Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Και το 2013 αναμένεται ταραχώδες.

Ο πλανήτης σε διαρκή αναβρασμό
Το 2012 ήταν μια χρονιά που είχε πολιτικές αναταραχές, κοινωνικές συγκρούσεις αλλά και εμφύλιες συρράξεις. Η χρονιά που έφυγε όμως θα συνεχίσει όπως δείχνουν τα γεγονότα να είναι ταραχώδης καθώς σε πολλές χώρες του πλανήτη η κατάσταση δείχνει να είναι ελέγχου…Το μακελειό στη Συρία συνεχίζεται

Ξέχασε την Ρωσία ο Μπαγίς και μετά …ξύπνησε.

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Μπαγίς - "Εάν προκληθεί ο τουρκικός στρατός θα το μετανιώσει και η Κύπρος και η Ευρώπη"Αν προκληθεί η στρατιωτική δύναμη της Τουρκίας, θα μετανιώσει και η Κύπρος και η Ευρώπη τόνισε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, όπως μεταδίδει το NewsIt Κύπρου.
Κάθε προηγούμενο έχει ξεπεράσει ο Εγκεμεν Μπαγις, αφού δεν δίστασε να απειλήσει ανοικτα τον Πρέσβη της Κύπρου ενώπιων της Ιρλανδικής Βουλής.

Πλαστικό χρήμα. Θα δημιουργήσουν ένα κράτος ‘’μαϊμού’’ από ανεξέλεγκτους ηλεκτρονικούς απατεώνες.

Η τέχνη της ηλεκτρονικής απάτης και ο τζίρος της
Σε 4 εκατ. ευρώ το χρόνο υπολογίζεται στην Ελλάδα με 2.500 θύματα
Nέα κρούσματα ηλεκτρονικής απάτης με υποψήφια θύματα χρήστες του ίντερνετ και κατόχους ηλεκτρονικών διευθύνσεων (e-mail) εντοπίζονται σχεδόν καθημερινά στην Eλλάδα. Kαι αυτό σε μια περίοδο που οι ηλεκτρονικές συναλλαγές κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη χώρα μας. Yπολογίζεται ότι περισσότερα από 150 δισ. ευρώ διακινούνται το χρόνο με ηλεκτρονικό τρόπο. Tην ίδια στιγμή περίπου 2.500 Έλληνες έχουν πέσει θύμα ηλεκτρονικής απάτης πληρώνοντας 4 εκατ. ευρώ το χρόνο -κυρίως μέσω κλοπής αριθμού και κωδικών πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

Βίντεο – ντοκουμέντο: Όταν ο Λοβέρδος απειλούσε τους εισαγγελείς με μακελειό εάν πειράξουν τον Παπανδρέου. ΒΙΝΤΕΟ

Ιανουάριος 2012 – Αν κάποιος πειράξει τον Παπανδρέου θα γίνει μακελειό.Δεκέμβριος 2012 – Η Γερμανία και ορισμένα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου έφεραν το ΔΝΤ.
(Λοβέρδος).
Γιατί εμείς δεν ξεχνάμε. Δεν ξεχνάμε ποιοί συνέβαλαν στην ληστεία του λαού και το ξεπούλημα της πατρίδας. Δεν ξεχνάμε πως καταλύθηκε το κοινοβούλιο και η δικαιοσύνη από την συμμορία Παπανδρέου.
Έκανε ότι γούσταρε ο Παπακωνσταντίνου χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν και κάτι Λοβέρδοι απειλούσαν ακόμα και τους εισαγγελείς.
Ευτυχώς ο Πεπόνης..

Μην τολμήσετε να καταργήσετε την αργία της Κυριακής!

   Η ανάπαυση έχει να κάνει με την ευχαριστία στο Θεό με τη δοξολογία του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Ουκ επ’άρτω ζήσεται μόνω ο άνθρωπος, δηλαδή δεν ζει μόνο με υλικά αγαθά ο άνθρωπος, αλλά έχει ανάγκη πνευματικής τροφής και αληθείας! Η συγκλονιστική τούτη απάντηση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, στον διάβολο που τον πείραζε στην έρημο, όπως αποδεικνύεται σήμερα δεν συγκινεί τους σύγχρονους άρχοντες...
Απεναντίας θα λέγαμε ούτε καν τους προβληματίζει, αφού στην κυριολεξία η ζωή τους περιστρέφεται γύρω από αριθμούς και ειδικότερα ασχολούνται με το πώς θα πετύχουν να ευημερούν οι αριθμοί!

Τα Εθνικά θέματα μπροστά στο 2013.

 Ο  Ελληνισμός αρνείται κάθε σχέδιο τύπου Ανάν.
Μαζί με τις ευχές μου για καλή και ευλογημένη χρονιά, θα επιχειρήσω, αγαπητοί αναγνώστες, μία σύντομη αποτίμηση των εθνικών θεμάτων στο μεταίχμιο των δύο χρόνων.
Η πρόβλεψή μου είναι ότι το 2013 σε έξαρση θα βρεθούν τα θέματα της ΑΟΖ και των ελληνοαλβανικών σχέσεων.
Η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά είναι διατεθειμένη να ανακηρύξει την ελληνική ΑΟΖ, αλλά η δυσκολία ξεκινά από εκείνο το σημείο.

Ξέσπασμα αντιναυάρχου προς Στουρνάρα: «Το φέρτε πίσω τα λεφτά να το πει στον καθρέφτη του»

Συγκλονιστικές επιστολές ναυάρχων στον υπουργό Εθνικής Άμυνας σχετικά με τις περικοπές που έχουν υποστεί οι στρατιωτικοί.
Αληθινό ξέσπασμα μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει τις δηλώσεις του αντιναύαρχου εν αποστρατεία Κώστα Γκορτζή που σχολίασε τις επιστολές ναυάρχων προς τον Παναγιωτόπουλο σχετικά με τις μισθολογικές περικοπές και τα όρια της φτώχειας που διαβαίνουν εκείνοι και οι οικογένειες τους.
Συγκεκριμένα, περιγράφοντας την κατάσταση δήλωσε:

Εγκύκλιος Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ για το νέο έτος.

Τέκνα μου ἀγαπητά καί περιπόθητα,
Ὁ καινούργιος χρόνος εἶναι μιά περιοδική πρόκληση πού μᾶς ἀναγκάζει νά βγοῦμε γιά λίγο ἀπό τόν καθημερινό λήθαργο καί νά σκεφθοῦμε τήν παροδικότητά μας. Παροδικότητα σημαίνει, πολύ ἁπλά, τό ὅτι βρισκόμαστε σέ μιά τεράστια «αἴθουσα ἀναμονῆς», περιμένοντας τό τραῖνο νά περάσει. Κι ἐνῶ οὔτε τό ἴδιο τραῖνο παίρνουμε οὔτε συγχρόνως φεύγουμε, ἐν τούτοις αὐτό τό γεγονός μᾶς ἑνώνει βαθύτερα ἴσως ἀπό κάθε ἄλλη συγγένεια.

Η επικινδυνότητα του παγκοσμίου πολέμου μεταφέρεται στο 2013.

  Εγκατέλειψε την Συρία ο Ρώσος πρεσβευτής! Τι σημαίνει αυτό; Ο πρέσβης της Ρωσίας στη Δαμασκό, καθώς και οι πρέσβεις της Ρουμανίας και της Ινδίας, εγκατέλειψαν τη Συρία. Οι τρεις πρέσβεις μετέβησαν στη Βυρηττό και από εκεί ο πρέσβης της Ρουμανίας πέταξε στο Βουκουρέστι μέσω της Κωνσταντινούπολης, ενώ ο Ρώσος πρέσβης επέστρεψε στη χώρα του μέσω του Ντουμπάι.
 Σύμφωνα με πληροφορίες ως λόγο της απόφασής τους να μεταβούν στη Βυρηττό για να πάρουν το αεροπλάνο και όχι από το αεροδρόμιο της Δαμασκού,ανέφεραν είναι οι συγκρούσεις που γίνονται στην περιοχή.

ΒΙΝΤΕΟ: Οι Τούρκοι "σφάζουν" και την ιστορία! Η ντροπή της ταινίας 1453!

Πρόκειται για την απόλυτη διαστρέβλωση της ιστορίας. Για βιασμό της ιστορικής αλήθειας. Για μια πραγματική ντροπή, για την οποία πολίτες στο Λίβανο διαμαρτυρήθηκαν απαιτώντας να σταματήσει η προβολή της ταινίας-σκουπίδι ,του φιλμ-προπαγάνδα των Τούρκων. Αφερόμαστε στην …υπερπαραγωγή 1453, που ελπίζουμε ότι δεν θα το δούμε να προβάλετε και στην Ελλάδα.
 Δεν πιατεύουμε να έχουν φθάσει τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μέχρι εκεί.Στη Τουρκία βέβαια …σπάει ταμεία!

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Να μοιράσουμε τον ορυκτό μας πλούτο με την Τουρκία προτείνει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!

 Πυροτέχνημα μογγόλικης κουτοπονηριάς. Αφού παρέδωσαν ‘’μαθήματα δημοκρατικότητος’’, απαιτώντας να ανεχόμαστε την ασυδοσία και εγκληματικότητα λαθροεισβολέων και αναρχικών, αφού μας κάλεσαν να αποδεχτούμε την παράδοση του ονόματος ‘’Μακεδονία’’ στους σκοπιανούς παραχαράκτες της Ιστορίας, αφού απαίτησαν να ονομάσουμε κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάνης, ‘’τουρκική’’ την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έρχονται τώρα να καταθέσουν και μια νέα πρωτοποριακή ιδέα: να μοιράσουμε με τους Τούρκους, τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου!

Ψάχνουν τον Παπακωνσταντίνου πράκτορες της ΕΥΠ!

Διαστάσεις και μάλιστα κατασκοπευτικού θρίλερ παίρνει η υπόθεση εντοπισμνού του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου με εμπλοκή και της ΕΥΠ!
Πιο συγκεκριμένα και όπως έγινε γνωστό εδώ και λίγες ημέρες, κλιμάκιο της ΕΥΠ βρίσκεται στην Ολλανδία με αυστηρές εντολές για παρακολούθηση φυσική αλλά και σε επίπεδο τηλεπικοινωνιών του πρώην υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου αλλά και στενών συνεργατών του.
Η ΕΥΠ αποδίδει μεγάλη σημασία στην αποστολή του κλιμακίου, το οποίο στελεχώνεται από επίλεκτους πράκτορες του 3ου Τμήματος Αντικατασκοπείας.

Με λίγα λόγια…. Θα πολεμάμε χώρια αλλά με τον ίδιο σκοπό και στόχο. Στάχτη στα μάτια της Ελλάδος και στον αραβικό κόσμο!

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ: τι είπε για τη σχέση τους και το ΝΑΤΟ ο Νταβούτογλου
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου αποκάλυψε τις τρεις βασικές αρχές σχετικά με το Ισραήλ που θα τηρηθούν στις νατοϊκές δραστηριότητες.
Ο Νταβούτογλου είπε ότι το ΝΑΤΟ εδώ και δυο χρόνια ζητά συνέχεια από την Τουρκία να άρει τον αποκλεισμό σε βάρος του Ισραήλ.
Ο Νταβούτογλου υποστήριξε σε εκπομπή ιδιωτικού τηλεοπτικού καναλιού ότι επανέλαβαν στο Ισραήλ πως δεν θα κάνουν πίσω στις τρεις βασικές αρχές τους,για το θέμα του Μάβι Μαρμαρά και τη Γάζα.

Τα απόρθητα τείχη της Κωνσταντινούπολης κράτησαν για πάνω από 1000χρόνια. Ποιο ήταν το μυστικό;

 Τα "Θεοφύλακτα" τείχη της Κωνσταντινούπολης. Ένα από τα ισχυρότερα αμυντικά πλεονεκτήματα που είχε η Κωνσταντινούπολη ως πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας για πάνω από 1000 χρόνια ήταν τα απόρθητα τείχη της.
 Τα τείχη της Κωνσταντινούπολης δεν περιορίζονταν σε ένα ψηλό πέτρινο τείχισμα με πολεμίστρες, αλλά αντιθέτως ήταν ένα σύνολο οχυρωματικών έργων που είχαν γίνει από διάφορους αυτοκράτορες με πολλές τροποποιήσεις, επιδιορθώσεις και συμπληρώσεις.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Θα δυστυχεύση κάθε χώρα και να χαθούν τα υποκείμενα κεφάλαια από τας χώρας, και θέλει δυστυχεύση και η Εκκλησία του Χριστού από αρχιερείς και ποιμένες και πνευματικούς.

Προφητεία Αγίου Νείλου
Ύστερον από αυτήν την δυστυχίαν θα γεννηθή ο ακάθαρτος από την κοιλίαν της ακαθαρσίας, και θα ποιή σημεία και τέρατα με δαιμονικάς φαντασίας,τότε θα ζωοτρέφεται ο αντίχριστος!!!
Οι άνθρωποι εκείνοι που θα περπατούν εις τα μέσα του ογδόου αιώνος (7.500 από κτίσεως κόσμου) θα συγκαταβαίνουν εις την φθοράν της πορνείας, τότε θέλει γίνη ταραχή μεγάλη να φιλονικούν ακαταπαύστως, και δεν θέλουν εύρη ούτε την αρχήν ούτε το τέλος.
Ύστερον θέλει γίνη η ογδόη Σύνοδος...,

Τελικά η τεχνολογία δεν απαλείφει την πλαστογραφία! Ας το καταλάβουν μερικοί…

Χάκερ είχε αποσπάσει 2 εκατ. e-mail από ανυποψίαστους πολίτες
Συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ένας 47χρονος ο οποίος κατείχε παράνομα και διέθετε προς πώληση πάνω από 2.000.000 διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - emails σε ψηφιακά αρχεία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης κατείχε και διέθετε τα αρχεία αυτά χωρίς να έχει υποβάλλει την προβλεπόμενη γνωστοποίηση στην αρμόδια Αρχή, ως όφειλε.

Ποιός προσυπογράφει την εγγύηση του πλαστικού χρήματος στους αδίστακτους τραπεζίτες;

Διαβάζοντας το άρθρο, φανταστείτε αν δεν υπάρχει 'ρευστότητα', αλλα μόνo πλαστικό χρήμα και αριθμοί, πλασματικοί σε έναν υπολογιστή. Είναι στοχασμός για τους ειδήμονες που υποστηρίζουν συναλλαγές με κάρτα!
Πώς οι διεθνείς τραπεζίτες προκαλούν τις τεχνητές οικονομικές κρίσεις!
Είμαστε ένα βήμα πριν από την υπογραφή ενός Μνημονίου με τους διεθνείς δανειστές, προκειμένου να μας δώσουν δάνειο μερικών δισεκατομμυρίων ευρώ.

Μια Ελληνίδα μουσουλμάνα της Θράκης ενάντια στους τουρκοπράκτορες σε σύνοδο του ΟΗΕ!

 Νέα μετωπική επίθεση εναντίον της Ελλάδας από όργανα του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής σε σύνοδο του ΟΗΕ στη Γενεύη, με τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας όμως αυτή τη φορά να αντιδρούν αποτελεσματικά. Ξεχώρισε ανάμεσά τους μια μουσουλμάνα από την Ξάνθη, η Σαμπιχά Σουλεϊμάν, που η συγκλονιστική της μαρτυρία αποστόμωσε τους τουρκοπράκτορες…
Την ώρα που ο λαός της Θράκης κοιμάται – ως επί το πλείστον – τον μακάριο ύπνο της…ηλιθιότητας και που ακόμη και οι ντόπιοι δεσποτάδες διαγωνίζονται, όπως με βαθιά θλίψη παρατηρούμε, για το ποιος θα πλειοδοτήσει σε κολακείες προς τον επίσημο εκπρόσωπο της «φίλης»

Ο παγκόσμια ακήρυχτος πόλεμος εναντίον των Χριστιανών.

 Η πικρή αλήθεια είναι τα ελληνικά ΜΜΕ αποφεύγουν το θέμα. Μια μελέτη του Pew Forum εκτιμά ότι οι χριστιανοί διώκονται στις 131 από τις 193 χώρες του κόσμου.
Οι δολοφονίες, οι βασανισμοί, οι φυλακίσεις και οι διωγμοί εναντίον των χριστιανών είναι το λιγότερο δημοσιοποιημένο γεγονός όχι μόνο της χρονιάς, αλλά όλης της δεκαετίας.
Είναι γεγονός πλέον ότι η χριστιανική θρησκεία είναι η - και με διαφορά - περισσότερο διωκόμενη σε όλο τον κόσμο. Κι’ αν νομίζετε ότι αυτό ίσως δεν σημαίνει και πολλά πράγματα, τότε καλό είναι να ξέρετε ότι ο αριθμός των χριστιανών που δολοφονούνται κάθε χρόνο λόγω της θρησκείας τους υπολογίζεται ότι φθάνει τους 105.000 !

Το μήνυμα δόθηκε από την Ελληνίδα αθλήτρια! Η Ελλάδα δεν πωλείται!!!

'Αντιστάθηκε στο παιδομάζωμα των Τούρκων…'

Σε ένα ασύδοτο κράτος που δημιούργησαν οι πολιτικοί μας, φακελώνεις ποιο εύκολα τους πολίτες σου! Πλαστικό χρήμα 100%!

Υποχρεωτική χρήση καρτών για όλες τις συναλλαγές εξετάζει η κυβέρνηση.
Το Υπουργείο Οικονομικών επεξεργάζεται σχέδιο για την υποχρεωτική χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών στις συναλλαγές των πολιτών.
Σύμφωνα με την Καθημερινή το σχέδιο αυτό έχει ολοκληρωθεί και σε πρώτη φάση, το όριο των συναλλαγών για το οποίο θα απαιτείται χρεωστική ή πιστωτική κάρτα θα είναι τα 500 ευρώ (από 1.500 ευρώ σήμερα) και πιθανόν μέσα στο 2013 να μειωθεί περαιτέρω.

Καμμένος: «Δεν μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος ο Παπακωνσταντίνου»

 Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για το θέμα του Παπακωνσταντίνου. Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, μίλησε ευθέως για συμμορία που πρέπει να πει στην φυλακή για την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ.
Μίλησε για την ομάδα του κολλεγίου και έκανε λόγο για συγκάλυψη ευθυνών.
Ανέφερε πως ευθύνες βαρύνουν και τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, καθώς ήταν υπουργός εξωτερικών όταν ζητήθηκε η λίστα Λαγκάρντ από τον Έλληνα Πρέσβη στο Παρίσι.

Α.Ρωσσώνης: Ο "άγνωστος" της λίστας Λαγκάρντ είναι ο ... άρχων των εξοπλισμών του Π.Ν.!

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ο άρχων των προμηθειών του Πολεμικού Ναυτικού ήταν επί πολλά χρόνια ο Ανδρέας Ι.Ρωσσώνης, ο σύζυγος της εξαδέλφης του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Μαρίνας Παπακωνσταντίνου, του οποίου το όνομα με τις καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ, είχε σβηστεί από την λίστα Λαγκάρντ.
Ο Α.Ρωσσώνης ένας ψηλός κατάξανθος ευθυτενής τύπος, κλασική εμφάνιση εκπροσώπου «μεγάλου τζακιού» της Ελλάδας, συνεργαζόταν με τον Ι.Μοδιάνο, επί πολλά χρόνια και κυριαρχούσαν στις προμήθειες του Πολεμικού Ναυτικού, έχοντας διάφορες αντιπροσωπείες,

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Οι Τσάμηδες αναζητούν αμερικανική υποστήριξη για το «τσάμικο ψήφισμα»

 «η Πρέβεζα είναι αλβανική γη» Σε φιάσκο φαίνεται πως θα καταλήξει για άλλη μια φορά το «τσάμικο ψήφισμα» με το PDIU να αναζητά διεθνή υποστήριξη για την έγκριση του από την αλβανική βουλή καθώς...... όλα τα κόμματα έχουν εκφράσει τον προβληματισμό τους για το θέμα αυτό.
Την ίδια ώρα φαίνεται πως οι τσάμηδες έχουν την δυναμική υποστήριξη των αλβανο-αμερικανικών οργανώσεων οι οποίες ζητούν την εξέταση του ψηφίσματος και από το αμερικανικό Κογκρέσο.
Συγκεκριμένα, ο αλβανο-αμερικάνικος σύλλογος και η αλβανο-αμερικάνικη ομοσπονδία «Vatra» με έδρα το Detroit υποστηρίζουν το ψήφισμα για την «αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων των αλβανοτσάμηδων στην Ελλάδα»

Δεν είμαστε πολυπολιτισμική χώρα», απάντησε ο Σεραφείμ. «Είμαστε ένα ελληνικό έθνος και όλα τα υπόλοιπα αποτελούν εφεύρημα της "νέας τάξης" του σιωνισμού. Προσπαθούν να διαφθείρουν τον χαρακτήρα μας».

BBC: Στηλιτεύει την απουσία τζαμιού στην Αθήνα
Τονίζοντας ότι η Αθήνα είναι η μοναδική πρωτεύουσα της ΕΕ χωρίς τζαμί, το BBC λέει ότι κάθε Παρασκευή οι μουσουλμάνοι στριμώχνονται σε υπόγεια για να προσευχηθούν. Τα αυτοσχέδια αυτά τζαμιά είναι παράνομα, αλλά η τεράστια μουσουλμανική κοινότητα της Αθήνας δεν έχει άλλη επιλογή, αναφέρει το βρετανικό κανάλι. 
Υπολογίζει τον αριθμό των αριθμό των μουσουλμάνων που ζουν στην ελληνική πρωτεύουσα σε 300.000. «Η ανυπαρξία τζαμιού εδώ αποτελεί μεγάλη τραγωδία για μας τους μουσουλμάνους», λέει ο Σιέντ Μοχάμαντ Τζαμίλ από την ελληνοπακιστανική κοινότητα.

"Διαλυόμεθα! Ξυπνήστε!" Δραματική προειδοποίηση Ελλήνων στρατιωτικών στη πολιτική ηγεσία.

 Οι στρατιωτικοί ανησυχούν και όχι μόνο “για τους μισθούς τους” όπως με κακεντρέχεια σπεύδουν κάποιοι να τους “λασπώσουν”. Και είναι συνήθως αυτοί στους οποίους οι στρατιωτικοί κρούουν των κώδωνα του κινδύνου.
Η εορταστική περίοδος κάθε άλλο παρά βοήθησε στην “εκτόνωση” της έντασης που έχουν προκαλέσει τα σκληρά μέτρα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Αντιθέτως ένα κύμα οργής που ξεχειλίζει μέσα από γραπτά -άρθρα κα επιστολές- δείχνει να “φουσκώνει” μέρα με την μέρα.
Ξεκίνησαν οι απόστρατοι, ακολουθούν οι εν ενεργεία που μέσω ΣΥΣΜΕΔ στέλνουν μια επιστολή που “καίει”.

Σε Λήμνο και Αστυπάλαια ο ρωσικός Στόλος - Αναβλήθηκε η άσκηση - Έρχονται 11 πλοία ακόμα.

    Η Ρωσία παίζει τον πιο κρίσιμο ρόλο στην συριακή σύγκρουση. Από τον βορρά μέχρι το νότο έχουν αναπτυχθεί στο Αιγαίο ρωσικά πολεμικά, αλλά όλα είναι του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας: Στο βόρειο Αιγαίο βρίσκεται στο αγκυροβόλιο νοτιοανατολικά της Λήμνου το αποβατικό Nikolaï Filtchenkov (Νο 152) με 300 πεζοναύτες και 30 ΤΟΜΠ, ΤΟΜΑ, ενώ στο νότο στο ρωσικό αγκυροβόλιο βόρεια της Αστυπάλαιας βρίσκονται το καταδρομικό Mοskva, το αντιτορπιλικό Smetliviy και τον τάνκερ Ivan Bubnov.
Tα επίσης αποβατικά AZOV και το δεύτερο το Novocherkassk κλάσης Ropucha-I (όπως και το FILCHENKOV) αναμενεται να εισέλθουν στο Αιγαίο παραμονή της Πρωτοχρονιάς,.

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Μέχρι και ποιός πέταξε τα σκουπίδια θα γνωρίζουν! Χάνει η λέξη ‘σκλαβιά’ το νόημα της!

 Οι κάδοι robo-έχουν μια συσκευή ανάγνωσης RFID. Η Ολλανδία εξαπολύει τους ευφυής κάδους που απαιτούν την ταυτότητα πριν να δεχτούν σκουπίδια, και αφήνουν το φορτηγό να ξέρει πότε πρέπει να εκκενωθούν, δείχνοντας προς την ημέρα που όλοι θα πρέπει να πληρώσουμε για τα πράγματα που πετάμε.
Συνολικά 6.000 έξυπνα δοχεία έχουν αναπτυχθεί σε όλη την Ολλανδία, η περιβαλλοντική διαχείριση των πόρων δεξαμενών έχει υπολογίσει ότι ακριβώς μια από τις σχετικές πόλεις (Γκρόνινγκεν) σώθηκε £72,000 κατά το πρώτο έτος της ανάπτυξής της, καθώς και τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα κατά 18 τοις εκατό , αν και το Συμβούλιο φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο στη μείωση των κλοπών των κάδων.

Σερβία: Απειλούν οτι θα ξαναπάρουν τα όπλα οι Αλβανοί.

Πρώην μαχητές του αποκαλούμενου Απελευθερωτικού Στρατού των Αλβανών στη νότια Σερβία (UCPΜΒ) απείλησαν ότι “θα ξαναπάρουν τα όπλα” εάν οι σερβικές αρχές απομακρύνουν μνημείο για τους πεσόντες Αλβανούς αντάρτες που ανεγέρθηκε, παράνομα, στην πόλη Πρέσεβο. Σε αλβανική ιστοσελίδα, μέλη του UCPMB ανήγγειλαν το ενδεχόμενο ανάληψης ένοπλης δράσης στην περίπτωση που η σερβική αστυνομία επιχειρήσει να απομακρύνει με τη βία το μνημείο.
“Κάθε προσπάθεια κατεδάφισης του μνημείου θα προκαλέσει την αντίδραση 500 Αλβανών στρατιωτών που υπηρετούν στη Δύση (σ.σ. στις ένοπλες δυνάμεις δυτικών χωρών)

O “έλεγχος” της Θράκης, των Σκοπίων, και των Αλβανών.

 Οι στόχοι της Εξωτερικής πολιτικής των Τούρκων είναι πλέον εμφανείς και δια γυμνού οφθαλμού. Η άθλια “πολιτική” των ηγετών του υβριδικού κρατιδίου των Σκοπίων με την επίσημη ονομασία του ως FYROM, έχει αίτια και αναζητεί αφορμές να την εκδηλώσει προς κάθε κατεύθυνση, θεωρώντας ότι κατʼαυτόν τον τρόπο πλήττει την Ελλάδα η οποία είναι στα “χειρότερά” της.Διεκδικούν προκλητικά την αναφορά τους στην Ελληνική Ιστορία, πλαστογραφώντας την, με περίσσιο θράσος, αυτοαναιρώντας την προσπάθειά τους να “υπάρξουν”.
Οι σλάβοι ήρθαν στα Βαλκάνια τον 6ο αιώνα μ.χ και ο Μέγας Αλεξανδρος έζησε τον 3ο αιώνα π.χ (356 π.χ-323 π.χ.).

Στο ζήτημα αυτό οι πατέρες δείχνουν συγκεκριμένη βαρύτητα και σημασία.

 Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΟ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ!!!

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ?

Αναξιοποίητος ο σημαντικότερος κατάσκοπος της Ελλάδας.

Για τα γεωστρατηγικά παιχνίδια στην περιοχή μας λέει κάτι πολύ απλό:
Για την αξιοποίηση των πληροφοριών που απέσπασε από την πρεσβεία των ΗΠΑ μίλησε για πρώτη φορά ο Σταύρος Λάλας (Steve Lalas) σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά από τη Χρυσούπολη όπου ζει σήμερα μαζί με την οικογένειά του, μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να έχει μετανιώσει για τίποτα.
«Με έγγραφα δικά μου για τα Σκόπια πήγε στην Ευρώπη το 1992 o Σαμαράς ως υπουργός Εξωτερικών. Εκμεταλλεύτηκε τα έγγραφα που είχα δώσει τότε στην ΕΥΠ με άψογο τρόπο.

"Υποθηκεύτηκε ο χρυσός και η χώρα". Διαβάστε τη σχετική απόφαση.

O κίνδυνος να ενεργοποιηθεί η ρήτρα είναι πολύ πιο μεγάλος, 
δημοσίευση στο ΦΕΚ 240, τεύχος Α, της 12ης Δεκεμβρίου 2012 (12-12-12 για τους μεταφυσικούς) επιβεβαιώνει τους όρους του Μνημονίου 1 σχετικά με την διασφάλιση των πιστωτών μας στις νέες συμβάσεις που υπέγραψε η κυβέρνηση Σαμαρά και τις οποίες νομιμοποίησε με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.
Για όσους δεν θυμούνται, η διασφάλιση των πιστωτών γίνεται με την εκχώρηση σε αυτούς του δικαιώματος να κατάσχουν δημόσια περιουσία. Την είδηση, σημειωτέον, αγνόησαν τα κυρίαρχα media, με εξαίρεση μια εφημερίδα και ορισμένα site…

Επεισόδιο στα Ίμια - Τουρκικά περιπολικά καταδίωξαν ελληνικό σκάφος.

 Nέο επεισόδιο, το δεύτερο μέσα σε τρεις μήνες είχαμε στην περιοχή των Ιμίων μετά από τον εμβολισμό της ακταιωρού του Λιμενικού από σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής τον περασμένο Σεπτέμβριο. Χθες το πρωί 26 Δεκεμβρίου, όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές της ΛΣ/Ακτοφυλακής στο defencenet.gr μία «μίνι» ναυμαχία στήθηκε δίπλα από τις βραχονησίδες μεταξύ ελληνικής ακταιωρού και τουρκικών σκαφών.
Ελληνικά αλιευτικά σκάφη από την Κάλυμνο και Λέρο είχαν ρίξει αλιευτικά εργαλεία στην περιοχή, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν τουρκικά σκάφη της Ακτοφυλακής και τους ζήτησαν να αποχωρήσουν γιατί ψάρευαν χωρίς άδεια «στα τουρκικά χωρικά ύδατα».

Το βίντεο της ΧΑ που έκοψε το youtube.com

Με την ένδειξη «το video αυτό αφαιρέθηκε λόγω ρητορικής μίσους», το youtube.com κατέβασε προσωρινά ένα, μάλλον ανώδυνο, αλλά πολύ έξυπνο επικοινωνιακά, βίντεο που είχε αναρτήσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή με ευχές. Εμείς το ξαναβρήκαμε στο youtube.com και σας το δείχνουμε, ελπίζοντας να μην το κόψουν πάλι.

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ο Δημάρ-ατος στην αυλή του Ξέρξη…

Δημάρατος κυβερνοῦσε τή Σπάρτη μαζί με τόν Κλεομένη τόν Α’ τό 493 π.Χ. Μετά την μεταξύ τους σύγκρουση καθαιρέθηκε, ἔφυγε ἀπό τή Σπάρτη καί τελικά κατέληξε αὐτόμολος στήν Αὐλή τοῦ Πέρση Βασιλιᾶ Δαρείου τοῦ Α΄. Βοήθησε τον Ξέρξη νά ἐπικρατήσει τῶν ἀδελφῶν του ὡς διάδοχος τοῦ θρόνου καί τόν ἀκολούθησε στήν ἐκστρατεία του κατά τῆς Ἑλλάδος, ὡς βασικός στρατιωτικός του σύμβουλος.
Στίς Θερμοπῦλες τόν ἐνημέρωσε γιά τίς Σπαρτιατικές στρατιωτικές τακτικές καί τόν συμβούλευσε νά καταλάβει τά Κύθηρα. Ὁ Ξέρξης δέν τόν ἄκουσε, χάνοντας μιά σπουδαία εὐκαιρία, ἀλλά πάντως τόν τίμησε γιά τίς ὑπηρεσίες πού τοῦ παρεῖχε στήν ἐκστρατεία, παραχωρώντας του τή διοίκηση τῶν περιοχῶν τῆς Περγάμου, τῆς Τευθρανίας καί τῶν Ἁλίσαρνων.

Διώκονται οι χριστιανοί, πόσο μάλλον οι ορθόδοξοι!

«Οι χριστιανοί, οι οποίοι δηλώνουν καθαρά τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις και απασχολούνται σε κρατικές υπηρεσίες, βρίσκουν την επαγγελματική τους προαγωγή ουσιαστικά αδύνατη» παρατηρεί σχετικά με τη θρησκευτική καταπίεση των χριστιανών στη Βιρμανία πρόσφατη έκθεση της Civitas, με τίτλο «Χριστιανοφοβία».
 Η έκθεση, η οποία παρουσιάζεται και στη βρετανική εφημερίδα «Telegraph», σχολιάζει το φαινόμενο των διώξεων των χριστιανών, το οποίο υποστηρίζει ότι παρατηρείται παγκοσμίως. «Είναι γενικά αποδεκτό ότι πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν σε κάποιο βαθμό διακρίσεις ή διώξεις.

Κρέας τελετουργικής ισλαμικής σφαγής στο πιάτο μας - Φέραμε το θέμα στη βουλή.

Η νέα διατροφική μόδα στο ελλαδιστάν ακούει στο όνομα «κρέας χαλάλ». Από τα κοτόπουλα «Πίνδος», που φέρουν την πιστοποίηση του μουφτή Ξάνθης(!) μέχρι τη Βαρβάκειο Αγορά των Αθηνών. Σε όλη τη χώρα πωλείται πλέον κρέας «χαλάλ», δηλαδή κρέας του οποίου η σφαγή έχει γίνει τελετουργικά με τις ευλογίες του ιμάμη. Αυτή είναι η διατροφή που προτιμούν οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν εξοικειώθηκαν με τις δικές μας συνήθειες (όπως θα ήθελε η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ), αλλά μας επέβαλαν τις δικές τους.

Αμέτρητοι οι αποκεφαλισμοί στο youtube από τους μισθοφόρους της νέας τάξης. Να’σαι καλά Γ.Α.Π εσύ και η δημοκρατική Aραβική Άνοιξη.

Γ. Παπανδρέου: Η Αραβική Άνοιξη έστειλε μήνυμα δημοκρατίας
Η Αραβική Άνοιξη βρέθηκε στο επίκεντρο της διάσκεψης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, παρουσία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Ο τελευταίος, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, επισήμανε ότι η Αραβική Άνοιξη έστειλε μήνυμα δημοκρατίας σε όλο τον κόσμο.
«Η Αραβική Άνοιξη άλλαξε καθοριστικά το τοπίο στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής και μετέφερε σε όλη την υφήλιο ένα ισχυρό μήνυμα για περισσότερη Δημοκρατία και συμμετοχή, για περισσότερη δικαιοσύνη. Είναι ένα μήνυμα που το καταλαβαίνουμε ιδιαίτερα εμείς, στην Ελλάδα, για ιστορικούς λόγους », σημείωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε «η Αραβική Άνοιξη βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση. Έχουν γίνει πολλά θετικά βήματα, όμως υπάρχουν και αβεβαιότητες για το μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά.
"Ωρολογιακή βόμβα οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη"

ΡΩΣΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ
Τα Χριστούγεννα επιδείνωσαν ακόμα περισσότερο το πρόβλημα της ολοκλήρωσης των μεταναστών στην Ευρώπη. Στις αρχές Δεκεμβρίου, ξέσπασε σκάνδαλο στην Δανία:
 οι μουσουλμάνοι μιας από τις πόλεις της εναντιώθηκαν στην τοποθέτηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Οι Δανοί δυσαρεστήθηκαν και τοποθέτησαν το δέντρο. Ωστόσο, οι Αρχές των Βρυξελλών έχουν απορρίψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο για «να μην προσβάλλουν τα θρησκευτικά αισθήματα των μουσουλμάνων». Οι ειδικοί συγκλίνουν στη γνώμη ότι η πολιτική της πολυπολιτισμικότητας έχει βρεθεί σε αδιέξοδο.

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ: "Να δεις τι σου ΄χω για μετά...". Ένας υποναύαρχος γράφει για όσα έρχονται

  Nα μην ξεχνάμε ποτέ τους τρεις χιλιάδες αυτόχειρες. Δεν το ακούμε πια, δεν το διαβάζουμε απλά, ούτε το βλέπουμε στην τηλεόραση σαν κάτι που αφορά άλλους. Μέχρι πριν λίγο τα νούμερα της ανεργίας και της φτώχιας που κάλπαζαν, η φιγούρα που ψάχνει στο σκουπιδοτενεκέ αφορούσαν άλλους - ξένους!
Για οικονομικές δυσκολίες μαθαίναμε από γνωστούς άντε και κάποιο συγγενή! Οι περικοπές στις οικογενειακές δαπάνες, που έγιναν μέχρι σήμερα μετατράπηκαν πλέον σε αδυναμία πληρωμής οφειλών πολλών νοικοκυριών κτυπώντας και την πόρτα μας. Έφτασε στα αδέλφια και τους φίλους.

TON ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΛΟΙ! Ο αρχαίος κόσμος είχε προφητεύσει την Γέννηση Του!

  Σωκράτης...ἐν ἀναμονή, μέχρις ὅτου φτάσει ὁ καιρὸς νὰ διδαχθεῖτε ἀπὸ τὸν προσδοκώμενο Ὑπεράνθρωπο Διδάσκαλο!
Στοὺς Ἰνδοὺς ὑπῆρχαν ἐπίσης προσδοκίες γιὰ τὴν ἔλευση τοῦ Υἱοῦ τοῦ Θεοῦ. Π.χ. στὸν Βεδισμὸ ὑπάρχει προσδοκία γιὰ τὸ Θεὸ τοῦ Φωτὸς ὁ ὁποῖος θὰ ἐνανθρωπιστεῖ ἐκ τῆς Παρθένου καὶ θὰ ἀποσταλεῖ στὸν κόσμο ἀπὸ τὸν οὐράνιο Πατέρα Του, ὡς μεσίτης μεταξὺ Θεοῦ καὶ κόσμου!
Στὸ Ἰρᾶν ἀναμενόταν ὁ Σωτήρας Θεάνθρωπος, ὁ ὁποῖος θὰ γεννηθεῖ ἐκ Παρθένου καὶ θὰ συντελοῦσε στὴν ἀνακαίνιση καὶ τὸν καθαρμὸ τοῦ κόσμου!..

Γέροντας Παϊσιος: Ο Σατανάς δεν πάει σ΄ έναν άχρηστο άνθρωπο, αλλά σ’ έναν αγωνιστή!

Έναν άνθρωπο πού δέν κάνει λεπτή εργασία στον εαυτό του, ό σατανάς τον πολεµάει;
Ό σατανάς δέν πάει σέ έναν άχρηστο άνθρωπο, αλλά πάει σέ έναν αγωνιστή, γιά νά τον πειράξη καί νά τον άχρηστέψη.∆έν χάνει τόν καιρό του νά κάνη λεπτή εργασία σέ κάποιον πού δέν κάνει λεπτή εργασία. Στέλνει σ' αυτόν πού ράβει µέ σακκορράφα, διάβολο µέ σακκορράφα.Σ' αυτόν πού κάνει λεπτόεργόχειρο, στέλνει διάβολο πού κάνει λεπτό εργόχειρο.

Κύμα εθνικής αναξιοπρέπειας!!! Και ο τοποτηρητής μητροπολίτης Κομοτηνής σε περιπτύξεις με τον Τούρκο πρόξενο!

«Πάντοτε ήθελα να έχω σχέσεις με το τουρκικό Προξενείο. Σας ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε αυτήν την ευκαιρία» δηλώνει ο μητροπολίτης Διδυμοτείχου (και τοποτηρητής της μητρόπολης Κομοτηνής) στον Τούρκο πρόξενο Σενέρ, πριν καν καλά-καλά τελειώσει η …κηδεία του μακαριστού και πατριώτη προκατόχου του Δαμασκηνού! Όλο το χρονικό της ντροπιαστικής συνάντησης, μέσα στο μητροπολιτικό μέγαρο της Κομοτηνής!
Κύμα εθνικής αναξιοπρέπειας δείχνει πλέον να σαρώνει τα πάντα στην πολύπαθη Θράκη, χωρίς να αφήνει τίποτε (μα τίποτε) όρθιο!

"Eξισλαμισθείτε ή θα πεθάνετε" - Video.

Τα όργανα για τους Χριστιανούς της Αιγύπτου φαίνεται πως ξεκίνησαν, μετά την "ψήφηση" του ουσιαστικά νέου συντάγματος-Σαρία.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον Αλ Χασάνι ο οποίος ξεκαθαρίζει στους Κόπτες της Αιγύπτου "ή θα γίνεται μουσουλμάνοι ή θα πεθάνετε".
Εμείς στο μεταξύ συνεχίζουμε να μαζεύουμε μουσουλμάνους στην άλλοτε Ορθόδοξη χώρα μας.

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Χριστούγεννα ελλήνων στο έλεος των βαρβάρων!

 Έκρηξη εγκληματικότητας Χριστουγεννιάτικα! - Στη Θεσσαλονίκη λήστεψαν υπάλληλο διανομής τσιγάρων έξω από εκκλησία!
- Στην Κάτω Αχαϊα πατέρας και γιος ήρθαν αντιμέτωποι με
ληστές στο βενζινάδικό τους
- Πολλές οι επιθέσεις σε ανυπεράσπιστα παιδακια που έλεγαν τα
Κάλαντα!
- Στην Πάτρα, η οικογένεια που δέθηκε χειροπόδαρα από ληστές, δεν έβρισκε
αστυνομικό να ζητήσει βοήθεια!
Στην περιοχή του Κουρλαμπά στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας, μια ολόκληρη οικογένεια ήρθε αντιμέτωπη με τρεις ληστές, μέσα στο εξοχικό της!

"152 νησιά της Ελλάδας είναι τουρκικά - Για 16 από αυτά γίνονται διαπραγματεύσεις"!"

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Αποδεικνύεται ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η δήθεν "οικονομικού περιεχομένου" παρατήρηση-προσβολή προς την Ελλάδα ότι δήθεν "πουλάει τα νησιά της" του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν:
Σύμφωνα με τον Celalettin Yavuz, αντιπρόεδρο του τουρκικού Κέντρου Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικών Αναλύσεων (TÜRKSAM), το οποίο είναι ένα think tank χρηματοδοτούμενο από την τουρκική κυβέρνηση "Το ιδιοκτησιακό καθεστώς 152 νησιών στο Αιγαίο και την Μεσόγειο είναι ... αμφιλεγόμενο, σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης".

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

"Πάρτι" εκατομμυρίων ευρώ για τις νάρκες, από ΜΚΟ! Ερευνάται ο ρόλος πολιτικών δημοσιογράφων.

Μεγάλο πάρτι με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις γινόταν στον χώρο της Εθνικής Άμυνας.
Όπως προκύπτει από τις έρευνες που γίνονται από τις αρχές τουλάχιστον 80 τέτοιες κάθε άλλο παρά μη κερδοσκοπικές εταιρείες έχουν επιβαρύνει με πολλά εκατομμύρια ευρώ τους Έλληνες πολίτες.
Όπως γράφει το
bloko.gr“η υπόθεση της ΜΚΟ "Ο Κύκλος της Πάτμου" και οι αποκαλύψεις για διασπάθιση αρκετών εκατομμυρίων ευρώ με επίκληση μάλιστα του ονόματος του πατριάρχη Κωνσταντινούπολης, φαίνεται ότι είναι σταγόνα στον ωκεανό της διαφθοράς κρατικών "λειτουργών και συλειτουργών"

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ οι εμπνευστές της συκοφαντικής επίθεσης BBC στην Χρυσή Αυγή

Ιουδαίος «μυστικός» πράκτωρ! Τελικά οι δημοσιογράφοι του BBC που «άφησαν άφωνο τον πλανήτη» (με τις… συγκλονιστικές αποκαλύψεις τους από τα άδυτα της Χρυσής Αυγής) ήταν εβραϊκής καταγωγής.
Σχετική επιστολή με πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία μας απέστειλε προ ολίγου αναγνώστης της ιστοσελίδας μας. Τη δημοσιεύουμε αυτούσια και ενημερώνουμε πως στο ζήτημα θα επανέλθουμε:
Κατακάθισε προσωρινά ο λασποκουρνιαχτός των συκοφαντών της καθεστωτικής αριστεράντζας σχετικά με την «δολοφονική» «επίθεση» κάποιων …. Χρυσαυγιτών «φονιάδων» ενάντια στον … κ. Στρατούλη, τον ατσαλάκωτο ιερομάρτυρα,

Χώρισαν την Βηθλεέμ στα δυο …δημιούργησαν τείχος με τους παράνομους εβραϊκούς οικισμούς.

«Πνιγμένοι» οι αραβορθόδοξοι από τους εβραϊκούς οικισμούς.
Το τοπίο ανάμεσα στην Ιερουσαλήμ και τη Βηθλεέμ διατηρεί κάτι το βιβλικό, όμως η περιοχή αυτή - που φιλοξενεί τους περισσότερους χριστιανούς Παλαιστίνιους - σύντομα θα καλυφθεί από μπετόν: την περασμένη εβδομάδα, η ισραηλινή κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως για να χτιστούν περισσότερα από 2.600 σπίτια στο Γκιβάτ Χαμάτος, τον πρώτο νέο εβραϊκό οικισμό που χτίζεται από το 1997.
Μετά την πρόσφατη διπλωματική νίκη των Παλαιστινίων στον ΟΗΕ, στον οποίο έγινε δεκτό το κράτος τους με καθεστώς παρατηρητή, η κυβέρνηση του Βενιαμίν Νετανιάχουανακοίνωσε την ανέγερση οικισμών.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ > ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟΥ SMEΤLIVY ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ

 

Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα :«Ετοιμαστείτε, έρχονται πολύ δύσκολα..»

Ο γνωστός γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα και αγιορείτης μοναχός προτρέπει πλέον: "ετοιμασία επειδή ΣΥΝΤΟΜΑ θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα".
Η προτροπή αυτή έγινε σε ηγούμενο μονής του Αγίου Όρους, ο οποίος τον επισκέφθηκε πρόσφατα και τον ρώτησε σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Ο γέροντας ήταν απολύτως σαφής: " Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες"... Και η μονή έχει φτιάξει ήδη την "ομάδα κρίσης", υπεύθυνη για να προετοιμάσει το μοναστήρι για πολύ δύσκολες ημέρες για άγνωστο χρονικό διάστημα.

" ΒΟΜΒΕΣ" ΦΩΣΚΟΛΟΥ-ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ "ΘΑΒΟΥΝ" ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ

Δεν κυβερνάνε την Ελλάδα οι Έλληνες!

"29 εθνότητες απ'όλο τον κόσμο πολεμούν τον Ασαντ"!

Έκθεση των Ηνωμένων Εθνών αναφέρει ότι οι ένοπλες δυνάμεις της αντίστασης προέρχονται όχι από μερικές έστω χώρες αλλά από 29 αποδεδειγμένα διαφορετικέςχώρες . Στην πλειονότητά τους είναι Σουνίτες (μουσουλμάνοι) οι οποίοι έχουν ρημάξει το έθνος της Συρίας και τον Συριακό λαό στη μάχη τους κατά του Αλεβίτη Προέδρου της χώρας Bashar Assad.
Επιβεβαιώνεται έτσι το defencenet.gr που πρώτο είχε αποκαλύψει το πολυεθνικόν του "επαναστατικού" σώματος στη Συρία, αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν ήταν ο λαός που ήθελε την πτώση του καθεστώτος Ασαντ,

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα αντιμετωπίζει μία ωρολογιακή βόμβα που ετοιμάζεται να εκραγεί σε άγνωστη για εμάς χρονική στιγμή!!!

Οι μαφίες των «Νέων Βαλκανίων»Την παρούσα περίοδο στα Βαλκάνια οι δύο ισχυρότερες και πλέον δραστήριες εθνοτικές ομάδες οργανωμένου εγκλήματος είναι η Αλβανική και η Τουρκική.Η πρώτη σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του Εφ Μπι Άι, διακινεί το 70% -80% της Ηρωίνης πανευρωπαϊκά και κατέχει τα ηνία στη παράνομη διακίνηση ανθρώπων και τη συστηματική κλοπή πολυτελών αυτοκινήτων.

Ράπισμα από τους ισλαμοφασίστες της Λιβύης στην Ελλάδα! Έβαλε την Τουρκία στις διμερείς συζητήσεις για την Ελληνολιβυκή ΑΟΖ1.

Έτσι, για να καταλαβαινόμαστε. Το “Ολυμπία” από την πρώτη στιγμή φωνάζει ότι ο σχεδιασμός με τις “μαύρες” εξεγέρσεις στην μέση Ανατολή είναι εφιαλτικός για την Ελλάδα. Το κράτος κοιμόταν.
Το πρώτο χαστούκι έρχεται από το ισλαμοφασιστικό καθεστώς της Λιβύης, που φιλοξενούσαμε και τους τραυματίες τους στην Ελλάδα για να κονομήσουν κάποιοι συγγενείς πολιτικών προσώπων. Έπεται η Αίγυπτος.
Διπλωματική απρέπεια και πολιτική πρόκληση τεράστιου μεγέθους αποτελεί η απάντηση του Υπουργού Διεθνούς Συνεργασίας Λιβύης Μ. Αμπντελαζίζ σε σχετική ερώτηση περί της οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών, κατά την επίσημη επίσκεψη του Έλληνα ΥΠΕΞ, κ. Δ. Αβραμόπουλου.

Ξεχαστήκαμε και χάνουμε την πατρίδα μας!

Έχουμε χάσει κάθε μέτρο απο τον ορισμό της πατρίδος και του έθνους, μεσα από την προπαγάνδα της τηλεόρασης των κομμάτων και πολλών ανθελληνικών κινημάτων που οργιάζουν στην πολύπαθη πατρίδα μας. Πολλοί από εμάς μπερδεμένοι και παγιδευμένοι στην εσκεμμένη σύγχυση των όρων και των αξιών.
Όρος εθνικιστής για μένα δεν υπάρχει ή τάσσεσαι με την πατρίδα ή βρίσκεσαι απέναντι από αυτήν! Ή σέβεσαι την πατρίδα την ιστορία της τα έθιμα της την θρησκεία της το νόμισμα της ή είσαι σκλάβος της παγκοσμιοποίησης!