderberg.

Άδειες καρέκλες, κλειστά γραφεία και έρημοι όροφοι είναι η εικόνα που παρουσιάζει το κτίριο του Υπουργείου Παιδείας στο Μαρούσι.
Όχι επειδή το υπουργείο Παιδείας έπεσε «θύμα» του Μνημονίου, αντιθέτως επειδή ο νέος υπουργός, Γιώργος Μπαμπινιώτης, χρειάζεται μόνον πέντε συμβούλους, ενώ η νυν υπουργός Ανάπτυξης και πρώην υπουργός Παιδείας, σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, είχε στη δούλεψή της 53! Η στρατιά συμβούλων της κυρίας Διαμαντοπούλου μετακινήθηκε στο νέο υπουργείο με αποτέλεσμα το κτίριο του Αμαρουσίου να μείνει στην κυριολεξία άδειο καθώς τα γραφεία Τύπου και των Δημοσίων Σχέσεων, όπου απασχολούνταν οι περισσότεροι συνεργάτες της κυρίας Διαμαντοπούλου είναι «κλειστά» πλέον.

Είμαστε δέσμιοι των ηλεκτρονικών καρτών.

Τουλάχιστον το 80% των λαθών που έγιναν χθες λόγω δυσλειτουργίας του συστήματος ΔΙΑΣ των τραπεζών έχει ήδη διορθωθεί, ενώ μέσα στην ημέρα θα γίνουν και οι υπόλοιπες διορθώσεις
Ήταν πολλοί οι πολίτες που έσπευσαν χθες να κάνουν κάποια διατραπεζική συναλλαγή μέσω ΑΤΜ και ενώ έκαναν αίτημα διατραπεζικής ανάληψης δεν έπαιρναν χρήματα, αλλά εν αγνοία τους χρεώνονταν την ανάληψη. Το φαινόμενο αυτό είχε σήμερα έξαρση λόγω του ότι καταβλήθηκαν συντάξεις και πιστώθηκαν οι αντίστοιχοι λογαριασμοί συνταξιούχων, οι οποίοι έσπευσαν να σηκώσουν χρήματα, όχι απαραίτητα μέσα από ΑΤΜ της τράπεζάς τους.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Μόσχα: Επέμβαση ΗΠΑ – Ισραήλ στο Ιράν ώς το τέλος του έτους

Θέμα μηνών είναι η στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ και του Ισραήλ στο Ιράν σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Η στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ και του Ισραήλ στο Ιράν θα σημειωθεί ώς το τέλος του 2012, σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα «Κομμερσάντ», η οποία επικαλείται το στέλεχος του ρωσικού ΥΠΕΞ.
«Η επέμβαση θα συμβεί έως το τέλος του χρόνου. Οι Ισραηλινοί, στην πράξη, εκβιάζουν τον Ομπάμα. Είτε θα υποστηρίξει τον πόλεμο, είτε ο ίδιος θα στερηθεί την υποστήριξη (του ισχυρού εβραϊκού λόμπι)», - φέρεται να αναφέρει ο διπλωμάτης στην εφημερίδα.

Στο ζενίθ της τεχνολογίας η παρακολούθηση των πολιτών. Κάμερα διαβάζει 36 εκατ. πρόσωπα το δευτερόλεπτο! (Vid)

Είναι σαφές ότι οι τεχνολογίες παρακολούθησης έχουν περάσει σε νέα επίπεδα. Απόδειξη η νέα κάμερα της Hitachi η οποία μπορεί κατά την εταιρεία να αναγνωρίσει έναν άνθρωπο από μια βάση δεδομένων 36 εκατομμυρίων προσώπων μέσα σε ένα μόλις δευτερόλεπτο.
To λογισμικό αυτό αποτυπώνει τα αποτελέσματα σε μορφή thumbnails με καθένα από το αποτέλεσμα να μπορεί να απεικονίσει την φωτογραφία ή βίντεο που αντιπροσωπεύει. Μάλιστα, όπως επισημαίνει η εταιρεία το λογισμικό μπορεί να λειτουργήσει εξίσου καλά ακόμη και αν τα πρόσωπα δεν είναι ανφάς αλλά σε γωνία 30 μοιρών σε οποιαδήποτε κατεύθυνση ακόμη και σε φωτογραφία ή βίντεο.

Θέλουν να προσκυνήσουν την Τουρκιά!

Την πόλη φάντασμα, την Αμμόχωστο, η οποία παραμένει κλειστή εδώ και 38 χρόνια με την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο, προαναγγέλλουν οι Τούρκοι ότι προτίθενται να την ανοίξουν. Την πληροφορία δημοσιεύει η Μιλιέτ, η οποία μάλιστα θέτει και ημερομηνία για το άνοιγμα της κλειστής πόλης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, μόλις η Κύπρος αναλάβει το δεύτερο εξάμηνο του 2012 την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) η Τουρκία και το κατοχικό καθεστώς θα προχωρήσουν στο άνοιγμα της Αμμοχώστου.
Ολοι οι Ελληνοκύπριοι θα μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, υπό τουρκική όμως διοίκηση. Ήδη, όπως σημειώνει άρχισαν οι εργασίες για το μονομερές άνοιγμα των Βαρωσίων.

ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ! Έρχεται τρίτος παγκόσμιος πόλεμος (βίντεο)

Με τους Τούρκους και τους Εβραίους τα ειχε βάλει Κολοκοτρώνης και Καραϊσκάκης! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο! "

Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης δεν φημιζόταν μόνο για τις ικανότητές του να οδηγεί τους άνδρες του σε συνεχείς νικηφόρες μάχες εναντίον των Τούρκων. Ο ανταρτοπόλεμος που επέβαλε τους τσάκιζε…Ήταν γνωστός και για τον …τσαμπουκά του και την απίστευτη αθυροστομία του. Οι απαντήσεις που έστελνε στον αντίπαλο είναι μνημειώδεις με πιο γνωστή αυτή:
«Έλα, σκατότουρκε… έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους έλα ν’ ακούσεις τα κερατά σας, -γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας.
 Τι θαρεύσετε κερατάδες… Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “ από ημάς” συνθήκην με “ έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα!» - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο! "

Μας έδεσαν χειροπόδαρα!

Η νέα δανειακή σύμβαση, που πέρασε πανηγυρικά τη νύχτα της Τρίτης από τη Βουλή με 213 ψήφους βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και κάποιων διαγραμμένων ομοϊδεατών τους, προκαλεί φρίκη σε όποιον επιχειρήσει έστω και μια απλή ανάγνωση των επαχθέστατων όρων της.
 Η Ελλάδα και η Τράπεζα της Ελλάδος «παραιτούνται αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορούν να δικαιούνται σε σχέση με τα ίδια και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι νομικών διαδικασιών σχετικά με την παρούσα σύμβαση» ορίζει ωμά το 15ο κεφάλαιο, παράγραφος 4 της σύμβασης που ψήφισε ανενδοίαστα η Βουλή των Ελλήνων. «Αμετάκλητη» παραίτηση από «κάθε δικαίωμα ασυλίας» του ελληνικού κράτους! Ολα στο σφυρί!

Πολίτες οπλίτες όλοι οι Έλληνες! Ο UCK είναι ενεργοποιημένος εκπαιδευμένος και άριστα εξοπλισμένος!

Σε αυτόν τον πόλεμο, όπου όλα είναι τόσο μπλεγμένα μεταξύ τους και η αλήθεια παίζει το πιο θανάσιμο παιχνίδι με το ψέμα, ένας στρατός πλανιέται σαν φάντασμα πάνω από τα Βαλκάνια, έτοιμος για όλα. Οι αντάρτες του UCK, με τις καλογυαλισμένες αρβύλες και τις σιδερωμένες στολές παραλλαγής, μοιάζουν να είναι ξένα σώματα μέσα σε όλο αυτόν τον εξοπλισμό, σαν λαθρομετανάστες ειδικών δυνάμεων.
άποτε ήταν μια ομάδα εξεγερμένων που χτύπαγε Σέρβους αστυνομικούς. Μέχρι τότε, κανείς δεν ήξερε πώς να την ονομάσει. Μέχρι που άρχισαν να αναλαμβάνουν την ευθύνη για δολοφονίες και άλλα χτυπήματα μέσω φαξ. Και από τότε την ονόμασαν «η οργάνωση φαξ». Τώρα όμως;

Κανείς δεν μιλά για ομάδα, το φαξ καταργήθηκε, ο UCK έγινε στρατός που απειλεί θεούς και δαίμονες, και οι αρχικές αγκαλιές με τη Δύση αντικαταστάθηκαν με διπλωματικές κινήσεις, αγορές όπλων, στρατολογήσεις ομόθρησκων και ομοεθνών από όλον τον κόσμο, μισθοφόρων που βρήκαν μια νέα λεγεώνα στα Βαλκάνια και πολύ μυστήριο. Ένας κανονικός στρατός που δεν ήρθε από το πουθενά, όπως θέλουν πολύ να πιστεύουν, και ούτε εύκολη υπόθεση θα είναι.

Παρέλαση ΛΕΦΕΔ 25η Μαρτίου 2012.(Vid)


Είχαν σχέδιο. Έκλεισαν τα στρατόπεδα για να βάλουν λαθραίους.

Η σημερινή σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι ουσιαστικά η πλέον καθοριστική για την πορεία του σχεδίου δημιουργίας χώρων για τους μετανάστες.
 Η δημιουργία των λεγόμενων “Χώρων Κλειστής Προσωρινής Φιλοξενίας παράνομων μεταναστών” προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες και έτσι πρώτη προτεραιότητα για το υπουργείο είναι να υπάρξει διαβεβαίωση προς τους περιφερειάρχες πως δεν τίθεται ζήτημα ασφάλειας καθώς οι εγκαταστάσεις θα φυλάσσονται διαρκώς από αστυνομικούς.

Αφαίρεσε (και...) την ελληνική σημαία ο Λ.Παπαδήμος! Όχι μόνο είναι προδότες αλλα μισούν την Ελλάδα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε πρώτος αφαιρέσει τον πίνακα της Ελευθερίας και τον έβγαλε.Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι ο πίνακας πήγε για συντήρηση.
Στη φωτογραφία βλέπουμε ότι πλέον έφυγε από το πρωθυπουργικό γραφείο και η ελληνική σημαία και έχει απομείνει μόνο η σημαία της Ευρωπαικής Ένωσης.Τι δικαιολογία έχουμε για αυτό;Θέλουν να μας πουν κάτι ή απλά "έτυχε";
Τόσο καιρό που μπαινοβγαίνουν οι αρχηγοί κομμάτων στο μέγαρο Μαξίμου, δεν έγινε θέμα επαναφοράς τους;

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Τα ελληνικά ΜΜΕ καλύπτουν τις προκλήσεις των Τούρκων! Ανήμερα της 25ης Μαρτίου το "Πίρι Ρέις" έκανε "παρέλαση" μέχρι την Αμοργό!

Ο πλους του "Πίρι Ρέις" στο Αιγαίο συνεχίζεται ακόμη και ανήμερα της εθνικής επετείου.Σήμερα έφτασε μέχρι την Αμοργό, όπως φαίνεται στο χάρτη, που δημοσιεύει το OnAlert.
Είναι γνωστή η προσπάθεια της Άγκυρας να δηλώσει παρούσα στο ενεργειακό “προσκλητήριο” της ευρύτερης περιοχής.
Σύμφωνα με τη NAVTEX που είχαν εκδώσει το "Πίρι Ρέις" θα κάνει “ωκεανογραφικές έρευνες” από τις “19 έως τις 29 Μαρτίου”, χωρίς να καθορίζει ούτε τις περιοχές που θα κινηθεί.

Οι φοβερές αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Χίου, για την ‘μασονία στην πολιτική’ έφεραν την διακοπή της εκπομπής του.(Vid)

Μοίρα του Έλληνα ο Αγώνας και η Αντίσταση.

«….Αλλά, πόσας φοράς πρέπει να εκφωνήσω, ότι  Αυη Ελευθερία είναι αναγκαιοτέρα και από την ίδιαν την ύπαρξιν εις τον άνθρωπον!τή γαρ αποκαταστεί γλυκείαν την ζωήν, αυτή γεννά διαυθεντευτάς της Πατρίδος, αυτή νομοδότας, αυτή εναρέτους, αυτή σοφούς, αυτή τεχνίτας και , αυτή μόνον, τέλος πάντων, τιμά την ανθρωπότητα…»
(Απόσπασμα από την «Ελληνική Νομαρχία Ανωνύμου του Έλληνος»)[1]
Ο Ανώνυμος Έλληνας δίνει με την «Ελληνική Νομαρχία» (1806), έναν καταστατικό χάρτη αρχών και προϋποθέσεων που θα φέρουν ριζική ανατροπή του τουρκικού οθωμανικού δεσποτισμού, μία Επανάσταση που θα εγκαταστήσει στην απελευθερωμένη Ελλάδα την κυριαρχία των ελεύθερων θεσμών και του ορθού λόγου όπως καθορίστηκε φιλοσοφικά από τον ελληνικό αρχαίο διαφωτισμό τον οποίον επικαλέσθηκε ο Γαλλικός και οδήγησε στη δική του Επανάσταση του 1789, θα εγκαταστήσει ρυθμιστή τον νόμο, φορέα δικαιοσύνης.

Άριστες οι σχέσεις Ισραήλ-Τουρκίας! Από αυτό το blog έχουμε πει αρκετές φορές ότι παίζουν άσχημο παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδας!

Το Ισραήλ εκτόξευσε πύραυλο και η ασπίδα στην Μαλάτια αμέσως το είδε.
Εντυπωσιακή φήμη δημοσιεύτηκε σχετικά με δοκιμή του αντιπυραυλικού συστήματος Άροου του Ισραήλ που έγινε την περασμένη Παρασκευή.
Με βάση την είδηση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα DEBKA –γνωστή για την εγγύτητα της προς την Μοσάντ- παρατηρήθηκε πως μόλις εκτοξεύτηκαν πύραυλοι Blue Sparrow 2 για να δοκιμαστεί η ασπίδα Άροου, την ίδια στιγμή το αμερικανικό ραντάρ που βρίσκεται στο Κιούρετζικ της Μαλάτιας τους εντόπισε.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ… Επέτειος των βομβαρδισμών στη Σερβία…

Έγκλημα αποκάλεσε τον βομβαρδισμό της Σερβίας από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ το 1999 ο Σέρβος πρόεδρος, Μπόρις Τάντιτς, ο οποίος, σημειωτέον, θεωρείται ως κατεξοχήν φιλοδυτικός…
Η στάση του Τάντιτς απηχεί και το συναίσθημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του σερβικού λαού, ο οποίος, ασχέτως των όποιων διαιρέσεων σε φιλοδυτικούς και… ρωσόφιλους, δεν συγχωρεί την απόφαση της Ατλαντικής Συμμαχίας και την εκτέλεσή της. Η απόφαση, πέραν οτιδήποτε άλλου, εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι για μια ακόμη φορά απέτυχε να λύσει το πρόβλημα για το οποίο υποτίθεται μεριμνούσε…

4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ > ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΟΤΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ - ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟ; Βίντεο

Έκοψαν την μπάντα του δήμου επειδή θα έπαιζε πένθιμα εμβατήρια.

Χθες η μπάντα του δήμου Αθηναίων απουσίαζε από την μαθητική παρέλαση.
Ο λόγος όπως τον εξήγησε η Παναγιώτα Ψαράκη, πρόεδρος Δ.Σ Δ/νσης Πολιτισμού Δήμου Αθηναίων, μιλώντας στο Mega ανέφερε πως είχε πληροφορίες ότι θα έπαιζαν πένθιμα εμβατήρια. «Η δημοτική αρχή έκανε σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχτεί αντάρτες», ανέφερε η κα Ψαράκη.
Με απλά ελληνικά, ο δήμος Αθηναίων έκανε προληπτική λογοκρισία στην μπάντα του δήμου, για την οποία οι δημότες πληρώνουν 100 άτομα για να την βλέπουν δυο φορές το χρόνο. είναι απορίας άξιο, πως αποφάσισαν να φημώσουν την μπάντα, και ποιες πληροφορίες είχαν για το τι θα έπαιζαν.

Με δάκρυα στα μάτια τα ελληνόπουλα έψαλαν τον εθνικό μας ύμνο. Δεν τα αφήσαν να πελάσουν στην Καλλιθέα!

Ο Τίμιος Σταυρός της Παναγίας Σουμελά στη Ρουμανία(ΦΩΤΟ)


Ένοπλοi προστάτες στα νοσοκομεια! Μπράβο κύριε Υπουργέ...

Με ένοπλους προστάτες φτάνουν στους προαύλιους χώρους των δημόσιων νοσοκομείων, αλλοδαπές αποκλειστικές. Χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις, χορηγούν φάρμακα. Διαβάστε για το νέο ανησυχητικό φαινόμενο
Ανησυχία προκαλεί η αύξηση της παράνομης εργασίας που φαίνεται να έχει εισχωρήσει ακόμα και σε μεγάλα δημόσια νοσοκομεία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Τύπος της Κυριακής", παράνομες αποκλειστικές, χωρίς νοσηλευτικές γνώσεις, χωρίς την σχετική άδεια εργασίας, αλλά και πιστοποιητικό υγείας, καταλαμβάνουν τις θέσεις των νόμιμων αποκλειστικών σε ολοένα και περισσότερα νοσοκομεία της χώρας, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών.

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ομιλία προς τους Γυμνασιόπαιδες στην Πνύκα: Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης πιστός στην Ορθόδοξη παράδοση!

Παιδιά μου!
Εις τον τόπο τούτο, οπού εγώ πατώ σήμερα, επατούσαν και εδημηγορούσαν τον παλαιό καιρό άνδρες σοφοί, και άνδρες με τους οποίους δεν είμαι άξιος να συγκριθώ και ούτε να φθάσω τα ίχνη των.
 Εγώ επιθυμούσα να σας ιδώ, παιδιά μου, εις την μεγάλη δόξα των προπατόρων μας, και έρχομαι να σας ειπώ, όσα εις τον καιρό του αγώνος και προ αυτού και ύστερα απ αυτὸν ο ίδιος επαρατήρησα, και απ αυτὰ να κάμωμε συμπερασμούς και δια την μέλλουσαν ευτυχίαν σας, μολονότι ο Θεός μόνος ηξεύρει τα μέλλοντα.
 Και δια τους παλαιούς Έλληνας, οποίας γνώσεις είχαν και ποία δόξα και τιμήν έχαιραν κοντά εις τα άλλα έθνη του καιρού των, οποίους ήρωας, στρατηγούς, πολιτικούς είχαν, δια ταύτα σας λέγουν καθ ημέραν οι διδάσκαλοί σας και οι πεπαιδευμένοι μας. Εγώ δεν είμαι αρκετός. Σας λέγω μόνον πως ήταν σοφοί, και από εδώ επήραν και εδανείσθησαν τα άλλα έθνη την σοφίαν των.

Με νέα Ίμια στην Αν.Μεσόγειο απειλεί η Άγκυρα - "Θα γίνει ό,τι έγινε στο Καρντάκ"!

Με νέα κρίση, ανάλογη με αυτή των Ιμίων ("Θα επαναλάβουμε ό,τι έγινε στο Καρντάκ" ειπώθηκε), προειδοποίησε Ελλάδα και Κύπρο η Τουρκία, αν επιχειρήσουν να αξιοποιήσουν τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της Ανατολικής Μεσογείου, δια του υποδιευθυντή του τμήματος Ναυσιπλοΐας και Αεροπλοΐας του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Çağatay Erciyes. Και εννοούσε ότι θα προχωρήσουν σε γεωτρήσεις και αυτοί στην ίδια περιοχή των κυπριακών οικοπέδων την οποία θεωρούν ότι εμπεριέχει τουρκικά δικαιώματα ερευνών και εκμετάλλευσης!

Ένα μήνυμα από το Άγιο Όρος. "είμαστε πολύ-πολύ κοντά στα γεγονότα που έχουν μιλήσει οι πατέρες"

Καλησπέρα σας. Προχθές γύρισα απο το Άγιο Όρος και αξιώθηκα για πρώτη φορα να συναντήσω και να πάρω την ευλογία του Πατήρ-... στην Κ.......α. Θα σας μεταφέρω χωρίς καθόλου να υπερβάλω και με ακρίβεια τα μυνήματα που πήρα.
Λοιπόν ήμασταν 4 άτομα και περπατώντας μες στην βροχή την Πέμπτη φθάσαμε στο κελλί της ...............στην Κ.........α.
Μπήκαμε μέσα και περίμεναν άλλα 4 άτομα νεαρά.
Σε λίγη ώρα μπαίνει μέσα στο δωμάτιο όπου καθόμασταν ένας γέροντας που αργότερα αφού τον ρώτησα είπε ότι τον λένε Α.......... ο οποίος μπήκε μέσα και κάθησε διπλα μας. Αφού κανείς δεν μιλούσε άρχισε να μας λέει απο μόνος του:

Αν σας φαίνονται ρουτίνα οι τουρκικές παραβιάσεις, κάποια μέρα θα δούμε αυτό το δημοσίευμα ξανά!

Ο άνθρωπος του Σόρος και το ξεπούλημα της Ελλάδας.

Με τον τίτλο «Η Ελλάδα πωλείται» περιγράφουν ο εγχώριος και ο διεθνής Τύπος το φαγοπότι με τον εκποιούμενο δημόσιο πλούτο, εδώ και δύο χρόνια.
Τώρα άρχισε να αποκαλύπτεται ο σκοτεινός και ύποπτος ρόλος «επενδυτών» όπως ο Τζωρτζ Σόρος, πολιτικών όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και προσώπων που θα μάθετε σήμερα.Ο τρόπος με τον οποίο μεταφέρθηκε η δημόσια περιουσία στο περίφημο Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) αλλά και οι ενέργειες των στελεχών του Ταμείου προκαλούν αντιδράσεις και πολλά ερωτηματικά.
Την ώρα που υπάρχει εμφανής αδυναμία να προχωρήσουν οι περίφημες ιδιωτικοποιήσεις, με τον στόχο συνεχώς να αναπροσαρμόζεται προς τα κάτω, τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ περιοδεύουν και εμφανίζονται να παραχωρούν κρίσιμα περιουσικά στοιχεία της Ελλάδας.