Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ένα λάθος βήμα στη Μέση Ανατολή θα επιφέρει τον Αρμαγεδδών (Μέρος 1ο)

Του Μανώλη Κυπραίου
Μετά τον άνεμο του παναραβισμού που σάρωσε τις αραβικές χώρες από τα τέλη της δεκαετίας του ΄50 έως τον πόλεμο του Γιόμ Κιπούρ το 1973, ένας νέος άνεμος, αυτή τη φορά με αίτημα τη Δημοκρατία, σαρώνει τα κράτη του αραβικού κόσμου.
Η Τυνησία αποτέλεσε την αρχή, συνέχισε η Αίγυπτος, ακολούθησε η Λιβύη, το Μπαχρέιν, η Ιορδανία, η Υεμένη και η Συρία.
Όμως, η εξέλιξη της κατάστασης δεν ήταν τόσο «μαλακή» όσο στην περίπτωση της Τυνησίας, της Αιγύπτου και της Ιορδανίας, όπου οι όποιες αλλαγές έγιναν ουσιαστικά αναίμακτα. Η Λιβύη και η Συρία είναι δύο χώρες όπου τα υπάρχοντα καθεστώτα έχουν ισχυρά εξουσιαστικά θεμέλια και διαθέτουν ισχυρές ένοπλες και παραστρατιωτικές μονάδες που τα στηρίζουν.

Όταν οι Τούρκοι μετατρέπουν τα βυζαντινά μοναστήρια σε ξενοδοχεία εμείς τους χτίζουμε τζαμί.

Το Μοναστήρι που ήκμασε για πέντε αιώνες έγινε τώρα «Gamirasu». Οι σκήτες των μοναχών, λαξευμένες σε ηφαιστειογενή βράχο, έγιναν σουίτες με υδρομασάζ και υποδαπέδιους φωτισμούς. Το κόστος διαμονής είναι € 1.200 την ημέρα. Ο ιδιοκτήτης του, πρώην αγωγιάτης, έχει κάθε λόγο να περηφανεύεται καθώς οι πλέον γνωστοί τουριστικοί οδηγοί το προτείνουν για «διαμονή με πνευματική αναζήτηση».
«Ζήστε όπως οι ερημίτες - μοναχοί πριν από χίλια χρόνια, αν θα είχαν στη διάθεση τους υπηρεσίες δωματίου και τζακούζι».

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ο πλέον επικίνδυνος ισλαμιστής του πλανήτη πάτησε πόδι στην Ελλάδα.

 Kόσμος του Επενδυτή, 29/04/2011

strategyreport.gr

Θα είμαστε αντισημίτες, αν γράψουμε πόσο γουρούνια, βέβηλοι, αηδιαστικοί και αντίχριστοι είναι οι Εβραίοι; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!Πάσχα στην απομόνωση έκανε ο πρ. πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος.

ΜΟΝΟΣ.. ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΕΨΑΛΛΕ ΄΄ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ΄΄! - Πάσχα κλειδωμένος στο κελί του, δίπλα στον Πανάγιο τάφο έκανε για τέταρτη χρονια ο ..πρώην πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος ενώ ο νυν Πατριάρχης Θεόφιλος μέσα στο ιερό κουβούκλιο έλεγε την Πατριαρχική προσευχή για την αφή του Αγίου Φωτός. Ποιος άραγε είναι υπεύθυνος για αυτή την..κατάντια;Τι ΄΄εγκλήματα ΄΄διέπραξε ο κ. Ειρηναίος και οι Αγιοταφείτες τον έχουν σε απομόνωση; Αυτή η αντιμετώπιση μόνο Χριστιανική δεν είναι.
Χωρίς να έχει καταδικαστεί απο τα πολιτικά δικαστήρια για τα....αδικήματα που τον κατηγορούν παραμένει έγκλειστος απο ανθρώπους που χειροτόνησε ....Αξίζει να δείτε το παρακάτω βίντεο. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)
Ο κ. Ειρηναίος ανοίγει τις πόρτες του κελιού του στη δημοσιογράφο Mαρία Γιαχνάκη η οποία με την συνδρομή της Ισραηλινής Αστυνομίας έφθασε μέχρι στο κελί και μίλησε με τον κ. Ειρηναίο εξασφαλίζοντας παγκόσμια αποκλειστικότητα.

Μια Ελληνίδα δασκάλα νίκησε το σύστημα των τουρκόφωνων εφημερίδων της Θράκης.

Γνωστή εδώ και καιρό βέβαια η ιστορία με τις (κερδισμένες) αγωγές της Χαράς Νικοπούλου εναντίον των προξενοτουρκοφυλλάδων «Γκιουντέμ» της Κομοτηνής και «Μιλλέτ» της Ξάνθης, για τα όσα κακοήθη συκοφαντικά είχαν εξεμέσει εναντίον της (υπενθυμίζουμε, για τη δήθεν προτροπή της προς τα παιδιά του μειονοτικού σχολείου του Μ.Δερείου να…ζωγραφίσουν τον Αλλάχ)! Πριν από λίγες μέρες όμως είχαμε και άλλη μία πολύ ενδιαφέρουσα εξελιξη με το μπλοκάρισμα των τραπεζικών λογαριασμών των εν λόγω φυλλάδων.
Δείτε παρακάτω πώς ανακοινώνει το γεγονός η μία εξ αυτών (η «Γκιουντέμ») σε δημοσίευμα της 15ης Απριλίου (και μετάφραση από το αδελφό ιστολόγιο http://tourkikanea.gr).

Σύντομα και στην χώρα μας η απαγόρευση της «επίδειξης του Σταυρού»!

Κωμικό χαρακτήρα, έχει λάβει πλέον στην Μ. Βρετανία, η υπεράσπιση του πολυπολιτισμού. Διαβάστε τι συνέβη εκεί, και μην νομίζετε ότι τέτοιου είδους “συμβάντα” είναι τόσο μακρινά και στην πατρίδα μας.
Λίγο πριν το Πάσχα, ένας εργαζόμενος σε μία εταιρεία (δημοσίων συμφερόντων) δέχθηκε πειθαρχική ποινή από την εταιρεία στην οποία υπηρετούσε, διότι στο φορτηγάκι του, είχε βάλει έναν σταυρό.
Απειλήθηκε μάλιστα με απόλυση εάν δεν τον αφαιρούσε. Γιατί; Μα γιατί θεωρήθηκε από τους προϊσταμένους του, ότι η “επίδειξη του σταυρού” θα προσέβαλλε συναδέλφους του, ή τον κόσμο με τον οποίο θα ερχόταν σε επαφή.

Πώς η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου ξεπουλά την Ελλάδα στο Ισραήλ.

«Μπαράζ» σκοτεινών υποθέσεων, με κοινό παρονομαστή τη –με συνοπτικές διαδικασίες- παραχώρηση «φιλέτων» της ελληνικής οικονομίας σε συγκεκριμένα ισραηλινά ιδιωτικά συμφέροντα αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb. Υποθέσεις, με τουλάχιστον «περίεργες» και στα όρια της νομιμότητας μεθόδους, που θα προκαλέσουν σάλο. Και ρωτάμε ευθέως: αληθεύει ότι επιχειρείται να περάσουν σε συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα που εδρεύουν στο Ισραήλ:
1.το μονοπώλιο ουσιαστικά των φαρμακείων στην Ελλάδα;
2.ο έλεγχος ουσιαστικά του ΟΠΑΠ, της πλέον «χρυσοφόρας» εταιρείας του ελληνικού Δημοσίου;
3.το μονοπώλιο ουσιαστικά της προμήθειας φαρμάκων στα ελληνικά νοσοκομεία;

Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου, Περί των Δαιμονισμένων

- Γέροντα, πως μπορεί κανείς να καταλάβη αν κάποιος είναι δαιμονισμένος και όχι ψυχοπαθής;
- Αυτό και ένας απλός γιατρός, ευλαβής, μπορεί να το καταλάβη. Όσοι πάσχουν από δαιμόνιο, όταν πλησιάσουν σε κάτι ιερό, τινάζονται. Έτσι φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν δαιμόνιο.
Λίγο αγιασμό αν τους δώσης η με άγιο Λείψανο αν τους σταύρωσης, αντιδρούν, επειδή στρυμώχνονται μέσα τους τα δαιμόνια, ενώ, αν έχουν ψυχοπάθεια, δεν αντιδρούν καθόλου. Ακόμη και επάνω σου αν έχης έναν σταυρό και τους πλησίασης, ανησυχούν, ταράζονται.
Κάποτε σε μια αγρυπνία στο Άγιον Όρος μου είπαν οι πατέρες ότι έχουν τον λογισμό πως κάποιος λαϊκός που ήταν εκεί είχε δαιμόνιο.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Νομοσχέδια διάβρωσης...για την ελληνική κοινωνία και την οικογένεια! Νομιμοποιείται ετσιθελικά η ανωμαλία και η ανηθικότητα!

Το τελευταίο διάστημα εν μέσω της λεγόμενης τεχνητής κατά πολλούς οικονομικής κρίσης παρατηρείται ένας καταιγισμός νέων νομοσχεδίων από διάφορα υπουργεία, τα οποία λίαν επιεικώς δύνανται να λογισθούν ως απαράδεκτα! Και αυτό διότι όχι μόνο επιβάλλουν νέα δεδομένα στην κοινωνία αλλά επιπλέον αλλοιώνουν την χριστιανική ηθική, η οποία αποτελούσε για αιώνες το θεμέλιο λίθο του ελληνικού κράτους.
Συγκεκριμένα το υπουργείο Δικαιοσύνης προωθεί τάχιστα αντισυνταγματικά νομοσχέδια με τα οποία καταρρακώνεται η ελευθερία έκφρασης του ανθρώπου (βλ. Σ.Ο. τευχ. 121 Μάρτιος 2011 σελ 8-10, 15), νομιμοποιείται ετσιθελικά η ανωμαλία και η ανηθικότητα!

Οι κυριώτεροι παράγοντες, οι οποίοι συνετέλεσαν στη διατήρηση της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων. Ο Ελληνισμός επιβίωσε επί χιλιετίες!

Όπως και στην περίπτωση του απαράδεκτου και ορθώς αποσυρθέντος βιβλίου Ιστορίας της Στ΄ Δημοτικού έτσι και τώρα η Ακαδημία Αθηνών τιμά το όνομά της και παρεμβαίνει κατά των διαστρεβλωτών της ελληνικής ιστορίας.
 Εκ μέρους και άλλων Ακαδημαϊκών ο Ομότιμος Καθηγητής Κωνσταντίνος Σβολόπουλος υπογράφει σύντομη, αλλά περιεκτική ανακοίνωση, η οποία αναφέρεται σε πρόσφατες τηλεοπτικές εκπομπές και σε άλλα σχετικά δημοσιεύματα για το 1821. Η ανακοίνωση των Ακαδημαϊκών υπογραμμίζει ότι οι κυριώτεροι παράγοντες, οι οποίοι συνετέλεσαν στη διατήρηση της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων ήταν η γλώσσα, οι μνήμες από το ιστορικό παρελθόν και η Ορθόδοξη Πίστη. Η ανακοίνωση στηλιτεύει ιδιαιτέρως την απόπειρα των « μεταμοντέρνων» ιστορικών να ταυτίσουν τη γέννηση του κράτους με τη γέννηση του έθνους και τονίζει ότι « Ο Ελληνισμός επιβίωσε επί χιλιετίες. Το ελληνικό έθνος στη νεώτερη διαδρομή του μορφοποιήθηκε κατά τις αρχές του 13ου αιώνα.

Μποϊκοτάζ στα ελληνικά προϊόντα ζήτησε ο πρόεδρος του κόμματος των τσάμηδων PDIU, Shpëtim Idrizi!

Αυξάνονται τα περιστατικά Αλβανών οι οποίοι δηλώνουν κατά την είσοδο τους στην Ελλάδα ότι κατάγονται από την Τσαμουριά. Έτσι μετά το ηλικιωμένο ζευγάρι Αλβανών του οποίου η είσοδος απαγορεύτηκε στην Ελλάδα όταν δήλωσαν ότι κατάγονται από την Τσαμουριά μία ακόμη γυναίκα προσπάθησε να εισέλθει στην Ελλάδα από την Αλβανία δηλώνοντας το ίδιο.
Όπως φαίνεται το περιστατικό ήταν σκηνοθετημένο καθότι ο πρόεδρος του κόμματος των τσάμηδων PDIU, Shpëtim Idrizi, αντέδρασε άμεσα. Σε δηλώσεις που έκανε ο Shpëtim Idrizi έδειξε για άλλη μία φορά πόσο απέχει ο πολιτικός κόσμος της Αλβανίας από τα ευρωπαϊκά δεδομένα ζητώντας ως αντίποινα για ανάλογα περιστατικά τη διοργάνωση διαμαρτυριών και εκστρατείας μποϊκοτάζ στα ελληνικά προϊόντα.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΙΣ 27/3/11 KATA TΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤOΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Η Ελλάδα ως έδαφος επέκτασης των Ισλαμιστών. Eπιθυμούν την πολυδιάσπαση της συνοχής της Ελληνικής κοινωνίας διαμέσου των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών.

Η Ελληνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) είχε λάβει ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 πληροφορίες ότι τα εξτρεμιστικά Ισλαμιστικά στοιχεία που μετέπειτα απασχόλησαν τη διεθνή κοινή γνώμη ως φορείς πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων, είχαν είτε περάσει είτε εγκατασταθεί για ένα διάστημα στη χώρα. Λόγω και της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, συστηματική παρακολούθηση πυρήνων εξτρεμιστών, κυρίως στην Αθήνα έλαβε χώρα με τουλάχιστον 2.000 υπόπτους ενώ άλλα 50.000 άτομα τέθηκαν σε βάσεις αρχείου λόγω διασυνδέσεων η ενδείξεων για τυχόν μελλοντική δράση.
Εκείνη την περίοδο Έλληνες αξιωματούχοι και στελέχη της Ε.Λ.Α.Σ, εκπαιδεύτηκαν σε θέματα ασύμμετρων απειλών και της σύγχρονης τρομοκρατικής δράσης στις ΗΠΑ, Βρετανία, Ισραήλ, Γαλλία και άλλες χώρες ενώ τέθηκε σε εφαρμογή ένα συνεχές σύστημα ανταλλαγής πληροφοριών που εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε απολύτως επιτυχές.

'Τσιπάκια δολοφόνοι' για αυτούς που παρακούν εντολές..Τα τσιπάκια RFID σκοτώνουν αυτούς που αντιστέκονται στην νέα τάξη πραγμάτων. (βίντεο)

Μακριά από την εκκλησία το κατηχητικό και οτιδήποτε εθνικό. Οι Έλληνες έφηβοι πίνουν σκληρά ποτά.

Η είδηση ότι 16χρονη από το Ρέθυμνο, πέθανε από οξεία δηλητηρίαση αλκοόλ, έφερε στο φως της ζοφερή πραγματικότητα καθώς σύμφωνα με ιατρική έρευνα, 1 στους 7 εφήβους πίνει κατά την έξοδο του και μάλιστα έχει έφεση στα "σκληρά" ποτά. Την ίδια στιγμή ο νόμος, σύμφωνα με τον οποίο για να μπει ένας ανήλικος σε νυκτερινό κέντρο πρέπει να συνοδεύεται από κηδεμόνα, ενώ απογορεύεται ρητώς η χορήγηση αλκοόλ, ισχύει μόνο στα χαρτιά....
Τις προσεχείς μέρες αναμένονται και τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης.
Η δεκαεξάχρονη βγήκε από το σπίτι της για να διασκεδάσει.

Εξέδωσε το ευαγγέλιο και την θεία λειτουργία στα τουρκικά.

Πριν δύο χρόνια η εταιρία Χούτος έδινε φαγητό στα ολοήμερα μειονοτικά σχολεία της ορεινής Ροδόπης, Ξάνθης και του Έβρου. Θυμηθήκαμε την προσπάθεια εκείνη που γινόταν με ένα συμβολικό τίμημα συμβάλλοντας στην όλη προσπάθεια στήριξης των παιδιών που φοιτούσαν. «Είχαμε 125 σημεία διανομής και πηγαίναμε το φαγητό σχεδόν ζεστό σε καθημερινή βάση.
Τους πηγαίναμε μια πολύ ωραία συσκευασία πακέτο, που περιείχε φαγητό – σαλάτα – επιδόρπιο – ψωμί, συσκευασμένα, με μαχαιροπίρουνο και το πετούσαν μετά. Και για την εταιρία μας ήταν ένα στοίχημα να ανταποκριθεί», θα πει ο Αντώνης Χούτος που με την κόρη του Μαρία σχεδιάζουν το μέλλον μιας υγιούς και δυναμικής επιχείρησης που έχει συνδεθεί με τη Θράκη.

ΝΤΡΟΠΗ > Πάσχα Ντροπής για τους Έλληνες προσκυνητές στα Ιεροσόλυμα..! Στην "σκιά" της δήθεν ελληνοισραηλινης συμμαχίας, εκαντοντάδες Έλληνες έξω από τα τείχη των Ιεροσολύμων! Αδιάφορο το ΥΠ.ΕΞ;

Εκαντοντάδες Έλληνες προσκυνητές που επισκέφθηκαν τα Ιεροσόλυμα, δεν κατάφεραν να μπουν στο ναό της Αναστάσεως για να βιώσουν το μοναδικό θαύμα του Αγίου Φωτός. Ισραηλινοί αστυνομικοί τούς κρατούν μακριά από τον Πανάγιο Τάφο.
 Αναρωτιόμαστε: «Αν για λόγους ασφαλείας απαγορευτεί η πρόσβαση σε κάθε εβραίο εκτός από καμιά 50αριά στην συναγωγή της οδού Μελιδώνη στην Αθήνα κατά την εορτή του Γιόμ Κιππούρ ή του Πέσσαχ από την Ελληνική αστυνομία, από πόσα κύματα παγκόσμιας καμπάνιας δυσφήμισης θα περνούσε η Ελλάδα;»Είτε εσείς ή εμείς, ΔΕΝ βρισκόταν στα Ιεροσόλυμα..!

Γιώργος Καμίνης: Ο κήρυκας της αθεΐας.

Η αμέλεια των δεξιών ή καλύτερα «δεξιών» της πρωτεύουσας, δηλαδή των αστών (εντελώς!) του κέντρου και η αποχή τους από την κάλπη, όπως και η παράλληλη ενεργοποίηση υπέρ του συστημικών αλλά και περιθωριακών δυνάμεων της αριστεράς και αντιεξουσιαστών, ή αλλιώς, η άθροιση μειοψηφιών, τον οδήγησε στο δημαρχιακό θώκο. Εξάλλου, ο Γιώργος Καμίνης πέρασε από το Ρήγα Φεραίο.
Φυσικά, έκανε τους συμβιβασμούς του με το ΠΑΣΟΚ που τον στήριξε, γιατί ο ίδιος δεν είναι ΠΑΣΟΚ, αν και αρεστός στο κυβερνών κόμμα.

"Τιμωρία από τον Θεό το Τσερνόμπιλ"

Σε ιδιαίτερα σκληρές δηλώσεις προχώρησε ο Πατριάρχης Μόσχας και πάσης Ρωσίας Κύριλλος, χαρακτηρίζοντας ως τιμωρία Θεού προς τους αμαρτωλούς το πυρηνικό δυστύχημα του Τσερνόμπιλ.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι η θυσία τόσων ανθρώπων συνέβαλε στην εξιλέωση για τις αμαρτίες.
"Η πυρηνική καταστροφή του Τσερνόμπιλ είναι μια τιμωρία από το Θεό που θα επιτρέψει στην ανθρωπότητα να εξιλεωθεί για τις αμαρτίες της", δήλωσε την Τετάρτη.
"Ο Κύριος θα μπορούσε να σταματήσει το χέρι του φορέα που ήταν υπεύθυνος για τον αντιδραστήρα, ο οποίος διέπραξε αυτό το τρομερό λάθος, αλλά το άφησε να συμβεί", δήλωσε ο Κύριλλος σε ομιλία του σε ένα μοναστήρι στο Κίεβο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Γνωρίζουν τις κινήσεις μας μέσω ιντερνετ και κινητών τηλεφώνων, μας ψυχογραφούν!

Με κινούµενη ωρολογιακή βόµβα που απειλεί νατινάξει στον αέρα την ασφάλεια των χρηστών τους παροµοιάζουν οι ειδικοί τακινητά τηλέφωνα που έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Τα smartphones,εξαιρετικά δηµοφιλή στην Ελλάδα µε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες, είναι «διάτρητα» όταν συνδέονται στο Ιντερνετ από δηµόσιο ασύρµατο δίκτυο.
Αυτό κατέδειξε έρευνα ειδικών στην ασφάλεια του Διαδικτύου, που έκαναν δοκιµές για λογαριασµό της βρετανικής εφηµερίδας «The Guardian», διαπιστώνοντας ότιοι επιτήδειοι µπορούν να υποκλέψουν πανεύκολα τα προσωπικά δεδοµένα των χρηστών και να τους χρεώσουν µε υπέρογκα ποσά κάνοντας onlineαγορές εν αγνοία τους.

Και ενώ οι κυβερνώντες θέλουν να μας φακελώσουν με δόλιες εγγυήσεις, Χάκερ έκλεψαν τα δεδομένα 77 εκατ. πελατών της Sony.

Τα προσωπικά δεδομένα 77 εκατομμυρίων πελατών της Sony, μεταξύ αυτών και οι αριθμοί των πιστωτικών τους καρτών, φέρεται να έχουν υποκλαπεί από άγνωστους χάκερ, οι οποίοι ενέχονται στην μεγαλύτερη -κατά τα φαινόμενα- υπόθεση ηλεκτρονικής απάτης στην ιστορία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι χρήστες της online πλατφόρμας Playstation Network έπεσαν θύματα υποκλοπής από ηλεκτρονικούς εισβολείς, στην κατοχή των οποίων περιήλθαν ονόματα, διευθύνσεις, email, ημερομηνίες γέννησης, κωδικοί πρόσβασης και άλλες πληροφορίες.Καθυστέρησε μια εβδομάδα

Και οι Σαουδάραβες στο κόλπο με τα τσιπάκια. Ήθελε ανθρώπους ανδρείκελα…

Ευτυχώς που οι Αμερικανοί δεν το δέχτηκαν(KAI ΚΑΛΑ) .Η ιδέα του βασιλιά Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας ήταν αν μη τι άλλο ρηξικέλευθη. πρότεινε το 2009 στους Αμερικανούς να εμφυτεύσουν ηλεκτρονικά τσιπάκια στους κρατούμενους της φυλακής του Γκουαντάναμο προτού τους αφήσουν ελεύθερους.
Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτουν απόρρητα αμερικανικά έγγραφα που αποκαλύφθηκαν από τον ιστότοπο WikiLeaks και δημοσιεύονται από το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
Σε συνομιλία που είχε με τον Τζον Μπρέναν, τον σύμβουλο του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, ο Σαουδάραβας μονάρχης πρότεινε να εμφυτευθούν στους κρατούμενους τσιπάκια με πληροφορίες "όπως το κάνουν στα άλογα ή στα γεράκια".

Υπάρχει τελικά κράτος;

Να επενδύσουν στην ασφάλειά τους αποφάσισαν οι κάτοικοι του χωριού Κυρτώνη. Προχωρούν στην πρόσληψη Security. Το παράδειγμά τους θα ακολουθήσουν και άλλες κοινότητες.
 Με τα κρούσματα εγκληματικότητας να αυξάνονται διαρκώς, οι κάτοικοι της Κυρτώνης επένδυσαν στην ασφάλειά τους, αναθέτοντας τη φύλαξή τους σε ιδιωτική εταιρεία security.
Έτσι, έναντι 21 ευρώ την ημέρα ή 0,70 λεπτών την ημέρα ανά σπίτι, οι κάτοικοι του Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Αταλάντης αρχίζουν να βρίσκουν και πάλι τον ύπνο τους.
Ένα αυτοκίνητο με φάρο και διακριτικά της εταιρείας security και δύο άτομα πλήρωμα περιπολεί τους δρόμους του χωριού από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί, ενώ οι κάτοικοι διαθέτουν αριθμό τηλεφώνου που θα καλέσουν σε περίπτωση που αντιληφθούν το παραμικρό.

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Απίστευτο:Διαβάστε τι διδάσκουν στα σχολεία της Αλβανίας για την Ελλάδα!

Μίσος, φανατισμό αλλά και πλαστογραφημένη Ιστορία που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματική, διδάσκει η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων. Οι νεαροί Αλβανοί μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους μαθαίνουν την Ιστορία της «Μεγάλης Αλβανίας» και διδάσκονται, μεταξύ άλλων, ότι «η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφος στο οποίο "αιμοσταγείς" Έλληνες πραγματοποίησαν "εθνοκάθαρση" στους Τσάμηδες που πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά». 


(ΒΙΝΤΕΟ) Ενημέρωση από θρησκευτικής και επιστημονικής πλευράς για την κάρτα του πολίτη. Συνδέεται με την έλευση του αντιχρίστου!

Ενώ εμείς καταργούμε σταδιακά τις ένοπλες δυνάμεις, η Τουρκία αποκτά περιπολικά ανοικτής θαλάσσης, ιδανικά για το Αιγαίο!

Στις 20 Απριλίου 2011 παραδόθηκε στο Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό (TDK) το ΤCG KARABURUN (P1201), δεύτερο Περιπολικό Σκάφος Νέου Τύπου εκτοπίσματος 400t (YTKB-400) από τα ιδιωτικά ναυπηγεία Dearsan AS. Είχε προηγηθεί το 2010 η παράδοση του ΤCG TUZLA (P1200), αρχικού σκάφους του τύπου ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ναυπήγηση δύο επιπλέον με συνολικές απαιτήσεις για 16 ώστε να παροπλισθούν τα απαρχαιωμένα περιπολικά του TDK.
 Τα περιπολικά ανοικτής θαλάσσης (OPV) YTKB-400 είναι σχεδιασμένα για παράκτια ανθυποβρυχιακή περιπολία και θεωρούνται ιδανικά για το περιβάλλον του Αιγαίου.

Κατά των εικονισμάτων ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης .

Η παρουσία εικόνας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού - Αργυρούπολης, «αντιβαίνει στην αρχή της θρησκευτικής ελευθερίας», θεώρησε ο «απεργός πείνας» αριστεριστής δήμαρχος της πόλης Χρήστος Κορτζίδης αλλά και ο «σύντροφός» του Άγγελος Παπασπύρου, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και αποκαθήλωσαν την εικόνα του Χριστού.
 Όπως και επί Στάλιν στην αλήστου μνήμης ΕΣΣΔ, έτσι και σε έναν ελληνικό δήμο, εν έτει 2011, ο Χριστός διώκεται. Ο κ. Κορτζίδης και οι «σύντροφοί» του, δεν μπορούν να κρύψουν τις σταλινικές και ολοκληρωτικές καταβολές τους.

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Οι Έλληνες ποιο κοντά στην ορθοδοξία από ποτέ.

Στο Σύνταγμα της Ελλάδος, στο πρώτο μέρος, τμήμα Β, άρθρο 3, αναφέρεται επακριβώς για τις σχέσεις της πολιτείας και της Εκκλησίας:
“Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Xριστού. H Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Kύριο ημών Iησού Xριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Mεγάλη Eκκλησία της Κωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Eκκλησία του Xριστού τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις.
 Είναι αυτοκέφαλη, διοικείται από την Ιερά Σύνοδο των εν ενεργεία Αρχιερέων και από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο που προέρχεται από αυτή και συγκροτείται όπως ορίζει ο Καταστατικός Xάρτης της Εκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων του Πατριαρχικού Τόμου της κθ΄ (29) Ιουνίου 1850 και της Συνοδικής Πράξης της 4ης Σεπτεμβρίου 1928”.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!! ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Οδοιπορικό στην Αγία Γη. Το καλύτερο βίντεο για τα προσκυνήματα των Αγίων Τόπων.

Εφιαλτική ζωή περνούν οι μοναχοί στα μοναστήρια των Ιεροσολύμων.

 Επιτήδειοι τους κακοποιούν και τους ληστεύουν ανενόχλητα, αφού κανείς ως τώρα δεν ακούει τις εκκλήσεις τους για βοήθεια...
Τα ελληνορθόδοξα μοναστήρια που βρίσκονται στους Αγίους τόπους, μπαίνουν αρκετά συχνά στο μάτι κακοποιών λόγω των ερημικών τοποθεσιών που βρίσκονται αλλά και της αδιαφορίας των αρχών της περιοχής, είτε αυτή ανήκει στο Ισραήλ, είτε στην Παλαιστινιακή ηγεσία.
Το χειρότερο απ’ όλα όμως είναι, ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και η ελληνική πρεσβεία δεν φαίνεται να δίνουν σημασία στην απεγνωσμένη φωνή των ελλήνων μοναχών που ζητούν βοήθεια και προστασία.

Αποστολή στα Ιεροσόλυμα .

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ο Καμίνης προσπάθησε να «αποκαθηλώσει» τις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας!

Μετράνε τις «αντιστάσεις» του κόσμου, προκαλώντας και μετά διαψεύδοντας, σε μια απαράδεκτη νέα πρακτική, που δεν αρμόζει σε δημοκρατικές κοινωνίες και αναδεικνύει ολοκληρωτική αντίληψη!
Ο λόγος για τη στάση της δημοτικής αρχής και της διοίκησης του υπ’ αυτήν δημοτικού ραδιοσταθμού 9,84, οι οποίοι μετά τα δημοσιεύματα για κατάργηση της καθιερωμένης μετάδοσης της Ακολουθίας της Αναστάσεως και της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας από το δημοτικό δαδιόφωνο της Αθήνας, άρχισαν να διαψεύδουν, μιλώντας για ανυπόστατες φήμες.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΗΡΩΕΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ.

Έκρυψαν «μεγάλο αδερφό» στα iPhone και iPad. Καμία εμπιστοσύνη στην τεχνολογία που διαχειρίζεται τα προσωπικά μας δεδομένα, πόσο μάλλον στην κάρτα του πολίτη και σε κάθε κάρτα.

Ένα αρχείο με λεπτομερή δεδομένα για το που βρισκόταν ανά πάσα στιγμή ο χρήστης iPhone και iPad που διαθέτει 3G με λειτουργικό iOS 4, ανακάλυψαν αμερικανοί ερευνητές, οι οποίοι καλούν τους χρήστες να κρυπτογραφήσουν άμεσα τα backup τους μέσω iTunes.Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Guardian που έφερε το θέμα στο φως της δημοσιότητας, στο αρχείο που δεν είναι κρυπτογραφημένο ή προστατευμένο, καταγράφεται ο χρόνος, το γεωγραφικό μήκος και πλάτος που βρισκόταν η συσκευή για μεγάλο διάστημα μερικών μηνών, καθώς η συγκεκριμένη λειτουργία φαίνεται να υπάρχει από την τέταρτη έκδοση του iOS που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2010.

Τουρκική ομολογία: "Πάμε σε "θερμό" επεισόδιο για εκβιασμό της Ελλάδας"!


 Τουρκική ομολογία ότι κάνει υπερπτήσεις για να ωθήσει την Ελλάδα σε "λύση-πακέτο" στο Αιγαίο αποκαλύπτεται σε τηλεγράφημα του WikiLeaks. Πραγματικά εντυπωσιάζει η τουρκική ωμή παραδοχή ότι εκβιάζει το γειτονικό της κράτος πετώνταε επάνω από το έδαφός του για να το αναγκάσει να δεχθεί την αλλαγή του καθεστώτος στο Αιγαίο.  Ο Τούρκος υφυπουργός στο τηλεγράφημα που δημοσιεύει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΟ Τούρκος υφυπουργός στο τηλεγράφημα που δημοσιεύει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ εμφανίζεται αιφνιδιασμένος από το αμερικανικό διάβημα που έχει προηγηθεί και την θετικά διακείμενη προς τις ελληνικές θέσεις στάση των αμερικανικών διπλωματικών.

ΣΟΚ > Κατέβασαν την ελληνική σημαία από τo Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων με εντολή του Θεόφιλου!

της Μαρίας Γιαχνάκη - Με πόνο ψυχής αντίκρυσαν οι Έλληνες των Ιεροσολύμων, αλλά και οι επισκέπτες στους Αγίους Τόπους την αίθουσα του Θρόνου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων χωρίς την ελληνική σημαία. Για 2.000 χρόνια κυμάτιζε η γαλανόλευκη δίπλα σε αυτήν του ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου, μέσα κι έξω από αυτό, ακόμα και τις δύσκολες ώρες για τον Ελληνισμό.
Λίγο πριν την 25η Μαρτίου όμως η ελληνική σημαία δεν ξανατοποθετήθηκε μετά από εντολή του Έλληνα Πατριάρχη, Θεόφιλου.
 Παρά τις αντιδράσεις κάποιων από τους ιεράρχες, το σχέδιο να μην υπάρχει κανένα ελληνικό διακριτικό στο Πατριαρχείο έχει αρχίσει να μπαίνει σε εφαρμογή γεγονός που έχει πανικοβάλλει και ανησυχήσει όλους όσοι ζουν ή επισκέπτονται την περιοχή.

Κανείς δεν μπορεί να διαφυλάξει ηλεκτρονικά, τα προσωπικά μας δεδομένα!

Ανεπαρκές είναι σύμφωνα με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα το επίπεδο ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων υγείας των ασθενών στα νοσοκομεία, και ειδικά στα δημόσια νοσοκομεία.

Η Αρχή διενήργησε δέκα ελέγχους σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, καθώς και σε κλινικές, προκειμένου να αξιολογήσει το επίπεδο ασφαλείας και προστασίας προσωπικών δεδομένων των πληροφοριακών συστημάτων τους.

Ο σχεδιασμός της νέας παγκόσμιας θρησκείας του αντίχριστου. Προς αποφυγή πλανήσεως των ορθοδόξων χριστιανών.

Η «Νέα Εποχή του Υδροχόου» είναι γέννημα και θρέμμα της Θεοσοφικής Σχο­λής της αποκρυφίστριας Έλενας Πέτροβνας Μπλαβάτσκυ. Τον όρο αυτό με την σημερινή του έννοια χρησιμοποιεί και η «σχισματική» θεοσοφίστρια-αποκρυφίστρια Άλικη Μπέιλυ (Beiley)1, ήδη από το 1920. Τα «μηνύματα», που όπως υποστη­ρίζει, ελάμβανε η Μπέιλυ δήθεν από ένα Δάσκαλο, ονομαζόμενο «ο Θιβετιανός» (μαθητής κατά την θεοσοφική διδασκα­λία του Dywal Khul), τα κατέγραψε σε μια σειρά βιβλίων της, μεταξύ των οποίων εί­ναι και το βιβλίο με τον τίτλο «Η επανεμφάνισις του Χριστού».
Στα «μηνύματα» αυτά συμπεριλαμβάνεται και η εντολή για την ανάγκη εγκαθίδρυσης μιας «Νέας Παγκοσμίας Θρησκείας», που να συνάδει και να εναρμονίζεται με τις δοξασίες και τα «πιστεύματα» της «Νέας Εποχής του Υδροχόου».

Κρήτη, γη Ελληνική νυν και αεί…αποκάλυψη-καταγγελία απο τον Μητροπολίτη Πειραιώς.

Εδώ και αρκετό καιρό πάρα πολλοί χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών βομβαρδίζονται μέσω του διαδικτύου μ’ ένα ανησυχητικό μήνυμα που αφορά στην προπαγάνδα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας “VODAFONE” η οποία φαίνεται να παρουσιάζει σε διαφημιστικό της “spot” τη σημαία της "Ανεξάρτητης Κρήτης"!!! Το θέμα παρουσιάζεται ως εξαιρετικά ανησυχητικό, έστω κι αν η εταιρεία, ύστερα από τις έντονες διαμαρτυρίες που υπήρξαν, έσβησε τις σημαίες πίσω από τον πρωταγωνιστή της διαφήμισης.
Δεν είναι δυστυχώς η πρώτη φορά που κάποιοι προσπαθούν να σπείρουν ζιζάνια και να αναδείξουν ένα ανύπαρκτο ζήτημα.

Σήμερα οι hacker ελέγχουν τον δημόσιο πλούτο της κάθε χώρας. Αύριο την διαχείριση των ανθρώπων από τα προσωπικά μας δεδομένα μέσω της κάρτα του πολίτη.

Οι δημόσιες και κοινής ωφέλειας επιχειρήσεις (ΔΕΚΟ), που διαθέτουν ζωτικές υποδομές και δίκτυα, βρίσκονται όλο και πιο συχνά στο στόχαστρο διαφόρων χάκερ σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να επιτεθούν στις επιχειρήσεις, σύμφωνα με μια νέα έκθεση της εταιρείας κυβερνο-ασφάλειας McAfee.
Η έκθεση, σύμφωνα με το BBC, βασίζεται στις δειγματοληπτικές απαντήσεις 200 διευθυντικών στελεχών τέτοιων εταιρειών από 14 χώρες. Αποκαλύπτεται ότι οκτώ στις δέκα ΔΕΚΟ (πετρελαίου-αερίου, ηλεκτρισμού, ύδρευσης κ.ά.) υπέστησαν επιθέσεις χάκερ στα κρίσιμα συστήματά τους, στη διάρκεια του περασμένου έτους.

Πως οι υπουργοί της ελληνικής κυβέρνησης δουλεύουν για το συμφέρον της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας.

Με στόχο να έχουν έναν τόπο λατρείας οι κάτοικοι στην Ξάνθη και το χωριό Σμίνθη, η υπουργός Παιδείας έσβησε πρόστιμο στο τζαμί της περιοχής, ύψους 700.000 ευρώ. Η επιβολή προστίμου ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς τελούνταν έργα κατασκευής, χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Πράσινο φως δόθηκε και πάλι στις εργασίες,
Μετά την κριτική του τοπικού τύπου για το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε σχέση με το τζαμί της Σμίνθης στην περιοχή της Ξάνθης που έφτασε τα 700.000 ευρώ, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου δικαίωσε τον κόσμο του χωριού.

Στόχος των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον το άβατο του Αγίου Όρους και η Μονή Εσφιγμένου.

Του Διονύση Μακρή. Στο στόχαστρο ξένων μυστικών υπηρεσιών και όχι μόνο βρίσκονται το ειδικό καθεστώς της Αγιώνυμης Πολιτείας του Αγίου Όρους και το άβατο αυτής αλλά και η "επαναστατημένη" αδελφότητα της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες εδώ και αρκετό καιρό κάποιοι άνομοι κύκλοι επεξεργάζονται σχέδια μερικής ή γενικής κατάργησης του αβάτου και ως απόρροια η προϋπόθεση αυτού του εγχειρήματος τους θέτουν και το θέμα άμεσης εκδίωξης της αδελφότητας της Μονής Εσφιγμένου.
Και αυτό γιατί ενυπάρχει διάχυτος ο κίνδυνος να καταστεί η μονή κύριος και βασικός πόλος αντίδρασης των Αγιορειτών -και όχι μόνο- μοναχών στο εγχείρημα κατάργησης του αβάτου. Το ενδεχόμενο αυτό ενισχύεται από τη στάση της συγκεκριμένης μονής που διατηρεί εδώ και δεκαετίες έναντι του νοσηρού οικουμενισμού και των εμπράκτων επιπτώσεων αυτού. Γι' αυτό ακριβώς έχουν βάλει τη συγκεκριμένη αδελφότητα στο μάτι του κυκλώνα.

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Πως καταπολεμούν το Άγιο Όρος με το σχέδιο GIOVANI VECCO. (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελλάδα έρμαιο των ‘Πεφωτισμένων’ .

Είναι πια βέβαιο ότι η Ελλάδα χρησιμοποιείται από το εβραιοαμερικανικό λόμπι των ‘πεφωτισμένων’ ως πιόνι και ως κύριο εργαλείο καταστροφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Mαζί με την Ιρλανδία την οποίαν μετέτρεψαν και αυτή εν μια νυκτί σε εργαλείο καταστροφής διαλύοντας τις τράπεζες της με τοξικά προϊόντα – πράγμα ιδιαίτερα εύκολο για αυτούς.
Με τη διάλυση της  Ευρωπαϊκής Ένωσης ανοίγει ο δρόμος της συνένωσης όλου του αναπτυγμένου κόσμου υπό την κυριαρχία των ‘Illuminati’.
Δείτε την χρονική σειρά των γεγονότων:
Τον Δεκέμβριο του 2009 ο Γιώργος Παπανδρέου έλεγε ότι παρά το μεγάλο χρέος μας θα τα καταφέρουμε μόνοι μας χωρίς ξένη βοήθεια.
Λίγες μέρες μετά, την πρωτοχρονιά του 2010 ο Πρωθυπουργός κάνει ρεβεγιόν στο σπίτι του Στέλιου Ζαβού (αδελφού του πρώην ευρωβουλευτή της Ν.Δ) κουμπάρου του διεθνούς κερδοσκόπου και ‘πεφωτισμένου’ Τζορτζ Σόρος και φίλου του άλλου ‘πεφωτισμένου’ μεγαλοκερδοσκόπου Τζον Πόλσον.

Αυτόνομο τουρκικό Πανεπιστήμιο στη Θράκη ζητούν οι Τούρκοι .

Μετά τις «αγανακτισμένες» διαμαρτυρίες τους προς το υπουργείο Παιδείας να καταργηθούν ως «απαράδεκτοι» οι εορτασμοί των εθνικών επετείων στη Θράκη και τα επαναλαμβανόμενα αιτήματα για την κατάργηση της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, οι Τούρκοι δάσκαλοι στρώνουν το χαλί για την ίδρυση Τουρκικού Πανεπιστημίου. Οι άνθρωποι της Άγκυρας αναζητούν ήδη χώρο στην Κομοτηνή για την στέγαση του ιδρύματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου να προωθηθεί και το επίσημο αίτημα στην κυβέρνηση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτοί που πρωτοστάτησαν στην κατάργηση της Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης (Ε.Π.Α.Θ) η οποία ιδρύθηκε το 1968 για την εκπαίδευση και επιμόρφωση των Ελλήνων μουσουλμάνων δασκάλων της Θράκης, είναι οι ίδιοι οι Τούρκοι. Ο νόμος του υπουργείου Παιδείας βρίσκεται ήδη στη Βουλή για ψήφιση - ικανοποιώντας το πάγιο αίτημα της Άγκυρας να κλείσει την Ακαδημία και οι εκπαιδευτικοί να διορίζονται απευθείας από την Τουρκία -και σύμφωνα με αυτόν, οι εισαγωγικές εξετάσεις για το προκαταρκτικό έτος στην Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης δεν θα διεξαχθούν για το ακαδημαικό έτος 2011-12 και εφεξής. Και τα ζητήματα εκκρεμών δικών , επαγγελματικών δικαιωμέτων αποφοίτων, θέματα κατάστασης προσωπικού και ασφαλιστικών θα ρυθμιστούν με Προεδρικό Διάταγμα.

Και ... τουρκολάγνος μας προέκυψε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος,

Και ... τουρκολάγνος μας προέκυψε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος από την Κωνσταντινούπολη, όπως μας ενημερώνει η Χουριέτ, αναλύθηκε σε ύμνους για την Τουρκία και σε ύβρεις κατά της Ελλάδας. Είπε ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και χαραμοφάηδες και οι Τούρκοι εργατικοί και έθνος με εμπιιστοσύνη στον εαυτό του!
Αυτό σε συνέχεια της δήλωσής του ότι τα στελέχη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι αντιπαραγωγικοί. Προφανώς στεναχωριέται κάθε φορά που οι Έλληνες πιλότοι "ρίχνουν ξύλο" στους ... "παραγωγικούς" Τούρκους ομολόγους τους! O Πάγκαλος μιλώντας στην εφημερίδα τόνισε, " οικονομικά και πολιτικά βλέπω την Τουρκία ισχυρή. Οι άνθρωποι έχουν επιτυχίες γι'αυτό είναι χαρούμενοι και έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Όταν οι Τούρκοι δούλευαν εμείς τεμπελιάζαμε. Τώρα ζούμε τα αποτελέσματα αυτού". Γι'αυτο και η τουρκική εφημερίδα έχει τίτλο " ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας!"

Στο πλευρό των "υπερβολικών", "συνωμοσιολόγων" και "καταστροφολόγων" Ελλήνων bloggers και η έγκριτη ρωσική Pravda!

Διαβάστε το άρθρο στην PravdaThe coming MidEast blood bath and the death of Turkey (18.04.2011)
Prophesy has a way of coming true and its agents, at least those who set up the situation best, are usually the least aware of their actions. In this, much as I predicted in 2011, A Dark Year Ahead, reality is crashing down on perception and the will of God, not the madness of Allah, is moving to prevail. The Americans and the British, in their Masonic drive for domination, have back stabbed their allies in the Middle East, launching one revolution after another, in a bid to up the price of oil, to which they have brilliantly succeeded, and thus allow for the further mass printing of dollars, even as the value of the dollar has been rebounding.

Στο κόκκινο η εγκληματικότητα, απροσπέλαστο το κέντρο το βράδυ.

Στο διπλάσιο έχουν αυξηθεί τα κρούσματα εγκληματικότητας στην Ελλάδα από το 2004 όπως δείχνουν στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ με το μεγαλύτερο ποσοστό να παρατηρείται στο λεκανοπέδιο της Αττικής.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Τα Νέα, το μεγαλύτερο ποσοστό αφορά ληστείες με μικροποσά και κινητά τηλέφωνα ενώ οι διαρρήξεις το δεύτερο εξάμηνο του 2010 σημείωσαν πτωτική πορεία στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα.
Μολαταύτα οι διαρρήξεις στην περιφέρεια αυξήθηκαν γεγονός που δείχνει πως η εγκληματικότητα μετατοπίζεται από τις πόλεις στην επαρχία.Αυτή τη μετατόπιση σχετίζεται με τη βαριά εγκληµατικότητα, µε εσωτερική µετανάστευση συµµοριών στην περιφέρεια και κυρίως σε περιοχές κοντά στην Αττική, όπου τα τελευταία χρόνια έχουν εξελιχθεί σε ορµητήρια κακοποιών για επιθέσεις.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Νέα δοκιμασία γιά τούς Πατέρες τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ἐσφιγμένου.

Κάποτε ὁ Σουλτάνος τῆς Τουρκίας ἤθελε νά κηρύξει ὁλοκληρωτικό ἱερό πόλεμο κατά τῶν Περσῶν. Εἶχε ὅμως ἕνα πρόβλημα: οἱ Πέρσες ἦταν καί αὐτοί Μωαμεθανοί καί ὁ ἱερός πόλεμος κηρύσσεται μόνον πρός τούς «ἀπίστους». Τί ἔκανε λοιπόν;
 Ἀφοῦ συμβουλεύθηκε τούς νομοδιδασκάλους τοῦ Κορανίου, ἔβγαλε ἕνα φιρμάνι, ἕναν φετβά, καί κήρυξε τούς Πέρσες σχισματικούς. Μετά ἀπό αὐτό μπορούσε νά τούς κηρύξει καί «ἱερό πόλεμο» (τζιχάντ), ὁπότε οἱ στρατιῶτες του πολεμοῦσαν μέ περισσότερο φανατισμό, θεωρῶντας ὅτι ἄν σκοτώνονταν στό πεδίο τῆς μάχης θα πήγαιναν στόν Παράδεισο τοῦ Ἀλλάχ!

Αληθινά πάρτι βρικολάκων στη Βρετανία.

Την ίδια ώρα που οι βρικόλακες εισβάλλουν στην καθημερινότητά μας μέσα από δεκάδες ταινίες και σειρές με θέμα τα αιμοσταγή αθάνατα πλάσματα που τρέφονται με αίμα, μία ομάδα περίπου 3.000 ανθρώπων στη Βρετανία, διοργανώνει μια φορά το μήνα «πάρτι βρικολάκων» όπου πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου!Η 24χρονη Pyretta Blaze είναι ένα από τα βασικά μέλη της ομάδας, η οποία επιτηρείται από τους αρχηγούς βρικόλακες, που είναι γνωστοί ως «Elders» (Πρεσβύτεροι). «Από πολύ μικρή αισθανόμουν την ανάγκη να πιω αίμα και να εκφράζομαι ως βαμπίρ» λέει η νεαρή κοπέλα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε στον Ταγίπ Ερντογάν ότι είναι διατεθειμένος να διαπραγματευτεί τα πάντα μαζί του.

Eπισήμως, ουδέν νεότερο υπάρχει από το μέτωπο των ελληνοτουρκικών διαπραγματεύσεων. Πυκνώνουν, ωστόσο, οι ενδείξεις ότι έχουν φτάσει σε κρίσιμο σημείο, εάν δεν έχουν ήδη προκύψει συγκλίσεις σε συγκεκριμένες φόρμουλες.
Δεν είναι μόνο οι αλλεπάλληλες σχετικές δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων· είναι και ορισμένα γεγονότα που ωθούν σ’ αυτό το συμπέρασμα. Η κυβέρνηση δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι παραμένει αταλάντευτα στην ίδια εθνική γραμμή και το μόνο που διαπραγματεύεται είναι η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας.
Τα WikiLeaks, όμως, ήρθαν να επιβεβαιώσουν ότι οι κυβερνητικές δηλώσεις είναι στάχτη στα μάτια, όπως έχουμε γράψει και σ’ αυτή εδώ τη στήλη. Σύμφωνα με κρυπτογράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, από τις πρώτες ημέρες της πρωθυπουργικής θητείας του, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε στον Ταγίπ Ερντογάν ότι είναι διατεθειμένος να διαπραγματευτεί τα πάντα μαζί του, εκτός από την κυριαρχία των ελληνικών νησιών.

Ψευτομουφτήδες εξαπάτησαν το ελληνικό κράτος!

Καταγγελία στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών για αντιποίηση αρχής αλλά και για παράνομη ροή χρήματος στο εξωτερικό κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Δώδος κάτοικος Κομοτηνής εναντίον των «ψευδομουφτήδων» Κομοτηνής και Ξάνθης, Ιμπράμ Σερήφ και Αχμέτ Μετέ, αντίστοιχα. Αποτέλεσμα της καταγγελίας αυτής ήταν η έναρξη προανάκρισης την προηγούμενη εβδομάδα κατόπιν εντολής της Εισαγγελέως.
Ο Κωνσταντίνος Δώδος καταγγέλλει τους δύο «ψευτομουφτήδες» για «παράνομη δράση» και «αντιποίηση αρχής» και  παράνομη ροή χρήματος στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να ζημιωθεί και οικονομικά το ελληνικό κράτος...».

Ψεκάζουν για να μην αντιδρούμε στα όσα ακούμε και ζούμε!

Χθες, ο Αττικός ουρανός έμοιαζε με τρίλιζα. Το ίδιο και ο ουρανός σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Τα αεροπλάνα πήγαιναν πάνω-κάτω, ψεκάζοντας με χημικά όλη μέρα. Αυτή, είναι η έμμεση καταστολή.
Την άμεση, την είδαμε στην Κερατέα, με τα ΜΑΤ να ξυλοκοπούν αδιάκοπα τους πάντες στο «γαλατικό χωριό» της Αττικής και να πνίγουν στα δακρυγόνα και στα χημικά τα Μεσόγεια. Φυσικά, αν ερωτηθεί, το αρμόδιο υπουργείο Μεταφορών, θα δηλώσει άγνοια, όπως και η ΥΠΑ.
Όμως, κάποια πράγματα δεν κρύβονται πλέον, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι. Και αν κάποιοι νομίζουν ότι πέσαμε στη «λούμπα» της συνωμοσιολογίας, πολύ σύντομα θα εκπλαγούν... Αλλά τότε, ίσως και να είναι πολύ αργά, καθώς η κατάσταση δεν θα είναι αναστρέψιμη.
Πολλή, πάρα πολλή κοροϊδία

Οι 300 της Υπατίας γίνονται... μεγαλοεκδότες - Ανάρπαστη από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας η AL HAKEKA .

Την ώρα που οι παραδοσιακές εφημερίδες της χώρας κλείνουν η μια μετά την άλλη, απολύοντας κλωτσηδόν το προσωπικό, ραδιόφωνα συρρικνώνονται και τηλεοπτικά κανάλια ψάχνουν να συγχωνευθούν, οι 300 λαθρομετανάστες της Υπατίας, άγνωστο πως, εξασφάλισαν τους αναγκαίους πόρους ώστε να προχωρήσουν στην έκδοση της δικής τους εφημερίδας.
 Από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας της (προχθές) η AL HAKEKA έγινε ανάρπαστη. Μια εφημερίδα από μετανάστες για μετανάστες, γραμμένη στην αραβική γλώσσα και η οποία θα ερευνά, θα εξετάζει και να αναδεικνύει τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες στην χώρα μας.Η ιδέα για την έκδοση εφημερίδας έπεσε αμέσως με την λήξη της απεργίας πείνας των 44 ημερών και την δικαίωση των αιτημάτων τους, όπως υποστηρίζουν.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΣΕΡΑΦΕΙΜ:Πρὸς τὸν Ὑπουργὸν Οἰκονομίας κ. Γεώργιον Παπακωνσταντίνου.Ἡ διάλυσις τοῦ Τεκτονικοῦ Ἱδρύματος καί τῆς Ἐθνικῆς Μεγάλης Στοᾶς τῆς Ἑλλάδος καί τῶν Στοῶν-Ναῶν αὐτῶν.

Ἐξοχώτατε Κύριε Ὑπουργέ,
 Τὸ ἵδρυμα μὲ τὴν ἐπωνυμία «ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ» συνεστήθη δυνάμει τοῦ Π.Δ. τῆς 10/12/1927, ἐν συνεχείᾳ δὲ ἐτροποποιήθη δυνάμει τοῦ Β.Δ. τῆς 19/7/1949 καὶ τοῦ Β.Δ. τῆς 16/11/1956. Σκοπὸς τοῦ ὡς ἄνω ἱδρύματος εἶναι ἡ εὐόδωσις ἔργων εὐποιΐας, ἰδὶα διὰ περιθάλψεως ἐνδεῶν καὶ μορφώσεως ἀπόρων παίδων.
Σύμφωνα μὲ τὸ ἄρθρο 118 τοῦ Ἀστικοῦ Κώδικα, ἕνα ἵδρυμα διαλύεται διὰ ἐκδόσεως σχετικοῦ διατάγματος ἂν παρεκκλίνει τοῦ σκοποῦ τοῦ (ἀνεξάρτητα ἂν ὁ νέος σκοπὸς του εἶναι νόμιμος ἢ ὄχι, βλ. Τούση Γεν. Ἀρχ., σελ. 340, ὑποσ. 17). Περαιτέρω, ἐπίσης σύμφωνα μὲ τὸ ἄρθρο 118 τοῦ Ἀστικοῦ Κώδικα, ἕνα ἵδρυμα διαλύεται δι’ ἐκδόσεως σχετικοῦ διατάγματος ἂν ὁ σκοπὸς του ἔγινε παράνομος.

Η καταστροφή σέρβικης ορθόδοξης εκκλησίας από Αλβανούς του UCK. Κάτι ανάλογο θέλουν και οι εχθροί μας στην Ελλάδα !!!

Αναδιάρθρωση και εθνική ασφάλεια: Πανικός και εξέγερση;

O κύβος της αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους έχει ριφθεί. Αλλά μοιάζει με "βουτιά σε μαύρα νερά": Κανείς δεν ξέρει από κάτω μας τι βρίσκεται και ο φόβος πρόκλησης ανεξέλεγκτων καταστάσεων στο εσωτερικό είναι ιδιαίτερα έντονος.
Και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Το επόμενο χρονικό διάστημα, από αύριο που ανακοινώνονται τα νέα μέτρα μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν κριθεί τα πάντα σε ότι αφορά το εγχείρημα της ελεγχόμενης πτώχευσης (δηλαδή της, κατόπιν συνεννόησης με τους πιστωτές, αναδιάρθρωσης), της ... μη ελεγχόμενης πτώχευσης, αλλά και της ευρείας κοινωνικής-εθνικής αναταραχής. Διότι πλέον το ενδεχόμενο μιας λαϊκής εξέγερσης που κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει, είναι ένα υπαρκτό ενδεχόμενο. προκειμένου να ανασχεθεί ο πανικός που θα μπορούσε να προκαλέσει μια αναδιάρθρωση στις μάζες, αμέσως τέθηκε το θέμα της ασφάλειας: Ποιος θα μπορούσε να εμποδίσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να πάρουν αυτό που τους ανήκει με μία μαζική έφοδο στις τράπεζες;

Όλοι οι ηγέτες των χωρών, προέρχονται απο το καθεστώς των Η.Π.Α

Την Τετάρτη 6 Απριλίου ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Πρίστινα Κρίστοφερ Ντελ, κάλεσε την πολιτική ηγεσία του Κοσόβου, στην έπαυλή του στον περίφημο «λόφο των πρεσβειών», Αρμπερία, όπου στεγάζονται οι ξένες διπλωματικές αποστολές.
 Στο οβάλ γραφείο, απέναντί του, κάθησαν ο πρωθυπουργός Χακίμ Θάτσι, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ισα Μουστάφα και ο έκπτωτος πρόεδρος της Δημοκρατίας Μπεντζέτ Πατσόλι. Αφού άκουσαν τον εξάψαλμο για την πολιτική κρίση στην οποία βυθίστηκε η χώρα μετά την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου να καθαιρέσει τον Πατσόλι, τριάντα εφτά μέρες αφότου εξελέγη στην προεδρία, ο Αμερικανός διπλωμάτης τούς ξεκαθάρισε ότι εάν δεν κάνουν αυτό που θα τους υποδείξει, να μην ελπίζουν πλέον στην αμερικανική στήριξη και βοήθεια.