Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ματαίωσαν εκδηλώσεις στην ελληνική πρεσβεία της Μόσχας για να μην ενοχληθεί η Μέρκελ!

ΣΑΡΩΝΕΙ τα πάντα στο πέρασμά της η σημερινή κυβέρνηση. Υποβαθμίσει την προσφορά του έθνους στην ανθρωπότητα, ως και τις εθνικές επετείους απαξιώνει... Χαρακτηριστικό παράδειγμα:
Προ τριμήνου η ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα αποφάσισε να αναλάβει μια αξιέπαινη και ιστορικά χρήσιμη πρωτοβουλία: να οργανώσει στη ρωσική πρωτεύουσα σειρά εκδηλώσεων με θέμα τη «συμβολή της Ελλάδας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο». Με προβολή ταινιών, έκθεση φωτογραφιών, διαλέξεις (μεταξύ αυτών και του Μαν. Γλέζου) για να ενημερωθούν οι Ρώσοι για την προσφορά των Ελλήνων. Είχαν όμως υπολογίσει χωρίς τις διαθέσεις του υπουργείου Εξωτερικών. Στο σχετικό αίτημα της πρεσβείας το ΥΠΕΞ απάντησε πως ελλοχεύει ο κίνδυνος η συγκεκριμένη πολιτιστική δράση αυτήν τη χρονική στιγμή να εκληφθεί από τη Γερμανία ως κίνηση ρεβανσισμού εναντίον της, ιδιαίτερα τώρα που έχουμε την ανάγκη της οικονομικής της υποστήριξης! Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γερμανία έχει κάνει προ πολλού την ιστορική υπέρβαση και κάθε χρόνο στέλνει στη Μόσχα στρατιωτική μονάδα και παίρνει μέρος στις παρελάσεις της 9ης Μαΐου, «ημέρα νίκης των Ρώσων κατά των Ναζί».
 Πλην όμως στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών εμφανίζονται... βασιλικότεροι του βασιλέως. Για να μην πούμε τίποτα βαρύτερο και χειρότερο...

Με πολεμικά όπλα πλήττουν την ελληνική κοινωνία - ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Το φαινόμενο της "μεταλλαγμένης μορφής εγκληματικότητας", προβληματίζει πλέον τις αστυνομικές Αρχές όλο και πιο έντονα, ειδικά μετά τη σύλληψη της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ αλλά και τριών άλλων ομάδων σκληρών κακοποιών που ειδικεύονταν σε εισβολές σε κατοικίες της Αττικής.
 Σε αυτές τις ομάδες και σε άλλες πολλές, συμμετέχουν νεαροί Αλβανοί δεύτερης γενιάς που είτε γεννήθηκαν, είτε μεγάλωσαν στην Ελλάδα, μιλάνε τα ελληνικά ως μητρική τους γλώσσα και σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν καν επισκεφθεί τη χώρα καταγωγής τους.Το φαινόμενο αυτό δεν εντοπίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά έχει ευρωπαϊκή «σφραγίδα» και έχει να κάνει σε πολλές περιπτώσεις με το οικογενειακό περιβάλλον, τον τρόπο που μεγάλωσαν οι νεαροί μετανάστες δεύτερης γενιάς, αλλά και το γεγονός ότι πλέον με την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα είναι εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατον να βρουν εργασία και να ενταχθούν στο σύστημα.

Είστε μασόνος κύριε πρόεδρε της δημοκρατίας;(Vid)

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συμπατριώτες μας για την μαχητικότητά τους και τις ενοχλητικές αλήθειες που λένε!
Και στην μετάδοση της ΕΡΤ, περίπου στο 0: 55 ακούγεται το σύνθημα "ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", να συνοδεύει την αποχώρηση του...αδικημένου Προέδρου:

Επιδιώκουν να διαμελίσουν την Ελλάδα σε κρατίδια.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ήταν ανοιχτή στη δημιουργία «ειδικών οικονομικών ζωνών» σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση, ως ένα μέσο βελτίωσης των επιχειρηματικών συνθηκών στη χώρα, όπως επισημαίνει ο Ευρωπαίος επίτροπος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Όλι Ρεν.Σε γραπτή του απάντηση προς ερώτημα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ανέφερε πως οι ζώνες, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν εμπορικά προνόμια, αποτελούν μια «ενδιαφέρουσα ιδέα» που ενδέχεται να βοηθήσει τη χώρα να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική, ωστόσο, όπως λέει, δεν έχει συζητηθεί με την ΕΕ ή τις ελληνικές αρχές.«Πιστεύουμε ότι είναι μία ιδέα, την οποία θα εξετάσουν οι ελληνικές αρχές εφόσον θέλουν να προχωρήσουν με τέτοιες πρωτοβουλίες. Από τη στιγμή που η κυβέρνηση το αποφασίσει, η Κομισιόν είναι έτοιμη να συζητήσει με τις ελληνικές αρχές την πιθανότητα να εφαρμοσθούν στην πράξη αυτές οι ιδέες», σημείωσε.Μία ειδική οικονομική ζώνη θα απαιτούσε την προσεκτική εξέταση πολιτικών, ρυθμιστικών, φορολογικών και επιχειρηματικών παραγόντων, προσέθεσε.

Ονειρεύονται την Ελλάδα, σαν την Λιβύη, το Ιράκ και την Αίγυπτο. Μια εισβολή του Νάτο μετά από ένα στρατιωτικό πραξικόπημα…

Μεταξύ αστείου και σοβαρού, διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρονται σε επιβολή στρατιωτικού πραξικοπήματος ως λύσης στην Ελλάδα. Υποστηρίζουν ότι θα μας έβγαζε εκτός Ευρωζώνης και θα αποτελούσε τη λύση για την ελληνική μιζέρια.
Μετά από το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt που εξέφραζε φόβους για δικτατορία στην Ελλάδα, άρθρο του περιοδικού Forbes αναφέρει ότι ένα πραξικόπημα θα έλυνε τα προβλήματα της χώρας, καθώς θα την οδηγούσε εκτός Ευρωζώνης.
Ο Tim Worstall αναφέρεται σε ένα όχι και τόσο αστείο ανέκδοτο που κυκλοφορεί στους κύκλους των οικονομικών αγορών το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Η Γερμανία, σύμφωνα με αυτό, αντί να επιχειρεί να χρηματοδοτήσει το ελληνικό χρέος, θα πρέπει να χρηματοδοτήσει ένα πραξικόπημα στην Ελλάδα.
Ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει στρατιωτική δικτατορία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και έτσι η Ελλάδα θα έπρεπε να φύγει από την ΕΕ.
Συνεπώς ό,τι και αν συμβαίνει στην οικονομία της, θα γινόταν απλά το πρόβλημα κάποιων άλλων.

Οι Ενδείξεις από την αυτοψία δείχνουν, ότι Τουρκία, Ισραήλ, Αμερική, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ και άλλοι παράνομοι οργανισμοί, τα βρίσκουν μεταξύ τους!

Στην πρόσφατη εκστρατεία τους, κυριολεκτικά ο όρος, αφού έριξαν στη μάχη 22 τάγματα των ειδικών τους δυνάμεων, υποστηριζόμενα από άρματα και αεροπορία, κατά των μαχητών του ΡΚΚ, οι Τούρκοι υποστήριξαν ότι σκότωσαν περί τους 300 Κούρδους μαχητές.Παρόλα αυτά μετέφεραν, προς επίδειξη, μόνο 24 πτώματα Κούρδων στην Μαλάτια. Μια από τις σωρούς ανήκει Εμπρού Μουχικαντζί. Ο πατέρας της νεκρής κλήθηκε να αναγνωρίσει το πτώμα και με έκπληξη διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν σημάδια από βολίδες στη σωρό της κόρης του, όπως και στις σωρούς των υπολοίπων. Τι είχε συμβεί; Σύμφωνα με το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων Φιράτ οι 24 Κούρδοι μαχητές σκοτώθηκαν στις 19 Οκτωβρίου από χημικά όπλα, για αυτό, πάντα σύμφωνα με το πρακτορείο, τα πτώματά τους βρέθηκαν σχεδόν απανθρακωμένα, αλλά χωρίς κανένα σημάδι ότι επλήγησαν από βολίδες ή άλλα βλήματα.

Κάρτα αποδείξεων και μετά κάρτα του πολίτη. Σκλαβοπάζαρο θα κάνουν την Ελλάδα!!!

Από το “θα” φαίνεται ότι περάσαμε στο ...φλου. Τώρα κανείς δεν λέει “θα”, λένε “ναι” αλλά ... κάπου, κάπως, κάποτε, θα δούμε κλπ
Έτσι και το υπουργείο Οικονομικών σε ότι έχει να κάνει με την περιβόητη κάρτα αποδείξεων. Το μέτρο είναι αναγκαστικό και αναμένεται να φέρει νέο μπέρδεμα στην καθημερινότητά μας.Εκεί που δόθηκε μάχη για χρόνια για να μπουν οι απλές μηχανές αποδείξεων τώρα θα γίνει μάχη από τον Ιανουάριο για να περνάνε την κάρτα των αποδείξεων...
Η Ν.Δ. δια του κ. Νικολόπουλου ζήτησε να μάθει αν θα δοθούν κίνητρα για τους πολίτες που κάνουν χρήση της κάρτας.
Η απάντηση από το υπουργείο προκαλεί τουλάχιστον ... μειδίαμα.

Αρνήθηκαν να φύγουν από την παρέλαση οι Ευέλπιδες στη Θεσσαλονίκη. Τραγούδησαν το "Μακεδονία Ξακουστή" και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο (Vid)


Οι Ευέλπιδες αρνούνται να φύγουν από την παρέλαση by newsview

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ξήλωσαν μεθοδικά, υποκινούμενοι από το σκότος των μασωνικών στοών, κάθε τι που θύμιζε πίστη στον Χριστό, πατρίδα και οικογένεια.

Ως στοιχείο προόδου και πολιτισμού εκλαμβανόταν τη δεκαετία του ’80 το να καταφέρεται κάποιος κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Από τότε κάποιοι για να είναι in κατά τη λαϊκή έκφραση της εποχής, δηλαδή για να υπολογίζονταν ως προοδευτικοί άνθρωποι της σύγχρονης εποχής κατέστησαν ως μόδα τις επιθέσεις κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας και κυρίως των λειτουργών αυτής. Σε διαφορετική περίπτωση λαμβάνονταν ως καθυστερημένοι, προσκολλημένοι στο παρελθόν, απροσάρμοστοι στα νέα κοινωνικά κατεκτημένα.
Οι πολιτικοί άρχοντες ακολούθησαν στη συντριπτική πλειονότητά τους και οι περισσότεροι αποδέχθηκαν αυτή τη φιλοσοφία, η οποία ουσιαστικά, όπως σήμερα αποδείχθηκε αποτελούσε βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια του Έθνους. Και αυτό γιατί λειτουργούσε ισοπεδωτικά μεταβάλλοντας τις αξίες και τα ιδανικά, κατακρημνίζοντας τα ήθη και τα έθιμα, γελοιοποιώντας τα διαχρονικά πρότυπα της φυλής μας.

Αυτοί οι πολιτικοί νοιάζονται μόνο για τις συναγωγές και όχι για τους ορθόδοξους ναούς!


Τι γίνεται άρχοντες αυτού του τόπου; Δεν θα βγείτε στα κανάλια, σας να καταδικάσετε αυτό το γεγονός; Εσείς χαλάσατε τον κόσμο με τις δηλώσεις σας για μια συναγωγή που κάηκε, από τα πρακτοράκια του σιωνιστικού ναζισμού! Δεν γνωρίζετε βάση του συντάγματος, ότι επίσημη θρησκεία στην Ελλάδα, λεγεται ο ορθόδοξος χριστιανισμός, μήπως είστε Ιουδαίοι και νοιάζεστε μόνο για τα σιωνιστικά στέκια που συχνάζετε;
Υπάρχει καμιά άλλη λέξη που μπορώ να χρησιμοποιήσω σε αυτή την περίπτωση εκτός από ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

Μήπως αυτός είναι ο λόγος που βροντοφώναζαν οι Έλληνες τον Παπούλια προδότη; «Ο Ράιχενμπαχ είναι ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας», λέει γερμανός βουλευτής.

Εντύπωση προκαλεί η δήλωση ενός γερμανού βουλευτή Ντίτερ Ντεμ, του κόμματος Αριστερά, ο οποίος εκφράζει απροκάλυπτα την άποψη ότι ο επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην Real News, ο κ. Ντεμ λέει χαρακτηριστικά «Nαι είναι ο νέος σας πρωθυπουργός.
 Όλοι αυτοί που δουλεύουν για την Task Force δεν είναι φίλοι της Ευρώπης, αλλά υπάλληλοι των αγορών. Δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις του κ. Ράιχενμπαχ αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο στους σκοπούς του και για μένα είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο ελληνικός λαός δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και την ομάδα του».Όσον αφορά τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου ο γερμανός βουλευτής λέει ότι αυτή σώζει όχι τους έλληνες φορολογούμενους αλλά τους κατόχους ελληνικών ομολόγων.

Ρωσία και Συρία θα κατατροπώσουν το αμερικανοεβραικό λόμπι.

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-Ασαντ ζήτησε σήμερα από τη Ρωσία να συνεχίσει να τον υποστηρίζει απέναντι στη Δύση, όσον αφορά τα μέτρα καταστολής των διαδηλώσεων στη χώρα του.
Ο Άσαντ τόνισε σε συνέντευξή του στη ρωσική τηλεόραση : «Πάνω από όλα υπολογίζουμε στην υποστήριξη της Ρωσίας, μια χώρα με την οποία μάς συνδέουν στενές σχέσεις.
 Ο ρόλος της Ρωσίας είναι άκρως σημαντικός» και πρόσθεσε: «Από τις πρώτες ημέρες της κρίσης βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τη ρωσική κυβέρνηση. Ενημερώνουμε τους Ρώσους φίλους μας λεπτομερώς για την εξέλιξη της κατάστασης», συμπλήρωσε.
Η έκκληση Ασαντ διατυπώνεται λιγότερο από ένα μήνα μετά τη δήλωση του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ότι ο Σύρος πρόεδρος ή πρέπει να δεχθεί μεταρρυθμίσεις ή να παραιτηθεί.

"Έκαψαν την αδελφή μου αφού πρώτα την έβαλαν να πιει ανθρώπινο αίμα"

Συγκλονίζει η μαρτυρία της Σαμάνθα Θεολόγου, αδελφή της 18χρονης Κίρστι απο το Γιοχάνεσμπουργκ που βρήκε φρικιαστικό θάνατο στα χέρια σατανιστών.
"Η αδελφή μου έχασε τη ζωή της από τα πολλαπλά εγκαύματα. Είχε καεί πάνω από το 75% του σώματός της. Η εικόνα που έβλεπα στην εντατική ήταν φρικτή" αναφέρει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα η 24χρονη αδελφή της Κίρτσι, Σαμάνθα Θεολόγου.
Όπως διηγείται στην εφημερίδα η 18χρονη κοπέλα αρχικά αρνήθηκε να ακολουθήσει τους καινούριους της φίλους όταν της πρότειναν και να πάνε βόλτα στον λόφο της περιοχής. Στη συνέχεια όμως και μετά απο τις επίμονες προσπάθειές τους, πήγε μαζί τους μαζί με μία κοπέλα της παρέας.
Η συνέχεια είναι τουλάχιστον φρικιστική. Σύμφωνα με τα στοιχεία που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συγκεντρώσει η αστυνομία, τα αγόρια όταν έφτασαν όλοι μαζί στο λόφο, πιθανώς να έδωσαν αλκοόλ ή άλλες ουσίες στα δύο κορίτσια.

(Vid) Σοκαριστικό,αποκαλυπτικό βίντεο!!! Άσβεστο μίσος απο βασικά στελέχη μειονοτικών της Θράκης!!!

Γέροντας Παϊσιος για το σφράγισμα.

Μέχρι εκεί η … ευγένεια τους δεν θα φτάση! Θα είναι ευγενείς, γιατί θα είναι Ευρωπαίοι. Θα δείξουν ανωτερότητα. Δεν θα βασανίζουν τους ανθρώπους, αλλά δεν θα μπορη να ζήση ο άνθρωπος αν δεν έχει το σφράγισμα. Θα λένε: "Χωρίς το σφράγισμα ταλαιπωρείσθε! Αν το δεχόσασταν, δεν θα δυσκολευόσασταν". Ούτε χρυσά νομίσματα ούτε δολάρια, αν έχη, θα μπορεί να τα χρησιμοποιή. Γι αυτό, αν φροντίση κανείς να ζη από τώρα απλά, λιτά, θα μπορή να καλλιεργήση λίγο σιτάρι, πατάτες. Να βάλει λίγα ελαιόδεντρα, και τότε με κανένα ζώο, καμία κατσίκα, λίγες κότες θα μπορεί να αντιμετωπίσει τις ανάγκες της οικογένειας του. Γιατί και προμήθειες να κάνεις, δεν ωφελεί πολύ, αφού και τρόφιμα δεν κρατούν χαλούν γρήγορα. Φυσικά, το στρίμωγμα θα διαρκέση λίγο, τρία- τριάμισι χρόνια. Θα συντομευτούν οι ημέρες για τους εκλεκτούς. Δεν καταλάβουν πότε θα περάσουν. Ο Θεός δεν θα αφήση αβοήθητο τον άνθρωπο.

Προπύργιο των αμερικανών εναντίον της Ρωσίας η Τουρκία. Πρόσχημα το Ιράν.

Tα σχέδια των ΗΠΑ για τη δημιουργία μιας αντιπυραυλικής προστασίας της Ευρώπης παραμένουν,απλά αλλάζουν οι περιοχές που σκέφτονται να αναπτύξουν τα αντιπυραυλικά τους συστήματα. Ένα από τα σενάρια θέλει και το Αιγαίο να “παίζει” σ΄ αυτό το σχεδιασμό, με πολεμικά πλοία τα οποία θα έχουν τέτοιες αντιπυραυλικές δυνατότητες. Το ιδανικό μέρος βέβαια για να αντιμετωπιστεί η νέα εμμονή των ΗΠΑ,το Ιράν,για το οποίο υποτίθεται ότι γίνεται όλη η φασαρία,είναι η Τουρκία. Το θέμα όμως είναι ότι τώρα τελευταία, η Άγκυρα με τις πρωτοβουλίες της και τη προσπάθειά της να γίνει ηγέτιδα δύναμη του μουσουλμανικού κόσμου,κάπου έχει μπερδέψει την Ουάσιγκτον.

(Vid) Αντιστεκόμαστε στην λαίλαπα του διεθνή σιωνισμού!

Λάθος σε ομιλία Γ.Παπανδρέου ή έχουμε θέμα ... ανεξάρτητης Κρήτης;


Και μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα από τον Δεκέμβριο του 2008, ήρθε και το «κερασάκι στην τούρτα». Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην διάσκεψη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που πραγματοποιείται στον Αγ. Νικόλαο Λασιθίου, με αντικείμενο τις εξελίξεις στον αραβικό κόσμο μετά την Αραβική Άνοιξη, έδωσε υπόσταση σε μία φημολογία που οργιάζει τα τελευταία δύο χρόνια σε πολλά διπλωματικά σαλόνια των Αθηνών: Ότι επίκειται δημοψήφισμα στο νησί με θέμα την ανεξαρτησία της … Κρήτης!
Έτσι ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην Κρήτη ως να επρόκειτο για … ανεξάρτητο κράτος ή για επικείμενο ανεξάρτητο κράτος!

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Προφητείες Αγίου Κοσμά Αιτωλού (1714-1779) για την Ελλάδα και Τουρκία

Λέει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός στους Έλληνες για το "ΣΗΜΕΡΑ":
Σημείωση: Οι ακόλουθες προφητείες δεν αφορούν την Ελληνική Επανάσταση - Αυτήν την επροφήτευσε σε άλλες προφητείες οι οποίες σημειώστε έχουν καταπληκτικά επαληθευθεί... .Οι παρακάτω προφητείες αναφέρονται στους σύγχρονους Έλληνες - τους Έλληνες της περιόδου μετά την Ελληνική Επανάσταση.
 " Θα προσπαθούν να το λύσουν με την πέναν μα δέν θα μπορούν. 99 φορές με τον πόλεμο και μια με την πένα " 
Σημείωση: Προφανώς αναφέρεται στο Κυπριακό και στο Αιγαίο.
 "Αν βρεθούν τρεις δυνάμεις σύμφωνες τίποτε δεν θα πάθετε. Αν το ζήτημα λυθεί με τον πόλεμο θα πάθετε πολλές καταστροφές - σε τρεις χώρες μια θα μείνει..."
"Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό (ή θα καταλάβουν στο Αλβανικό Χειρόγραφο) τρεις μέρες γρηγορότερα από τους Χριστιανούς".

Επικηρυχθήκαν οι ισραηλινοί στρατιώτες. Όποιος τους εντοπίσει να τους συλλάβει και να τους παραδόση έναντι αμοιβής.

Πρίγκιπας προσφέρει 900.000 δολαρία σε όποιον αιχμαλωτίσει Ισραηλινούς στρατιώτες
Ένας Σαουδάραβας πρίγκιπας πρόσφερε σήμερα αμοιβή 900.000 δολαρίων σε οποιονδήποτε καταφέρει να αιχμαλωτίσει έναν Ισραηλινό στρατιώτη.
Ο πρίγκιπας Χαλέντ μπιν Ταλάλ, αδελφός του γνωστού πολυεκατομμυριούχου επιχειρηματία Ουαλίντ μπιν Ταλάλ, δήλωσε στο σαουδαραβικό τηλεοπτικό κανάλι Αλ Νταλίλ ότι ο αιχμάλωτος στρατιώτης στη συνέχεια θα ανταλλαγεί με Άραβες που κρατούνται σε ισραηλινές φυλακές.
Πριν από λίγες ημέρες ο εξέχων Σαουδάραβας κληρικός Αουάντ αλ-Κούρνι ανακοίνωσε ότι θα δώσει 100.000 δολάρια για το κεφάλι κάθε Ισραηλινού στρατιώτη. Η δήλωσή του είχε επικριθεί έντονα και μάλιστα δέχτηκε και απειλές μέσω του διαδικτύου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή... με τη βία!

Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών, (που λόγω Συνταγματικού κωλύματος φαίνονται οι Απόστρατοι) με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, με την οποία καλεί την κυβέρνηση να παρατηθεί, διαφορετικά αυτό ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με τη βία από τον ίδιο...
τον λαό. Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι η χώρα βαίνει προς το χάος και ανεξέλεγκτες καταστάσεις ενδεχομένως να λάβουν χώρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:Με τα πρόσφατα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση καταρρέει και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας της. Δεν πρόκειται μόνο περί των πρωτοφανών, αντιλαϊκών , αντικοινωνικών και ανθελληνικών μέτρων από μια αυτονομαζόμενη σοσιαλιστική κυβέρνηση, αλλά περί αποκαλύψεως του συστηματικού ψεύδους και της εξαπάτησης με τα οποία καθησυχάζει το Λαό μέχρι να καταφέρει τα κτυπήματά της. 

Η φαρσοπροδοσία με τα πυρομαχικά των αρμάτων μάχης συνεχίζεται.

Κόσμος του Επενδυτή, 28/10/2011
strategyreports.

Eλληνόπουλα αποστρέφουν το κεφάλι από τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ !!!

Από όλα τα μέρη της Ελλάδος με ελεύθερη πρωτοβουλία, χωρίς κομματικά ‘σκεπάσματα’ και κακόβουλες επιδιώξεις ας δείξουμε ότι ο Έλληνας ζει μόνο ελεύθερος και ποτέ σκλαβωμένος.
Να αποτινάξουμε όλοι τις κομματικές ταυτότητες, αυτές που διαίρεσαν τον ελληνικό λαό με καθοδηγητές τις γνωστές σκοτεινές δυνάμεις.
Η ταφόπλακα για την Ελλάδα πλησιάζει ας την σπάσουμε όλοι με μια γροθιά!

(Vid))Ο Ελληνικός λαός μίλησε, τα είπε όλα!!! Αποδοκιμασίες για τον πρόεδρο της δημοκρατίας και επευφημίες για έναν δεσπότη πατριώτη!

M. Γλέζος: Σήμερα αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου 1940

Σε ανακοίνωσή του για τα επεισοδιακά γεγονότα της φετινής 28ης Οκτωβρίου, ο Μανώλης Γλέζος...τόνισε ότι «στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου 1940. Πριν 71 χρόνια, ο ελληνικός λαός, είπε όχι στον εισβολέα. Σήμερα στη Θεσσαλονίκη και όπως μαθαίνω και στην Πάτρα και στο Ηράκλειο και στο Βόλο και στα Τρίκαλα και σε άλλα μέρη, ο λαός, διατρανώνει το ΟΧΙ του στην υποταγή της χώρας στην τρόικα και τη μετατροπή της σε προτεκτοράτο.
» Ο λαός υποχρέωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αποχωρήσει. Στην ουσία το επίσημο κράτος αποσύρθηκε, αυτοκαταλύθηκε. Οι πολιτικοί φορείς και οι πολιτικές οργανώσεις παρήλασαν μπροστά στο Λαό. Δεν θα συμφωνήσω με τους χαρακτηρισμούς προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρέπει όμως και ο ίδιος να κατανοήσει ότι είναι ανεπίτρεπτο να καλύπτει με το κύρος του την πολιτική της υποτέλειας που ακολουθεί η κυβέρνηση.»
epikaira.gr

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Παρέλασαν για πρώτη φορά επι ελληνικού εδάφους οι δυο μεγαλύτερη στρατοί της ορθοδοξίας!


κλικ για ΒΙΝΤΕΟ. Λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα οι δύο μεγαλύτεροι Στρατοί της Ορθοδοξίας, ο Ελληνικός και ο Ρωσικός, ενώθηκαν πριν λίγο και παρέλασαν για πρώτη φορά, μαζί, στην ίδια διάταξη, σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης στους χιλιάδες κατοίκους της ακριτικής Αλεξανδρούπολης που τους αποθέωσαν (ακούστε σε αυτό το πρώτο βίντεο που αποκλειστικά φέρνει στην δημοσιότητα το defencenet.gr, τις ουρανομήκεις επευφημίες των πολιτών την ώρα που περνούν τα τμήματα της ελληνικής 12ης Μεραρχίας και οι Ρώσοι πεζοναύτες).
Οι πεζοναύτες ανήκουν στο αποβατικό σκάφος (LST) Tsesar Kunikof, το οποίο έχει δέσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ως προπομπός της Ομάδας Μάχης Αεροπλανοφόρου «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ», που όπως γράφει η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί, έρχεται στα τέλη Νοεμβρίου στο Αιγαίο και στην Α.Μεσόγειο.

(Vid) Φυγαδεύτηκε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ! Tρέξτε να σωθείτε!

Ανθρωπιστική καταστροφή! Έγκλημα πολέμου που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ υπό την αιγίδα του ΟΗΕ!

Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες, η Σύρτη- εκτός από ιδιαίτερη πατρίδα και τελευταίο, όπως αποδείχθηκε, οχυρό του συνταγματάρχη Καντάφι - ήταν η πιο πλούσια κατά κεφαλή πόλη της Λιβύης, με σύγχρονες υποδομές και υψηλό βιοτικό επίπεδο για την πλειοψηφία των κατοίκων της.
Μετά την πτώση της Τρίπολης, ωστόσο, έξω από το πρώην ψαροχώρι συγκεντρώθηκαν ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις του Μεταβατικού Συμβουλίου, που άρχισαν - χρησιμοποιώντας βαρύ πυροβολικό και αξιοποιώντας, με τον πιο φονικό τρόπο, την καταιγιστική αεροπορική υποστήριξη των βομβαρδιστικών του ΝΑΤΟ - την συστηματική ισοπέδωση της παραλιακής πόλης, προκειμένου να εξοντώσουν τους τελευταίους πιστούς στον Καντάφι μαχητές και φυσικά τον ίδιο τον «Αδελφό Ηγέτη» της πάλαι ποτέ Τζαμαχιρίας.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες: Η συμμετοχή των Αλβανών στην Ιταλική εισβολή και στην κατοχή της Ελλάδας. Το έργο των ΑλβανώνSS περιελάμβανε δολοφονίες ορθοδόξων ιερέων, καταστροφές ορθοδόξων ναών, βιασμούς, κλοπές....

Ο πόλεμος μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, που άρχισε την 28η Οκτωβρίου 1940, επεκτάθηκε αυτόματα και μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας. Η Αλβανία, συνδεδεμένη την εποχή εκείνη με καθεστώς “προσωπικής ένωσης” με την Ιταλία, είχε δεχθεί με νόμο του Κοινοβουλίου της (Αλβανικός Νόμος, 10 Ιουνίου 1940) ότι:
 “Το Βασίλειο της Αλβανίας αναγνωρίζει ότι θα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με τα κράτη τα οποία θα βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση με το Βασίλειο της Ιταλίας”.
Συνεπώς με την κήρυξη του πολέμου από την Ιταλία εναντίον της Ελλάδας βρέθηκε σε εμπόλεμη κατάσταση με την πατρίδα μας. Γι’ αυτό η Ελλάδα με το Βασιλικό Διάταγμα (ΒΔ) της 10ης Νοεμβρίου 1940, το οποίο εκδόθηκε σε εφαρμογή του ΑΝ (Αναγκαστικού Νόμου) 2636/1940 “Περί δικαιοπραξιών εχθρών και μεσεγγυήσεως εχθρικών περιουσιών”, όρισε ως εχθρικά κράτη “την Ιταλία μαζί με τις κτήσεις, τα αυτοκρατορικά της εδάφη και τις αποικίες, καθώς και την Αλβανία”.
Ο Ιταλός στρατηγός Βισκόντι Πράσκα σε διαταγή του της 21ης Οκτωβρίου 1940 αποκαλύπτει ότι είχε αναθέσει σε ειδικούς αξιωματικούς, συνοδευόμενους από Αλβανούς οδηγούς, να εκτελούν αναγνωρίσεις στην άμεση περιοχή των συνόρων.

Επιτέλους, Λαός και Στρατός ενωμένοι γιορτάζουν την μεγάλη μέρα του Έθνους με απόντες αυτούς που θέλουν να πουλήσουν την εθνική μας κυριαρχία. Ντροπή! - Έφευγαν οι κυβερνητικοί & ματαίωναν τις παρελάσεις

Τελικά, με την αποχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και των υπουργών της κυβέρνησης, του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Μπεγλίτη προεξάρχοντος, η παρέλαση συνεχίστηκε - σχεδόν - κανονικά. Τα μηχανοκίνητα τμήματα του Στρατού απαγορεύτηκε να παρελάσουν. Πολιτική θύελλα έχει ξεσπάσει από την απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει τις παρελάσεις επειδή αποχώρησαν οι κυβερνητικοί. "Με ποιο δικαίωμα;" διερωτώνται όλοι.  
Έτσι, στην κυβέρνηση φοβούμενοι τις διαμαρτυρίες των πολιτών, ματαίωσαν τις παρελάσεις στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας.
Στη Θεσσαλονίκη, η αστυνομία απομακρύνθηκε, και οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες έκαναν κατάληψη στην εξέδρα, όπου έχουν αναρτήσει ένα πανό που αναγράφει «η οργή μας θα σας πνίξει» και έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.

(Vid) Τρέχοντας έφυγαν οι πολιτικοί από την παρέλαση του Ναυπλίου. Προδότες πουλημένοι η Ελλάδα δεν πεθαίνει!

(Vid) Σοβαρά επεισόδια στην παρέλαση της Κέρκυρας. Κατέλαβαν την εξέδρα επισήμων.

(Vid)Καλαμάτα: Πέταξαν έξω από την παρέλαση τους προδότες του έθνους. Tα συνθήματα ήταν τα εξής: Πουσταράδες,Πουτάνες θα σας γαμ@@@με!!!

Ενώ η παρέλαση ακυρωνόταν ο πρόεδρος της δημοκρατίας με τον υπουργό άμυνας, χαμογελούσαν συνεχώς. Βίντεο αρχείο της Ετ1.

Τα συνθήματα προς τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Έξω οι μασόνοι από την βουλή, Είσαι προδότης, αλήτες, κλέφτες και αλλα πολλά…
enet.gr
Ομάδες διαδηλωτών από διάφορες κοινωνικές ομάδες εισέβαλαν λίγο πριν τις 10:00 το πρωί στο χώρο που θα τελούταν η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Ο χώρος αποκλείστηκε από κλούβες των ΜΑΤ και για πρώτη φορά στα χρονικά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας αποχώρησε από το σημείο.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

(Vid) Η πρόβλεψη της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα απο τον γέροντα Παΐσιο.

Παπανδρέου: Δεν υφίσταται θέμα μείωσης της εθνικής κυριαρχίας. Και ο εφιάλτης στις Θερμοπύλες τα ίδια έλεγε, 'για το καλό της Ελλάδας το κάνω'.

Δεν υφίσταται κανένα θέμα μείωσης της εθνικής κυριαρχίας, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου στο Υπουργικό Συμβούλιο, που συγκλήθηκε νωρίτερα σήμερα. Τονίζοντας ότι δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τα μέλη της κυβέρνησης να επιταχύνουν την εφαρμογή του κυβερνητικού έργου, έτσι ώστε από τις αρχές του επόμενου έτους να ξεκινήσει η ανάκαμψη της οικονομίας.

Ο Πούτιν εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τη διαπόμπευση του Καντάφι.

Όπως αναφερθήκαμε και σε προηγούμενο θέμα με βίντεο, οι σκηνές δεν έχουν βγει από άλλη εποχή αλλα από την αυτοκρατορία της παγκοσμιοποίησης. Ο Πούτιν γνωρίζει ότι η σωρός του Καντάφι δεν εξευτελίστηκε τυχαία, αλλα οτι αυτές οι σοκαριστικές σκηνές, αφέθηκαν να μεταδοθούν από τα γνωστά παγκόσμια κέντρα ενημερώσεως, για να περάσουν ένα μήνυμα σε όλους αυτούς που θα αντισταθούν στην παγκόσμια τάξη του αντιχρίστου.

Θα παρελάσουν 150 Ρώσοι πεζοναύτες για την 28η Οκτωβρίου.

Στις 18.00 το απόγευμα θα «δέσει» στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το ρωσικό πλοίο του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, «Caesar Kunikov». Το πλοίο μεταφέρει 150 Ρώσους πεζοναύτες, που θα συμμετέχουν στην αυριανή παρέλαση, και αντιπροσωπεία της ρωσικής πολιτικής ηγεσίας.
Το «Caesar Kunikov» πλέει στις ελληνικές θάλασσες ήδη από τις αρχές της εβδομάδας. Στις 24/10 βρέθηκε στον Πειραιά, όπου και δόθηκε καλλιτεχνική εκδήλωση προς τιμήν του πληρώματός του.
Στη φωτό βλέπουμε Ρώσους στρατιωτικούς ακόλουθους μαζί με τους υπευθύνους του Σ.Ε.Κ. (που είχε την ευθύνη του καλλιτεχνικού προγράμματος της βραδιάς).
zougla.gr

Ιστορικό, αποκαλυπτικό ντοκουμέντο.Μόνο ενας 2ος Μεταξάς μπορεί να σώσει την Ελλάδα!!!

(Vid) Οι μαχητές του υψώματος 731!

Τελευταία άμυνα της δημοκρατίας, ο πρόεδρος της. Το σύνταγμα καταλύεται!

Κατά τό τελευταίο χρονικό διάστημα τόσο ο κ. Πρωθυπουργός, όσο και οι λοιποί Αρχηγοί των Πολιτικών κομμάτων, ανεβοκατεβαίνουν τα σκαλοπάτια του Προεδρικού Μεγάρου!
Δέν γνωρίζω εάν ο Ανώτατος Άρχων έχει ακόμη από το Σύνταγμα τηες Ελλάδος αποφασιστικές αρμοδιότητες ή όχι, εν τούτοις το γεγονός ότι στις κρίσιμες ετούτες ώρες όλοι οι Πολιτικοί Αρχηγοί Τον επισκέπτονται, σημαίνει ότι τουλάχιστον Τόν υπολογίζουν! Άρα στην πράξη έχει αρμοδιότητες τις οποίες και πρέπει να ασκήσει στις κρίσιμες ετούτες ώρες, όπου η Πατρίδα μας κ-α-τ-έ-χ-ε-τ-α-ι, τελεί δηλ υπό ξενική κατοχή!
 Το ΒΗΜΑ της Κυριακής 23ης Οκτωβρίου, δηλ. χθές μόλις, γράφει: "Οι δανειστές στέλνουν "αντιβασιλείς"  στην Αθήνα. Αναζητούν τρόπο για να σερβίρουνν τη μόνιμη εγκατάσταση επιτρόπων και τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας" (σελ. Α14). 

Σε δορυφόρο της Τουρκίας (με τις ευλογίες ή όχι των ΗΠΑ) μετατρέπονται σταδιακά τα Σκόπια..

... με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την χώρα μας.
 Το τραγικό είναι ότι υπάρχουν (ή τουλάχιστον υπήρχαν) προσωπικότητες ή κινήσεις, που υποστήριζαν την ανάγκη διατήρησης του Τιτοστάν στα βόρεια σύνορά μας, με την φαιδρή δικαιολογία ότι τυχόν διαμελισμός του κρατιδίου των Σκοπίων θα δημιουργούσε μια μεγάλη Βουλγαρία και μια μεγάλη (;) Αλβανία στα βόρεια σύνορά μας, ενώ εμείς πρέπει να περιορισθούμε σε οικονομική “άλωση” των Σκοπίων.
 Οι κύκλοι αυτοί (προερχόμενοι παλαιότερα κυρίως από τον χώρο της Ν.Δ. -γραμμή Ντόρας Μπακογιάννη-, αλλά όχι μόνον) προφανώς αγνοούν πολλά πράγματα για την σκοπιανή πραγματικότητα (στην Αθήνα, πρέπει μάλλον να συμπεράνω, κατά πάσα πιθανότητα πιστεύουν ότι τα Σκόπια βρίσκονται κάπου κοντά στην Κορέα ή την Βραζιλία), τις δυνάμεις που κρύβονται στο παρασκήνιο, τους μηχανισμούς τους εντός ελληνικού εδάφους, που παίζουν το παιχνίδι των Σκοπίων, τα πάσης φύσεως συμφέροντα, τους ξεπουλημένους πολιτικούς και ένα σωρό άλλους παράγοντες, με αποτέλεσμα να εκστομίζουν αυτές τις ουρανομήκεις ανοησίες και αυτά τα βλακώδη επιχειρήματα.

Σερβική Νεολαία: «Οι Έλληνες είναι φίλοι της χώρας μας» . Oι μεγαλύτεροι εχθροί για τους Σέρβους μαθητές είναι οι Αλβανοί

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τη σερβική επιτροπή του Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα,  διαπιστώθηκε ότι οι μεγαλύτεροι εχθροί για τους Σέρβους μαθητές είναι οι Αλβανοί σε ποσοστό 21,2 τοις εκατό και ακολουθούν οι Κροάτες, οι Ρομά και οι Αμερικανοί.

Η έρευνα  που έφερε τον τίτλο:  «Στάσεις και αξίες προσανατολισμού των μαθητών της Σερβίας» έδειξε πως μόνο το 36,7 τοις εκατό των μαθητών έχει εξαιρετικά σεξιστικές και ρατσιστικές συμπεριφορές για τους Ρομά, το 20 τοις εκατό πιστεύει ότι είναι πνευματικά ανίκανοι για μάθηση, το 41% συμφωνεί ότι οι Ρομά δεν θέλουν να μάθουν αλλά να επαιτούν και το 27%,  των μαθητών που ρωτήθηκαν,  πιστεύει ότι οι Ρομά είναι κατά βάση βρώμικος λαός.
Μόνο το 17,4 % των μαθητών δήλωσαν ότι είναι σημαντική η εθνικότητα.

Έφυγε ο Πρόξενος Οικονόμου από την Κορυτσά.

«Έληξε η θητεία του Έλληνα Πρόξενου Κορυτσάς», ήταν ο τίτλος της είδησης στα δύο δημοφιλέστερα αλβανικά site,  Ballkanweb και Top Channel
Ο κ. Οικονόμου είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Αλβανία όταν απευθυνόμενος στους Έλληνες της Κορυτσάς, είχε πει τα αυτονόητα που ωστόσο δεν συνηθίζεται τελευταία να ακούγονται από διπλωμάτες. Για αυτές του τις δηλώσεις ο Πρόξενος Κορυτσάς είχε ανακληθεί στην Αθήνα, για να επιστρέψει ξανά μετά τις έντονες αντιδράσεις των μέσων, κυρίως του διαδικτύου (για να ευλογήσουμε τα γένια μας εμείς πρώτοι προβάλαμε το θέμα εδώ)  και αφού το θέμα ..

Παγκόσμιο σοκ! Σατανιστές έκαψαν 18χρονη Ελληνίδα.

Την έλουσαν με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά! Της έκοψαν το ένα χέρι, βάζοντάς το πάνω σε μια φλεγόμενη Βίβλο! Η υπόθεση συγκλονίζει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης…Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν τρόμο για το τι είναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος. Η 18χρονη Κρίστη Θεολόγου, μια κοπέλα ελληνικής καταγωγής που μένει στο Γιοχάνενσμπουργκ με τους παππούδες της, δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν. Ούτε προκάλεσε. Αλλά αυτό δεν είχε σημασία για εκείνους που της επιτέθηκαν.
Την έδεσαν, την έλουσαν με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά. Δε δίστασαν ακόμη και να της κόψουν το ένα χέρι. Αν δεν είχε παρέμβει η 16χρονη φίλη της, ίσως να είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. «Προσευχηθείτε για το παιδί μου» είναι η κραυγή αγωνίας της μητέρας της 18χρονης κοπέλας μέσω της εφημερίδας Espresso. Η Σίλβια Θεολόγου βασίζει τις ελπίδες της να σωθεί το παιδί της στο Θεό και στη δύναμη της Κρίστι.

Για να συνεχίσουμε τα ΟΧΙ του Ελληνισμού!

Τώρα που διερχόμαστε μία μείζονα κρίση, οικονομική, ηθική, πνευματική, ακριβώς τώρα καθίσταται ακόμη πιο επίκαιρο το μήνυμα από το ΟΧΙ του 1940.
 Το ΟΧΙ που βεβαίως είπε ο Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς εκφράζοντας την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας.
 Ήταν ένα ΟΧΙ κατά της ξένης εισβολής και υπέρ της ελευθερίας και της εθνικής αξιοπρέπειας. Οι φράσεις του Μεταξά προς τον Ιταλό Πρέσβυ Γκράτσι ήταν: “Alors cʼ est la guerre”, που σημαίνει στα γαλλικά: Λοιπόν, έχουμε πόλεμο. Και το ΟΧΙ αυτό επαναλήφθηκε χιλιάδες φορές από απλούς φαντάρους και αξιωματικούς, από κληρικούς και λαϊκούς, από επιστήμονες και ολιγογράμματους μαχητές. Από άνδρες και γυναίκες που αισθάνθηκαν ότι προσεβλήθη η Παναγία κατά τον τορπιλλισμό της ΕΛΛΗΣ από ιταλικό υποβρύχιο στις 15 Αυγούστου 1940.
Ο πόλεμος έγινε με υψηλά ιδανικά. Την Ορθόδοξη Πίστη και την Πατρίδα. Είχε ο απλός Έλληνας ισχυρούς προστάτες. Την Παναγία και την διαχρονική συνέχεια του Ελληνισμού. Τους ήρωες και τους μάρτυρες του Γένους.

Οι Εβραϊκές ρίζες της Μασονίας .

Μία δημοφιλής φιλο-Τεκτονική ιστοσελίδα, σε ένα άρθρο με τίτλο "Ιουδαϊσμός και Μασωνία", σχολιάζει: οι Εβραίοι συμμετείχαν ενεργά στις αρχές του Τεκτονισμού στην Αμερική. Υπάρχουν στοιχεία ότι ήταν μεταξύ εκείνων που καθιέρωσαν τον Τεκτονισμό σε επτά από τις δεκατρείς ιδρυτικές πολιτείες ... Ένας Εβραίος μασόνος, ο Moses M. Hays, βοήθησε να εισαγάγει τον Σκωτικού Τύπου Τεκτονισμό στην Αμερική ... Εβραίοι, συμπεριλαμβανομένων Ραβίνων, συνέχισαν να συμμετέχουν στο Τεκτονικό κίνημα στις Ηνωμένες Πολιτείες σε όλη την αμερικάνικη ιστορία. Υπήρξαν 51 εβραϊκής καταγωγής Αμερικάνοι Μάγιστροι...
Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β’ ήταν οπαδός της εβραϊκής Καμπάλα. Στις 22 Μαρτίου 1984, ο Πάπας δέχτηκε τα μέλη της διαβόητης B'nai B'rith Τεκτονκής Στοάς της Νέας Υόρκης, που αποτελείται αποκλειστικά από σημαίνοντες Εβραίους, στο Βατικανό.
«Είμαι υπερήφανος που είμαι Μασόνος», γράφει ο ραβίνος Seymour Adas, 32ου βαθμού, σε αυτό το τεύχος του περιοδικού ‘The New Age’ (Απρίλιος 1987).
Σημείωση: Το όνομα του περιοδικού έκτοτε έχει αλλάξει σε ‘The Scottish Rite Journal’, για να κρύψει τη σύνδεση των Τεκτόνων με τον αποκρυφισμό κίνημα της Νέας Εποχής.

Ο τουρκολάγνος Μπουτάρης πλήρωσε την νύφη. Aπαξίωσε την παρέλαση!

Χωρίς την καθιερώμενη παρουσία υπουργών και βουλευτών  πραγματοποίηθηκε σήμερα η μαθητική παρέλαση στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.
Στις θέσεις των επισήμων βρέθηκαν μόνο εκπροσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των στρατιωτικών αρχών. Πριν την παρέλαση ο δήμαρχος  Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με δηλώσεις του υποστήριξε ότι «δεν είναι απαραίτητη η παρουσία των πολιτικών σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις». Ωστόσο, είναι η πρώτη χρονιά που οι επίσημοι υπο τον φόβο του γιουχαίσματος δεν εμφανίστηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Την εξέδρα των επισήμων πλαισίωναν «Αγανακτισμένοι» πολίτες κρατώντας πανό με το σύνθημα «Το δημόσιο σχολείο πεθαίνει» καθώς και εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Χρεοκοπία σημαίνει αφοπλισμός.Ποιος είναι ο εφιάλτης για τις ΕΔ.

Η οικονομική τραγωδία της χώρας μπορεί να εξελιχθεί σ΄ ένα πραγματικό εφιάλτη για την Εθνική Άμυνα της χώρας. Πολύ χειρότερο απ΄αυτόν που ήδη ζουν τα στελέχη των ΕΔ σε καθημερινή βάση,όταν προσπαθούν με “πατέντες” να διατηρήσουν την εύρυθμη λειτουργία των οπλικών συστημάτων.
Εκτός από τις “πατέντες” που είναι αναγκασμένοι να κάνουν για να επιβιώσουν πλέον οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.Η αγωνία των Αρχηγών και των επιτελών για τις οικονομικές εξελίξεις είναι πλέον μεγαλύτερη ακόμη και σε σχέση με τα επιχειρησιακά θέματα ή τα ελληνοτουρκικά.
Το χειρότερο σενάριο; Αυτό που πολλοί Έλληνες πολίτες μέσα στην απόγνωση και την αγανάκτησή τους θεωρούν ως μία πιθανή επώδυνη μεν αλλά αναγκαία διέξοδο από τη κρίση:χρεοκωπία,έξοδος από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

(Vid) 1940. Το ΟΧΙ των Ελλήνων. Η ιστορία επαναλαμβάνεται….

O ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: :«Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν... να μην έχετε! Προέβλεψε το Τέλος της Μεταπολίτευσης!...

paisiosΟι δραματικές ημέρες που διέρχεται ο ελληνισμός, με την απίστευτη απαξίωση που γνωρίζει το πολιτικό σύστημα της χώρας, την επερχόμενη χρεοκοπία και πτώχευση του κράτους μας και την ολοένα και αυξανόμενη δυσαρέσκεια και το μίσος του λαού κατά του «συστήματος», οδηγούν τα πράγματα σε ριζικές αλλαγές!
Αλλαγές όμως, που δεν θα είναι καθόλου ανώδυνες (όπως πολλοί θα ήλπιζαν...), αλλά γεμάτες με πόνο, αβεβαιότητα και φόβο μπροστά στο αύριο... Ήδη άλλωστε υφίστανται διάφορων ειδών σενάρια για την «επόμενη ημέρα» στην Ελλάδα, την εποχή δηλ. που θα αρχίσει μετά τα όσα φοβερά και τρομερά θα λάβουν χώρα τη νύχτα της εθνικής οργής που καταφτάνει με... «υπερταχεία» (!)
: τη «νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου»... [βλ. και κείμενά μας στην «Ε.Ω.», στις 6 Μαΐου 2011 περί επικείμενης «αλλαγής του καθεστώτος» και στις 27 Σεπτεμβρίου 2011 περί της επιβολής «soft δικτατορίας»]
 Για τις τραγικές στιγμές που διέρχεται τώρα ο ελληνισμός έχουν προλαλήσει στο παρελθόν σημαντικές φωνές της ορθόδοξής μας παράδοσης.

Δεν πρόκειται να υποτάξετε ΠΟΤΕ τον Έλληνα!!!

Και ενώ όλοι ασχολούνται με την οικονομική κρίση οι αλλοδαποί κατασφάζουν τους Έλληνες.

Η κατάσταση στο κέντρο έχει ξεφύγει εντελώς, καθώς μαχαιροβγάλτες αλλοδαποί, οι οποίοι τυγχάνουν βοήθειας από διάφορες ΜΚΟ, επιτίθενται σε οποίον βρουν μπροστά τους.
 Στην οδό Μαιζώνος, κοντά στην Ομόνοια του κινδύνου και της παρανομίας, σήμερα το πρωί, αστυνομικός που υπηρετεί στην ασφάλεια, δέχθηκε επίθεση από δύο αλλοδαπούς, Μαροκινούς (που αργότερα δήλωσαν Παλαιστίνιοι), με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο λαιμό. Πρόλαβε όμως και τραυμάτισε στο πόδι με το υπηρεσιακό του όπλο τον έναν εκ των δραστών, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος (πρόκειται για ανήλικο 17 ετών).
 Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε και ο ίδιος στο νοσοκομείο, απ' όπου αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Αποκάλυψη: Ο Γιώργος Παπανδρέου και η αμερικανική υπηκοότητα!

Αναρωτιέμαι πόσο πιο παράνομη μπορεί να είναι μια κυβέρνηση την στιγμή που ο ίδιος της ο πρωθυπουργός κατέχει ΠΑΡΑΝΟΜΑ το ύψιστο αυτό αξίωμα! Διαβάστε την ανάλυση που βρήκα στο www.diavatirio.com και θα καταλάβετε....
Μου ζητήθηκε πρόσφατα να αναλύσω το θέμα της αμερικανικής ιθαγένειας του Γιώργου Παπανδρέου, δεδομένου ότι σύντομα μπορεί να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Πράγματι είναι εξαιρετικά σπάνιο για πρωθυπουργό μιας χώρας να κατέχει παράλληλα και αλλοδαπή ιθαγένεια - πόσο μάλλον για κάποιον που είναι αλλογενής κατά τρία τέταρτα. Τα μοναδικά παραδείγματα πρωθυπουργών και αρχηγών κρατών με αλλοδαπή ιθαγένεια είναι αυτό του Alberto Fujimori, πρώην προέδρου του Περού με ιαπωνική και περουβιανή ιθαγένεια και του John Turner, πρώην πρωθυπουργού του Καναδά με καναδική και βρετανική ιθαγένεια.

Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!

 Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο.* Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ... «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!!

Ένας ομοφυλόφιλος στην μύτη της Ρωσίας.

Καθήκοντα πολιτικού και οικονομικού συμβούλου της κυβέρνησης του Καζακστάν αναλαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ, όπως ανέφερε τη Δευτέρα εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της πετρελαιοπαραγωγού χώρας της κεντρικής Ασίας - η «δημοκρατική διακυβέρνηση» της οποίας αποτελεί αντικείμενο σοβαρών επικρίσεων.
«Πολλοί υψηλά ιστάμενοι ξένοι αξιωματούχοι ανταποκρίθηκαν στην πρόταση που έκανε η κυβέρνηση του Καζακστάν να γίνουν σύμβουλοί της για την πολιτική και την οικονομία, στη δημόσια διαχείριση και στην εξωτερική πολιτική» δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Αλτάι Αμπιμπουλάγιεφ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην πρωτεύουσα Αστάνα.

Έφυγε η θεία χάρη από την εκκλησία. Στα χνάρια του οικουμενιστή Βαρθολομαίου και ο Ιερώνυμος.

Για δεύτερη φορά μέσα σε μία μόλις εβδομάδα, εκτάκτως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος φεύγει εκτός Αθηνών. Στο Κατάρ έπειτα από πρόσκληση Εμίρη. Επενδύσεις σε ενέργεια και φωτοβολταϊκά
Ανεπίσημη επίσκεψη στο Κατάρ πραγματοποιεί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος ύστερα από πρόσκληση, όπως δηλώνουν συνεργάτες του, του Εμίρη του πλούσιου κρατιδίου, Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι.
Ο Αρχιεπίσκοπος αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής συνοδευόμενος,κατά τις ίδιες πηγές, από τον Μητροπολίτη Ελασσώνος Βασίλειο, Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΚΥΟ και τον Επίσκοπο Διαυλείας Γαβριήλ, Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες για το αποτέλεσμα των επαφών του στο Κατάρ ο Αρχιεπίσκοπος θα ενημερώσει τα μέλη της ΔΙΣ στην επόμενη συνεδρίασή της.

Θέλουν και κάρτα του πολίτη…

Έμπαιναν σε ιστοσελίδες διαδικτυακών καταστημάτων, με ειδικά λογισμικά έκλεβαν τους αριθμούς πιστωτικών καρτών των πολιτών και στη συνέχεια έκαναν παράνομες αγορές μέσω διαδικτύου.

Περισσότερες από 58.000 παράνομες συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες που είχε υποκλέψει και το ύψος τους φτάνει στα 3.000.000 ευρώ! Η εγκληματική οργάνωση είχε διεισδύσει σε σελίδες ηλεκτρονικών εμπορικών καταστημάτων και τοποθετούσε ειδικά λογισμικά υποκλοπής στοιχείων πιστωτικών καρτών.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Τρέμε τουρκαλά! Θέλεις το Αιγαίο, αλλα ο Κούρδος θα σου την φέρει από πίσω*…

Ο τουρκικός στρατός θα κτυπηθεί σκληρότερα αν προσπαθεί να διεξάγει στρατιωτικές επιχειρήσεις εκτός των τουρκικών συνόρων, δήλωσε εκπρόσωπος του ΡΚΚ στο Γαλλικό Πρακτορείο μετά το θάνατο των είκοσι τεσσάρων Τούρκων στρατιωτών σε πολλαπλές επιθέσεις των Κούρδων ανταρτών στα σύνορα με το Ιράκ, κατά την Άγκυρα.
Έχουμε ανακοινώσει προηγουμένως ότι αν ξεκινήσουν στρατιωτικές επιχειρήσεις πέρα από τα σύνορά τους, θα αντιμετωπίσουν μια στρατιωτική αντιπαράθεση.
Εμείς δεν θα τους επιτρέψουμε να διεξαγάγουν μια στρατιωτική εισβολή στο ιρακινό Κουρδιστάν. Σε περίπτωση που εκτελούν αυτή την επιδρομή, δεν θα μπορούν να ξεφύγουν, συνέχισε.Κατά τον ίδιον, οι συγκρούσεις μεταξύ ανταρτών και Τούρκων ξεκίνησαν την προηγούμενη ημέρα όταν ο τουρκικός στρατός προσπάθησε να διασχίσει τα σύνορα με το Ιράκ για να τους καταδιώξει. Αυτό που συνέβη δεν ήταν προγραμματισμένο από το PKK, είπε.

Ρωσικά "πυρά" κατά ΝΑΤΟ για την εξόντωση Καντάφι.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι η αυτοκινητοπομπή του πρώην ηγέτη της Λιβύης Μουάμαρ Καντάφι "δεν απειλούσε κανέναν", όταν χτυπήθηκε από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, των οποίων η εντολή ήταν η επιβολή της ζώνης απαγόρευσης των πτήσεων.
"Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ της ζώνης απαγόρευσης πτήσεων και μιας επίθεσης εναντίον ενός στόχου στο έδαφος, στην συγκεκριμένη περίπτωση μιας αυτοκινητοπομπής, δεδομένου ότι δεν μπορεί να γίνει λόγος για την προστασία αμάχων καθώς το κομβόι δεν "επιτίθετο σε κανέναν, και μπορεί κανείς να πει ακόμα και ότι ήταν σε πορεία διαφυγής", δήλωσε ο Λαβρόφ στον ραδιοσταθμό "Ηχώ της Μόσχας".

nooz.gr

(Vid) Όπως η Παναγία βοήθησε την Ελλάδα το 40’, ετσι και σήμερα θα μας δείξει τον δρόμο...Ο ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΑΤΖΑΡΟΣ,ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΟ 1940,ΟΤΑΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ!

Αν δεν πολεμήσουμε με την σημαία του Χριστού μην ελπίζετε σωτηρία για την Ελλάδα!

Όσες συγκεντρώσεις και αν κάνουμε, οσοι νεκροί και αν πέσουν, αν δεν μετανοήσουμε για την απομάκρυνση μας από την ορθόδοξη πίστη σαν Έλληνες, δεν πρόκειται να δούμε φως στο τούνελ. Ο τριαδικός θεός, περιμένει από μας να διαδηλώσουμε με την δικιά του σημαία, και να’ στε σίγουροι, ότι ένα θαύμα θα δώσει ζωή πάλι στην Ελλάδα. Να μην απογοητευόμαστε, γιατι η Ελλάδα πέρασε ακόμα ποιο δύσκολα χρόνια απο το σήμερα και βγηκε πάλι νικητής. Αλλα να θυμάστε ότι ο Έλληνας  και το 21’ αλλα και το 40’ ειχε ένα στόχο, να πολεμήσει Για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία.

Τα δακρυγόνα χαρακτηρίζονται ως χημικά όπλα από τον ιατρικό σύλλογο.

Επανέρχεται το θέμα των βλαβών από τα δακρυγόνα, από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ο οποίος κάνει έκκληση να τερματισθεί η χρήση τους.
Σε "παροδικές βλάβες της υγείας μέχρι το χειρότερο" οδηγεί η εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, σύμφνα με τον ΙΣΑ, ο οποίος κάνει έκκληση στην Πολιτεία να βάλει τέλος στην χρήση των χημικών ουσιών.
Με αφορμή τα επεισόδια της Πέμνπτης, ο Ιατρικός Σύλλογος υπενθυμίζει τις επικίνδυνες συνέπειες από τη χρήση χημικών ουσιών, επικαλούμενος τα αποτελέσματα ανάλυσης χρησιμοποιηθέντων φιαλιδίων χημικών, που είχαν αποστείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους τον Ιούνιο.